Új hozzászólás Aktív témák
-
bullapo
tag
Helló!
Olyan gondom van hogy van egy usb autós töltőm sőt kettő is ,egyik 5 volt 800mili ampert ad ki. A másik nem tudom mennyit most nem nézem meg. De mind a kettő töltötte adatkábellel a telefonjaimat , navigációt , Omnia 2 őt meg csak kikapcsolt állapotba tölti.
Mitől lehet ? Rom függő lehet. Usb résznél átállítottam ActiveSync módra ott se tölti
Számítógépre dugva meg tölti , szóval nem értem. -
bullapo
tag
előbb amúgy átállítottam magyarra a menüben , újraindult gondolkodott pár percig és a gyári rom jött elő a képernyő minden szarral tele 60 mb szabad memóriával, tehettem fel rá ujjból ez a lájtot. Jó mondjuk 5 perc alatt felnyomta rá.
-
bullapo
tag
nem nyomtam resetet, mer azt kell?
az első képernyőre nem lehet kitenni nagy órát meg ilyeneket olyan régi stílusú , a másik menü része jól néz ki kevés program van fent rajta.Beállítás menü is ugyan az mint a gyáriban. Igazából én a home képernyőre akarok valami normális órát. tenni meg jó lenne nagyobb szebb gombokkal blutusz meg wifi állítás.vagy ilyen widget mint az androidnál.
Csak nem tom honnan lehet ilyet programokat letölteni. -
bullapo
tag
Sziasztok !
Felraktam az ms team ultra lájt romját. 100mb felett van a szabad memóriám, kb 10 perce nyomkodom most 99,6 on van,
Ha valakit érdeke innét le tudja tölteni: http://www.supershare.net/en/file/326986-4761512d81.html
a 7z fájl jelszója kicsomagolásnál: MS Team
simán az nxxjj1 nakera rányomtam , betettem még a xehjg5 magyar cs fájlt , de angol marad.
Nekem így is megfelel szerintem nagyon szuper. -
bullapo
tag
Kiveszem a kártyát egyből repülő modra vált, ha lekapcsolom a repülő módot egyből bekapcsol a wifi valamiért, az még nem is lenne lényeg,de akkor sem találja a gps vevőt a navi,
Kártya kell bele majd megoldom , de lehet hogy valami más megoldás is van erre még utána nézek neten. Elmondom a srácnak akitől rendeltem a gps vevőt hogy mi volt a telóval ha ad egy negatívot nem érdekel, meg 4 et hirdetett nem vesztett el egy vevőt se miattam.
Azért jó hogy így működik, marhára nem lett volna kedvem még egy hülyeséget hurcolni magammal a kocsiba, meg még azt is töltögetni állandóan. Eléggé elment a kedvem a készüléktől ez miatt. -
-
bullapo
tag
Akkor valami nem jó ennek a készüléknek a gps vevőjével,
Ma sikerült firssíteni a romot nxxjj1 nakedre.
Ezzel sem találja a gps vevőt , se a igo 8 se primo,
pedig a portok arra vannak állítva amire kell.
Tegnap a régi rommal kb fél napot azzal csesztem el hogy portokat állítgattam. 1 szer találta meg a gps vevőt akkor is talán 1 sárga műhold jelet talált. pedig nem 5 percig voltam vele kint az erkélyen. Töröltem az igo save könyvtárbol a sys init is mert olvastam hogy az is segíthet , de semmi. -
bullapo
tag
Sziasztok!
.
Most vettem samsung omnia 2 és , romot szeretnék rajta cserélni.
A legfontosabb az lenne hogy sok szabad ram memóriám legyen , navigálásra használnám kizárólag, és külső blutuszos gps vevővel, azt is most vettem mert az igo nem találja a gps vevőt benne. Még nem érkezett meg de remélem azt fogja látni. Végigpróbáltam mindenféle port beállítást amiket csak írtak fórumokon,
Tudnál ajánlani egy romot. Meg egy magyar leirást az egész frissítés folyamatáról?
Meg linket hogy hol tudom letölteni.
win xp használok. már letöltöttem active sinct + Samsung_CDMA_modem_4_1_.34+ OCTANDown_2.0 ,
Nem feltétlen kell magyar rom , gps port beállítását csak megtalálom az angol nyelvűn is.
Most 6,5 ös rom van rajta, átlag 60mb szabad memóriám szokott lenni, ha ennek duplája lenne az már jó lenne.
Egyébként azért vettem meg ezt a készüléket mert 800mhz proci meg 256 ramos navik nem igen vannak , legalább is nem annyiért amennyiért ezt én vettem, csak hát nem gondoltam hogy a rendszer leszívja az összes ramjátElőre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest