- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
klepto
addikt
Most néztem meg egy Interspárban kapható Jamo szet specifikációit: a surrond: 88db, a front: 92db a sub: 96db, center 90db. A szet ára akcióban valahol 70-80k körül mozog, de holnap majd megnézem a pontos árát. Érzékenység alapján szerinted türhető? Megpróbálom belinkelni, de picit még így is lavíroznid kell, hogy minden hangfalát meg tudd nézni. [L]http://www.jamo.com/consumer/products/products_add.php3?id=E+3ADD&sid=&tab=4[/L] A front sugárzónak az E 350 van csomagolva, sur.-nak meg az E 310, a többi pedig a nagy képen látható.
Kérlek írj véleményt a termékről a specifikációk alapján, a hangminőséget meg majd eldöntöm, hogy nekem tetszik-e. ;] -
klepto
addikt
Hát igen, ez az, hogy mindenkinek más az igénye :P
Sok esetben jöttem már rá, hogy nem mindíg a drágább a jobb. Pont hangfalaknál jártam így. Amikor hangfalakat vettem a hifimhez, mivel Proton erősítőm van, próbáltam minőségi cuccot keresni hozzá. 60k-val indultam el, és egy akciós 20k-s Jamo Studio 120 Limited lett belőle. Olyanokkal mértem össze, hogy Tanoy M1, és Misson (nem tudom a tipusát), de a Jamo messze leszolta a 40k-s Tanoy-t, és 50k-s Misson-t. Nyíltabb, méjremenőbb, fürgébb doboz volt, mint a két drágább. Lehet, hogy én fogtam ki egy nagyon jót, de tény, hogy ez a sorszámozott, limitált példány igencsak megálja a hejét a nagyok között, kevesebb, mint a feléért. Erősítővel is hezitálok. Eredetileg egy Yamahán gondolkoztam, de félek tőle... Ha már veszek, nem szeretnék csereberélgetni, ezért szeretnék egyszer egy jót, és inkább várok vele, és spórolok, mint egy olcsót, aminek nem kielégítő a hangminősége.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest