- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
üdv
kedvenc télikabátom megérett a mosásra.
kérdésem mivle hogy?gépbe lehet?speckó mosószert honnan vegyek mennyiért hozzá?kötelezőhozzá az impregnáló szer? -
dragonfx
veterán
válasz
-=Sziszi=- #19 üzenetére
sherpa olcsóbb és jobb ugyanannyiért
-
dragonfx
veterán
válasz
-=Sziszi=- #12 üzenetére
Szerintme is klasszak, a columbia és a sandstone tetszik csak az nem sherpa árkategória, amugy én pólóba jártam alatt, múlt télen igaz nem votl anyg hideg, valahogy tényleg elsőre nem tűnik vastagnak, de úgy fűt mint az isten.
Amugy nem akarlak elkeseríteni, ez benne vana garanciás témák között ha valaki nem megfelelővel kimossa és ezáltal elveszti víztaszító impregnáló képességét az anyag az nem garanciás, és írták visszaállítani nem lehet ergo valamilyne szinten tönkrement a dzsekid szerintem, de ne legyne igazam. -
dragonfx
veterán
Én tavaly vettem tél végén akkor jó árban volt 44es dzseki 20é..de én is óvóm nehogy koszos legyne mert olvastam kacifántos a tisztitása specko szer kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest