Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
-
bulho
tag
kedves Zack én elismerésem neked hogy te vagy olyan bátor és neki állsz és egy ROM-ot le fel pakolsz félóránként de nekem nem ment az Asus P526 PDA telon sajnos és azóta nem is merek ilyenbe bele nyúlni és nem a tudatlanság hanem csak az hogy van bennem FÉLSZ!!!!!!!!!!!!!
Elmondom neked a legelejétől olvasom a fórumot!!!!!!!!!!!
egy ember javaslatára jöttem ide erre a fórumra "whpgab "mások oldalról küldött ide hogy ezt kezdjem el olvasni mert filozofáltam hogy meg merjem e venni az O2 őt . Mivel egy egy ilyen PDA telefonom meghalt a kezemben mivel okoskodtam rajta Mitac Mio A701 .Úgyhogy el lehet hinni tudom nagyon jól hogy honnan kezdve érdekes a fórum rész a Hsz -ek miatt . Mivel a legelején mindenki csak találgatót milyen is lesz az O2 és csak youtube meg hasonló kis oldalakról tudtak meg infókat róla .
ZACK lelehet nézni bárkit aki nem olyan okos mint te és persze merész -- én nem vagyok sajnos mivel már ROM frissítsem is plusz anyagiakba kerültek úgy persze hogy nem néztem meg hogy hol lehet találni ! Illetve ha valaki elkezdi olvasgatni az HSZ-t 1590 -tol onnan mindenkinek még csak angol rész volt most már mindenkinek aki most veszi meg t-mobil és más szolgáltatoktól ott magyar minden persze hogy nem érti meg sajnos miket is irtatok le anno . én sem tudok perfektül angolul hidd el csak érdekel a telefon ha már a fórumba jót irtatok róla és csak jókat lehet hallani /olvasni róla .Sajnos arra meg hogy wifin megy a net de netkarin nem sajnos maga a T-mobil szolgáltató sem tudott mit mondani és még a beálitásokat se tudják leküldni mert annyira új nekik az O2 hogy nincs még meg rá ez van több órás 1430 -as telefonálgatás és szerviz után sem tudták betlitani sőt ha már itt tartok volt olyan üzlet ahol meg kértek rá hogy kicsit had nézzék át a telot mert még most látnak ilyet elsőre !!!!
Én 30 éves férfi vagyok akit érdekelnek az ilyen dolgok és el olvasta a fórumot amit te már annyi embernek a fejéhez vágtál csak ha nem világos neki akkor megkérdezi újra és újra mert csak így tanul .
Igenis sok dolgot az O2 -őn úgy tanultam meg hogy elmondtad/elmondták és még vissza is olvastam a fórumot mert emlékeztem hogy kb hol is olvastam róla és sikerült megoldani
ennyit akartam írni és ha valakit megbántottam azzal hogy probáltam kérdezni akkor sajnálom nem volt szándékos csak tanulni akartam az olvasatok után is még jobban hogy legalább tudjam úgy kezelni az O2 őt mint ZACK és Fairi Thx az újabb Hsz-t -
devillike
tag
Ebben 100%ig igazat adok.
De kicsit iPhone-al másként van, mert csak t-nél kapsz hivatalosan. (szerintem)
Ezért is gondoltam, hogy ha mindenképp előfizut vesz, mert ő is türelmetlen mint én, akkor vegyen inkább iPhone-t, mert azzal kicsit jobban jár. Bár,ha nem akarja lecserélni és biztosan elégedett O2-vel vagy HTC-vel,akkor mindegy melyik, csak járjon jól utána, hogy melyik is az "ő készüléke". -
szijartg
őstag
ez így van ahogy mondod...
bár én megvettem t-nél, már mióta telefonom van azóta t-s vagyok. na jó meg pannonosde az másik történet.
megvehettem volna függetlenül is egészbe, de olyan ember vagyok aki kurvára sajnál kiadni ennyi pénzt hirtelen egy ilyen kütyüre. ezért döntöttem a részletfizetés mellett és a t-nél.
2évet megint aláírtam, naés? nálam ez nem rabság... a készülékre meg egy évig fizetek x ezer ft-ot, utána használom még egy évig vagy kettőig, majd beteszem a fiókba ha veszek egy másik készüléket.
dehát az emberek mások, és máshogy gondolkodnak. meg sem fordult még a fejemben, hogy eladom. max ha majd 2-3év múlva nem használom mert vettem helyette másikat akkor odaadom a családba valakinek.
de még a siemens c25-öm is megvan a fiókban (legelső készülékem) -
fairi
őstag
persze tudom,de nekem bejön..
JA5-ben már jó a sebesség,előtte tetű volt..
3 oldalra kitettem kedvenc widgetjeimet,és start menüt nem is használom..widgetjei a samus proigra mennek,és nem a windowsok-ra,mint az spb(vagy mi sajátja ami nem tetszik)..
naptárra a samus naptár jön be,órás widgetre samu óra,ami egyben stoper és timer..
Google widget,ami persze linkek,de ott a gmail,és nekem gmailen van!Jó kis profilállító.jó kis rádiók ki-bekapcsoló(kékfog,wifi,telefon,repülőgép mód).
Csak az a kib...ott memória leak!
-
joey04
titán
akkor ezek a topikok miért élhetnek?
Vennék 1 t-mobilos n95öt. 2 éves a teló. A régi hsz-okból kiindulva jó bele a tsim.
Szerintetek ezzel a Turbo SIM-el mehet az e52 unlockolása? Azt írják, hogy újabb nokiákhoz is jó.
T-mobile függő SE w395 megy valamelyik unlockSIM kártyával ?gondolom ha egy bizonyos topikban nem tiltott, akkor másikban sem az...
vagy mindenhol tabu vagy sehol. lásd: warez -
fairi
őstag
wm7 pletyka az omnia2 egyik mágusától Chainfire-től
Igazán fene tudja,na, vagyis itt is lesz jailbreak,mert elég zárt lesz ez új wm ha ez mind igaz..
egy mod a ezt törölje,véletlenül duplán ment..
-
fairi
őstag
wm7 pletyka az omnia2 egyik másusától Chainfire-től
Igazán fene tudja,na, vagyis itt is lesz jailbreak,mert elég zárt lesz ez új wm ha ez mind igaz..
-
fairi
őstag
remélem még hír is lesz belőle ebből a rumorból,hagy rágódjon mindenki
már linkeltem ezt a topicjában,és sokan azt valószínűsítik ez a media verzió lesz..minden integrált, ájfon ellen szánt,emiatt sebesség érdekében mindent bevetnek...
semmi bugot okozó külsős program,multitask se..másik ami az oemek szabadon matathatnak az a Business versio,lehet az szabadabb lesz..
febr 15-ig kell várni! -
nasinas
tag
Ha meg a full hd tévét dvd nézésre használjuk, olyan lejátszó kell, ami felkonvertálja a jelet hd felbontásra, és itt is jobb ha nem a 1080p-t választjuk hanem a 720p-t, akkor is ha full hd a tévénk, mert a felkonvertálás mikéntje miatt a 720p-re felkonvertált jelből szebb képet rak össze a cucc, mint az 1080 i-re vagy 1080p-re felkonvertáltból...
De mindenki higgyen a szemének.....
Bocsi az offért.... -
fairi
őstag
hajjaj Nokia N95(!!!!) debütált akkoriban,nem az N97 ez csúnya leírás!!!!!
http://mobilarena.hu/hir/megerkezett_a_nokia_uj_csucsmodellje.html
na én is elírtam mivel még 2006-ban megjelent.Igen márciusban került piacra!vagyis 3 évvel ezelőtt még csak nyálcsorgatás lehetett!!! -
-
Gaabbaa
aktív tag
a próba megvolt, kicsit szórakoztem vele aztán felküldtem az egyel előbbi verzióra épülőt, ami tegnap lett feltéve. Ez megint a "régi" felső start menüs. Szerintem is jó mind a kettő! Érdemes kipróbálni!
itt a link hozzá: [link]
vagy itt egy közvetlen link:
és íme a kép róla:
ja és még annyit hozzátennék hogy a teljes rom-t érdemes feltenni, tehát eboot,phone,csc,pda a "tökéletes" működéshez
-
Terapeuta
őstag
Kb 2 hetet kell rá várni, csak interneten tudsz rendelni, de ha megjön, 1500 ft-ért felteszik, ha otthagyod a gépet, másnapra felteszik.
Na, emiatt nem lesz egyelőre IS, nem merem otthagyni, de ha tud vki olyan helyet, ahol azonnal felteszik, szóljon, mert brando is csak feb. közepén jön a váci út 45 mögé.
-
-
viewdetails
addikt
"Hát most így nem tudok példát mondani, de..."
Itt írnak róla, olvasd végig a threadet, van akinek gondot okozott, más meg esküszik, hogy nem, ez szerintem csak ROM verzió és user-level függő.
Mielőtt visszajössz, hogy "de ez wifi", hozzátenném, hogy 1, WM, 2, rádiójel, tehát az analógia helytálló, 3, ötletet próbálok adni, hogy eltűnjön a hibád. -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
-
nasinas
tag
Jó képek lettek....nekem lett ilyen jó, autófókusszal meg havas táj beállítással (vagy mi) használtam.Jó erős színeket csinált,kissé a fehéregyensúly is elment valamerre.....
Te milyen beállítást használtál (ha még emléxel)..?(Én nem rakom fel mert már letöröltem mindenhonnan)
-
hegyesidr
tag
Nos, csak most jutottam el a visszaolvasásig. Old boy ? Ha ezek az oldboyok nem lennének, nem tudom, hogy ti ifjoncok most mivel játszadoznátok, egy biztos, nem O II-vel ! Az ilyen öregfiúk megszállottságának eredménye az internet pl. no meg az ilyen kütyük. Én már akkor PC-vel dolgoztam, anno a 80-as évek elején, amikor még a gépek sima DOS-osak voltak, a Winmo még a fasorba sem volt.
-
-
hegyesidr
tag
Helló zack ! E-mailban küldtem 4 packot , érdemes kipróbálni, nekünk nagyon bejött !
Ha neked is bejön, tedd közkinccsé , neked jobban hisznek a többiek mint nekem ! Én csak egy kütyümániás, próbálgatós buta doki vagyok, autódidakta módon a saját káromon tanulgatom ezeket. Szerintem érdemes kipróbálni S2U2 magyar nyelven !!
Egyébbként mindenkinek nagyon ajánlom www.sesmart.hu winmos részét, nagyon sok jó progi van ott, ügyesek és segítőkészek a fiúk ! -
-
fairi
őstag
én is nokia user voltam 2 évig,sőt első telóm is nokia volt(3 év)..
csak ez a symbian^1 nem tetszett,dobálják ki ezeket az 5800 klónokatszokás hatalma meg bármely mobil felhasználóra igaz...
SE készülékekre,ott se nagyon változik a menürendszer,nokia meg híres az állandóságról..
talán a samsung,lg,motorola(ő pont most gondol át mindent) cuccokra annyira nem..
lg,samu futatt egy platformot utána váltanak..croixról touchwit,vagy a-class-ról s-class -
malisonX
aktív tag
Természetesen aki nem biztos magában, az ne kísérletezgessen inkább
Széjjelhackelt Sonyk után vettem az O2-t, azokhoz képest sokkal gyengébben szólt. Gyári fülest számítógépre kötve azért érezni lehet szerintem hogy több van benne, mint amit alapból a kis Samu kihoz belőle. Ezzel a kis tweakkel szerintem picit jobb a helyzet
Én is szeretnék majd egy normálisabb fülest, ha lesz rá keret, jobb a békesség
Apropó hol vehetek tutira nem hamisítvány Sennheisert olcsóért?
-
erdoke
titán
-
fairi
őstag
secanynak köszönhetjük..
havi 5 rom,de csak kettőt juttat ki nekünk..
persze ezzek mindenki számára elérhető(pcstudiós) romokká érnek,amit frissíthetsz..de arra várni kell..bárhogy nézzük samu foglalkozik a készülékkel és meghallgatja a usereket,ramon kicsit javítottak, +5 MEGÁT kaptunk!!! lesz ez még jobb..
Sztem 6.5.3-at is megkapjuk hivatalosan,az jó lenne!!!!
Winmo7 kizárt de nem is róható fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest