Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Oké, köszi az infókat!
-
atoka1
tag
De gyorsabbak annyival az AM2+800-as memóriák, hogy megérje megvenni? Mert eddig elég volt a jelenlegi is, szerintem nincs akkora különbség hogy 800-asakat vegyek, vagy talán tévedek? Mert csak az új videokari miatt kell új alap+proci mert eddig ugyebár AGP-s volt, és az eddigi játékok amikkel én játszottam csak a videokártya miatt sírtak nagyon.
[Szerkesztve] -
atoka1
tag
Szervusztok!
Egy olyan problémában szeretném a segítségeteket kérni, hogy én most látom elérkezettnek hogy 32 bitről 64 re váltsak de túl sok pénzt nem akarok rákőlteni. A régi procim egy Pentium 4 [3000Mhz] és van benne 2x512 Kingmax DDR 400-as memória. Namármost AMD re szeretnék váltani, de nem kell nekem X2 -es mert szerintem nekem egyenlőre felesleges, főleg jáccom de azt is hobbi szinten, ezért gondóltam egy 3800+ -os procira.
A problémám ott teljesedik ki, hogy a mostani 2x512 memóriám az ugyebár az s939- es tokba belemegy, de az AM2-eshez muszáj lenne vennem memóriát! Tehát a kérdésem az, hogy melyik megoldásnak van több értelme, s939 régi memóval és olcsóbban jövök ki vagy AM2 új memóriával? Meg aztán az is kérdés hogy az AMD az új procijait mikor, mennyiért és milyen foglalatba adja ki... mert akkor lehet hogy AM2 -t lenne érdemes???
Na ez az én problémám.
Ha van egy kis időtök, légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest