- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
partxxx #1662 üzenetére
Nekem az 1.2 tetszett legjobban. Ott már megszűnt a sárgaság és szépek voltak a színek. 1.2.1 fakított rajtuk az 1.2.2 meg ugye mégjobban. Nem értem miért nem raknak be egy beállítást, vivid, natural és az ember kiválaszthatja milyet szeretne. mondjuk én speciel napos időben még le se tudtam csekkolni, mert mióta megvan még a nap se süt ki.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1660 üzenetére
De ha megnézed a dobozt azon inkább bordó mint piros a valós szín.
Az élénk narancssárga fal elég paszteles volt rajta az emberi bőr meg sápadt. Nem éreztem ennek most szükségét. Az a baj, hogy a színhűség nem egyenlő azzal amit ők csinálnak. Belövik valamihez a színt az éppen lehet jól fog kinézni de minden más pontatlan. -
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
válasz
partxxx #1651 üzenetére
Az nem gond, csak úgy írd be ahogy a helyes formátum megköveteli. De én néztem, nem ad meg ilyesmi információt. A szériaszám egyébként nem ez a lekaparós eredetiséget igazoló számsor hanem az akku mögött lévő kód. Viszont nekem nincs infóm arról, hogy mely szériaszámtól kezdődik a jó batch. SJCAM-tól rendelted közvetlen?
-
bb0t
őstag
válasz
partxxx #1649 üzenetére
Elvileg nov 23 után már nem 1. batch de mindnek ilyen a hangja amivel eddig én találkoztam. Én is azért nem küldöm vissza mert szerintem sem nagy dolog már többen is írták, hogy egyszerűen orvosolható pici hiba. Várok frissítésre vagy do it yourself videóra aztán meglátjuk. Kínába ha küldeni akarsz arra árajánlatot kell kérni, súly térfogat stb függvénye, de szerintem 20 dollár körül van.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1642 üzenetére
Hát amit írtam... világosabb volt a felvétel alkonyatkor 4-kor mint 2-kor napsütésben. De nem olyan rossz szerintem elfogadható.
-
bb0t
őstag
válasz
szabieable #1639 üzenetére
-
bb0t
őstag
válasz
szabieable #1629 üzenetére
Mindjárt rakom fel az 1.2.1-et. De a kártya sem a legjobb benne azt hozzá kell tenni.
-
bb0t
őstag
Feltöltöttem egy fél perces kis videót 1080p 60fps.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1625 üzenetére
Holnap végre látom majd a napot is (ha kisüt) mert hétköznap munka előtt még sötét van munka után is már sötét van, akarok pár tesztvideót úgyhogy remélem jó idő lesz.
-
bb0t
őstag
válasz
Attila444 #1621 üzenetére
Nem baj jó volt tisztába tenni én csak a megjelenés előtt olvastam, hogy valós lesz és nem is próbálgattam, azt is elhittem volna, hogy csak a 60 a valós, mert nekem az bőven elég, de köszi, hogy leírtad.
Android appal nekem sincs bajom talán annyi, hogy időnként eldobja a wifit de az bőven lehet a telóm vagy beállítás probléma is. Még nem néztem utána.
GeryGreyhoun: Köszi a tippet.
Nálunk most ilyen az idő az Elite szemével:
-
bb0t
őstag
upd: nemsoká jön az 1.2.1 Persze nem új funkciók csak néhány hiba kijavítása, gondolom a vízjel.. changelog hamarosan.
-
bb0t
őstag
válasz
Attila444 #1618 üzenetére
Én nem keltek pánikot, nem is én hoztam fel ezt a témát, aztán pedig leírtam, hogy a 120 fps annyira nem izgat. Ha megnézed a hozzászólásaimat a hangon kívül semmit mást nem kritizáltam. A mostani fehéregyensúly nekem is nagyon bejön. Tipikus Sony, valós nem túlszaturált, nem sárga.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1616 üzenetére
jó kérdés, de van fórumon egy firmware whislist majd oda beírom ezt...
-
bb0t
őstag
válasz
GeryGreyhoun #1614 üzenetére
oké, nekem a 60 fps elegendő.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1612 üzenetére
de erre még nem is panaszkodott senki...
-
bb0t
őstag
válasz
GeryGreyhoun #1602 üzenetére
Nem tudom honnan értesültél én a hivatalos fórumot nézem az SJCAM képviselők hozzászólásait olvasom és sehol nem volt arról szó, hogy megoldaná az 1.3 a hang problémáját. Az 1.2-től vártunk ilyesmit de a changelogba nem került semmi az audióval kapcsolatos bejegyzés. Ami azért vicces mert az SJCAM is azt kommunikálja, hogy "ha nem javult meg az 1.2-től a hang akkor küldd vissza..." Szóval megy a parasztvakítás, nem fog semmi firmwaretől megjavulni max kierőszakolnak belőle valamit de a hiba természetes hardveres eredetű.
És ahogyan már annyiszor és annyian elmondtuk nem azt várja senki sem, hogy profi hangja legyen hanem azt, hogy a többi akciókamerához hasonló. Illetve ha egyszer kimondták, hogy nem jó a hang akkor miért fogadjuk el?
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1600 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok jártas benne.
Szerintem a garancia akkor ugrik.
-
bb0t
őstag
Kérdezz könnyebbet és kettőt. A slow motion-t utólag szoftveresen is meg lehet csinálni csak annak nem árt az fps. A gyro másik kérdés... Amúgy nincs vele gond a hangot leszámítva, de a batch-ekről szólva ugyanolyat kapnál mint mi. A firmwareből az 1.1 tényleg vacak de az 1.2 sokat javított a dolgokon az 1.3 mindjárt itt van és folyamatosan jönni fognak. Kiforrja magát szerintem nemsoká. A hang a nagy kérdés.
-
bb0t
őstag
Az 1.2 szépen helyretette a képet (teljesen be volt sárgulva) és lett jópár új feature. Előzetes tesztjeim során a gyro és a képminőség a várakozásoknak megfelel, de ezeken még javíthatnak továbbra is az új firmware-ek.
A hang ügye nagyon bonyolult. Igazából nem sikerült még egyértelműen beazonosítani, hogy melyik szériából való. Én mindenesetre még nem találkoztam olyan userrel aki rakott volna fel jó minőségű hangról videót. Maguk az SJCAM-os srácok raktak fel két olyan videót amin teljesen jó a hang, és nyilván mi vásárlók is olyat szeretnénk. Én egyelőre kivárok és meglátjuk majd, hogy mi lesz. Elképzelhető, hogy egyfajta do it yourself megoldás lesz mert azt rebezsgetik, hogy apró változtatást kell csak eszközölni az alaplapon és megjavul.
A korábbi kérdésedre válaszolva pedig azt tudnám mondani, hogy az SJCAM hobbikamera, a GOPro pedig az ára is mutatja profi eszköz. Ha csak néhány alkalommal kell saját felhasználásra akkor jó lehet az SJCAM, csaj aztán nehogy megérezd a vér szagot.
Ha komolyabb videókat akarsz majd forgatni ahhoz ugye minél komolyabb annál jobb.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1577 üzenetére
Én már írtam nekik. A hanggal ők már nem foglalkoznak, egyértelmű, hogy csak a csere oldja meg.
A vízjeles problémát meg majd az 1.3 oldja meg.
-
bb0t
őstag
válasz
szuper94 #1575 üzenetére
Ezt írták a hivatalos youtube csatornájukon: As you can see the audio is no longer an issue. You may need to contact your reseller to arrange a replacement unit. Ez nem szoftveres problémára utal. Fű alatt elismerik, hogy szériahiba. Bízom benne, hogy az sjcammo normálisan fog a kérdéshez állni.
-
bb0t
őstag
válasz
szuper94 #1572 üzenetére
Ez meg az én személyes véleményen hogy ezeknél a kameráknál nem a hang az elsődleges cél. - Az a gond, hogy ez egy hiba. És ugyanannyiba került a selejtes sorozat mint a már jó sorozat. Természetesen senki sem diktafonként akarja használni de ekkora összeget ha kifizet az ember akkor elvárható szerintem, hogy valami kis hangja legyen. Nem hiszem, hogy 1.2-es szoftvert kaptak mert ez egy egészen új mai szoftver, ma tette közzé az SJCAM, de mindegy is mert egy szó nem esik a logban a hangról.
Veled kapcsolatban személy szerint annyi problémám van, hogy az ígért hang teszt helyett napokra eltűntél, miközben a fórumon be voltál jelentkezve elég gyakran...
-
bb0t
őstag
Hazafelé csináltam egy videót. Sajnos nincs referencia hang de nagyon hangos volt a rádió. Ha lett volna mellettem még valaki akkor nem értettük volna egymást. Kosárlabdázás közben is csináltam felvételt, ott is üvöltött a magnó de abból semmit nem lehetett hallani, ellenben a labda pattogását nagyon szépen...
-
bb0t
őstag
válasz
Metal666 #1568 üzenetére
a dashcamtalk fórumon az sjcamos képviselő állítási szerint az első batch harverhibás de a második nem. Azóta, hogy ez hová finomodott, (szoftverhibává) nem értem, és ezt a kommunikációt, maszatolást sem amit csinálnak.
Engem felhívott a magyarországi forgalmazó amikor megérkezett a kamera és még direkt rá is kérdeztem, hogy akkor ez most jó vagy hanghibás? Azt mondta jó, mert ez csak szoftverhiba volt amit az 1.1 kijavított, de ha mégis hibás lenne akkor nekik van firmware a gyártól. (gondolom az 1.1-re gondolt) hát lezártam magamban annyival, hogy lósz..t sem tud a dologról, és reménykedjünk, hogy hátha jó de nem. Nem tudom én se, hogy mit lépnek...
A 4000-rel amit felépítettek, most ezzel a szériával lerombolják... Ha így folytatják ez az ügy az SJCAM hattyúdala lesz. Az újabb fícsörök csajnos nem engedik, hogy az ember visszanyúljon a bevált típusokhoz...
-
bb0t
őstag
válasz
visionpro #1566 üzenetére
Ez igaz, mar mikor megrendeltem tudtam, hogy baja lehet de az nem azt jelenti, hogy el is kell fogadni. Elso sorban a kep erdekel, csak az ember igyekszik kihozni a cuccabol a maximumot. Az ilyen destruktiv hozzaszolast olyan feleslegesnek erzem. A boltban meg nincs kiirva villogo led transzparenssel, hogy ne vegyel meg elso szerias vagyok.
-
bb0t
őstag
Kicsit tovább olvasgatva, tesztelgetve kezd összeállni a kép.
Az audió minősége sajnos még sem változott, azért tűnt úgy, hogy jobb mert fülessel hallgattam vissza és az becsapott.
A sjcamos srácok ignorálják az audióval kapcsolatos kérdéseket, tehát nyilván nem akarják a tömeges visszaküldést. Biztos vagyok benne, hogy a következő szállítmányok már jók lesznek, ezt azok cumizták be első sorban akik már most megvették. Az enyém dec 3-án már itt volt tehát tuti nov 23 előtt adta fel az sjcam ami azt jelenti, hogy első batch.
Ettől függetlenül hazafelé csinálok egy autós felvételt, amit majd feltöltök ide.
Az sjcammagyarorszag és szuper94 is mélyen hallgat, ha kicsit tisztában vannak vele mit árulnak akkor nagyon jól tudták, hogy hibás szériát adnak el.
Szuper94 ha már járkál fent a fórumon akkor hozzászólhatna a témához mert nagyon kíváncsi lennék az álláspontjára.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1561 üzenetére
-
bb0t
őstag
Még meleg. Az 1.2 innen tölthető le.
-
bb0t
őstag
Már egy videót is feltöltöttek az upgrade-ről.
-
-
bb0t
őstag
Végignyálazva az sjcamhd fórumot az lenne a kérdés, hogy amiket mi kaptunk azok mikor lettek feladva? A második batch november 23-án hajózott el. Azt írják néhány készülék az első batch-ből már kapott 1.1-es firmwaret- Illetve beszélnek alaplapi audió buffer modról is ami megoldotta a hang problémát. Valaki pedig azt gyanítja, hogy mivel a gombok hangzódása teljesen jó ezért a mikrofon elhelyezkedésével van gond.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1546 üzenetére
Ja én is beraktam vegasba, az van amit mondasz. Benyomtam youtuberól pár dolgot elég hangosan de nagyon halk és tompa. Ha közelről beszélek bele az elfogadható.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1541 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom. A második pedig az, hogy G2-m van aminek nem bővíthető a tárhelye.
Végül találtam egy kártyát de rá kellett jönnöm, hogy nincs most időm idebent bütykölni viszont első blikkre a hang nem jó.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1539 üzenetére
Az érzés, hogy nincs az egész cseszett cégnél egy micro sd... Felbecsülhetetlen.
-
bb0t
őstag
a magyar képviselet is csak terel...
így járatják le magukatAz a gond, hogy hiába jön majd mindenki a szoftverfrissítéssel, ez nem szoftveres gond. Senki ne dőljön be neki.
-
bb0t
őstag
válasz
szabieable #1495 üzenetére
-
bb0t
őstag
válasz
szuper94 #1471 üzenetére
Rendben köszi. Állítólag a gyro sem működött és hiába raktak rá 1.2 szoftvert hardveres a hiba. Most 1.3-nál tart a jó példányok elvileg már ilyen verziószámmal vannak. Ehhez passzol amúgy a neten lévő videók tömkelege is ahol a hang szörnyű és a g. sem érződik. Kíváncsi leszek a tesztvideóidra!
-
bb0t
őstag
Úgy néz ki visszahívják az első szállítmányt az Elite-ből hardveres hanghiba miatt! Ide vajon milyen jön majd?
szuper94: megírnád majd a firmware verziót és csináltál tesztet a hangról is?
It turns out that the first 100pc batch may have had an issue with the hardware.
We halted shipments and this latest batch has improved audio.
You can send your unit back if you received the first batch with firmware version V1.0s.
The second version was improved. Please contact us or your reseller directly.
Thanks! -
bb0t
őstag
Nézegettem most pár videót, az SJ4000 jobbnak tűnik.
-
bb0t
őstag
válasz
KoVee84 #1428 üzenetére
Korábban olvastam, hogy az SJ4000-et több kínai gyár is gyártja, valamelyik gyártmány jobb valamelyik rosszabb minőségű. Mikor megláttam, hogy az emagos másképpen néz ki mint az SJ5000 wifi azt hittem ugyanaz a termék csak más gyártótól. Ezek szerint ugyanaz a gyártó csak más típus.
Továbbra is érdekelne, hogy hol a legolcsóbb.
-
bb0t
őstag
Sziasztok! Ami emagon van fent SJ5000 az egy gyengébb minőségű ugye? Ha jól tudom van ez a kavarás, sokan gyártják eltérő minőségben. Én jó minőségűt szeretnék, hol a legolcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest