- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2472 üzenetére
Persze. Nagyon praktikus dolog. Eddig az volt a gondom, ha vezetékesen hallgattam zenét, hogy CX500-at használva nem tudtam beszélni mikrofon híjján. Minden telcsit/PDA-t ilyen 2 részes fülessel kellene adnia a gyártóknak.
Kovalala: Köszi!
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2468 üzenetére
Jótól kérdezed.
Nekem is az első WinMo-s PDA. Fogalmam sincs mit érdemes feltenni. Először szeretek mindent kiismerni, használni, aztán jöhet a gányolás.
TouchWiz tényleg sok RAM-ot zabál. 44Mb körül van a szabad ha be van kapcsolva.Ha kikapcsolom a TW-t 60Mb lesz.. De egyelőre nem kapcsolom ki. Nem lassítja, így elfér, engem nem zavar. Majd biztos én is le fogom cserélni, de nem kapkodok. Szépen nyugiban minden funkcióját módszeresen lecsekkolom.E51 után..nagyon nagy lesz a különbség. Bár a gyári fülese nem tudom hogy szól. Azt sosem fogom használni. Célszerű venni egy jó fülest amit univerzálisan bármihez tudsz használni, és nem leszel ráutalva amit gyártó gyárilag csomagol hozzá.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2444 üzenetére
Kíváncsi leszek. Eddig csak 2GB láttam magyar garival. 1,5h nyomkodás után sem érzem lassabbnak az Omnia HD-hez képest.
Pedig a widgetes today-t még mindig nem lőttem ki. Egy darabig nem is fogom, ha ilyen bika lesz a teljesítménye így is.
Melyik a létező legjobb fólia ami kapható rá? A gyári ami rajta volt, azt lekaptam, mert csúnyácska volt és mellette levegős is. Pár napot használom fólia nélkül, aztán veszek rá valami komoly cuccot.
Eddig úgy érzem jól döntöttem.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2432 üzenetére
Most értem haza. PartNero-val lehet jobban jártál volna, mert szvsz. még ma megkaptad volna, és jó áron is adják (99k).
A Doboz tartalma: PDA, PDA tok (fekete), 2 részes headset, töltő, adatkábel, stylus, angol nyelvű kézikönyv.Leesett az állam.
Ezek a speedshop-ban kiálított PDA-k és telefonok, egy kalap xart se érnek.
Az hogy lassú a gyorsboltos O2 az egy dolog. Az enyém a védőfóliával együtt is jobban, határozottabban reagál, mint a gyorsboltos változat. Bár még nem optimalizáltam rajta semmit (widgetes Today-t se lőttem még ki) meglepően gyors. Menüben barangolva nem érzem lassabbnak mint az I8910-et. Teljesen másképp viselkedik mint a gyorsboltos. Mintha az egy beta teszter teló lenne ott kiállítva, kb. akkora az átmenet.
Szóval oda elmenni, és a kiállított darabok alapján választani, nem jó ötlet.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2429 üzenetére
Én is megrendeltem ma 10h-kor!
Bár én 1h belül mehetek érte.
Part Nero?Felvilágosítottak, hogy a kijelző probléma már megszünt, tehát no para...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2379 üzenetére
Jah, h úgy.
..bár nem hinném, h problémás lenne a garanciális ügyintézés egy nevesebb gsm-nél.. -
válasz
Napfénysüti #2379 üzenetére
Max annyiban, hogy itthon szervizelik ha valamilyen hardveres baja van. . . más nem nagyon. De az is tud olyan lassú lenni, mintha kiküldenék
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2377 üzenetére
Az miben több, nem 1 hanem 2év?
-
kbencee
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2352 üzenetére
Én tőlük vettem, maximálisan korrektek. Nyugodt szívvel tudom őket ajánlani.
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2350 üzenetére
Nálam a sebesség meg a külső döntött főleg. mindenképp WinMo-t szerettem volna, de az zabálja az erőforrást. Lehet, így haverok leszünk, hogy 1GHz proci hajtja meg a gépet
Egyébként én olyannyira eldöntöttem már, hogy ma érkezik -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2347 üzenetére
Napfénysüti: Igen, használtam már. Egy LG Ks20-on, Wm 6.1 alatt. Nagyon szép, és jól testreszabható skinekkel meg appletekkel. Egy baja volt, persze össze is játszhatott a lassú Ks20-szal. Sokat fagyott, instabilnak éreztem. Ez persze adódhatott a custom skinektől és appletektől is, mert nem az alappal használtam. De ha meglesz az új PDA-m, feldobom arra is próbaképpen, hogy hogy muzsikál.
Egyébként nem teljesen igaz, hogy ingyenes. Elvileg van sima és pro változat. A sima lenne ingyenes, ám a honlapjukon mindkét link alá a pro shareware változatát rakták be, ami izélget időnként, hogy vedd már meg. Régebbi verziókat lehet találni a neten a free-ből is. Amúgy érdemes volna megvenni, nem sajnálnám rá a pénzt, nem egy nagy összeg, csak nincs Paypalom. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2305 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nagy esés lesz.
De eddig az volt a tendencia, hogy a szolgáltatónál megjelenő modellek ára lényegesen jobban csökken, mint azoké a modelleké, amik nem jelennek meg egyik szolgáltatónál se.
Egész jó áron? 104k a legolcsóbb helyen is...elmentem megnyomkodni, a speedshop-ba, így hogy 2 hete I8910 HD-t használok. Mit mondjak. örülök hogy a HD-t vettem. WinMo 6.5 volt rajta, de több helyen is akadozott, (pl. leginkább a 3d pörgetős efekteknél) ill. gondolkodott több helyen is 1-1 progi indításakor, ami elég kiábrándító volt. Nem azért mert várni kell, és nincs pár másodpercem várni. Hanem mert van összehasonlítási alapom a HD-vel ami jóval gyorsabb, holott ebbe "csak" 600Mhz ARM-8 proci van míg az O2 1Ghz ARM-11 büszkélkedhet. Lehet a WinMo 6.5 a ludas, nem tudom. Mindenestre a rezisztív kijelző se tetszett annyira, és az anyagminőség se. Jó alaposan megnyomkodtam, mert tudni akartam érdemes e HD-ről váltani, mert ez volt a tervem, hogy kipróbálom az O2-t is. Sms írásnál álló helyzetben képtelen voltam megnyomni a jobb alsó kezelőgombokat ujjal, pedig nincsenek vastag ujjaim. Nem értem hogy nem tanult a Samsung az O1-ből...miért nem oldották meg O2-nél hogy legyen egy rejthető ceruza, ami néhol igen-igen jól jönne. Persze itt is van a lifegős megoldás, de valljuk be, egy ilyen kvalitású PDA-nál ez elég nagy blama. Félre ne érts jó PDA az O2, de jobban jártam a HD-vel, és (már) nem cserélném el O2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest