- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
okés, hallottam erről a kütyüről is, de az oldalra kihúzható bill-et nem tudom egy kézzel használni, nekem macerás. 160g-os telót amúgy nem szívesen használnék - ezt neked nyilván nem kell magyarázni.ha már kihúzható qwerty, volt a Samunak egy ilyen [link] elképzelése, de nem adta ki, pedig - nyilván modernizálva - nekem nagyon bejönne.
-
rumos14
nagyúr
urak,
megint elkapott a PDA mánia, szebbre, újabbra akarom lecserélni a Samsung i780-amat. leginkább az motivál, hogy nagyobb kijelzőm legyen, cserébe nyilván le kell mondanom a qwerty bill-ről. az egyik esélyes a topik tárgya. szeretem a Samsung cuccokat, paraméterek alapján igen ütős az i8000/Omnia II. kicsit mérges vagyok Samu bácsira, hogy az i780/Omnia-féle optikai tapiegeret nem tették bele ebbe. illetve ez a widget halmaz sem tetszik, de majd szépen lekapcsolom. a tesztekben, amit olvastam, azt írták, hogy a kijelző gyönyörű, ha szobában, belső térben nézi az ember, de szabad téren, pláne erős napsütésben viszont meglehetősen szarul látható. erről mik a tapastzalatok, esetleg más készülékkel összehasonlítva? neadjisten akinek van már ilyen telója, Bp-en belváros környékén vhol engedné, hogy megkukkoljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest