Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rakkimcer
tag
Ha valakit esetleg érdekel:
Alzánál Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - PS4 dobozos [link] -
Kai_Rong
senior tag
válasz
spleenszuru #1697 üzenetére
Megtanít rá, szerintem a From Software játékok közül a Sekiro a legkevésbé vague. A skilleknek elég részletes és jó leírása van például, és nem random cuccokból tudod meg, hanem a menüből
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
spleenszuru #1694 üzenetére
Más a logikája a játéknak, igen, itt a pirosakat megfelelő módon kell counterezni (weapon sweepet ugrással, thrust move-okat mikirivel, grabeket dodge-olni kell). A timingot meg kell tanulni minden ellenfélnél, és ezt én a Sekiróban változatosabbnak éreztem, mint a Roninban.
Egyébként jelentem, a gauntletet újra lepörgettem azóta
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
spleenszuru #1694 üzenetére
gauntlet mód, egy külön bónusz, ha már végig vitted a játékot.
ki lehet védeni a piros támadásokat (mikiri-vel) vagy félre ugrasz.
-
Kai_Rong
senior tag
A Rise of the Ronin után megint előkaptam a játékot
Továbbra is nagyon könnyű kiesni belőle, nekimentem a gauntletnek, de már Emma, a legkönnyebb ellenfél is úgy legyalázott, hogy öröm volt nézni
-
Sanyi.mTs
addikt
Sikerült végig vinni.
Hatrednél és Isshin -nél szívtam sokat és még többet, de mikor már sikerült levernem őket, még a fele élettöltőm is megmaradt. (PS+ előfizetésnek hála a mentéseket visszatöltve) 3 endinget is meg tudtam nézni. Headlessből csak kettőt vertem le, akinél a protézis upgrade gyűrű volt és akinél lapis lazuli.
Most majd jöhet a shura befejezés.
De addig is a platinához el kezdtem farmolni az xp-t, hogy minden skillt kifejlesszek. hááát, elég monoton a dolog és még kell 40 skill point
De a max protézishez már csak 2 dolgot kell fejlesztenem, amihez csak lapis lazuli kell, amiből végigjátszásonként csak 6db van.
Jól értem, hogy ha ng+-nál vissza adom Kuronak a Kuro's Charm-ot, akkor nehezebb lesz a játék?
-
Sanyi.mTs
addikt
pénzt érdemes gyűjteni? maszkon kívül kell másra?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Rigormortiis #1662 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem a játékot. Már a guardian ape-nél járok. Közben nézek végig játszást, ha elakadnék.
Viszont a Amanaya quest-et nem tudom megcsinálni [link]
Kihallgattam, hogy só kell és próbálnám elmondani a kereskedőnek, de félig a halálán van és nem mondja el, hogy kellene neki segítség.
Mi lehet a gond? Mit kellene csinálnom? -
emiki6
veterán
Ja, mindenki ezt mondja, csak még meg kell tanulni táncolni.
A mobokkal a harc mondjuk nem az, az húsdaráló.
Kifarmolni pár ezer xp-t mennyire nehéz a játék elején? A lovastól kapott xp-t nem akarom bukni a bikánál, de 5 szint kéne ahhoz a skillhez, hogy a deathblow regeneráljon és azt szeretném legközelebb behúzni.
-
emiki6
veterán
Én nemrég kezdtem. Ez az első soulslike nem soulslike game-em. Pont a sajátossága miatt ("parry" központú) tetszett meg és szántam rá magam, ellenben a souslike gémekkel.
Döcögősen indult, majdnem feladtam, de aztán sikerült az elképzeléseket egyeztetni a valósággal, azóta szívesen játszom.
8,3 óra alatt megvan a lovas boss meg a dárdás boss, 50 óra alatt csak végzek majd vele.
-
Yodamest
veterán
Wolf vs T-rex, hát ez a csaj haláli:
https://youtu.be/a1FEDw-zVpM?t=497 -
FlashBird
tag
Nemrég vittem végig a Sekiro-t és lehet azt kell írjam hogy a kedvenc From játékom lett azok közül amikkel játszottam(ds3, Elden). Nekem elképesztően adta ez a harc, brutál jó lett...
-
Deck
titán
válasz
BOBAKILL #1678 üzenetére
Örülök, hogy kb 1:1 az egyben ugyanazt gondoljuk.
A Nioh a number 1. A Wo Long viszont pont az a kihagyott ziccer lesz, amit a Sekiro kihagyott. (ebbe nem volt több ezer óra menni) De hát a Team Ninja az igazi, ha a harcrendszerről van szó vagy bármiről
. A Sekiro lett a kedvenc From játékom, itt van normális előre lépés is. Megértem, miért ilyen ritmus játék lett de a 0 zenékre nincs mentség. 3.végigjátszás megy éppen. Először féltem az új iránytól de itt is és a Wo Long-ba se volt probléma, végre valami más, ami nem megy egyből csukott szemmel. Nem csak dodge és vág mint a többi FS játék, hatalmas lassított felvételekkel, easy móddal stb. Igazából ez egy sima story játék endgame nélkül.
Persze írtam negatívumokat de nagyon jó játék lett -
BOBAKILL
őstag
Nekem a játék hangulata és világa nagyon tetszett, de ez a harcrendszer nem jött be. Az utolsó 2 bosst ki is hagytam. Bár majd egyszer még mindenképp előveszem és végigtolom újra, be kellene fejezni a játékot. Hiába van protézis, bulidelni nem nagyon lehet. Kihagyott cizzer ez a játék, pedig baromi jó lehetett volna. R1 spam az egész gyakorlatilag.
Viszont úgy tűnt nekem hogy a Wo Long Fallen Dynasty-ben is deflectelni kell (lehet) hogy utána be tudj vinni egy criticalt. Ott is vannak 1-2 "bogyós" ellenfelek amiket le kell szedni mint a Sekiroban....fura ez az irány, bár valamit újítani kellett a Nioh2 után.
Viszont sokkal jobban tetszik a harc még így is mint pl Eldenben. -
Deck
titán
Végigjátszottam 2x-er a játékot az elmúlt 1,-1,5 hétben. Pár try-ból maximum minden boss megvolt. A Shura-s Isshin ellen kellett pár próba az állandó tüzes szarjai miatt. De a Gauntlet-es Isshin Father 2.phase egy vicc kb, ahogy a Demon of Hatred is az, nagyon nem illik a játékba. Főleg, hogy 4 boss azt kezd elölről. Hát kösz.
Tele van a játék olcsó megoldásokkal olyan téren, hogy sokszor szar a hitbox heal trigger, boss támadás spam, miközben a földre esel/ott vagy/kelsz fel is kapod. A Divine Dragon-os map-on mikor vízilabdákkal lőttek többen az borzasztó volt, sok enemy ellen nem jó játszani...
Igazi endgame nincs, se cuccok, se semmi, a zene borzasztó. Ilyen szar zenékkel/OST én még egy játékba se találkoztam. Fix mikor mit kell nyomni, mint egy Quick Time Event játéknál, sok lehetőség, változatosság nincs. Az dicséretes, hogy a harc nem olyan lassított felvétel és delayes/charge attack mint az Elden Ring-be és a többibe.
2 trófea hiányzik és platina, már csak farmolni kell a skill pontokat.
De persze megérte végigjátszani, nem is volt nehéz különösebben. De ennél több nincs is a játékba. -
cyberkind
félisten
Hogy lehet ledurrantani ezeket a hülye Headless-eket? Dodge nélkül ez kb lehetetlen...
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ahogy anno is, tetszett a játék, csak a gameplay a bizonyos stílus miatt nem volt az igazi, de ahogy Mr. István is elkezdte, úgy kedvet kaptam én is, és ahhoz képest egész jól megy, de még mindig nem a stílusom.
-
Végére is értem a játéknak, pedig nem gondoltam nekem sikerülhet
A final boss 2 delutanom vette el kb 7 órát, ott csuklott már mindenki aki a játékban szerepelt, és az összes mob majd meg fúlt a köhögéstől, de csak meg lett🙏😌Tetszett nekem ez a játék, és örülök neki fogtam, viszont úgy érzem a végére sem lettem profi, valahogy nem ment nekem
úgy ez a harcrendszer ahogy kellett volna. Valahogy nem védett eleget és sok ütést kaptam be. De valszeg én csináltam valamit végig rosszul. Jó pár souls játékon vagyok túl, de szerintem ez lett a legnehezebb amivel eddig dolgom volt. Viszont ha nekem
sikerült másnak is fog, így bátran ajánlom. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rigormortiis #1666 üzenetére
Parry / deflect nélkül a későbbiekben is szenvedni fogsz, mint malac a jégen, a dodge ugyanis nem növeli a posture damage-et az ellenfeleknél, sőt
Genichiro ellen pár tipp:
- Amikor az íj van nála, akkor dodge-olgass nyugodtan. Ha előre dodge-olsz, akkor az utolsó nyílvessző után tudsz bele ütni egyet.
- A hosszú több támadásos kardos kombóját tanuld meg deflectelni. Elég jó ritmusa van, könnyen rááll az ember keze. Csak deflectelj, ne dodge-olj, ez az a chain, amivel a legtöbb posture damage-et tudsz adott időn belül okozni neki.
- Még három érdemi támadása van phase 1-ben: 1 grab, 1 sweep attack, 1 thrust attack. A grabet ki kell dodge-olnod, annak az animációja a leginkább egyedi, szóval nézd, hogy hogy mozog. A sweep és thrust attack animációja sajnos eléggé hasonló, és résen kell lenni, hogy elkapd az apró jelet, amelyik egyértelműsíti, hogy mi jön. Thrust attackra Mikiri Counter kell, a sweep attackra pedig felugrani és a fején táncolni.A Way of Tomoe fázisban az attackjai nagy része marad, csak az animációja változik (thrust attacknál felugrik a levegőbe, és gyorsabban ér el a penge végével), illetve azzal bonyolódik, hogy villámos szarjai is vannak. A villámnyilakat ki tudod dodge-olni, vagy pedig a Lightning Reversal nevű skillel vissza tudod rá dobni (de elég nehéz konzisztensen jól elnyomni). Ebben a fázisban szerintem érdemes az arcában lenni és ütni, elég sok támadását interruptolja egy jó suhintás.
-
Rigormortiis
veterán
Van valami jó tippetek Genichiro Asinához? Ha az első (két) fázist túl is élem, az átalakult formája mindig lever. Alapvetően inkább dodge-olok, mi t parryzek.
-
válasz
Rigormortiis #1664 üzenetére
Hát van benne boss bőven
én kb két hete kezdtem el, és az utolsó két boss van még hátra. Tetszik nekem is a játék de egy két főnök feladta a leckét, volt ahol kb 10 órát szarakodtam, és ahogy nézem a hátralévő kettő sem lesz egyszerűbb. Szóval kell
hozzá jó sok kitartás, nem egy szokásos souls game az már biztos. De ha végig viszem büszke leszek magamra, elég sok mindenkinek beletört a bicskája -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rigormortiis #1661 üzenetére
Az idezeseket a Snapseeds nevu itemmel tudod konnyen kezelni
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rigormortiis #1659 üzenetére
Első komolyabb bossod, vagy Genichirón már túl vagy? Én Lady Butterfly-nál kezdtem a bossfightolásokat, egy egész délutánom égett bele ebbe, viszont kellően megtanított játszani, szóval nyugodtan tölts nála időt és próbálj ki minél több mindent, mert ezerszeresen meg fog térülni később.
Néhány tipp:
- Az életpöttyei kezdetén ne a posture damage legyen a célod - marha gyorsan leszedi magáról a posture damage-et max HP-n, szóval próbáld megütögetni egy kicsit, kb. az életének a 60%-áig normal sebzéssel. Kettőt tudsz beleütni, utána kezdi el deflectelni a támadásaidat, szóval hit'n'runolj vele egy picit. Kerülj közel hozzá, két kardsuhintás, aztán szaladj el. Akkor biztonságos megütni, ha befejezte a támadási stringjét, a tipikus kombója két ütés, aztán ledobbantja a lábát a földre, akkor van egy pár másodperced megütni.
- Ha felugrik a levegőbe, akkor két move-ja van: vagy shurikent dobál, vagy megpróbál grabbelni. Ha megvan a Shuriken prostethiced, akkor két eldobott shuriken leszedi őt a levegőből, az megint egy pár ingyen ütés a részedről, amíg feltápászkodik. Ha nincs shurikened, akkor az oszlopok mögött bújkálva ki tudod várni, hogy a levegőbeni támadásait ellője (a grab nem megy át az oszlopon). Gyógyítani is az oszlopok mögött tudsz.
- Eléggé ismétlődő támadási stringjei vannak, amiben ugyanazok a ritmusok ismétlődnek, ezeket tanuld meg deflectelni, az élete felétől számítva kb. három kombóját kell csak deflectelned, hogy maxold a posture damage-et, és mattot adj neki. -
Rigormortiis
veterán
Eddig egész könnyen eljutottam, de Lady Butterfly egy kicsit megakasztott. Tudtok ajánlani valami jo taktikát?
-
Sziasztok! Ps5 re van magyar felirat? Látom ps4 en létezik. Nem vettem még meg a játékot, de tervben van, és nagyon jó lenne ha lenne hozzá. Köszönöm.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Senpou templomnál mi a feladat?
A banyának rizs kell?
A mélabús meláknak meg fehér virág?Harangot megkongattam
.....
Ishinnél mi a küldetél széles e világon megöltem neki mindenkit de mégse akar a toronyba menni ahogy a walktrought videón van -
Imilenni
addikt
Az miért van, hogy két HP pöttye van nálam Emmának?
-
Imilenni
addikt
Srácok, ha NG+-ba lépek, akkor attól tudom nyomni ezt a boss gyakorló módot, akármelyik eddig legyőzött boss-szal, ugye?
-
belan
addikt
Udv urak régóta gondolkodom be szerzem a sekirot és el kezdem, de sokan mondták nagyon nehéz stbi idegesítő. Jó tippeket el fogadnék a játékról ha esetleg könnyíti a játékot. Több souls game nálam platina , nioh 2 be 800 órám van de ezek tejesen más játékok.
-
PETEE78
senior tag
Kicsit későn kezdek neki? Nincs nagyon új hsz
-
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok!
Volt már valakivel olyan hogy bezárta a játékot a készítőlista közben és a mentése utána úgy töltött be hogy semmit nem tud csinálni már a játékba? (PS4) 😁😁😁 -
törölt tag
válasz
Rony949 #1641 üzenetére
Szerintem az nem túl nehéz. Van egy tool amivel meg lehet bénítani, azzal kb. egy golyót le tudsz szedni. A többi életét én úgy szedtem le, hogy a seggébe voltam mindig. Sose szabad hagyni, hogy távol legyen tőled. Én az O'Rin of the waterrel szívtam sokat meg faterral a múltban.
-
Rony949
őstag
Én kijátszottam, de sajnos a Demon of Hatred-et skippeltem. Az is igaz, hogy próbáltam magamtól rájönni, hogy hogyan tudok ellene küzdeni, de nem jöttem rá.
-
törölt tag
Nekem sok ismerősöm azért hagyta abba a Sekiro-t, mert túlságosan monoton. Mondjuk a sok miniboss miatt valóban tűnhet annak, de szerintem megéri végigverekedni magunkat a játékon. Aztán jöhet NG+ és Kuro's Charm. Én most így fogok belekezdeni, de persze valószínűleg én se tudom még, hogy mire vállalkoztam.
-
Šolaire
veterán
Frissül a Sekiro : [link]
-
-
xsipi78
tag
Szevasztok. Első From Software játékom a Sekiro. Előtte a Nioh-t toltam végig Dlc-k nélkül.
A Sekiroban most a sneak eyed mini bossnál tartok de egyszerűen nem érzem hogy mit csinálok szarul. Eddig aránylag simán eljutottam de ez most megakasztott. Már vagy 15x nekiszaladtam de nem jutok vele dűlőre.
Már a youtube videokat is böngésztem de nekem nem megy ugy reagál mint azokon. Van valakinek taktikája? Köszi előre is. -
Imilenni
addikt
1 év alatt sem oldódott meg a DS4Windows-al lévő probléma, mégpedig hogy non-stop forog a kamera........
Erre tudtok megoldást?
Komolyan agyam eldobom, hogy még most se működik -
Rony949
őstag
válasz
Shadowguard #1623 üzenetére
Naaa....azért annyira nem lehetett rossz élmény.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #1621 üzenetére
Bár más nem is igazán ír ide, de azért megosztom a" befejezést":
Tegnap este a végére értem a játéknak. A steam szerint 44 órába telt az első végigjátszás, de akkor is sikerült. Minden bosst legyőztem (szabályosan, cheese nélkül) aki elérhető volt a hosszabb útvonalon és összeszedtem amit csak lehetett.
Azért az utolsó két csata (vagy inkább csak Isshin) alaposan megtépázta az idegeimet. A Demon of Hatredre nagyrészt sikerült magamtól rájönni, de amikor néztem hozzá egy videót a P3 miatt... Hát akkor röhögtem nagyokat (nem a cheese-re gondolok, én umbrella és sérülés nélkül jutottam el rendre a P3-ig). Síppal, sapkával szinte triviális, az én módszeremmel összehasonlítva...
Isshin már érdekesebb. Az első két fázist elég hamar begyakoroltam, de a harmadikra (a lándzsás kör) egyszerűen nem sikerült rájönnöm. Néztem videót hozzá, még azzal együtt se. Első két fázis már legtöbbször sérülés nélkül ment, a harmadikban meg rendre haltam. A végén ez alapján oldottam meg a harcot. És miután végre eljutottam P4-ig elsőre meg is lett. Szerintem még a szomszédok is hallották a végétVégül maradt az eredeti terv, a Dragon's Homecoming endinggel. Azért ebben mintha benne lett volna a folytatás/DLC lehetősége, vagy csak nekem tűnt úgy?
Tegnap még kezdtem egy NG+-t is, azért érezhetően gyorsabban lehet már itt haladni. Három óra után halott volt a Corrupted Monk. Meg egyszer én is, amikor elbíztam magam és hagytam az ogrénak (!), hogy elkapjon. A rohadék úgy vágott be a szakadékba, hogy csak pislogtam. -
Shadowguard
senior tag
40 óra után lassan a végére érek a játéknak, hát nem kapkodtam el.
Még a Demon van hátra és persze az endboss. Minden minibosst is összeszedtem, annyira nem voltak vészesek a headlessek se, mint előtte gondoltam.
Erősen gondolkozok rajta, hogy elsőre a Purification endinget csináljam, mert a második father harcra potom három négy ment rá. Viszonyításképpen első találkozásnál harmadik nekifutásra lett meg, a majom szintén, a duplamajom pedig elsőre... Élőben már a corrupted monk sem okozott gondot.
Aztán hogy a maradék két boss mennyi idő lesz... Majd utána eldöntöm akarok-e mentésekkel trükközni (működik az PC-n egyáltalán? ) -
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #1616 üzenetére
Tegnap este meglett Genichiro is, kicsit nyakatekerten haladtam: előbb öltem meg a Corrupted Monkot, mint őt (a headlesseket kivéve minden miniboss halott)
Az mondjuk egy jó kis csata volt divine confetti nélkül. Ami volt azt mindet ellőttem, de olyankor bennem volt, hogy sietni kell, mert lejár és kapkodtam. Szóval a végén egy laza negyedórás fight lett belőle, cserébe csak egyszer megütni. És akkor is csak azért, mert kapkodtam
Igen, tudom, hogy ki lehet cheese-elni, de elsőre mindenkit csak szépen szabályosan.
Este majomkodokKis megerősítést kérnék: a döntésig nyugodtan kalandozhatok, nem fogom elbukni egyik befejezés lehetőségét sem, ha nem hallgatózok meg beszélgetek folyton mindenkivel, ugye? Annyit találtam, hogy a Holy Chapter: Infested korábban megszerezhető, azért kalandoztam el mindenfelé, de a többiről nem ír konkrétumot.
-
cyberkind
félisten
Na én kb maximum így játszom kézzel, ha minden optimális, durva.
[link]Elkezdtem újra tolni a játékot, úgy néz ki jobban ráéreztem mint előtte, de qrva nehéz.
-
Rony949
őstag
válasz
Shadowguard #1616 üzenetére
Így van, achievement kimaxoláshoz NG+ kell.
-
Shadowguard
senior tag
Én is ezzel tépázom most az idegeim
Bár eddig annyira nem is vészes, igaz nem is tartok még sehol. Most kellene mennem Genichirohoz (vagy nem), de helyette már mindenfelé is elkószáltam, megvan a negyedik nyaklánc is. Már a Gun Fortnál jártam. Próbálom javítani az esélyeimet, nah.
A terv az, hogy ha nem kapok idegbajt akkor kiszedem az összes achit. Most jól értem, hogy ha nem trükközök a mentésekkel akkor ez négy végigjátszást jelent? Aki már túl van rajta az mit ajánl? Úgy gondoltam elsőre kimaxolom amit lehet, utána már csak célirányosan megyek, a Shura lesz az utolsó. Azért ha jól saccolom mégiscsak normálon a legegyszerűbb az összes bosst is megcsinálni.
Bár kissé macerásnak néz ki a Dragon's Homecoming befejezés -
Ronam
addikt
Nem tudom megölni ezt a tetves Guardian Ape-t. Az első fázis még nagyjából megvan, de a másodikban folyton legyak, rohadtul idegel 😂. Valami tipp esetleg?
-
syabi001
csendes tag
Olvasgatva a hozzászólásokat, nem értem , hogy miért kérik sokan számon a játékon az RPG elemeket, amikor ez egy akció játék...
-
sir0cco
tag
válasz
Rony949 #1606 üzenetére
Végül sikerült nekem is kipergetni de a bagoly (atya) harc rendesen próbára tette a velem szemközti radiátor és a régi x360as joyom fizikai állapotát. Istenem, hogy pattant le róla....
Egész biztos, hogy nem lesz ng+
Imádom DS szériát de ez vmiért full rage game volt végig nekem./Az uccsó bosson csodálkoztam viszont/
-
Rony949
őstag
Sikeresen kijátszottam a játékot. Az utolsó boss belekerült vagy 1-másfél órámba, de végül csak meglett. A játék 80%-át nagyon élveztem, nagyon izgalmas és üdítő volt ez a Dark Souls-tól teljesen elkülönülő harcrendszer. A bossoktól és mini bossoktól már a játék vége felé szinte teljesen kiégtem. Főleg a Shichimen Warrior és a Headless ismételtetése zavart a legjobban.
Lenyomok még egy NG+ végigjátszást, utána egy időre "polcra rakom" a játékot.
-
YAKEN
aktív tag
Kellett volna legalább 2 tartalmas dlc mint pl. a Nioh-nál. Már én sem fogom többet elővenni.
-
BOBAKILL
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest