- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem értem mi a problémád. Nem tudom, mi van az i8910-ben, de az támogat HD videót (talán 3515-ös, de nem néztem utána). A 3440-es (amit liszenszel a Samsung, ha jól tudom) nem támogat, "csak" DI videót.
Tehát egy Samsung gyártmányú, de OMAP 3440 alapú processzor (chipset) van ezekben a készülékekben. A végleges készülék paramétereket ettől függetlenül lehet variálni, pl. letiltani a 3D gyorsítást, vagy a videó felvételt korlátozni VGA-ban, stb. Az i8910-est nem követem szorosan nyomon, mert nem igazán érdekel azzal a gány Symbian felülettel, és a gyengébb felbontású kijelzővel (azon az áron).
Szerk: Az OMAP3515 600 MHz-es ARM maggal és HD felbontást támogató POWERVR SGX™ grafikai gyorsítóval rendelkezik, ez lehet az i8910-ben.
-
erdoke
titán
Nem értem, miért erőlteted az i8910-et, abban más chip van.
A Jet-Omnia II-OmniaPRO hármasban ez van, és nem támogat HD videót.
"Like the rest of the OMAP 3 product family, the OMAP3440 integrates the ARM Cortex-A8 superscalar microprocessor core."
...
"Key Features:
...
- IVA™ 2+ (Image Video Audio) accelerator enables multi-standard (MPEG4, WMV9, RealVideo, H263, H264) encode/decode at D1 (720x480 pixels) 30 fps
..." -
erdoke
titán
TI OMAP 3440 klón van benne, a Samsung gyártja. Kvázi ez fut az iPhone 3GS-ben is 600 MHz-en.
(#544) Zwiebel
Ugyanaz az akksi van benne, ami az Omniában, 1440 mAh. Több kicsomagolós videón is egyértelműen látszik/mondják. Amit pár hónapja vettem pótakksit, az már külsőre is teljesen megegyezik. Az én eredeti gyárimon még nincs ezüstszürke keret. -
Zwiebel
tag
Szerinted a két napos üzemidő intenzív használat mellett nem elég?
Egyébként is te úgy beszélsz, mintha már láttál volna Omnia II-t ha ez így van akkor kérlek nyomjál már be nekünk legalább egy "FIRST IMPRESSIONS"-t vagy egy teljes "REVIEW"-et
Ha meg nem így van akkor ne ítélj úgy hogy az egyiket láttad másikat nem. N97 majd meglátod elbújhat emellett a teló mellett
-
AS
félisten
Szerintem videókon nem lehet látni különbséget, meg hát AMOLED sokkal szebb színeket ad.
HTC vel összemérve is lehet látni hogy szebbek a színek.De majd ha lesz I8910 HD Vs OMNIA 2 kijelző összehasonlítás kiderül.
Ja és itt egy videó, ez is igen szépen játsza le a videokat, amire pl egy HTC nem képes.
link
Kijelző gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest