Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jé. Hátezmeg? Érdekes egy izé. Az SOS jelzéssel el lehet vele hessegetni egy medvét? Akkor lehet hogy érdekelne.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Nem is hülye ötlet.
Egy olyan erős stroboszkóp, ami nappal is képes vakítani, az akár hatásos is lehetne.Jevons paradox
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Pont medvével nem próbáltam.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
syberia
veterán
Nem kéne megoldani a Gyatlov-rejtélyt ha a kirándulók magukkal vitték volna a jövőből ezt a
zseblámpát,hangfalat,akkumulátort, valamitPeople will forgive you for being wrong, but they will never forgive you for being right, especially when events prove you right while proving them wrong
-
elmo
aktív tag
Érdekes cucc, biztos megvan a célközönsége.
Ha megdörzsölik a lámpát nem Aladdin, hanem a Dzsinn jön ki belőle.
-
-
Silentfrog
veterán
Legalább minden oldalára rakhattak volna napelemet, hogy nem 2 hét alatt töltse fel a 10.000-es akkut, ha már a kültéri használat a lényeg.
-
Plug Life
aktív tag
A rendőrségi sziréna/villogó hasznos lehet, ha elakadsz a dugóban, egy kétoldalas öntapadóssal kirakod a kocsi tetejére, és máris megnyílik az út előtted!
-
Neck
veterán
Nekem egy jóval kisebb ilyen van, jóval olcsóbban, "tekergetős" rádió, fókuszált fényű zseblámpa, "olvasólámpa", és powerbank a funckió lista. Szintén lehet tölteni USB-A, napelem, kurbli hármassal.
A bluetooth hangszóró funkciót nem tudja, de van azt hiszem, talán van rajta aux bemenet.
Ilyen:
Szerintem campingezésre, "vészhelyzetre" ez is tök elég.
Ennek a termékcsaládnak viszont millió és egy változata van.
Jellemzően 20 euró körül megy.Szerk: A powerbank funkció kisebb (4000-5000 mAh?), de szerintem 1 telefont azért feltölt.
40 euró körül viszont már van 10 ezer mAh is.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Mercel
senior tag
Ha jobban szólna és tudná a "zsebbika" funkciót még rá is cuppannék.
Így feleennyiért vettem egy zsebbika, lámpa, powerbank cuccost és erre nem is cserélném el vagy tennék hozzá az árához.
De hátha fejlesztik és akkor lehet érdekes.
Ja és amúgy hatalmas ziccer kihagyás, hogy mobilról nem lehet kezelni bluetoothon kezelni.Marcel
-
drkbli
csendes tag
"És egybként van benne valami lendkerekes ellenállás, ha csak lazán tekergetjük mintegy unalomból, akkor vélhetően sokra nem megyünk, ha fókuszáltabb és erőteljesebb mozdulatokat végzünk, akkor érezhetően nehezebb a tekerés — vagyis több áramot generálunk."
Lenz-törvény.
-
Sz.L.
aktív tag
Valami ilyesmi lenne a tökéletesített változata a cikkben jelölt terméknek.
(+a kurbli, amit ha jól látok ezen nincs?!)
Olcsó, arra amire kell elég.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
cami][us
senior tag
az NMHH szerint erre itthon nincs igény
A végén még fűnek-fának lenne földi csatornája.乇乂ㄒ尺卂 ㄒ卄丨匚匚
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szerényen csak úgy hívja a termékét a gyártó, hogy All-in1 10000, vagyis amit ebből a műfajból ki lehetett hozni, azt ki is hozták.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest