Új hozzászólás Aktív témák
-
hardkris
csendes tag
válasz
Attila444 #3942 üzenetére
Nekem épp a nagyobb kontraszt tetszik, amikor olyan élénkek a színek.
Rengeteg videót és tesztet megnéztem már és nem órákat, hanem napokat töltöttem el (tesztek és fórumok) olvasással de kérlek segítsetek lehetőleg nem elfogult véleményetekkel, hogy mivel akció kamera vásárlás előtt állok, ti melyiket választanátok az alábbiak közül?
- SJCAM SJ5000X ELITE (sokáig szentül hittem hogy ez kell nekem)
- SJCAM SJ6 Legend (ezt már többször kizártam rosszabb videóképei miatt, de mégis sok jót olvasok róla)
- SJCAM M20LAMAX X10-et már kizártam fórum tapasztalatok alapján.
Egy készülék lebeg még az éterben, az ára miatt külföldi rendeléssel férne csak bele a keretbe visítva, az pedig az SJCAM SJ7 STAR.Esetleg milyen sorrendet állítanátok fel?
Vagy netalán kiegészítenétek a sort!?Kérlek segítsetek véleményetekkel, tapasztalataitokkal, témában való messzemenő jártasságotokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Insta360 X5 8K Akciókamera, ÚJ, számla, gari - AKCIÓ!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest