- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Egy 9200-ért 20k-t kiadni nem érdemes, a bolhán 8-12k körül mennek a 8500-ök, ami ugye sokkal gyorsabb. A Sapphire-nek, vagy a BBA-nak tuti jó a képe 2D-ben.
-
Grafiqs
őstag
Én két évig nyomtam egy 9200-essel 128Mb rammal és nem SE (tehát 128bit-es) volt. Én 2D-re
használtam (quark, photoshop) és nagyon meg voltam vele elégedve. Még a játékok is elmennek
rajta helyel közzel. Ergo még a gyerkôcöket is kiszolgálja. A képe tökéletes és těéles. Én is
nagyon sokat dolgzom a gépen. Elég magas felbontásban (1280*1024) 85Hz-en tökéletes volt.
Most elcseréltem egy játékosabb kártyára mert új gépet veszek. A srác akivel elcseréltem azért
vette meg mert nagyon szép a tévéképe.
Szvsz egy jó választás lehet a Radeon 9200 (non-se)
üdv.: G -
Dexter68
addikt
Mondjuk az elsődleges cél nem a tv-nézés, az csak a hab a tortán, amit megszoktam. Napi 8-12-16 órát dolgozom a monitor előtt. Tűéles képet akarok, kalibrálhatóságot, hozzávetőleges színhelyességet.
-
Horbal
őstag
Az ATI-knak egészen normális a TV képük. (szvsz a matroxot meg se közelíti)
A VIVO nem egy nagy szám ha jól tudom, de majd kijavítanak ha tévedek.
A GEF TV képével nagyon nem voltam elégedett...
Most ATI 9600XT-m van szép a TV képe, csak picit nyűgös a beállítása...
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Ezek milyenek?:
VGA GECUBE RADEON 9200 128Mb TV+VIVO+DVI ------ 23740 ért
ATI RADEON 9200 128 Mb DVI + VIVO + TV --------- 24060 ért -
Dexter68
addikt
Azért cserélem, mert úgy tűnik, hogy döglődik. Időnként elsötétül a kép, időnként meg összezavarodik. Az a gyanúm (és reményem), hogy nem a monitor a hibás.
Most nézegetem az árlistákat és látok ATI Radeon kártyákat 128 Mb RAMmal és DVI + TV + VIVO csatlakozókkal emberi áron, csak nem értek igazán hozzá. Ha a VIVO lehetővé teszi a videók digizalizálását, az is érdekelne, mert a vhs-ek kezdenek tönkremenni és félek, hogy nem fogom tudni megnézni egy idő után, hogy hogy csuklott a gyerekem 10 évvel ezelőtt :) -
Dexter68
addikt
Szóval a számítógép segítségét kérem... :))
Eddig Matrox G550-el nyomtam.
Nem foglalkozom 3D-s cuccokkal, nem játszom.
A kártyának 2D-ban kell csillantania. Fontos még, hogy a jelet TV-re is ki tudjam küldeni, mert időnként filmeket is néznék. Eddig a duahól-head ezt is megoldotta.
A monitor mindehhez egy CTX P922e tft.
Azért kérem a segítségeteket, mert úgy tűnik, hogy a jelenlegi kártya halódik és nagyon hajlok affelé, hogy ugyanilyet vegyek...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest