- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Metal666 #1568 üzenetére
a dashcamtalk fórumon az sjcamos képviselő állítási szerint az első batch harverhibás de a második nem. Azóta, hogy ez hová finomodott, (szoftverhibává) nem értem, és ezt a kommunikációt, maszatolást sem amit csinálnak.
Engem felhívott a magyarországi forgalmazó amikor megérkezett a kamera és még direkt rá is kérdeztem, hogy akkor ez most jó vagy hanghibás? Azt mondta jó, mert ez csak szoftverhiba volt amit az 1.1 kijavított, de ha mégis hibás lenne akkor nekik van firmware a gyártól. (gondolom az 1.1-re gondolt) hát lezártam magamban annyival, hogy lósz..t sem tud a dologról, és reménykedjünk, hogy hátha jó de nem. Nem tudom én se, hogy mit lépnek...
A 4000-rel amit felépítettek, most ezzel a szériával lerombolják... Ha így folytatják ez az ügy az SJCAM hattyúdala lesz. Az újabb fícsörök csajnos nem engedik, hogy az ember visszanyúljon a bevált típusokhoz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest