Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Orbit
csendes tag
Sziasztok!Köszi a hozzászolásokat a témához!Hát nekem végülis az a leglényegesebb hogy gyors legyen meg megbizható.Majd ha minden igaz akarok egy nagyobb procit is venni bele ehelyett egy ilyet majd AMD XP 3200/400 MHz 512 KB (2,2 GHz)vagy hasonlot át akarok térni a 400mhz re!Mert ami most van már megörjit h lassú sz..!Ahogy kveszem azt mondjátok a delxott vegyem meg.hát majd elválik h Mutterom h szponzorál meg vagy mennyt ad.De ha nem akkor lehet hogy a xxlessz a faborit.Meg igaz a ntegrál cumok se érdekelnek annyira a kártyán mert Nem vagyok hive ezeknek az integrál szugykoknak.Na majd irok h mi lett.
a mostani gép Amd 1900+(266Mhz),ECS K75SA Pro alaplappal,256DDR(400mhz),Fx5200 (64bit)128mb kártyával.Azt nem tudjátok mitl van h idönként eltünik a kép és visszajön?Szerintem illesztö program hiva van de ha rakokfel vele ujjat akkor s ezt csinálja.
GutenTag Faszikáim
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest