- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
4 ujjas multitouch is kell hozzá úgy tudom, és kapacitiv kijelző. Már itt elvérzik az O2...
Kizárt hogy portolják O2-re. Senki se ringassa magát ebbe a tudatba.
Itt van a Sense is...látszólag egyszerű, de a portolása O2-re ROM formájában hónapok óta tart, és még csak beta1 van belőle. Mire kész lesz a végleges, az kb. év vége... -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4170 üzenetére
Állítólag van rá megoldás, de rizikós.
Én inkább nem kockáztattam. Nem ér annyit.
-
zack
nagyúr
Több mint egy hónapja megvan az O2-öd...Azért ennyi idő alatt már el kellett volna tudnod sajátítani ezeket az alap funkciókat, mert ahogy látom, egy helyben topogsz. Ez azért lehetséges, mert képtelen vagy önállóan rájönni dolgokra, utánaolvasni, próbálgatni, kísérletezni, ami egy PDA használathoz elengedhetetlen. Inkább várod hogy mások tudása által a sültgalamb a szádba repüljön.
Nem vesznek komolyan a topikban, és pontosan ezek miatt a dolgok miatt. Rövidesen azt fogod elérni, ha így folytatod, akkor sem fogsz választ kapni ha komoly gondod lesz.
Olvasd át, a milliószor említett PDA Fan Club kapcsolódó topikjait, cikkjeit, de olvasd át ezt a topikot is 1500-2000hsz-től...nem hinném hogy bárki másképp kezdte volna, bár ehhez elsődlegesen önszorgalom kell, és nem pedig a vélhetően nálad fellépő lustaság.. -
-
zack
nagyúr
válasz
devillike #4149 üzenetére
Az az L3 ROM már igen régi...
Nem ártana cserélned. PDA Fan Club-on van leírás, ami alapján Octans-al meg fogod tudni csinálni könnyedén XP 32bit rendszeren. Ezen az FTP-n vannak az Omnia 2 ROM-ok. Csak úgy fogod elérni a linket, ha regisztrálsz a PDA Fan Club-ra.
Én még egyelőre a B1 legújabbat ajánlom, mert nincs gondom vele (magyarul se). -
zack
nagyúr
válasz
devillike #4129 üzenetére
Gondoltam hogy többen is tisztában vannak ezzel, azért írtam le, hogy akik esetleg még nincsenek "képben" azok is megértsék és ne járjanak pórul.
ROM cseréről:
PDAVIET felső start menüs ROM-ja egész jó, viszont az alsó start menüs egy rakás fos számomra. A felső ki nem kapcsolható integrált taskbar megbolondít.
Most a B1-et tesztelem... -
zack
nagyúr
válasz
devillike #4116 üzenetére
Általában aki a T-nél vesz előfizura részletre drága telefont, PDA-t annak nem a nyerészkedésen, és a megvett PDA eladásán jár az esze, mert előtte utánaolvasott, és úgy döntött ez egy jó készülék, megveszi és örömmel használja sokáig. Tévhit, hogy az iPhone ilyen jó meg olyan jó vétel a T-nél. Nem olyan jó mint gondolnád. Szted ki fog venni tőled mondjuk 120k-ért előfizus 3GS-t?
Mert én biztos nem vennék, ahogy sokan mások se. Így lennék az O2-vel is. Előfizusat másodkézből soha...mert megveszem 70-80k-ért az O2-öt aztán lehet 1-2 hónap múlva letiltják, és adhatom el alkatrész árban. Még ismerőstől is csak úgy venném meg, ha bebizonyítja hogy pl. céges előfizu már 4-5 éve, és akkor is úgy mennék bele, hogy adás-vételit írnék és beleiratnám ha tiltja a T bármilyen okból a teljes vételárát visszaadja az eladó. Tanúkkal hitelesítve természetesen.
1-2 hülye mindig van, akik horogra akadnak, de egyre kevesebben. A júzerek többsége már felmérte milyen veszélyeket rejt az előfizus telefon. Ezért is mondtam egy korábbi hsz-ben hogy előfizus PDA / Telefon jóval kevesebbet ér mint a gyári független. Pontosan ezért, mert baromi nehéz eladni, és ha el is adod, csak bukóval, az ára alatt. Persze én is adtam már el előfizus LG Arena-t egész jó árban nem kis szerencsével. A vevő nem volt tisztában milyen könnyelmű üzletet köt, és megvette. Az egy dolog hogy normális vagyok, üzletember, megbízható, és fizetem az előfizumat (havi fix.11k, de van hogy több) korrekten és sosem fogják letiltani az Arena-t előfizu nem fizetése miatt. De ez ugye nincs ráírva a homlokomra, tehát a vevőnek szerencséje volt velem a tudtán kívül. De nem mindenki ilyen mint én...nem mindenki tudja vállalni az aláírt 2 évig a havi előfizu árát, és bár korrekt, de pénz híjján bukja az előfizut és tiltják az általa már 3-4 hónapja eladott pl. Omnia 2-öt, amivel az új tulajdonosnak komoly anyagi kárt, és bosszúságot okoz.
Ezért kell 5x meggondolni ki milyen PDA-t, telefont vesz, főleg könnyelműen, részletre, ráadásként ugye 2 év rabsággal. Ez így kurva nagy rizikó egy új vevőnek.
Én mindig és mindennel betartottam azt a mondást, hogy "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér". Ha volt pénzem sokat költöttem telóra, ha nem, akkor nem. Sosem csináltam olyat hogy nincs pénzem, de kell egy 100k-s teló, ha más nem részletre...Mert ebben az esetben inkább vettem egy LG Arena-t 20k-ért előfizuval. Sajnos nem álltam jól anyagilag tavaly júniusban, ezért úgy voltam vele anyagi helyzetemnek megfelelő telót veszek. Így lett a középkategóriás LG Arena. Ahogy lett pénzem, és rendeződött az anyagi helyzetem, eladtam és vettem 100k-ért egy I8910 HD-t, majd utána 10k-t rápótolva lett a független Omnia 2.
Ezzel azt akarom mondani, sokan túl sokat bevállalnak egy PDA vásárlásért, erejükön felül, ami a leendő tulajoknak nagy rizikó. -
zack
nagyúr
Feltettem a PDAVIET 21891 build-et. Eddig minden ok...
PDA JA5
Phone: IJ4
Main Storage 287.62-ből free 224.38Mb. Program RAM 177.28Mb-ból 79-86Mb szabad.
Ma nem sok időm lesz tesztelni, de ki fog derülni milyen 1-2 napon belül.
Eddig minden jó és szép, meglátjuk mennyire fog elfolyni a RAM, és marad e ilyen gyors mint most a progik telepítése után is. Mert jelenleg a villám hozzá képest totyogó öreg néni. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4089 üzenetére
Akkor annyira mégsem kaki. De én úgyis magyarul használnám...ha meg angol akkor tök mindegy, és akkor inkább a PDAVIET.
Secany ROM eddig csak és kizárólag azért volt előnyösebb számomra, mert magyar nyelv is van benne. De ahogy nézem már ez sem előny. -
zack
nagyúr
Köszi!
Időközben rájöttem magamtól.
Csak azt nem vágom, hogy ez mit csinál működés közben, és baj e ha csak 8Mb....
Mert az egyikben 8Mb, a másikban 20Mb.szijartg:
Eddig úgy áll a helyzet hogy én is csalódtam a Secany féle ROM-ban.
JA1-ig bezárólag jók voltak, aztán elvesztette a fonalat, és rosszabbak lettek mint a régi verziók. Rossz az irány, és mire váltani fog itt lesz a hivatalos 6.5.3...
6.5.3-ig kétlem hogy Secany-t fogok használni. A szívás nem hiányzik. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4078 üzenetére
Fel se teszem...egyből a PDAVIET-et fogom kipróbálni. Sorba jönnek a post-ok PDA Fan-ra, hogy kaki. Ezért kár volt várnom.
Tudja valaki hogy a két PDAVIET ROM között mi a konkrét különbség azon kívül hogy az egyik alsó start menüs?1. 21891_PP8MB (normál)
2. 23518_PP20MB (alsó start menüs)Mi lehet ez a PP8 meg PP20Mb?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4078 üzenetére
Az a baj, hogy egyelőre mindegyik ROM-ban benne van a RAM elfolyása. Sajnos. Talán majd a hivatalos 6.5.3 után, abban ugyanis ígérik a jobb RAM kezelést.
PDAVIET is hiába jó, az is szivárog. De igazából 1-2 naponta egy SR nem okoz gondot, ez még önmagában annyira nem zavar. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4076 üzenetére
Ok. Remélem nem lesz gond. Inkább attól félek hogy felslegesen teszem fel...
Mindegy, mert ha XP alatt leszek, semeddig se fog tartani feltenni a PDAVIET új ROM-ot.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4065 üzenetére
Nem. Folytatom!
view...van egy mondás. Nem ártana ha ezekben a kritikus pillanatokban, amikor idegeskdsz, elismételnéd magadban.."minden faxa, maradj laza!"
Én jókat mosolygok, te meg idegeskedsz...nem vedd véresen komolyan. Maradj laza. -
zack
nagyúr
válasz
devillike #4023 üzenetére
Nem hinném hogy sokkal rosszabbul jártál.
Bár tény és való, hogy a független 8Gb bolti garis jobban megéri. Talán majd akkor lesz ennek szerepe, ha el akarod adni. Egy gyárilag független, nagyobb belső tárral rendelkező O2 jobb vétel a használt piacon mint egy T-s 2Gb verzió, és ez az eladási árában is meg fog látszani. Amíg nem adod el, nagy hátrányát nem fogod érezni hogy T-s vagy nem T-s, főleg hogy lesz mellé 8Gb MicroSD.
Ettől függetlenül inkorrektnek érzem a magyarországi Samsung mentalitását, miszerint magyar garival csak 2Gb verzió érhető el. -
zack
nagyúr
Ez érdekes...mi több az aprókból is volt, hogy törölve lett turbo sim-es hirdetés mivel nem legális. De ha topikja van....
Akkor tényleg nem tudom melyik csoportba tartozik.
Ezek után sem eröltetném, nehogy valaki warn-t kapjon érte...attól függetlenül hgy topikja van. Gondolom nem egyértelmű az elbírálása a témának. Ki így, ki úgy veszi. Faxa. -
zack
nagyúr
Sztem ne fogj bele. Nagyon nem vagy képben, még saját elmondásod szerint se. Ha mégis belevágsz, ott a leírás a PDA Fan Club "frissítés Octans-al" altopikjában...lépésről-lépésre le van írva mit és hogy kell. Más sem fogja tudni egyszerűbben elmagyarázni mint ahogy ott le van írva.
-
zack
nagyúr
Ha ilyen lesz az új Seven, akkor én szinte biztos hogy maradni fogok a 6.5-nél.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #3898 üzenetére
Azért van az "off" gomb, hogy mértékkel, de ha van nem ide vágó téma, akkor használd. Ez pont azért van, hogy aki nem kíváncsi az "off"-ra annak ne kelljen minden hsz-t elolvasni, csak az "on"-t. Nincs szét offolva a topik, soha nem is volt, ennyi meg bele kell hogy férjen. A 88 hangulatjel, meg az 1-2 szavas "chat" hsz-ek engem pl. jobban zavarnak mint az ha valaki off témát indít, ill. válaszol rá. Nem is baj ha van "off" is, csak legyen off-ba téve! A száraz szakmai topikok személytelenek, így ha off-ban 1-2 dolgot megtudunk a másikról, nem hinném hogy a közösség ill. a topik rovására vállna.
Az meg a másik, a tv cserém kötődött az O2-höz mivel DLNA kompatibilis. Azt is azért írtam be, hogy nem az lesz, mert többen is véleményt nyilvánítottak a cserével kapcsolatban, ami nem baj, de ha nem az lesz akkor ugye felesleges.ui: a tied is mehetett volna off-ba.
-
zack
nagyúr
válasz
nasinas #3895 üzenetére
Egyelőre nem lesz tv csere, mert a mostani túl nagy monitornak, és hiányzik a dönthetőség is. Kipróbáltam, és hányingert kaptam 10p Crysis Wars-tól 1,2m-ről. Szóval tv marad, és monitor lesz.
Mégpedig ez: DELL 2709wfp
Ez is majd 70cm képátlóban. Sztem elég lesz... -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3874 üzenetére
Persze lehet ezt használni tovább is mint 1 év...nincs is ezzel gond. De a Win7 nem fog rajta menni, ezt tudomásul kell venni. Marketing. Miért menne? Akkor ki venné meg a Win7 ready tipusokat?
3 évre? Nincs 3 éve hogy debütált az N97 ami akkoriban nagyon nagyot "ütött"...szerintetek mi lesz 3 év múlva? Mert én eből kiindulva el sem tudom képzelni.Ebből adódóan 3 évre tervezni tök felesleges.
-
zack
nagyúr
Srácok. A Win7 még szűk 1 év legalább. Nem hinném hogy ősszel már kint lesz. Melyik Misrosoft termék jött eddig időben?
Most kezdődött az év, és már megy a para mi lesz ha itt a Win7 ami még majd 1 év. Addig lesz csomó új modell, és év végéig bőven 1Ghz feletti CPU-k lesznek a kütyükben.
Nem hinném hogy bárki is 1-1,5 évnél tovább szándékozik használni az O2-öt, utána pedig úgyis mindenki Win7 ready PDA-t fog venni, nem pedig azzal fog küzdeni hogy menjen O2-ön. A mostani PDA-k 1-1,5 év múlva elavultak lesznek. A HD2 is. -
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #3850 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod még1x, rá fogsz jönni, melyik, melyik.
94cm a mostani, 107cm amit venni fogok.
A tv adás engem nem érdekel. Olyan amilyen. XBox360, full HD-s filmek, normál 576p dvd filmekre lenne használva. Aki tv-re venné az ne vegyen LCD-t. Még mindig a CRT erre a legjobb. -
zack
nagyúr
Majd beszámolok a tapasztalataimról DLNA ügyben.
Monitornak meg befogom a mostani 94cm LCD-t. Csak HD Ready, de nem baj, sőt. A VGA-nak még jobb is lesz Crysis Wars alatt. Ez az 1920x1200 nagyon szép, nagyon jó, de nem használom ki, mivel gépen csak "only" Crysis, ezt meg még egyetlen mai rendszer se tudja fullon futtatni 1920-ban, vagy csak borzalamas nagy befektetések árán.1360-ban viszont 100-120fps fullon. A jelenlegi LCD technológia hátránya ha nem natívban használod akkor homályos, és életlen lesz a kép.
Filmet se nagyon nézek monitorról, csak kanappéról és tv-n. Szóval a full HD-t egyelőre kilőttem asztali monitornak, bár ez attól is függ, el tudom e megfelelően helyezni a 94cm LCD-t hogy ne legyen túl közel. -
zack
nagyúr
Jövő héten elképzelhető hogy veszek egy DLNA-s 107cm LCD-t...kíváncsi vagyok O2-vel hogy fog együttműködni.
Mondjuk az is Samu lesz, szóval beb@szna ha nem működne.
LE40B650 -
zack
nagyúr
válasz
IIIstIII #3842 üzenetére
A T-nél amit veszel, az 2Gb belső memóriával rendelkezik, mint ahogy a független magyar garis is amit pl. boltban veszel meg. Ha bolti garival veszed akkor 8Gb belső tárral fogod kapni, és persze gyárilag függetlenül. Ha megbízható boltostól veszed, akkor semmivel se rosszabb egy bolti gari, mint a gyári Samu-s. Elég megbízható tipus, nem nagyon szokott gond lenni vele. Nagyon az elején voltak kijelzőgondok, amit valószínűleg egy hibás széria okozott, de úgy tudom mindegyiket cserélték garban. Azóta nem nagyon volt meghibásodás, persze 1-1 hibás darab minden tipusból található, de ettől még kiforrott, megbízható PDA.
A moddolástól pedig nem fogod elveszíteni a garit.
-
zack
nagyúr
Kint van a PDAVIET féle új főzött ROM. Akik eddig próbálták azoknak tetszik, és az eddigi legjobb főzöttnek tartják. Alsó start menüs. Lehet kipróbálom...
-
zack
nagyúr
Nekem megint elszállt az SPB ébresztő.
99% hogy a HTC RAM Cleaner-től, mert ha visszateszem a mentésemet, ott még jó, viszont azóta nem telepítettem semmit, csak a RAM Cleaner-t használom. Dobom is a kukába. Maradok a jól bevállt progiknál. -
zack
nagyúr
válasz
kosturica #3728 üzenetére
Látom nem értitek. Nem ez volt a lényeg. Senki se mondta hogy folyamatosan fenáll a probléma. Az hogy hívogatod magad egy dolog. Én is hívogatom magam, azóta amióta gond volt, és azóta semmi erre utaló jel sincs. De ha más hív, és pont akkor fogja csinálni, ahogy nálam is és animoo-nál is előfordult, nem fogom tudni, és te se. Elég ha egyszer jön elő 1 hét alatt, de pont akkor amikor egy sürgős hívást vársz. Ez volt a lényege. -
zack
nagyúr
Igen...csak a JA5-öt használók azt felejtik el, hogy az általunk tapasztalt hiba ritkán derül ki, mivel a hívó azt hallja hogy csörög és nem veszi fel a tulaj a telefont.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3708 üzenetére
Végtelenül egyszerű. Az előző ROM-okkal 1x sem volt ilyen probléma. Ha pedig 1x előfordult máskor is előfordulhat. Az meg felettébb idegesítő ha rám csörögnének, hogy megérkeztek hozzám a pénzzel, de nem csöng a PDA, így pénzem se lesz. Szóval ilyen szitu 1x sem fordulhat elő mert pénzt bukok és nem mellesleg presztizst is.
Mint írtam lehet a a másik oldalon az N97 szarakodott, mert amikor kivittem a PDA-t megcsörgetett még1x és akkor pl. csörgött. Szóval eddig a ROM-ra gyanakszom, mivel más gond is volt vele az elején, és nem csak nálam vannak gondok... -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3705 üzenetére
Köszi.
Bár ezt más jellegű hibának érzem.
Nekem működik minden, telefonálni is tudok, és hívni is tudnak. Mindösszesen 1x fordult elő ilyesmi, tehát még az se biztos hogy nálam van a hiba. Lehet az N97 anomáliázott amiről hívtak. Passz. A felső taskbar-ból mindent elérek, ki be tudom a funkciókat kapcsolni, tehát semmi okom sincs egyelőre hogy kételkedjek a működésében. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3702 üzenetére
Melyik topikba? Utánanéznék...
Mert ha bárki is találkozott hasonlóval, akkor le fogom kapni. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3699 üzenetére
Van térerő csicsa. De kétlem hogy ez okozná. Miből gondolod hogy ez a hiba?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3697 üzenetére
Persze...nekem is változik folymatosan. Csak tudom hogy RAM Cleaner után mennyire szokott beállni, és most mennyire áll be. SR utáni közvetlen RAM állapot nem mérvadó, mivel több perc mire beáll.
Ezt a JA5-öt egyébként ki fogom hajítani az első adandó alkalommal. Nálam az eddigi leginstabilabb Secany-s ROM. A legújabb gond, amivel akár pénzt is bukhatok, hogy keresnek, és a hívó úgy hallja hogy kicsöng, de nem veszem fel. Nálam meg nem csinál semmit, még csak nem fogadottként se jelzi. Amikor hozzányúlok a PDA-hoz átvált a térerő ikon pirosra egy pillantra, hogy nincs térerő, majd vissza.
Kíváncsi leszek mi okozza, mert még nem biztos hogy a ROM, bár JA5 előtt ilyen gondom nem volt. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3695 üzenetére
Nálam ez a "Capuccino Edition" kurva sok RAM-ot zabál. Nélküle kb. 60-65Mb körül állandósul a szabad RAM, így meg hogy fent van 50-52Mb. Ez a plafon.
Kb. 5 perc múlva ki is vágom a pics@ba. -
zack
nagyúr
Itt a teljes védelem 8,5k-ért.
Nem rossz, de iszonyat nehéz felrakni szépen, nagy a kockázat hogy elkúrod, és ahhoz képest meg drága. Nekem csak Brando Ultra Clear van, ebből kettőt is vettünk animoo-val, az egyiket tartalékba, mivel kurva sokat kell várni rá a Speedshop-ban. Ezen kívül a gyári tokját használom, és így több mint 2 hónapja karcmentes. Nem kell túlmisztifikálni az O2 védelmét, egyszerűen vigyázni kell rá.
Azt meg ne felejtsük el, hogy az Invisible Shield ütéstől nem véd, csak a karcoktól. Tehát ha leejted, ugyanúgy sérülni fog a ház, mint shield nélkül. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
13.ker lakom.
Ami meg lett örökítve az pont a Kassák Lajos u. Csángó u. Klapka u. közötti szakasza. Ha úgy egyszerűbb betájolni, a Klapka u.-ban van a Speedshop.
hegyesidr:
Itt kihallt volt minden, talán 1-2 autót láttam. Jött hozzám egy barátom, pont a legnagyobb havazásban, neki Lexus dzsippje van, de mondta hogy ebben az időben ez is kevés. -
zack
nagyúr
Akit érdekel olyan progi ami fel tudja venni a beszélgetést, és jól működik:
Resco Audio Recorder v4.62
A hangvezérlős cuccal - bár jól működik - 1 bajom van...ha nem otthon vagyok senkinek se akarom az orrára kötni éppen kit hívok, és éppen mit csinálok a PDA-n, úgyhogy jó progi de én kihagyom, ez a hangtárcsa nem az én műfajom.
-
zack
nagyúr
Jó a Total Commander is, de én a Resco File Explorer-t javasolnám, mert könnyebb tapicskolni. Fájlkezelőt szinte kötelező használni egy PDA-n.
view:
Konkrét példát nem tudok, nem most használtam, és nem sokáig, de azt tudom, hogy voltak benne hibák. Ha nincs vele gondod, akkor meg egyébként is tök mindegy...
Animoo mostanában használta, majd ő nyilatkozik ha akar. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3608 üzenetére
Sajnos ez se jobb mint a Manila portok, animoo-val kipróbáltuk. Zabálja a RAM-ot, és ugyanúgy bugos.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3599 üzenetére
Ja ja..Ékezetes. SPB-nél nagyobbak a gombok, és jobban is néz ki.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3585 üzenetére
Azért mert neked könnyebben ment, még nem cáfoltál meg.
-
zack
nagyúr
válasz
hegyesidr #3571 üzenetére
Nagyszerű kis progit osztottál meg velünk! Köszönjük!
Valószínű én is aktívan fogom használni, de még ki kell tapasztalnom milyen környezetben, ill. mit érdemes beállítani amit ténylegesen gyorsabb elérni hangparanccsal.Kipróbáltam a Resco Keyboard-ot is...bár tud magyarul, ne eröltesse senki. Még mindig az SPB a legjobb.
-
zack
nagyúr
Ez nem semmi!
Lassan beigazolódni látszik a jóslatom... 1 hét alatt 6k-t zuhant az I8910 HD. Már csak 97k a 8Gb változat...
-
-
-
zack
nagyúr
Nem is vennék rá mérget hogy maradéktalanul elégedettek lesznek...
A Nokia felhasználók sok mindenhez hozzászoktak már, ami szokássá vált, és más telefonokban / PDA-kban nincs, vagy másképp van benne. Úgy gondolom a szokás hatalma miatt, nehezebb egy Nokia okostelefonról váltani PDA-ra, mint, mint más egyszerűbb tipusról váltani.
-
zack
nagyúr
válasz
malisonX #3550 üzenetére
Kár bonyolítani, mert csak el fogja állítani mindenki, és csak bonyolultság lesz belőle. Alapban is jó a zenelejátszás, bár én Sennheiser fülessel hallgatom, és így pl. max. hangerőn kb. 30p tudom elviselni annyira dinamikus és egyben hangos is. Bizonyos számoknál az ütemes basszust az agyam legmélyén érzem, nagyon megterhelő lenne 30-40p-nél hosszabb ideig. Félelmetes amit ez a PDA ezzel a fülessel tud karöltve.
-
zack
nagyúr
Na! Ez örömteli hír...
Jó lesz ez a Garmin-Asus cucc szvsz, a Garmin minősget produkált szinte mindenben eddig... sok Androidos temeti a Symbian-t, és a WinMo-t de én ezeket nagyon könnyelmű kijelentéseknek tartom. A WinMo-s vonal meg fog maradni, és sztem a korral is fog tudni haladni, bár aki manapság nem úgy köszönöm hogy "Androidé a jövő" az már nem is ember.kosturica:
Most ez komoly? Írjam le miről folyik a vita?4-5 hsz-t viszaolvasol, és meglátod. Ezért nem kell új hsz-t generálni, főleg úgy hogy a másikat még módosítani is tudod, te kis "hsz gyüjtögető".
-
zack
nagyúr
WinMo 7-re nem is számítok...addigra Win7 ready PDA-m lesz. Ha nem is idén ősszel, de jövő ilyenkorra biztos.
Persze ha lesz értelme váltani.
Igazából ezek a 6.5.3 beta verziói. Beta1,beta2...stb. Csak más a nevük. Ha kész lesz, az lesz majd a 6.5.3, ami ha így folytatódik nagyon nagy ráncfelvarráson fog átesni.bulho:
Muszáj ennyi smiley?
Kevesebbet használva is át fogjuk érezni a problémádat, ami mellesleg szintén nem lehet téma itt a publikus topikban, mert wareznak minősül.
-
zack
nagyúr
Itt olvasgass regisztráció után: PDA Fan Club
Vannak jó dolgok O2-re is, pont mint O1-re, annyi különbséggel, hogy míg az O1-nek sok registry turka kellett, addig az O2 nem igényli.
Én is első PDA-nak vettem...nem bántam meg.Nekem nem T-s, én még akkor vettem amikor nem volt a T-nél, de nem is vettem volna ott ennyiért. 96k jelenleg függetlenül 1 év bolti garral, 8GB belsőtárral...
-
zack
nagyúr
animoo délelőtt felhívta rá a figyelmemet, le is töltöttem, de lelkierőm nem volt feltenni 27h fentlét után. Most így ébredés után nekiállok, a képek és a hsz-ek alapján én is be voltam "sózva", de a fáradtság győzött délelőtt.
Komolyan mondom, rá sem isemerek a Samu-ra. Átlagban havi 2 új ROM...úgy gondolom egyik gyártó sem frissít ilyen ütemben. Supportból 5-ös! -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3509 üzenetére
Jah..főzött.
Azért én különbséget tennék, a gányolt, herélt ROM-ok között, amik tele vannak buggal, és a Secany ROM-ok között. Már csak azért is, mert ez hivatalos, Samu által kreált, csak a nagyérdemű nem töltheti hivatalosan mivel a Secany elméletileg szervíz ROM.
De tudod mit..főzött! Nehogy feltedd! Várd csak meg a PC Suite verziót...Addig mi élvezzűk a plusz RAM, és gyorsabb rendszert.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
kiskacz #3462 üzenetére
Jól müxik, most én is ezt használom.
Tele vannak az oldalak memória optimalizálókkal, nem értem hogy másoknak miért ekkora gond a memória szivárgás, amikor ezek a progik egész jól áthidalják ezt a problémát. Ráadásul állandóan téma az oldalon, és lett is megnevezve hasonló program. -
zack
nagyúr
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
Hát erre mit is írjak...ha egy mondatban kellene válaszolnom, akkor azt mondanám e helyett inkább egy okostelót vagy sima telefont kellett volna venned, abban van csoporthoz rendelhető csengőhang, és "normális" profil lehetőségek is.
A hibáid 90% egyedi gond szvsz., mert nálam ezek pl. nem jelentkeztek még (kivéve a memó szivárgást ami nem O2 probléma hanem WinMo 6.5).
Az hogy az Opera beta verziója többeknél problémás működést produkál...ez most tényleg negatívum?Beta verzió!
Akinek fagy, használja a 9.5-ös végleges verziót, azzal nem lesz gondja, de ne húzzunk már le egy böngészőt, azért mert beta állapotában nem tökéletes.
A profilokhoz meg csak annyit fűznék hozzá...Mi az ami hiányzik, és nincs benne?
Némítani lehet pillanatok alatt, nem értem mi egyéb kellhet, amikor az üzeti szegmens igényeit lefedi, de majd elmondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest