- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
faragotibor #2162 üzenetére
Filmkászítés jól ,egy, de a linkelés ...?!
-
Lac-coo
őstag
válasz
Morzsibácsi #2150 üzenetére
Remeljuk lesz valami....
-
Lac-coo
őstag
Suppert fotumon irjak, hogy egy heten belul jon az 1.3-as firmware, remelem mivel a fel vilag telesirta a forumukat, hogy emeljenek a bitratan es ne baltaval faragott legyen a tomorites, szoval re elem tortenik valami ezugyben
-
Lac-coo
őstag
Jah, tudom, lattam mar oarat regebben...
Ott is van olyan amin felhuzom a szemoldokom....Azert egy olcso gyro nehigy mar 10-20 fokokat tudjon korrigalniDe ebbe nem maszok en bele mert se erdekeltsegem nincs, se nem szempont nekem a gyro
)
A fenymeres, exponalas reszhez meg tartom magam, epp hetvegen teszteltem szobabol ablakon kofele es remekul megoldja az elite ....
De meg mielott harc lesz en mindkettot jo kameranak tartom, mindkettonek kell a jo fenyviszony, elitre raferne egy kis javitgatas a tomorites, bitrata korul, remelem foglalkoznak ezzel a mernokok.... -
Lac-coo
őstag
A lenti teszthez en sokat nem tudok hozzafuzni, de annyit igen, hogy semmifele kiegesre valo hajlam nincs az Elitnel, kifejezetten egyik erossege a fenymeres, a wdr is jol teszi a dolgat, ellenfenyben meg egyenesen kimagaslo ahogy exponal.
Gyro t nem tudom, nekem ugy tunik kicsit ra is van jatszva az elinel, a forgatas pl szinte csak annal latni, azt meg ugye nem szedi ki a gyro se itt se ott -
Lac-coo
őstag
Jaj, en tovabbra is azon sirok, higy az SJcam miert nem emel a bitratan !!???
A gizup is siman birja a 28 000-et az Elite 20-21-evel szemben.... -
Lac-coo
őstag
válasz
don pardon #2072 üzenetére
Az miaz a second batch, masodik szeria ,szallitmany stb...?
Az jobb mint az elso ? -
Lac-coo
őstag
No egy igazi láma kérdés: víz alatt lehet nyomkodni a gombokat a tokon, vagy nem mert befolyik a víz ?
-
Lac-coo
őstag
Lencsevedo csomag ( haz eleje+ kamera lencseje...) jo az 5000 é, semmi jelzes nincs rajta, higy 5000-es sorozat.
-
Lac-coo
őstag
Ma csinaltam jo tesztvideokat, de higy evek ota nem talalok olyan render beallitast Vagshoz, amit aztan nem taknyol szet a Youtube , az mar vicc !
Masok higyan csinaljak, olyan tueles videokat latok, higy megszolal....? -
Lac-coo
őstag
Nézegettem a bitrátákat, számomra érthetetlen ,hogy simán felmegy néhány másodpercre 40 000 környékére is, és ilyenkor sem akad...
akkor mi a fenéért nem lehet alapon 30 000 -re belőni, vagy legalább válaszható opcióként belerakni .....??!!A mostani 20-22 000 nagyon kevés ....
-
Lac-coo
őstag
válasz
körte51 #2013 üzenetére
Hat most a fene se keres ra, de azert gyanitom nem latnek egetvero nagy kulonbsegeket mondjuk egy 4000 meg ekozott...
De igazabol nem tudom, nem volt mas sj kameram meg.
Darabig tesztelem, aztan ha ez nem jon be akkor lecserelem sima 5000_rre, bar ehhez kepest az azert meg szolgaltatasban nulla.. -
Lac-coo
őstag
válasz
Morzsibácsi #2011 üzenetére
Nem belőték, ennyit tud egy ilyen olcsó hardver
azért egy drága gopro-t is meg lehet nézni nagyon fekete felhős, borús időben ....
-
Lac-coo
őstag
ISO 100 , gyro off, wdr on, 1080/60 ...
Ezért a pénzért jóezISO100, WDR ON, Gyro OFF 1080/60
ISO200, WDR ON, Gyro ON, 1080/60
(Eredeti tömörítetlen videók ...)
-
Lac-coo
őstag
Na vegre kiprobaltam most hogy van egy icipici napfeny , azert igy mas
Nem pixeles, picit meg keves a feny a mozgasok mosodnak de ott se kockazza szet, szepen tomorit ,eles reszletes.
Remelem lesz erosseb nap is ma , kivancsi vagyok ugy milyen.
Szoval most mar egyertelmu, mint oly sok akciokamera ez se valo rossz fenyviszonyokhoz. -
Lac-coo
őstag
válasz
Morzsibácsi #1998 üzenetére
Hat a hang az jah, az inkabb tervezesi hiba .
De az tenyleg idegesit, hogy bar szemlatomast gyozne a hw a nagyobb bitratat, foleg ugye 30 fps nel, megsem emelik mreg.....Neha remes pixeles reszeket rak emiatt az amugy teljesen jo kepbe ....
Nem tudom, a tobbi kamerajuk is ilyen gyengebb fenyben ? -
Lac-coo
őstag
Kozben en is kiprobaltam kicsit az enyemet, igy elsore nagy gondot nem latok, illetve latok de en ezeket mi d szoftveres go dnak lato .
1080-ban , 30 fps nel siman elborna magasabb bitratat is , illetve a to iretesen kell finomitani, higy hogy ne akarjon olyan agyaglanul elmosni mindent ahol nem talal annyi reszletet.
Jelenleg, foleg gyengebb fenyviszonyoknal, sokszor amiatt lesz sok eletlen paca benne, mert mozgas kozben a bemozdulas miatt egyszer csak ugy dont, higy ott nincs reszlet, es ott a halalba tomoriti.
Ha ezeket javitjak, finomitjak teljesen jo lesz ez, addig viszont csak sok fenynel adja amit tud ( bar neha meg ott is elmossa pl a betont a fenti dolog miatt....) -
Lac-coo
őstag
válasz
Morzsibácsi #1968 üzenetére
Hat de mar bocs, epp en lettem leoltva, mert mondtam, hogy hang nem erdekel, sot a kamu szinek sem, mert ot masodperc helyrerakni !'
Epp en kaptam oltast, hogy bar az en celjaimra teljesen megfelel, megis ennyi eszem van, higy ezt veszem -
Lac-coo
őstag
Ezen a videon pl a youtube os szar tomorites miatt ennyire rossz az elite, vagy igazabol is ? (Mondjuk ennyire nem lehet rossz, gondolom...)
-
Lac-coo
őstag
válasz
körte51 #1957 üzenetére
Ha az elveszett latoszoget is megtalalod, megveszem a tied dupla aron !
Amugy meg nem trollkodni akarok, toltsetek fel videot mi a baj vele, ez amit nyomattok igy hiteltelen.
Ott van osztott.com, barmekkorat feltolthetsz, nem tomoriti es meg streamben is meg tudja nezni akarki... -
Lac-coo
őstag
Minden esetre az elite elessege engem is izgat, sajnos sehol nem talalon nyers videokat, plane nem az 5000+ al egyutt... Youtube meg olyan amilyen, vagy nem to oriti esz nelkul vagy de ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
körte51 #1952 üzenetére
Valszeg azért mert kapott egy másik képérzékelőt ami nem fedi le a kirajzolt képet teljesen .
Kamuzni gondolom nem kamuznak, ha az objektív látószöge 170 fok, akkor teljesen valós adatAmúgy meg pár napja azt írtad észre sem vetted , hogy kisebb a látószög, de most hogy szóltak már kuka az egész ...Ez meg nálam LOL !
-
Lac-coo
őstag
No, itt ezen az elite videon is mi a baj vele ?
Ok, a latoszog kissebb, plusz a bekapcsolt gyro is levesz belole, de ezen ki ul en nagy bajt nem latok.
A szinvilag egy dolog, ezen a videon kifejezetten tetszik is, bar nem valosaghu...
De azt tenyleg masodpercek kerdese javitani.
A hdr ( vagy itt higy nevezik....) meg kifejezetten hatalmasat dob rajta .
Nekem bejon, aztan ha megsem, majd eladom .... -
-
Lac-coo
őstag
No de pontosan mi az a hatalmas nagy hiba vagy hibái?
Nem tud 170-et mert kisseb a szenzor...no aztán. Simán együtt tudok élni vele, hogy a nagyon durván torz, hordós rész lemarad....
Rossz a hang ? Ahogy látom legutóbbi javitással már van olyan jó mint a többin, azokon se nevezném amúgy jónak .
Színek....Jobb lenne ha nem tévedne ekkorát, de ez ilyen. Néha még be is jön a kissé idealizált színvilága. Ha nagyon zavar, majd szűrök rajta, nagy kaland.
ennyi pénzért nem várok hibátlan akciókamerát.az a bajom, hogy mindenki csak magyaráz, de én nem találtam még meg a videókat amin látszik, hogy totál rossz az egész .
Ami fontos az az élesség.
Ismerős körökben csak a sima 4000 van, szóval nekem marad a youtube...
Azon meg azért akkora bajt nem látok én ...De amúgy sjcam magyaroországnál biztos segíteni fognak ha bemegyek, megmutatják mi a különbség és majd eldöntöm ....
De azt fenntartom, hogy itt kicsit mintha idegből menne a véleményezés
-
Lac-coo
őstag
válasz
körte51 #1935 üzenetére
Esetleg valóban csak két trollal állunk szemben ...?
Ha egy akcióvideón az ember a színeket nézi ,akkor azért kár volt videót készíteni !
Csordogáló patakhoz , meg parkoló KÉKzsigulihoz nem kell ilyen kamera, elég egy telefon.
Igazából rengeteg videóz megnéztem ,én továbbra sem látom olyan rossznak mint amennyire ti ketten mondjátok ....
Csak gondoltam a trollkodáson kívül van valami értelmes magyarázat is -
Lac-coo
őstag
Hali !
Én is az 5000x elite mellett döntöttem, de most olvasva ezt a topikot el vagyok bizonytalanodva !
Hang az gyenge, azt tudom, nem izgat, nincs rá nagy szükségem ....
De pl mit jelent az, hogy tíz méternél messzebb életlen minden? Az hogy...?
néztem rohadt sok videót, amit nem tömörített agyon a YT annál én különösebb gondot nem láttam az élességgel.....Az 5000+ élesebbnek láűtszik, de szerintem nem az, a nagyon nmagy kontraszt miatt látom annak és mintha tulzásba vitték volna feldolgozásnál az élességet, mint amikor szerkesztőben maxra tolom a sharpot.....Látószög se zavar engem, hogy nincs meg a 170 fok ....A hdr ( vagy mi a csuda aneve itt...) az meg kifejezetten tetszik .színek olyanok amilyenek, rossznak nem rossz, ha nagyon zavar azt aztán tényleg helyre rakom fél perc alatt...
szóval nekem még nincs meg a kamerám, de most már izgat azért a dolog, hogy valóban ennyire rossz ??
Esetleg ha vannak valakinek tesztvideói, felrakhatná osztott.com ra, onnan tömörítés nélkül meg lehet nézni streamelve ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest