- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
Én, atl eltekintve, hogy nagyon jó/gyors volt az Omniám míg meg volt. Az egyik ok amiért nem tudtam vele megbékülni, az a lifegő szar. Erre most itt egy álom gép, és csak azért is megint ezt csapják mellé.
Nagy ikon ide vagy oda, nekünk, akik egyfolytában állítgatunk rajta, rom frissítéstől kezdve mindent, és teszteljük a nap mint nap megjelenő pogikat, sajnos szükséges a stylus. .
-
Enjoy
addikt
Anno amikor megvettem omniát, a kicsomagoláskor megnéztem a stylust, aztán annyit mondtam rá: hát dejó, de minek? S akkor vissza is dobtam a papirokkal, CD-vel együtt a dobozba... ott porosodik már hosszú hónapok óta
Ekkora böszme kijelzőnél, és ilyen samsung felülettel már nem lesz rá szükség, semilyen körülmény mellett...
-
Dare2Live
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest