Új hozzászólás Aktív témák
-
spani
csendes tag
Nálam is reklamált a helyért a Toolbox, aztán feltette a frissítést. Onnantól kezdve a képernyőt nem töltötte ki a program, vissza kellett állítanom az eredeti változatot. Utána gondoltam felteszem az ingyenesen elérhetó arany oldalak POI gyűjteményt, 11 Mb, na ennek már a progi szerint nem volt elég szabad hely, kb 1,5 Gb a szabad hely a kártyán.
-
spani
csendes tag
Valakinek van ötlete?
A jobb felső sarokból eltűnt a telep töltöttségét jelző ikon, óra van helyette. Nem tudom visszaállítani, igazából azt sem értem mitől tűnt el. Így ne tudom a telep töltöttségét ellenőrizni.
Valami ötlet hogyan hozható vissza az ikon?
A reset nem segített. -
spani
csendes tag
Sziasztok.
A jobb felső sarokból eltűnt a telep töltöttségét jelző ikon, óra van helyette. Nem tudom visszaállítani, igazából azt sem értem mitől tűnt el. Így ne tudom a telep töltöttségét ellenőrizni.
Valami ötlet hogyan hozható vissza az ikon?
A reset nem segített.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest