Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5464 üzenetére
Emelt szintű érettségire készülök Angolból, tehát nem lenne gond, de valamiért az i780-at is magyarul használtam szívesebben. Akkor majd angollal veszem. Magyar romot tudok rárakni utólag?
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5455 üzenetére
Az i780-hoz képest szerintem lassabb volt a win. De nem feltűnően, eleht, hogy csak az érzékenyebb rezisztívhez nem szoktam hozzá.
Süti: 6.5(.3?) független, gyári magyar. -
CHIPman
nagyúr
Kiprószáltam unokatesóm O2-jét. Nem győzött meg, de szerintem attól még ez lesz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5399 üzenetére
Fogalmam sincs, de én azt kérdeztem először is. Akkor ne is álmodjak róla?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5397 üzenetére
És a Samu garos?
-
CHIPman
nagyúr
Fekete 8GB-ost szeretnék venni gyári garral meg tartozékokkal. Meg EU lokalizációval(magyar nyelv nem muszáj, de jó lenne). Hol?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5362 üzenetére
A 6.1-ben még a lenyílós van.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5359 üzenetére
Az ikonos, nem olyan, mint 6.1-ben, de én azt hittem, hogy az a Samu műve.
Egy iGO8 sys.txt-t valaki tud adni, ami a belső memóriára van telepítve? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5352 üzenetére
Azt tudom, volt már winmo-s eszközöm. De hogy konkrétan miről ismerem fel grafikailag.
zozo: Ha van, akkor a programokban(vagy simán a start menüben), ha nincs, akkor meg mobilnettel tudod csak letölteni a M$ oldaláról. -
CHIPman
nagyúr
Nem törvényszerű, hogy benne legyen, pl a volt i780-amból is kihagyta a tré(hogy enné meg a fene).
Napfénysüti: Ismerősöm is vett egy O2-t már idén, de ő azt mondja, hogy nem frissítette még 6.5-re és most a 6.1 van rajta. Hol tudom leellenőrizni? A lakatos balra elhúzós képzár az nem tipikus 6.5? -
CHIPman
nagyúr
Valaki tud küldeni egy működő alap iGO8 sys.txt-t, ami a belső memóriára van telepítve? Ismerősnek nem akar menni valamiért.
Amúgy most milyen verziószámú a legfrissebb gyári ROM? -
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5300 üzenetére
A TCPMP átalakított változata már viszi az AC3-at is, én is itt tudtam meg.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Rádiós TMC-vétel megoldható rajta, vagy mindenképp külső vevő kell? -
CHIPman
nagyúr
válasz
hülyegyerek #5038 üzenetére
Crackelgetni kell(csak! ez nagy előnye a winmonak), de néha, amikor a serialt kell beírni, az konkrét nevű felhasználónévre vonatkozik. Ezért szokták sokszor megadni az "Insane" felhasználóhoz tartozó kódot, akkor csak átírod a nevet Insane-re és megy.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
user137 #4830 üzenetére
A Symbianossal nem értek egyet, tudom, hogy a SE b@szta el, de Te a Symbiant mondtad. Tehát bementem a tébe, és meg akartam nyomkodni a Satio-t. Igen ám, de feloldom, és tele ikonokkal. Semmi nem volt egyértelmű, hogy mit csinál. Igen is el kell magyarázni a usereknek.
Ja, és ne mondd, hogy semmi warezt nem használsz, mert lehetetlen, hacsak nem a BKV-nál dolgozol. Ha használsz, akkor meg ennyi bőven belefér. -
CHIPman
nagyúr
Nem tudjátok, hol lehet a legolcsóbban új Omnia2-t kapni megbízható helyről? 93k volt a legolcsóbb, amit láttam.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Valaki nézne nekem egy fizikai akksiméretet? Jó lenne, ha tudnám használni benne az i780 akksiját. Esetleg lehet mellé még egyet venni? -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Erre valaki legyen szíves válaszolni.
Valamint van rá Android port? Akár angol. XDA-n nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest