- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok .java játékokat hogyan tudok megnyitni omnia 2őn?
-
DiamondBack
senior tag
hát ez így 2 kattintás volt és kész
örök hála
először valamiért nem vágtam hogy miért nem történik semmi aztán leesett hogy appy-zni kell a parancsokat...
-
DiamondBack
senior tag
megnézzük
-
DiamondBack
senior tag
kérdésem lenne:
felraktam az omniára ezt az o2droidot ami ugye az android omniára.
nem tudtam hogy sdHc kártyára nem települ fel rendesen igy egy 4gigás sdhcra toltam fel aminek az lett a vége hogy a 4gigából 1 gigát lefoglal egy patricio amit nem tudok eltüntetni sehogy sem azaz csak 3 gigás lett a 4gigás kártya. valami ötlet hogy hogyan tudnám visszahozni? -
DiamondBack
senior tag
sziasztok. az omnia 2-ővel szoktam netezni de a saját internet megosztója állandóan bontja a kapcsolatot, probáltam a wmwifiroutert de az meg lefagy. tudtok valami stabil internetmegosztó progit?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Mr.Grincs #8746 üzenetére
Én a régi omnai 1-em mellé vettem omnia 2, nekem kb olyan mintha a régit felpumpálták volna
a d-pad hiányzik, jóval csúszósabb a készülékház, üzemideje hosszabb mint az 1-nek, a kijelző annak ellenére hogy rezisztív szerintem jóval érzékenyebb mint más eddig használt telo (htc universal/kaiser,omnia 1). kezdetben kissé ódzkodtam az ötlettől hogy muszáj lesz cerka nélkül használni de hamar megszoktam. a D-pad hiányát leginkább filmezésnél hiányoltam ugyanis eddig egy médialejátszót használtam filmre és zenére egyaránt de itt ugye hiányzik az érintőegér és kiesik 4 gomb. ezért most tcpmp (unit zer0 codec pakkal) filmre (hangerő gombok előre hátra keres, vissza gomb hangerő fel, kocka hangerő le), coreplayer zenére (hangerő gombok hangerő változtatás, vissza gomb következő dal, kocka előző dal). a mobile shell nálam kapott egy sense skint:
szerk: viszont van kérdésem is
mikor még megvettem gyári állapotában mutatta a névnapokat. ez valahogy eltűnt van valami progi amivel visszalehet tenni?
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. ti milyen alapvető fontos progikat használtok az o2_őn? az igonál hogyan oldható meg a fektetett mód? nekem csak álló módban megy. van rá mód hogy eltudjam én is forgatni manuálisan a kijelzőt vagy ezt csak akkor lehet mikor ő akarja ? touchflo-t fel lehet heggeszteni valahogy rá?
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok Omnia 2-ösök. Az lenne a kérdésem hogy előfizetéssel Pannonál vett e valaki ilyen telót? Konkrétan erről az ajánlatról lenne szó [link]. Ha igen legyen oly szíves és mondja el mi van az alapcsomgban hozzá. Köszönöm. Ha előfizetéssel veszem akkor a romfrissités az egyenlő a garanciavesztéssel? Van esetleg rá mód hogy a TouchWiz-t levakarjam ról romfrissités nélkül? Eddig Sbp-t használtam és ezután is inkább az kellene. Elnézést de nem olvastam végig az előttem lévő /k hozzászólást ha esetleg ott lenne válasz a kérdéseimre akkor se hordjátok le a fejem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest