Új hozzászólás Aktív témák
-
GERYZZ
csendes tag
dvi-n megy természetesen. a kábel benne volt a csomagban.
kelvines beállítás nincs a magictune-ban, én legalábbis nem találkoztam vele. de ha lenne is, a vezérlőpultban állítanám.
magictune-t csak arra használtam, hogy belőjjem vele a brightness/contrast preseteket.
a natural colort meg nagy ívben hajítottam ki az ablakon, miután elbaltázta a gép komplett színmenedzsmentjét. -
GERYZZ
csendes tag
eccerű: nézz ezen is filmet és kiderül.
amúgy az lg-n valszeg a tn technológiából adódó kisebb látószög - szvsz nagyon zavaró - eredményét láttad.
ha csak leülsz elé, már attól más lesz a kép alja és teteje
ilyennel itt nem találkozol.
ha látni akarod a megvilágítást, csinálj egy képernyőnyi fekete képet ps-ben, nézd meg full screenen, DE teljes sötétségben. látni fogod itt is, ahogy azt is hgoy teljesen ez sem homogén. persze fényévre van az általam eddig látott tn panelektől.
nekem most 60/60 on van a beállítás, 2.2-es gammához belőve. normál (nekem megfelelő) rálátási szögben.
persze ha nem PS megy hanem vmi más akkor áttérek más beállításra, ami néha kellemesebb. bár egész megszoktam már ezt.
persze lámpa _mindíg_ ég mellette, mögötte! különben már kifolyt volna a szemem.
g -
GERYZZ
csendes tag
fless
másikban kérdezted milyen a feketéje...
fotók miatt sokat használok grafikai programokat PS stb, ezért ez fontos volt.
nagyon meg vagyok vele elégedve ilyen szempontból. teljes sötétségben is egyenletes, amit látsz, azok inkább kis foltok (pár cm), de ezeket csak teljes sötétségben lehet észrevenni.
tehát ami más lcd-k esetében látható - világosban is!! -, a sarkokban a lámpák fényei, annak itt nyoma sincs.
az utánhúzás meg nagyban beállítás függő is.
üdv
g -
GERYZZ
csendes tag
nah urak, végre felfedeztem az utánhúzást...q3, és doom3-ban van. de annyira minimális, hogyha játszik az ember, akkor nem lehet látni.
persze fontos a megfelelő monitorbeállítás is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest