- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki7697
csendes újonc
Igen, azt a választ kaptam anno a hivatalos Samsung termék támogatástól, hogy nincs hozzá semmilyen adapteres megoldás.
De mivel ugye a legtöbb TV-nek ez a nagy gyengesége, mondhatni, hibája, hogy csak 100 Mbps sebességű benne az Ethernet port...
Ráadásul bosszantó, hogy az akkori, 2021-es kiadású csúcs kategóriás TV-knél, mondhatni, tudtommal mindnél ugyanúgy csak a lassú, 100 Mbps sebességű bennük az Ethernet port csatlakozó...
(Nem is értem, miért nem tettek bele 1 Gbps sebességűt, hisz a milliós áron forgalomba hozott TV-knél az a gyártói pár száz (esetleg ezer) Ft-os plusz költség nem nagy valami lett volna!!!)
Akkoriban talán az LG TV-knél írták az USB to Ethernet Adapter-t...
Gondoltam, egy próbát megér, így rendeltem is abból, amit a legjobbnak feltételeztem, de sajnos az írt, Samsung QE65QN95AAT TV-mnél nem nyert.
Cable Matters USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapter (202013-BLACK):
https://www.cablematters.com/pc-447-138-usb-30-to-gigabit-ethernet-adapter.aspx
Igen, tudom.
Végül sajnos az lett a kényszermegoldásom, amit te is írtál, hogy a fasza kis kiépített vezetékes hálózatom helyett az 5 GHz-es Wi-Fi hálózatra kellett váltanom.
De ugye a Wi-Fi sosem lesz a vezetékes internethez viszonyítva 100 %-os precizitású (sebesség és megbízhatóság terén egyaránt) megoldás.
Amúgy a router-em pont közvetlenül a TV-nél van, hisz ugye tudom ezeket, amiket írtál.
Azért nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, hogy időt és energiát szántál a kérdésem elolvasására, majd a válaszod megírására!
Ha esetleg valaki mégis tudna valami trükköt, az továbbra is érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest