- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
szityu
csendes tag
Én AVGüt használok, az is király, es simán felmegy.
-
Robiba
tag
E-Trust Antivirus 7 (InoculateIT). Ha megveszed, oda telepítheted, ahova akarod (Win server, Novell server, Wks). Az ára is baráti :DDD
-
Szali
tag
Symantec Anti-Virus Corporate Edition 8.
Ennek van server és ws változata is, ugyanazon a telepítő cd-n (ha az iso-t helyesen grabbelték ;]
Nekem nt4 serveren ez van, eddig bevált. máshol én is S.A-V 2003-at használok. -
killer
tag
Elég sok cégnek van enterprise modellje, de ezek keményen fizetős progik.
Kérdés, hogy otthonra kell, saját célra, vagy céghez. Ez az a terület egyébként, ahol nem hiszek az ingyenes progikban, sőt a pénzesekben is alig :) Tapasztalat, hogy egy kereső, nem kereső, valamint hogy a Norton üdvöskéje igen csak gyengén muzsikál, pedig nagyon elterjedt, sokszor mentett már meg F-secure, mikor a Norton már levegőt sem kapott. Ha céges és nagyon fontos a vírusvédelem, akkor használj ezt is azt is (persze nem egy gépen) komplett rendszerben, de gondolom van itt olyan, aki ingzsebből megmondja neked a tutit :) Ha tudok segíteni valamit, írj mailt. -
Peet
senior tag
Valami jó kis vírusírtót nem tud valaki server-re (win2003 server)?
Igazából csak a server-t kellene ellenőrizni, de sajna a munkaállomásra kiadott norton 2002, 2003, 2004 nem mennek fel.
Olvastam, hogy a régebbi norton antivírusok felmennének, de azoknak nem a legújabb a keresőmotorja.
Szóval, valami jó és serverre feltelepíthető vírusírtó kellene (letülthető vírus update-el, mert a server-en nincs net).
Az már csak hab a tortán, ha ingyenes is.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest