Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz mike5150@ #118778 üzenetére
Elég egyforma tv-ket válaszottál Kb tök egyforma mindkét tv, én a jobb hangzás és jobb Smart rendszer miatt a Samut javasolnám, illetve arra gyárilag 3 év garancia van.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
stilo18
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mike5150@ #127338 üzenetére
Fontos a 4K HDR minőség és a jóval több applikáció?
Vagy inkább a tv adás lesz a nyerő?Előbbire Qled, mert ott elég szépen adja elő magát, utóbbira 8052, vagy 8002. .
A kevesebb applikációnak meg nyilván a hardveres korlát szab határt. Nem tudom már melyik oldalon van/volt tesztelve, de a 8052-8002-ben elég gyengécske cpu van. De szerintem már ide is lett linkelve...A samsung mindig spórol valahol, valamin, amit aztán sehol nem ír le, még a tetves kézikönyvében sem.
Pedig a mai tévéknél az egyik legfontosabb a hardvererő is, ehelyett pakolják még mindig az ócska és elavult elméleti és elavult százas LAN kártyákat (ami inkább 70-80mb/s) az elit tévékbe is.
Nem elég, 2019-ben meg szégyen....4K HDR-re már. 5ghz-es frankó stabil wifi kell, ha emelett még a dolby digital plus hangra is igényünk van (netflix) és miért nem lenne.Az új 8K tévéjükbe, vajon gigabit lehet már?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest