- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5480 üzenetére
Nincs mit. Nálam sajnos nem gyorsult sokat, 1-2 perc még mindig kell. Ha lesz időm, még a portokkal próbálkozok, mert írtak 7-es port és 6-os port variációt is. Mások viszont azt írják, hogy 10-20 mp elég és fogja a jelet. Nekem meg nem újdonság, az Asus PDA-m is nehezen talált mindig jelet, lehet az autó árnyékolja le?
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5477 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5464 üzenetére
Emelt szintű érettségire készülök Angolból, tehát nem lenne gond, de valamiért az i780-at is magyarul használtam szívesebben. Akkor majd angollal veszem. Magyar romot tudok rárakni utólag?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5464 üzenetére
"De szerintem aki ilyen kaliberű telefont vesz az csak meg tudja tanulni azt a kb 20 angol szót.
"
Én ezekre az összefüggésekre nem jöttem volna rá. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5434 üzenetére
Passz. Egyelőre olcsóbbra. Aztán lehet mire aktuális lesz drágábbra.
Csak egy fellángolás. Nem hirdetem az apróban. Elégedett vagyok vele, de ha pl. kapnék egy N86-ot vagy W995-öt és elegendő lóvét, akkor cserélném. De azért nem akarok filléres mobilt, van egy minimum szint. -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #5360 üzenetére
én is ma tettem fel.. eddig elég fasza. szép, egyszerű, letisztult és gyors.
Sonblack már telepakolta számomra csomó értelmetlen szarral. s2u2 és a legújabb today. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5399 üzenetére
Fogalmam sincs, de én azt kérdeztem először is. Akkor ne is álmodjak róla?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5397 üzenetére
És a Samu garos?
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5390 üzenetére
pdafanclubon nagyobb az élet...
senkinek semmi siráma... -
Yoe
tag
válasz
Napfénysüti #5384 üzenetére
Aha,szetben!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5362 üzenetére
A 6.1-ben még a lenyílós van.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5359 üzenetére
Az ikonos, nem olyan, mint 6.1-ben, de én azt hittem, hogy az a Samu műve.
Egy iGO8 sys.txt-t valaki tud adni, ami a belső memóriára van telepítve? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5352 üzenetére
Azt tudom, volt már winmo-s eszközöm. De hogy konkrétan miről ismerem fel grafikailag.
zozo: Ha van, akkor a programokban(vagy simán a start menüben), ha nincs, akkor meg mobilnettel tudod csak letölteni a M$ oldaláról. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5342 üzenetére
BEJÖTT.(#5347) fairi Jah, vagy úgy. Akkor nincs gáz.
Egyébként minimum 2X gyorsabb most a telóm ezzel a cuccal. Nem semmi konfigja van. Teljesen testre szabható. Egyelőre elégedett vagyok az eredménnyel.
Majd jövök helpért ha csere lesz. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5342 üzenetére
Áhh, ez nagyon zsííír.
Ezt használjam samu widget helyett? Gyorsabb? -
Tanci
csendes tag
válasz
Napfénysüti #5334 üzenetére
A Gsm vonalon a követkeő info van a software-re vonatkozóan:" Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, upgradeable to Windows Mobile 6.5"
Ez máshol is így van? Ha jól értem nekem kell frissíteni benne a software-t...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5338 üzenetére
Kikapcsoltam, és csak a widget tűnt el. A felület megmaradt (ikonok stb...)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5336 üzenetére
Okés.
Rá fogok keresni a progira.
Hol lehet kikapcsolni a TW-t?
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5288 üzenetére
Tényleg nem egy kategória a két pda. A HD2 elrettentője számomra csak a mérete volt (egy tepsi
). Az, hogy melyik UI a jobb, relatív, az viszont biztos, hogy a Touchwiz idegesítően lassú, és nem gördülékeny (pedig egyébként nem lenne az rossz, én használtam), a HD2-n a Sense (meg minden más ami I8000-ren is használható, pörgős, és megy rendesen). De tényleg nem egy árkategória a kettő, az Omnia2 a saját kategóriájában nagyon jó, jól használható készülék SPB-vel, vagy Titaniummal. Nem egy sebességkirály, (sajnos elég kevés a memóriája, illetve le van szabályozva a programok által használható rész), de akinek nem fontos, hogy több dolgot futtasson egymás mellett a háttérben, annak megbízható társa lehet.
Viszont multimédiában (zene, hangzás, kamera) jobb, mint a HD2. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5281 üzenetére
talán rapid csinál ha jó lesz a gépe...
nincs semmi mindenki ténykedése kimerül a modacon egy ultralight,saját nyelvű rom készítésében.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5279 üzenetére
egy felahsználót kéne kérdezni..
én is JB1 alapú romot használok...végre vmi normális nem agyon kiherélt wm 6.5.5 alapú JC1-et várok...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5277 üzenetére
egy kellemetlenség benne..
ha phonebokra kattintasz azonnal felugrik a billentyű..
gondolom ficsőrnek szánták,de kitakar mindent.. -
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #5265 üzenetére
WMTorrent
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5258 üzenetére
töb ilyen eset volt...
eddig egy valakinek halt be fullra,de nem tudjuk mitől...
de tuti nem szokásos AS elszáll... -
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5240 üzenetére
Próbáltam a linket megkeresni, de egyszerűen nem találom hol volt. Ilyen amikor gyorsan kell valami!
-
Zsocy155
őstag
válasz
Napfénysüti #5214 üzenetére
Hát igen ! Nekem rá kell készülni. Sajnos fele annyira sem egyszerű mint az SPB volt.
Lehet az ijesztett meg, hogy sok mindenkinek problémája volt, ezért, azért. -
fres01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #5144 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Még 1 kérdés ha választanod kéne melyik telefont választanád sony ericcson vivaz vagy omnia2, nem nagyon tudom eldönteni h melyiket is szeretném jobban.Még kezdő vagyok a PDA -k kezelésében.
köszi
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #5145 üzenetére
Jb1-ben jó a kamera,elégedetten szoktam vele irtkán fotózni...
zajszint megfelelő,zajszűrés se túl intenzív,mondjuk a részletesség nem hozzá amit egy 5 Mp várhatót,de ha nem 1:1-ben nézed elégedetten bólogathatsz..
Sztem a legjobb képminőségű PDA-k közt van..
Színek rendben vannak,IK5-ös romban kész maszattenger volt..de a mostani elég korrekt,sokat javítottak.. -
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5145 üzenetére
Én már "rengeteget" használtam mindkettőt. 100 képnél tartok és a GPS is jó. Jelet nekem eddig csak felüljáró alatt veszített el. Én meg vagyok elégedve vele. Az új ROM-ot is csak a fényképező frissítése miatt próbálnám ki, de egyelőre várok még.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5144 üzenetére
Nem hinném, hogy kiabált volna, kár ilyen morcos képet vágnod.
A csupa nagybetűvel írt szavak számítanak kiabálásnak a különböző fórumokon, a félkövér nem!
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Napfénysüti #5139 üzenetére
Asztali msn-en is simán be lehet több gépről jelentkezni.Nálam szokott lenni,hogy az asztali gépen bejelentkezve maradok,utána meg ledőlök pihenni,és a laptopról is belépek.Ilyenkor küld egy figyelmeztető üzenetet,hogy több helyen is be vagyok lépve,de ennyi.
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5131 üzenetére
Nem tiltja, a gyári MSN-nel (ami a Winmon van), simán működik, én már próbáltam. Nem dobja ki egyiket se.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5135 üzenetére
Megvan, ha gondolod próbáld ki hátha segít.
Registry:
HKLM/System/CurrentControlSet/GPS Intermediate driver/Drivers/samsung GPS Hardware
inputbuffersize = 8192
outputbuffersize = 8192Nekem most így van beállítva.
-
jayjay
tag
válasz
Napfénysüti #5133 üzenetére
Ez egy gyári rom.Német menü és most Németországban is használom a telefont(kártyafüggetlen).Az SPB-t raktam fel, ami a HTC-n is volt és ennyi.A Widget-eket kiiktattam amúgy gyári.
-
GALARDO
addikt
válasz
Napfénysüti #5118 üzenetére
Igen az N1-et túlárazták de ha lenne annyi zsém akkor biztos megvenném mert nekem az a mostani favorit.A HTC szerintem jó gyártó.(De van olyan oldal ahol azt írják hogy az O2 jobb mint a HD2 összehasónlítás után.
) Nálam azért játszott a Hero mert nekem a t-nél kellett mindenképp telót vennem.De ha nem ott vettem volna akkor 100% hogy (egy érdekes fordulat) omnia HD-t veszek.Amúgy sztem amire telót váltok (jövő tavasz) addigra eléggé kiforrott lesz az android és bátran megyek bele egy ilyen tellába!
-
GALARDO
addikt
válasz
Napfénysüti #5116 üzenetére
Amikor telefont választottam akkor kettő közt lehetett HTC Hero vs O2.Akkor még túl frissnek tartottam és az AMOLED és a nagy kijelző is hiányzott belőlle.De most itt a Legend ami igen szimpatikus bár a kijelző a méret szempontjából ugyan az.De lehet hogy a samu kiad egy ütős androidot pl az új i8520 na arra leszek kiváncsi vagy valami ütős HTC-re.
-
GALARDO
addikt
válasz
Napfénysüti #5114 üzenetére
Nekem biztos hogy robotos lesz!
-
Yoe
tag
válasz
Napfénysüti #5096 üzenetére
Mások hibáiból lehetne tanulni
,csak tapasztalat érdekel . Vagyha mégse át..szás.
-
Yoe
tag
válasz
Napfénysüti #5093 üzenetére
érdekesnek tünik,de az összes nem csak az omnia
-
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #5089 üzenetére
Köszi demo ?Hány napos? Merre lehet rá találni?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5075 üzenetére
Jó, csak azért, mert amikor először megláttam az arcokat, simán rabló gyilkosoknak néztem őket
, de mivel csak jókat hallottam róluk, én is őket választottam. Különben tényleg jó fejek a látszat ellenére!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5073 üzenetére
A fickók kinézete nem szimpatikus, vagy mi? Nagyon sokan vesznek tőlük (én is), a garis gondokat megoldják, nem hajtanak el. Sehol nem olvastam negatívat róluk.
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5071 üzenetére
Most nemazér' de Partneronál 87 bolti garival a 8G független...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5068 üzenetére
És ennél a 0 percesnél milyen garanciát kapok mellé vajon? Gondolom boltit. A boltinál hogy megy a javítás egyébként? A bolt küldi el a gyártónak? Mert akkor lényegében ugyanott történik a javítás, csak közénképül a bolt, mint transfer
xxlgms oldala:
Leirás: Eu,white,2 GB-os:89900Ft....... .................... Ázsiai,rose-black,2 GB-os:90900Ft....... .................... Ázsiai,white,2 GB-os:92900Ft........................... Ázsiai,rose-black,8 GB-os:94900Ft....... .................... 1 év Samsung garanciával,white,IGO 8-cal,2 GB-os:103900Ft...... ....................
Eu és Ázsiai vajon mit takarhat? Valamint számomra nem értelmezhető, az az 1 év samu garancia a white 2gigásra vonatkozik, vagy a black 8-asra?
(bocsi hogy itt kérdezem, csak a boltot még 1 ideig hiába hívnám fel)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5063 üzenetére
XXLGSM-nél nem tudom mi az a "0 perces használt", de nem új bontatlan, az biztos! (az új pedig drága) Speedshop drága és nem is árulnak 8ast feketében, újmobil jó lehet, de nem írják 2 vagy 8-as változat, valamint magyarországi garival drága!
Apropó, mi a különbség a hazai és az EU garancia közt? Előbbinél itthon javítják, utóbbinál kiküldik külföldre szervízbe? Mert árban 15rugó a difi legalább, ami nem kis pénz..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5041 üzenetére
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5043 üzenetére
No ezután a teszt olvasása után kissé megnyugodtam, mert az illető hasonló cipőben járt, mint én! (annyi különbséggel, hogy neki már a symbianos készüléke is tapizós volt, ergo 1el kevesebb újdonságot kellett megszoknia)
Tehát a kérdést sikerült leredukálni a samsung vs HTC problémára
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5050 üzenetére
Nah megcsináltam a Modacos registry módosítást is kíváncsi vagyok mennyit segít.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5046 üzenetére
Én ezt használom:
Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen.
Én többszörösnek az 57600-at használom és tökéletes.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5043 üzenetére
Igen, jó a cikk és az alatta lévő további véleményeket is olvassa el aki kíváncsi a két op. rendszer közötti különbségre.
-
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #5026 üzenetére
állítsd a procit maxra. akkor nem fog szaggatni.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5028 üzenetére
Ja értem. Én éppen csak kipróbáltam a funkcióit annak idején és mivel nem tetszett, szinte azonnal megváltam tőle. Hátha tudja valaki ennek az okát is...
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5026 üzenetére
Mi a fenétől, és mi az a Caroussel?
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5010 üzenetére
Na azért... Engem mondjuk az se érdekelne, ha nem lenne belső tárhely. A kártya nagyobb biztonságot ad.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #5000 üzenetére
Még nem tettem fel, valószínű a hétvégén feltolom.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5010 üzenetére
Eh, utána kell nézni akkor, de nekem fullra úgy rémlik, h ami nálam volt T-s O II csak 512mb ROM volt benne, és külön volt a 2gb-s MicroSD.
De nézd csak ezt. Google első találat. -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5002 üzenetére
Szerintem nincs nagy sebességbeli különbség. Az enyém 8gigás,d e van benne 8gigás kártya is, és inkább arra mentek mindent, esetleg progikat telepítek a My Storage-ra, egyébként romfrissítéskor, HR-kor úgyis elszáll a tartalma (tudom, ki lehet kerülni, de akkor tiszta a lap, ha ott nem marad cucc, főleg program-maradványok).
-
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #4967 üzenetére
miimális. fél mm minden irányba. viszont iparibb a kinézete. kevésbé "trendi"
most am. lehet én vagyok az értetlen de a nodata progi mihez kell? ha van wifi a közelben akkor ugysi azt használja ha meg nincs akkor meg a mobilnetet egyedül a böngésző kapcsolatánál kell beállítani aut észlelésre.
vagy rosszul tudom? -
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4974 üzenetére
Nodata program az mire jó??
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4967 üzenetére
Tényleg nem rossz, de 3.25$-ért szállítással, még jobb !
-
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4969 üzenetére
köszi. De azon sem sikerült. Végül Bluetooth-n küldtem át az összes számot. De lenne még 1 kérdésem. Ki ír nekem egy ilyen hibát Probléma történt SECContact.exe. Küldjem el Wi-fi, ActiveSync vagy Windows Mobile Device keresztül.
-
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #4965 üzenetére
üdv.
nekem ez van: [link]
ez a meglévőre pattintható, nem hátlap hanem inkább tok. előnye hogy eltünik a kamera kidomborodása, maszívabb ütésállób lesz, hátránya hogy ha kicsit is de növeli a méretét és le kell venni ha autós tartóba akarod tenni. (univerzálisba belemegy csak az i8000-hez valóba nem)
kosturica: a krómozott előlaphoz linked van?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4937 üzenetére
Kb. egy hete van fent. Nyugodtan felteheted, tényleg jó!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4934 üzenetére
Akkor én vagyok a tudatlan! Akkor a szám mit takar?
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4932 üzenetére
Látom, nem nagyon érted ezeket a betűket és számokat: JB3
ÉV-hónap-hét.
No ezért nem lesz JB9. Most JC2 van.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4930 üzenetére
Nem lehet tudni az eredetét. Egy lengyel fickó rakta fel. Nem tudok összehasonlítást csinálni, mert nekem nem volt felrakva a JB1. Annyit tudok mondani, hogy nagyobb a program memóriája és a ram is egy picit, új kamera drájvert kapott (szerintem a képek is jobbak lettek) , nálam a GPS ezzel működik eddig a legjobban, vissza kapta a "régi" sms felületet. Ami a lényeg: teljesen hibamentesen funkcionál, kiváló rom szvsz.
Secany csak bejelentkezik, de semmire sem reagál. Talán készül valami nagy dobásra. Egyébként a PDA fc újdonsült szakácsai most kezdték el a főzőcskézést. Némelyikük eléggé kecsegtető eredményeket produkál. Üdv -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #4909 üzenetére
lelkileg kell rá készülni..
önmagában nem nagy kunszt! -
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4907 üzenetére
Igen T-mobilos. Egyébként hol lehetne rá tenni a rom-t? én nem akarom elrontani.Hivatalosan is rá lehet rakatni?
-
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4905 üzenetére
na és milyen a ROM? jó vagy nem?
-
Valcsi
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4899 üzenetére
Windows Mobile 6.5 Professional ezt kérdezed? vagy más lenne? merre találom?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4801 üzenetére
Eh, hát arra nehéz visszafogottan válaszolni, talán a legjobb ez;
"Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem való!"
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4857 üzenetére
Napfénysüti
Nincs olyan, hogy én romom. Nekem a legstabilabb és legjobban bevált a JA1, azt dumpoltam le, módosítottam pár dologban, majd flesheltem vissza. A folyamat maga itt sem akkora ördöngősség, a megfelelő eszközökkel és odafigyeléssel... inkább az amit "odabenn" találsz.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4855 üzenetére
Lokalizációt tudsz bármikor váltani a Settingsben, nyelvtől függetlenül.
Majd mesélj, milyennek találtad, gyors, de nálam eléggé szivárgott ez a ROM, ellentétben a többivel. -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4853 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy van valami JB3 néven, megoszlanak róla a vélemények, mert nem a szokásos helyen került publikálásra, és nem Secany által.
Magyarul raktad fel a JB1-et vagy angolul? -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4850 üzenetére
Igen, az van benne.
-
badon
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4811 üzenetére
Sajnos nem megy, már próbáltam, kötelező megadni. Ezért kérnék valakit hogy egy gyári rom verziószámát/megnevezését árulja el. Janoex beszúrt egy képet pár hozzászólással feljebb
, annak az utolsó sora lenne a ROM verziója? Nem gond ha kimásolom?
(#4819) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
(#4820) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
Itt válaszolnék ha nem gond: alaposan átgondoltam a vásárlást, amire szeretném használni a leendő pda-mat:
-a telefonálás az egyértelmű,
-a navigáció autóban(Igo 8), túrázáskor, geocachingelésre(russa, navitel) - elég hülyén néztem ki a 4.3" wayteq autós pna-val geoládák után kutatva, ráadásul az aksi is csak 3-4 órát bírt
-WIFI netböngészésre, e-mailekre ha nem vagyok pc közelben, illetve van egy voip előfizetésem is(gyakran hívok külföldi vezetékes számot)
-multimédia: zenehalgatás az fontos szempont nálam, rádió és az egérmozizás is jó időtöltés egy hosszabb vonatúton(meg néhány játék is belefér de nem szempont)Így hirtelen ennyi. Ami pedig a buherálást illeti, az sem áll távol tőlem a Wayteq N770 pna-nak már nem is emlékszem hogy néz ki a gyári menüje(hála a n770 wayteq topic-nak
) -registry, mortscript szerkesztés- Igaz a WinCE 5 az nem ugyanaz mint a WinMO 6.x de remélem nem lesz gond az ismerkedésel.
Még azt is kiokoskodtam, hogy nem a pannontol veszem meg 9Xezerért a 2gb-os pannon függő O2+igo-s sdkari+2év hűség, hanem mivel már van egy eredeti igo-m sd kártyán, inkább egy 8gb kártyafüggetlen változatba fektetek be. Az igo megy sd-röl a 8gb pedig elég nekem egyebet rátenni. Szerintem innen szerzem be.
Röviden ennyi. Komolyabb érvek kellenek ahhoz hogy valaki lebeszéljen a vásárlásról."Az erő legyen veletek"
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4804 üzenetére
Szerintem nem keverte. Nagyon jó és mivel tömörítést használ, jóval gyorsabb, kevesebb adatot forgalmaz, mint a többi változat. Persze ennek is van ára, de összességében szerintem nagyon jó, én is használom.
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #4771 üzenetére
jah felrakta vki egy lengyel fórumra free rapid accounttal,szuper...
hova tűnt secany elrabolta a samung??? -
válasz
Napfénysüti #4773 üzenetére
ok köszönöm szépen,,
-
válasz
Napfénysüti #4769 üzenetére
ez lenne akkor
I8000BOIL1
-
válasz
Napfénysüti #4765 üzenetére
Meg van csak nem tudom melyik az
PDA? CSC?Telefon? bocs hogy ilyen láma vagyok.) meg köszi hogy segitetek
Még annyit hogy töröltem egy programot beállitások,memoriabeállitások,fö tárhely,és ott.De az ikonja megmaradt,máshogy is lehet eltávolitani?vagy valamit nem jol csináltam?ujrainditás után is ott volt,,
-
válasz
Napfénysüti #4763 üzenetére
ok
am ott olvastam ahol levolt írva
-
válasz
Napfénysüti #4760 üzenetére
kb 1 hete,,, am ez lenne a rom szám ce os 5.2.21876? hát nem tom kell ezt frissiteni?
-
válasz
Napfénysüti #4756 üzenetére
érdekes ujra inditottam és 51.8mb sazbad,csak azt nem értem akkor elötte mi fogta:S?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4756 üzenetére
Általános ROM infók a Beállítások-Haladó szintű beállítások-Rendszer-Verzió-Windows Mobile alatt olvasható.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4753 üzenetére
-
válasz
Napfénysüti #4751 üzenetére
Hát nem nagyon értek hozzá 1 hónapja vettem t.nél gyári rom van rajta azt se tudom azt hol kell megnézni
spb mobiles hell van rajta,egy kockás játék,meg egy elemlámpa szoftver,meg egy kocsis játék,de hát ezek nem mennek szal nem foghatja a memoriát,egyedül a mobile shell fut,és annyi 11mb szabad:S szoft reset se tom hogy megy:S
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4749 üzenetére
Jah értem, nekem sem lenne annyira fontos, ha qrva jó lennék matekból.
Nah köszi az infókat. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4744 üzenetére
Aha, köszi.
Amúgy ma próbálgattuk ezt az mms dolgot, de amikor jött az üzi, felkínálta a 'letöltést", nem lehet, h netről húzta le a képet? Buta kérdés bocs, de előtte nem volt 3G+-on.. Mert, ha igen, akkor lehet, h engedélyeznem kellene addig.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4742 üzenetére
Köszönöm.
Épp, akartam is kérdezni, h nekem a hétre az MMS fontos volna, h működjön. De akkor azt engedélyeztettem, a többit Disabled módba raktam.
Apropó; mms azok nélkül is fog menni nem de?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4739 üzenetére
Hát a faxomba..
Most néztem rá, h hívott, és most is 3g+-on volt, fuck.
Valami extra dolgot a nodata telepítése utána érdemes beállítani? Vagy csak rakjam fel és kész.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #4739 üzenetére
Ja azt én is az első közt telepítem mindig
Amikor vettem az O2-t akkor a főnök is vett rá 1 hétre. Szoktam nézni, hogy neki szinte mindig fent lóg, majd a számlán kiderült
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4729 üzenetére
Ha a neten lóg akkor "3G" helyett "3G+" fogsz látni.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4731 üzenetére
Ehh... nem kő kapkodni kérem, nagyértékű kézibeszélő berendezés ez.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4729 üzenetére
Rendes Octans-al vagy Minivel raktad fel?
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4727 üzenetére
Amikor feltetted a ROM-ot...Első bekapcsolásnál mem kérdezte meg a PDA hogy akarod e a SIM kártyád beállításait használni?
Mert tőlem eddig minden esetben megkérdezte.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4714 üzenetére
Nekem a JA1 jött be eddig a legjobban. Nálam ez volt a legproblémamentesebb eddig.
Bízom abban, hogy a köv. Secany ROM jó lesz. -
babosmiki
addikt
válasz
Napfénysüti #4710 üzenetére
Igen a fogása is sokkal kellemesebb, puhább érzés.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4710 üzenetére
Nem akar kiesni a kezedből az tutker...
-
válasz
Napfénysüti #4673 üzenetére
Babosmiki fújatta le
. . . de szerintem @ home. . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest