- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi_:)
csendes tag
nem jelent meg?
de hát használjuk... többen is
na mindegy, minek dumáltunk akkor ennyit eddig???!!! -
csendes tag
mit ajánlasz, megoldásnak?
-
csendes tag
jjc lassan mi maradunk itt egyedül és alkotunk egy fórumot
segíts egy kicsit mi az hogy nincs elég "pure"??? ...mert akadozott a film és utána kiírta ezt, core lejátszóval volt, mert fényképezőgéppel készült videókat(amik AVI-k) nem akarja lejátszani a touch playervolt neked ilyen?
-
csendes tag
Többiek ???
merre vannak lassan az ember úgy érzi ez csak egy párbeszéd vagy monológ, nem fórum!!!!
Sehol senki, sem negatív-pozitív vélemény, hírek, újdonságok
máskor kevesebb szmájlit léci!
köszi[ Módosította: bolondember ]
-
csendes tag
Aksi: Nálad mi az átlagos használat???
Mert nálam zene hallgatás, sms, kicsit metrozásnál egy kis film nézés, telefonálás, és netezésígy azt mondom hogy ha mindent használok a 2. nap felénél már kell keresem a töltőt
de amikor nem használok mindent simán megy a 2 nap(ez a ritkább mert nem bírom ki hogy ne használjak mindent, és kell is...
)
-
csendes tag
kikapcsolod
nem tudom mire gondolsz pontosan, de nekem az Igo8 nem használ netet, én úgy tudom hogy a Java-ás navi programok használnak netet...
Tehát nem kell olyat állítsak hogy ne legyen net az IGO használat előtt, és így Most MÁR 1-2 Másodpercen belül megtalál és mutatja az utat! -
csendes tag
egyébként az mp3 vágó progi alatt arra gondoltam:
hogy mondjuk a zene elejét kivágod, addig amikor kezdődik igazánés lementem más néven és utána gyönyörűen berakom csengőhangnak
így tudnám elmondani egyszerűen -
csendes tag
Ja Net Nélkül volt az Igo8 "teszt"
-
csendes tag
S2U2 - Programmal Kapcsolatosan... Kérdés???
Nagy lesz a bejövő hívásnál a kép, de Pixeles, valaki tud vmi más megoldást vagy erre javítási lehetőséget???
Köszönöm!
Egyébként egyre inkább imádom a "kis" Omnia II-öt, mindent tud!!!!
(már az ágyban középen alszik)
Arról nem esett szó, vagy nem láttam
hogy eszméletlenül könnyű a telefon!!!!!
-
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a progikat
kipróbálom őket!!!
GPS(IGO8) Tegnap este Duna parti séta barátnővel...
jaaa és persze elő az Omnia II + Igo8, 5 perc kellett séta közben hogy megtalálja magát, azóta többször próbáltam(ma is) és 1 Másodperc Sem kell neki és már mutatja hol a Gazda
Lehet hogy este nem nagy a forgalom...???
úgy hogy jól gondoltam az OMnia I-el hasonlóan működik! -
csendes tag
??? nem tud vki egy jó mp3 vágó progit, amivel normális csengőhangokat gyárthat az ember??? köszi
-
csendes tag
nem tud vki egy jó mp3 vágó progit, amivel normális csengőhangokat gyárthat az ember??? köszi
-
csendes tag
így van, bármennyire sz**r ... én is lecsúsztam először és egy hétre rá csíptem meg!
GPS-ről vélemyény??? másnak is hasonlók a tapasztalatai mind nekem az OMnia I-el, első belövés után már rendben műkszik??? -
csendes tag
utálok rosszat mondani erre a gépre mert naon imádom !!!!!!!!! de ez igaz!
Az is hozzá tatozik hogy az első alkalom után már pár másodperc, mert az Omnia I ugyan ez volt nekem, és miután egyszer belőtte magát már a köv alkalommal pár MÁSODPERC volt, remélem a Nagy Testvérnél is ez lesz!!!4 -
csendes tag
En is próbáltam és sajnos igaz a GPS állítás, lényegében nekem még nem volt annyi időm hogy kivárjam amíg belövi a GPS és mutassa az útvonalat...........
-
csendes tag
-
csendes tag
ja 6hónap garival vettem én is, annyi idő alatt ha nem lesz semmi baja - rendes/kemény
használatól, akkor azután sem lesz!!!
-
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sikerült Tegnap megvenni
Ma le kell ugranom a patikába szemcseppet venni mert vér vörös a szemem, annyit nyomogattam, a barátnőm már féltékeny
Vitko nekem se ment egyszerűen, nekem kellett szólni a gsm boltnak hogy van a nagykerben, mert alapból azt mondták h még nem tudják mikor jön meg, és 2 percen múlt hogy az enyém legyen a "kicsike", mert majdnem lemaradt a gsm bolt róla
első 24óra az Omnia II-vel :
Üdv.
-
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!!
NAGY kérdés!!!! Sikerült MA valakinek vennie OMNIA II??????
Nekem nem, pedig mára ígérték....
-
csendes tag
tudnál küldeni egy jól bevált helyet ahonnan le tudom tölteni?
egyébként ismerem a programot, csak azt nem tudom, hogy be lehet állítani !csak! a hívásnál hogy nagy legyen a kép??? ...mert azt biztos nem szeretném hogy iphone képernyővédő jelenjen meg és olyan kinézete legyen!!!! -
csendes tag
Kedves userek
Ti akik már nagyban használjátok, nem tudjátok a bejövő hívásnál tényleg kicsi a kép és ha igen nem is lehet azon állítani??? Illetve ami számomra fontos az OMnia Hd tudta kezelni a filmeknél a feliratot, kérdésem hogy az Omnia II is tudja??? Köszi előre is a segítséget!
-
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest