- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
szabifotos
üzenetére
Áhhh....
Jogos. Benéztem, bocs!
-
-Maci-
addikt
válasz
szabifotos
üzenetére
"Szerintem ez is csak a Bluetooth kapcsolatig működik
"néhány 10m) és onnantól jelzi az utolsó pozíciót, ahol
negszakadt."Nem!!
Olvasd vissza, amiket írtam... -
-Maci-
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem tudom, de én oda fogom tenni. Ezért is vettem.

Egyébként szerintem a tervezők is úgy gondolták, hogy viszi majd az ember repülőre is.
Mellesleg sokan a mobiljukat sem kapcsolják ki.Mai tapasztalat:
BP-n voltunk mély garázsban. El távolodtunk az autótól jó pár háztömbnyire.
Lestem a telefont. Mutatta is végig a helyes poziciót, ahogy valaki el haladt a kocsi mellett.
Én még mindig abban hiszek, hogy az egészet a UWB "csinálja". A BT-nak nem sok köze van hozzá. Szerintem a BT az annyi, hogy ha hatótávon belül van, tudja mutatni a kamera appban élőben, hogy merre menj.
Ergo:
Szuper a kütyü ott ahol minél többen vannak.
Viszont ha pl el szalad vele a kutya a négyszögletű kerek erdő közepén, akkor cseszheted. -
-Maci-
addikt
Igen.
De szerintem nem lehet csak úgy csatlakozni xyz bt-jéhez, személyes okokból.
Viszont amiben van UWB, azzal annyit tud kommunikálni, hogy küldjön egy jelet azon keresztül. (Pl a cella információkhoz hozzá férhet.)
Gondolom én....
Egyébként, mikor a párom ma el vitte és volt egy jel, arra azt írta ki hogy "egy eszköz észlelte". Tehát nem Ő talált valamit, hanem őt találta meg valami. -
-Maci-
addikt
Hát pedig...
Én elküldtem ma az enyémet az Asszonnyal munkába. Az Ő telefonja nem tudja az UWB-t és előtte sem csatlakoztattam a telójához se BT se máshogy. illetve nem vagyok bejelentkezve a Samsung fiókkal a telójához, sem Ő az enyémhez.
Az idő alatt amég be ért amunkahelyére, nem láttam a tag pozicióját. Miután be ért az irodába, kis idő múlva meg lett a tag....
Én ebből arra következtetek, hogy bent az irodában van valakinek UWB képes telefonja, az észlelte a tag-et.
-
-Maci-
addikt
Rájöttem. Nincs semmi baja, működik.
A kis eszköz egy ú.n. UWB technológiát támogat.
Lényegében csak olyan eszköztől tud jelet venni, amelyik támogatja ezt a szabványt.
Még alakulóban van a dolog, egyelőre pár felső kategóriás mobil tudja ezt.
Minél nagyobb tömegben mozog a Tag, annál nagyobb az esélye, hogy találjon egy ilyen eszközt. (pl. repülőtér,pláza stb.)
Ez a lényeg tömören.
Részletesebben én sem tudom leírni, olvass utána ha érdekel a dolog.Hozzá teszem:
Én így értettem az olvasottakból és a kis Tag eddigi viselkedéséből. A tévedés jogát fenntartom!!!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Tegnap vettem egy ilyen SmarTag2-t.
Beállítgattam, szuper minden.
Ma próbából elvitte a párom 10km-re és nem látom. Az utolsó helynek itthon mutatja 27 perccel ez előtt.
Most akkor ez csak BT távolságon belül tudja csak át adni a poziciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest