Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikroTikker #37 üzenetére
En sem bizom altalaban az ilyen intezmenyekben, ezert adomanyozom a sajatomat a linkelt egyesultnek. Ezt latom, hogy tenyleg mukodik es arra hasznaljak a segitseget, amire valoban kell.
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
MikroTikker #37 üzenetére
így van már azt hittem nekem van üldözési mániám de nem ezek szerint más is így van vele hogy ezen szervezetekért is fenntartással kezelem, ez is igaz, hogy így nem tudják politikusok eltenni, de az is igaz hogy a politikusok által lenyúlt összeg az fix és nem csökken mert több ember ajánlja fel azt az 1%-ot... de ez már így utólag elolvasva elég off tehát off
:S
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
MikroTikker #32 üzenetére
Érdekes de most több embertől is hallottam ilyen érvet, hogy inkább nem ajánlják fel hanem az államadósságot csökkentik fele, ezzel hozzájárulva MO felemelkedéséhez, pedig szerintem, azért vannak a politikusok, hogy ezt megoldják, és a segélyszervezeteknek igazi segítség ez nem pedig lyuk foltozás... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest