- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Minden winmo-s gépen így van, a telefon funkcióval van párhuzamban. Ha nincs SIM, akkro sem megy például.
tzsolesz: Brando keménytok(gyorsboltban nézz róla képet, és megérted, mi az). Ilyenem van, kicsit bumszli lesz a gép tőle, de sokkal jobb a fogása, ami nem csak egyéni vélemény. Sajnos kicsit el lett cseszerintve a tervezés, és a hangszóró nyílása kicsit eltolódott, de a hang ugye ugyanúgy kijön. Meg csak akkor lehet érezni a gombok nyomáspontját, ha hátlap nélkül rakom bele, hátlappal az autofókuszhoz éppen csak meg kell érinteni a gombot, feloldásnál is meg kell keresni a gombot, és sokszor megnyomom feloldásnál a hangerőgombok valamelyikét, tehát az sem az igazi. Jó viszont, hogy nadrágzsebben ugye a zsebkendők mellett fehér por rákerülhet, de a kijelzőről egyszerűen letörölhető, a tokon lévő lyukakból meg levétel után simán le lehet törölni. Vettem hozzá Brando kijelzővédő fóliát is, de nem biztos, hogy szükségem lesz rá, mert nem megy a tok miatt a gyári fólia alá a por, így nem lesz ronda, nem pöndörödik fel. -
CHIPman
nagyúr
[link]
Warcraft 2. hatalmas. -
CHIPman
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy ekkora hangja van.
SRS WOW HD-t bekapcsolva még ráad egy kicsit, a SE a vókmenekkel elsírhatja magát.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
babosmiki #5976 üzenetére
Nem volt csúnya, hogy az eleje más, mint a háta? Amúgy nekem Brando kemény tok van rajta, kicsit el van tervezve... Ha hátlap nélkül rakom bele a cuccot, akkor tökéletesen mennek a gombok, kattannak is, ha hátlappal, akkor az autófókuszhoz éppen csak meg kell nyomni, és nincs az a konkrét nyomáspontjuk a gomboknak. Kénytelen leszek hozzászokni, ha nem akarom összekarcolni.
szerk: Viszont állat, mert ha a ceruzát neki tudom támasztani valaminek, akkor a pda megtapad a felületen, és tudom dönteni a ceruzával kitámasztva. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5968 üzenetére
Ott linkelgettem neked PÜ-ben, az nem jó? Alapcól a 8GB-oson nincs semmi, a 2GB-os európaihoz kapnál iGO-t 2GB-os SD-n.
szerk.: Nekem a w7 magától felismerte, próbáld a mass storage módot. Ahhoz elvileg nem kell driver. Egyébként ha a teles lemerítésre és a 16 órás első töltésre utazol, akkor most cseszerintetted el, ugyanis tölti magát USB-n. -
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5944 üzenetére
nekem még a PFC-s leírás alapján sem sikerült kikapcsolnom...
-
CHIPman
nagyúr
Jó, hogy szólsz, mindjárt kipróbálom a Sense-t high-on.
szerk.: Gary Crutcher JB1-es(vagy akár régebbi) ROM-ját nem lehet magyarra varázsolni? Idegesítenek a Rapid JC1-ben ezek a hülye színes ikonok, az egyszerűséget mindig is jobban preferáltam. Vagy akár Rapidéba visszatenni az eredetit(a taskbar ikonjaira gondolok). Amúgy a Sense szépen gyorsult high-on, csak így meg az akksiidő lesz oda. Bár azzal nem tudom, mi van, mert éjfél körül vettem le a töltőről, és már 75%-on van. -
CHIPman
nagyúr
Resco Screen Capture miben különbözik az SPB Screenshottól?
nyikszi: Nekem felment a HyperGPS, pont az, amit múltkor mondtál. Ugyanaz a "hiba" fennáll(működése leállt, elnézését kérjük stb.), de megy ugyanúgy. A wifi valamiért nem megy. Csatlakozik, de nem nyit meg semmi oldalt. Meg illik ismét a flash, ott maradt a főképernyőn az SPB Home felirat uninstall után.HR is lehetne, de akkor már inkább feldobom a TF-s Rapidot.
Schultz_A: Neked is az IK5/IK5/IK3 kombó lehet. Sehol sem találom esetleges gariztatás céljából neten.
Secany-ból találtam ugyanilyeneket, de gondolom az nem magyar. Vagy igen?
A kérdéseidet szívesen várjuk, sok dolog nem egyértelmű a winmo-ban, az alapokhoz jó, ha van kitől tanulni. -
CHIPman
nagyúr
válasz
nyikszi #5904 üzenetére
Nekem működik, legalábbis az időjárást letöltötte. Az zavar, hogy a Sense-ben nem lehet beállítani a wifit gyorsgombra. Na meg az, hogy az egész rendszert úgy fogja, mint a rosseb'. Asszem egyelőre felejtős. Kinyomom a Sense-t, rávágom az SPB-t és csókolom. 92MB szabad RAM van Sense nélkül, nem tud annyit zabálni az SPB, hogy ne legyen elég.
-
CHIPman
nagyúr
Kikapcsolt Sense-szel indításnál 100MB szabad RAM.
szerk.: A Rapidos CSC-vel próbáltam, de az istennek nem lehetett kiválasztani Octans-ban a JC1-et meg a magyar nyelvet.
szerk.: Indításnál a Sense kb. 17-18MB-ot eszik úgy, hogy csak a Home-on voltam, nem nyitottam még semmit. -
CHIPman
nagyúr
Állatság ez a Sense. Nem tudom, mi miatt nem végleges, de hogy szép és nem akad, az biztos. 65MB-tal indultam, de végignyomkodtam a Sense össze dolgát és így maradt 50MB. Ha ez nem folyik el, akkor bőven elégedett leszek, mert a régin nagyon folyt.
Egyébként így, hogy csak a PDA-t meg a Phone-t toltam fel, az Octans nem állította le a flasht, nekem kellett lehúzni, mert már teljesen bekapcsolt. Meg megmaradt a My Storage tartalma is. Van 135MB szabad ROM, nem fogok belehalni.
Most JC1/JB3/JB2 van JB3 eBoottal.
Majd indítok egyszer Sense nélkül is, kíváncsi vagyok, hogy úgy mennyi a RAM.
A távoli asztal nekem is jól jönne. -
CHIPman
nagyúr
Ha felteszem a nem csicsázott Rapid-féle JC1-et, akkor milyen Phone-t és CSC-t érdemes mellé rakni? Vagy maradjon a JB3/JB1?
-
CHIPman
nagyúr
Volt mar winmos pdam, tudom, mi hogy mukodik. Bezarom az osszes programot mindig, csak az activesync nevu fut, igy szoktam nezni a ramot.
Egyebkent van arra lehetoseg, hogy a kepernyot teljesen kikapcsoljam, de a programok ne alljanak le mogotte? Teszem azt fut a wmtorrent, megy a letoltes, es kozben a tolton pihen kikapcsolt kijelzovel. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5870 üzenetére
Azt mondják, érdemesebb XP-n csinálni. Nekem is voltak gondjaim a 7-es WMDC-vel flashelés nélkül is.
-
CHIPman
nagyúr
Nekem volt hozzá ugyan, de ma jött megy gyorsboltból a Brando direkt i8000-re. Választhatsz 3 féle közül ott.
i8000 Brando-ként keress rá, és megtalálod.
zack: Az előbb sikerült egy out of memory üzenetet összehoznom ájgóval, és amikor lőtte volna ki sorban a futó programokat, akkor a képernyő nem reagált semmire, csak hangot adott, mikor a kábelt ki-be dugdostam. nyomtam egy SR-t. Indulásnál megvan 60MB körül így kikapcsolt Today-jel. Majd felpróbálom a Rapid-féle JC1-et, hátha az jobb lesz. -
CHIPman
nagyúr
[link]
Itt van a "Today képernyő tiltva". Ez akkor jó, amikor külső todayt használsz. Kb 5MB RAM-ot felszabadít SR után, viszont valamilyen mértékben befagy, ha az SPB-ben a jobb gomb/Show Today-re mész. Egyébként nekem MobileSense(SPB MS3.5 alatt)-el 33,72MB szabad van úgy, hogy ki van kapcsolva a Today és kb. 16-18 órája megy. JB3/JB3/JB1 ROM-om van, érdemes lenne felraknom a Rapid JC1-et? -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5783 üzenetére
A WM a legszéleskörűbb navigációs szoftverek terén. iGO8 repül rajta, Amigoval kell elvileg egy kicsit játszani(ez a következő célom). Be kell állítani a GPS-t, mert fel kell telepíteni egy programot, hogy menjen jól, de ez 5 perc.
szerk.: A TouchPlayer viszi az AC3-at.Most felrakom a JD1-ből kiszedettet, hátha abban már javították a feliratos bugot is.
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Érdekes, hogy a taccspléjer viszi az srt-t, de csak állítva élvezhető.
[link]
(Képet valamiért nem fényképezett az SPB Screenshot, de látható a feliraton, hogy mire gondolok. Minek van fektetve minden sor végén ott az a jel?)
Kérdeztem már, de Amigot és TMC-t használ valaki?(nem együtt) -
CHIPman
nagyúr
A videó minősége a felskálázás miatt teljes képernyőn nyilván romlik, mintha gépen néznéd 1:1-ben, de ezt gondolom Te is tudod.
@többiek: Tényleg megy 800x480-ban is, meg se próbáltam eddig. Akkor minek kellett dii-nek azt a bűnronda skint megcsinálnia? meg unokatesóm is leszedte a telepítőst, feltette, de azt mondta, hogy valami errorral elszállt. nekem jól megy, és szép is.
Egyébként a port melyik legyen? 4 vagy 7? Ezt a kettőt láttam eddig ajánlva.
Amigo megy WVGA-n? -
CHIPman
nagyúr
Ti milyen iGO8 skint használtok? Nekem az eredeti nagyon tetszett, csak 800x480-on nem megy. A dii-féle nagyon gagyi, a Dimka-t pedig ahogy elnézem, elég puritán. Esetleg az Amigo-t rávette valaki a működésre alap skinnel?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5721 üzenetére
8GB-oshoz várhatod az iGO-t, nem lesz.
más:
Van valakinek ötlete?
szerk.: Kikapcsoltam az o2-t, rádugtam a Rabbitot, és kikapcsolva töltötte. Lehúzás nélkül bekapcsoltam, akkor is. Ha lehúzom most, akkor is. Mi folyik itt Gyöngyösön? -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5711 üzenetére
Döntsd el, hogy 8GB-ost vagy 2GB-ost akarsz. Ha 2GB-ost, akkor van esélyed gyári garira, de feleslegesen magas áron. Ha 8GB-ost akarsz, akkor nem lesz gyári gari, csak bolti, mert itthon nem forgalmazzák. MGSM-et megnézheted még, ott múltkor 2k-val olcsóbban láttam a 8GB-ost, csak a gari nem tudom, mennyi. Ja, és a GSMLine-nál a kiírt árban nincsenek benne a tartozékok és a magyar nyelv. Utóbbi megoldható ugye flasheléssel, de tartozékok kellhetnek.
szerk.: Van mód flash lite háttér beállítására? Az i780-ra is kerestem, de feladtam. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5698 üzenetére
A készülék Ázsiából származik, de teljesen magyar szoftver van rajta. Semmi hátránya nincs, a gari amúgy is bolti.
A rose-black pedig a fekete hülye elnevezése, a rózsa pedig nem tudom, hogy jön bele. Egyébként van szürke színű is, csak XXL-nél nincs.
szerk.: Mindjárt feldobom a JB3-at, remélem sikerül. A fenti IK ROM-okat pedig még mindig keresem. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5696 üzenetére
A kezelőfelület csak egy program. És igan új, fóliás mindene, magyar szofttal, ázsiai lokalizációval.
Ázsiai,rose-black,8 GB-os:87900Ft Fél év gart adnak csak, de annyi baj legyen.
sürgős:
PDA: NXXIK5
CSC: XEHIK5
Telefon: XXIK3
Ilyen magyar szoftot hol találok esetleges gariztatás miatt? -
CHIPman
nagyúr
Szerintetek milyen romot rakjak fel? Szeretném frissíteni, az IK5 túl réginek tűnik. JC1-et ajánlották, de az előbb olvastam itt, hogy volt, akinél bugos volt. Ha frissítek akkor ebootot is?
-
CHIPman
nagyúr
Na itt a drága. Jól be van bugyolálva ragasztóval, mindjárt kibontom.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5656 üzenetére
Meg kéne tudni, hogy mekkora kép kell ahhoz, hogy jól illeszkedjen(ugyanis nem 480px-t csúszik, hanem csak kevesebbet). Csinálnál mind a három asztalodról egy screenshotot? Akkor összedobnám PS-al a három képet, és kijönne.
Az enyém meg jöjjön már.
szerk.: Látom csináltál, mindjárt megnézem.
szerk2: 723x800-nak néz ki. Kicsit hülye arány, de pontosnak látszik az illesztés, 3 pixelt semmiképp nem csúszott el. -
CHIPman
nagyúr
válasz
kigyi_23 #5650 üzenetére
Unokatesómén így vannak:
PDA: NXXIK5
CSC: XEHIK5
Telefon: XXIK3
Magyar, független. Lehet, hogy nála is ez okozza a jelenlegi gondokat(iGO nem akar indulni és a képernyő sokszor elsötétedik használat közben)?
Az enyém még nem jött meg. Az XXL-nél azt mondták, hogy ma ide kell érnie. Ha nem, én
nem tudom mit csinálok.
szerk.: Ja, és egyik csomag sem jött még a 3 közül. -
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5635 üzenetére
Mármint az a 33%-kal kevesebb pixeles cucc. Jelen van, azt mondják, de elég szép.
ddt: Egyszer kicsit elvesztette a jelet.Vagy az tényleges volt?(ott a bejáratnál)
-
CHIPman
nagyúr
Egyébként nézte már valaki, hogy ennek megvan-e ugyanaz a tulajdonsága AMOLED-részről, ami a N1-nél nagy port kavart?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5621 üzenetére
Nekem az is gyanús, hogy ki az a hülye, aki 24 hónapos cseregart vállal rá. Szerintem 88-ért ajándék, ne akarjunk ennél lejjebb menni újonnan.
-
CHIPman
nagyúr
Ja meg unokatesómnak is ugyanez a konstrukció van, de az iGO valamiért initializing errorral(pontosan nem tudom, hogy milyennel, mert nem láttam, meg már nem is volt fenn neki) kilövi magát. Teljes képernyő megvan, sys.txt is jó, content-ek megvannak. PDAFC-n néztem az O2 vs. iGO8 topicot, de az első hsz-ben nem találtam semmi értelmeset. Van valami okos weboldal, ahol meg lehet nézni az eddigi ROM-verziókat?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5614 üzenetére
Ma suliban hívtak, hogy megbeszéljük a részleteket, és elhintette, hogy fél év bolti gar. Mondjuk nem érdekel, eddig a 3 telóm közül 1 romlott el, az is az én hibámból és szoftveresen. Ezen meg van állítólag tartalék ROM meg tudom flashelni is.
Egyébként hogy lehet, hogy ennyi ramot zabál? Az i780-on a 128MB-ból szabad volt 80-100MB körül alapjáraton, ahogy néztem, ennél is kb. annyi lesz. Annyit számítana a nagyobb kijelző meg az újabb win? -
CHIPman
nagyúr
Vitte már valaki vissza gariban? A fél év bolti miatt kérdezem csak, hogy nem lesz-e kevés. Bár mindegy, így is rohadt olcsó volt.
-
CHIPman
nagyúr
Megrendeltem a gépet.
XXL-ből ázsiai fekete 8GB-os. Meg gyorsból jön hozzá Brando fekete keménytok+ultra clear protector fólia. Ezt már nem fogom összekarcolni. Aztán iPonból FSP USB autós töltő+2db FSP Rabbit(nem volt elég sokszor az i780-hoz sem az egy pótakksi). Meg később egy 16GB-os MicroSDHC.
Ti töltöttétek elsőre 12-16 órát, vagy azt valljátok, hogy nem kell? Tudom, hogy ezeket már nem kéne, de én a biztonság kedvéért eddig minden telómat "feltöltöttem" addig.
Remélem ideér péntekre, mert egy hétvégét már nem bírok ki. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5586 üzenetére
Ott csak ázsiai van. Annak mi hátránya van? Tudom, hogy amúgy is bolti garis.
-
CHIPman
nagyúr
Most nézem. az edigitalban az O2 8GB-os egyáltalán?
ha igen, akkor még talán ma megrendelném, csak kevés időm lesz felhívni őket.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5558 üzenetére
szerk.: Esetleg a Sense pdafc-s linkjét is meg tudja valaki adni? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5552 üzenetére
Értem, nem gondoltam volna, hogy az két gomb egyben. Meg azt is olvastam, hogy a kameragombot magát nem lehet programozni, és ezt mint hiba rótták fel. Akkor azóta ez változott.
kigyi: Neked is köszi. Néztem a Sense videódat YT-on, de a PDAFanclubon az istennek sem találom a témáját. Ja, és androidos Sense lockscreen nincs winmo-ra?
#5556: omfg.Legalább a linket rakd vissza.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5544 üzenetére
A kockát vágom, az jól fog jönni, de a kamera mellettit mire érted?
Most nem esik le, hogy hol van az. A kameraGOMB melletti?
-
CHIPman
nagyúr
Most nem elérhető a tesztalany tulajdonosa, szal itt kérdezem. Melyik gomb konfigurálható szabadon arra, amire én akarom?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5507 üzenetére
Nem fogok továbbra sem Vaterázni. Van a gyorsban Brando fólia olcsón, csak nem tudom, hogy melyik kéne nekem. A glossyt vágom, az anti-glare-t is, de a superclean az mifene? Lepergeti az ujjlenyomatot?
Amúgy FSP Rabbitról van valakinek véleménye? Működne vajon ezzel?
szerk.: Ja, hogy ultra clear.De az is micsoda? Ha matt, akkor mi értelme a másik mattnak? Vágom, hogy ultratiszta(a kép), de akkor minek a másik?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #5499 üzenetére
A gyorsba nincs alkalmam bevinni, és rögtön a használatba vétel után kéne. A vagdosáshoz nincs érzékem, konkrétan erre a típusra kéne, azt meg még nem találtam gyorsban.
-
CHIPman
nagyúr
Magyarországon lehet kapni direkt erre tervezett kijelzővédőt értelmes áron, vagy mindenképp kell az íbéjen várni rá? Meg érdekelne fekete vagy más színű szilikontok is.
PDAFC-ról vannak a linkek, többek közt ez is, ilyet tud valaki? Marhára idegesítene a lifegő stylus, márpedig így kipróbálásnál is sokszor hasznát vettem. -
CHIPman
nagyúr
Ja, egyébként csalódottan tapasztaltam, hogy nincs rajta soft reset-nyílás. Legalábbis kívül nincs. Pedig sikerült ma lefagyasztanom ismerősét. Merre találok mégis ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest