- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
SJ5000 Plus-t használok. Hétvégén voltunk aquaparkba, szóval használtuk mindenhol ahol csak tudtuk. Víz alatt és fölött is meglepően jó képeket és videókat csinált szerintem.(amatőr felhasználáshoz bőven jó) Főleg ha volt elég külső fény. Esti videók, fotók nem az erős oldala - fény nélkül nehéz. Szerintem otthoni felhasználásra, későbbi bemutatóra a rokonoknak bőven jó.
Akksi idő, valóban nem a legjobb. Kihúzta a napot, de úgy használtam, hogy megfelelő időben be- és kikapcsoltam. Így estéig kihúzta, de jobb ha van az embernél powerbank vagy tartalék akksi. A képernyő 30 seces időkorlátra volt beállítva, wifi nem volt bekapcsolva, 1080-60p felvételre volt belőve a kamera.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
SJ5000+
Tapasztalatok - egész nap 1080P 60 Fps-el felvétel - ki-be kapcsolgatva, hol kisebb-nagyobb felvételek készítése és 16 mp-es képek lövése. Nekem ezért az árért (140$) bőven megfelel. A célnak kiváló. Délutánra 5-re már lemerülő akkura panaszkodott.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Ma megjött az SJ5000 Plus akció kamera ( kapcsód ki a kamerát..
).
Geekbuying - France Stock - DHL - 140 $
Meglepődtem mikor ma kezembe vehettem, ugyanis a weboldal szerint még nincs postázva se.
Eredeti, minden tartozék jött hozzá, plusz egy lencse védő kupak és egy plusz ajtó (tartaléknak - furatokkal
mégse vízhatlan)
Abszolút pozitívnak tűnik első ránézésre. Android appok közül próbálam a LinkinEyes-t és a SJCAM App-t.
Előbbi működött gond nélkül, utóbbi nem akarta összehozni a kapcsolatot.Mennyi ideig kell tölteni az akksit?
Szép videókat csinál, zárt térben volt alkalmam kipróbálni (iroda, lakás). Nekem bőven megfelel ezen a szinten, főleg ha tok is teszi majd a dolgát rendesen.
Beállításokban érdemes valamit turkálni? Firmware számát hol tudom megnézni?
Köszi.
-
zedok
őstag
válasz
maj-viktor #1349 üzenetére
Elvileg már van francia is.
-
zedok
őstag
válasz
maj-viktor #1347 üzenetére
Koszi, elvileg francia raktarrol jon.
-
zedok
őstag
válasz
maj-viktor #1342 üzenetére
Geekbuyingrol rendelt mar valaki itt?
Koszonom szepen!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni SJ5000 Plus Wifi-t
Valaki vett már itthon?
Edigitalba forgalmazzák. LINK Próbálta már valaki onnan? Igazából ez és a Xiaomi Yi között vacilálok, és nem sikerült még döntenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest