Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoniboj
csendes tag
Sziasztok,
Bocs, még mindig az előbbi kínomnál tartok. Csak még egy új infó, hátha ez alapján van valakinek ötlete: ugye az volt a gondom, hogy nincs kép a DVI-n, analógon tökéletes. Próbáltam a DVI-t rákötni DVI-Analóg konverterrel a működő analóg bemenetre, de akkor sincs kép. Ugyebár ebből az következne, hogy a VGA kártya DVI kimenete elromlott, de nem! Másik gépben tökéletesen működik. Mi a különbség a DVI-ről konvertált és az analóg kimenet jele között? Ha jól gondolom semmi.
Köszi
Dzso -
dzsoniboj
csendes tag
-
dzsoniboj
csendes tag
A használati utasítás ezt írja:
DVI:
Ha a kábelek megfelelően vannak csatlakoztatva, de az üzenet továbbra is látható a képernyőn, előfordulhat, hogy a monitormód „Analog” (Analóg) értékre van állítva. A monitor elején található Source Conversion (Forrásátalakító) lehetőséggel ellenőrizze újból a monitor bemeneti jelét.
Hol is van ez?
Üdv.
Dzso -
dzsoniboj
csendes tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni 193P beállítás ügyében? Mikor üzembe helyeztem DVI-ről indítottam, eddig mindek szép és jó. Miután felraktam a mgictune-t (2.0 kaptam hozzá) kikapcsolt a DVI és azóta csak analógon tudom hajtani. Jelenleg a VGA-m mindkét csatija be van kötve, de sajnos csak analógra hajlandó beállni. A magictuneban DVI forrás kiválasztásánál egyet villan majd vissza analog. Ha csak DVI-t kötök rá akkor se kép se hang. Ha levelszem a maguctune-t akkor is csak analog. A kártya egyébként egy Radeon9800XT 5.1-s catalysttal (próbáltam régebbit is)
Ha valaki tud minderre megoldást kérem segítsen
Üdv.
Dzso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest