- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Örvendetes.
Egyébként grat. a köridőhöz!
Akkor ezek szerint kaki az Omnia2 GPS vevője motoros használathoz.
Mondjuk elég blama, hogy egy közel 100k-s PDA-hoz 13k GPS vevőt kell venni a stabil használathoz.
Nem tudom még mi lesz. Egyelőre el akarom adni, és inkább olcsóbbat venni, vagy max. azonos árban valamit. De elég karcsú a felhozatal. Egy új Nokia N86 jönne ki az árából kb., ami részben előrelépés lenne, viszont több aspektusból is visszalépés.
Jövő hét vízválasztó lesz..2 komolyabb meló is kilátásban van, az egyik az adóságkezelés, a másik "kidobói" meló. A porta munka 99% hogy összejön, és akkor megtartom az O2-öt. Valahogy sajnálok megválni ekkora tudástól relatíve "aprópénzért".
Ha egyik se jönne össze, viszont akkor kénytelen leszek egy olcsóbbra váltani.
Nem tettem fel olcsón, nem hinném hogy jönne konkrét kp.-s ajánlat a héten, bár sosem lehet tudni. -
zack
nagyúr
Ha valakinek kellene egy bontatlan, új Brando Ultra Clear fólia O2-re, átveheti tőlem, és nem kell várnia heteket a Speedshop beszerzésre. 2690.- volt, 2,5k-ért elvihető. Én tartalékba vettem, de nem hinném hogy fel fogom használni.
Budapesten a 13.ker.-ben átvehető, a Speedshop-tól 300m-re. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5595 üzenetére
67-es Mustang?
Nem semmi ára lehet ilyen állapotban.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5578 üzenetére
Ha a beállítások nálad jók, majd kipróbálom én is, hátha.
-
zack
nagyúr
Sajnos a gps fix-el se lett jobb a helyzet. A zsebemben továbbra is elmegy a jel. Lehet nem is a jel a gond, hanem az iGo verziója. Lehetetlen hogy ennyire gyenge legyen a jel hogy zsebben teljesen "kakukk" lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5566 üzenetére
Semmi extra. Meg lettünk kérve ne linkelgessük a PFC szerver elérhetőségét. Ez már többször is említve lett, de úgy látszik, addig-addig fog ez menni, amíg a PFC-sek megunják, és megszüntetik, megváltoztatják a linket, és akkor senki se fog letölteni normális sebességgel, az sem, aki regisztrált tag, pár nehéz felfogó képességű júzer miatt.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5558 üzenetére
Hihetetlen.
Remélem ez csak PS szinezés.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5548 üzenetére
2 dolog lehet...vagy azt mondják skinhead vagyok (bár nem vagyok tar, csak úgy érzéssel 1mm, és bomber dzsekim sincs), vagy azt, hogy maffiózó.
Ezért még nem fogok talpig fehérben, és rózsaszínben "tündökölni" mert ez a divat. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5543 üzenetére
A paszta neve: Display Polish.
2-3ml és 2k környéke.
Nehéz használni és könnyű még jobban elkúrni a kijelzőt.
Csak hozzáértő használja. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5537 üzenetére
Ha melózom éjjel teszem...fekete farmer, fekete S.W.A.T. bakancs, fekete bördzseki, sőtét borostásan.
Ehhez így nagyon megy a fekete O2.
Bulho:
Még jó hogy nem "felvágni" vetted, senki se annak veszi, aki meg is akarja tartani. Drága dolog lenne ha palízerként végezné. Drága felvágott lenne, számold ki mennyi lenne belőle 10dkg.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5512 üzenetére
Már akinek..nekem maga a mennyország a full fekete szín.
Jóformán ruhában is csak fekete cuccom van. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5452 üzenetére
A sebességére szerintem nem lehet panasz. Pedig nekem előtte I8910 volt, amibe ARM8 600Mhz proci dohogott Symbian rendszerrel amit globálisan gyorsabbnak tartanak mint az Omnia 2 ARM11 + WinMo-t. Én másképp érzem. Sztem egy jól felépített rendszer, nem össze-vissza telepítgetve, egy stabil új ROM-mal mindenképpen elegendő, és kellően gyors is. Az hogy megnyomkodtál egy O2-öt amit lassúnak találtál, sok mindentől lehet. A leggyakoribb hogy nem megfelelő a ROM verzió. Persze a WinMo ha nem Snapdragon procis PDA futtatja akkor azért néhol lehet lassabb, de a WinMo is kompromisszum, mint minden más OP rendszert futtató PDA és telefon.
A nettel és a böngészővel még 1x sem volt problémám. A TW szót sem érdemel, mivel kikapcsolható és van jobb UI.
Szóval elképzelhető hogy nem fedi a valóságot teljes mértékben az első benyomásod az O2-ről. -
zack
nagyúr
Nem igazán akartam visszatérni, és szerintem nem is fogom túlzásba vinni.
Igazából csak ddt miatt írtam most is. Nem azért, mert mindenkire haragszom, hanem úgy gondoltam, hogy azok akik nagy szájjal voltak, és kiforgatták a szavaimat, majd maradnak, és segítgetnek majd mindenkinek, így én megkímélem a normálisabb topiklakókat az off-tól és flame-től.
Ha visszatérnék, ezek az emberek biztosan előkerülnének.
Szóval továbbra se akarom zavarni a jelenlétemmel a topik nyugalmát, így továbbra is a háttérben fogok maradni, és hébe-hóba olvasni a topikot.
Ez egy pörgős jó hangulatú topik volt, ahova szerettem írni, de mostanában nagyon "leült" hsz-ek tekintetében, és hangulatban egyaránt. Gondolom akik generálták a problémákat, elérték céljukat, amiket nem túl nehéz kitaláni, mik is voltak valójában.Ezt először figyelmeztetésekkel, majd bannal szokták jutalmazni a modik. Aki nem tudja miről van szó, majd gondolkodik rajta egy kicsit, mert én nem fogok segíteni.
ddt:
Okés. Várom a beszámolót.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5443 üzenetére
55k-ért?
Nagyon lerántósak sajnos.
Nézd meg milyen telók mennek 55k körül az apróban...kb. N86,W995. Véletlenül sem egy kategóriák az Omnia 2-vel. Én így, hogy független decemberi 8Gb változat Brando fóliával, 78k alatt tuti nem adnám el, akkor inkább megtartom. Ráadásul döglött a kereskedelem egész márciusban, aki mégis venni akar bármit, csak nyomott árakon.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5434 üzenetére
Passz. Egyelőre olcsóbbra. Aztán lehet mire aktuális lesz drágábbra.
Csak egy fellángolás. Nem hirdetem az apróban. Elégedett vagyok vele, de ha pl. kapnék egy N86-ot vagy W995-öt és elegendő lóvét, akkor cserélném. De azért nem akarok filléres mobilt, van egy minimum szint. -
zack
nagyúr
Ha jól működik, írd majd be, mert akkor veszek én is egyet. Erre a "66 műhold befogására képes" dologra azért kíváncsi leszek. Ha tényleg ennyivel erősebb, 13k-t simán megér.
A másik előnye, hogy nem a PDA-t meríti a beépített vevő, ami ugye jóval kevesebbet bír.
Szóval eddig jónak tünik. Várom róla az infót. Mikor akarod megvenni? -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5427 üzenetére
De.
Leírtam, hogy nekem is van hogy eldobja a jelet motoron. Lehet ha 50km/h mennék akkor jó lenne. De mivel szinte mindenhol ahol lehet haladni, 80-100km/h megyek, így nálam is késik, ill. eldobja a jelet. Nem motorhoz van. Ennyi. Én már csak arra használom, hogy indulás előtt szimulációba mutassa meg az útvonalat, ez azért elég szokott lenni. -
zack
nagyúr
Szeva Tibi!
Ez csak azért lehet, mert ZX10-et használsz.
Ha még mindig SUZUKI-val tolnád valószínű működne.
Tudod...a piros mindig a gyorsabb szín, és a zőőd meg...
Nem biztos hogy GPS vevő probléma. A progi se lehet a helyzet magaslatán valószínűleg. Utcán próbáltad normál használatban? Sajnos zsebben tényleg el-eldobja a jelet néha, ezt én is tapasztaltam, ezért már rajta vagyok a témán, hogy tudnám "felcsiptetni" stabilan kívülre. Viszont ez pályán nem tudom mennyire jó megoldás lenne. Sztem semennyire.
Külső vevőbe csak bluetooth-os jöhet számításba, de sztem azzal se lennél kint a vízből. Nem egy Garmin, de a célnak megfelel. Ha jó GPS kell van a Garmin-nak a Nüvi-je, ami kifejezetten motoros cucc, de az csak GPS és 170k környéke. Ahhoz meg nem fogod tudni használni a race chrono-t.Nem lenne egyszerűbb egy transpondert bérelni?
-
zack
nagyúr
Nah...akkor az utsó hsz-em ebbe a topikba, gondolom nem lesz nagy veszteség. Nekem úgysem volt időm írni mostanában, ezután kedvem se lesz. Tök jókedvűen próbáltam leírni a pár órás tapasztalataimat a JB3-ról, de kosturica-nak ez is szúrta a szemét.
Akkor neked is leírom, a mai nap másodszorra...nem Rodrigo-t és a ROM-ját fikáztam. Pont akkor fogalamazódott meg bennem egy gondolatmenet, a főzött romokról, amit még akkor meg is magyaráztam egy köv. hsz.-ben , nehogy bárki is félreértse.
Ehhez képest valahogy te sem, és kosturica se képes felfogni, mi volt a lényegi mondanivalója amit írtam. Mondjuk ezen meg se lepődöm, mert te azt se tudtad felfogni, hogy nem mennek a parancsikonok a Samsung Pro Today felületen. Neked, és kosturicának mennek, biztos én vagyok a hülye és a béna. Érdekes, mert a JB3-ban mennek. Milyen furcsa.
Szóval leírtad u.a. amit kosturica, ez igazán eredeti gondolatmenet volt tőled.
Meg egyébként is...ha netán fikáztam volna Rodrigo-t és a ROM-ját (ami nincs így) akkor mi van? Kinek mi köze hozzá? A saját véleményem, amit úgy formálok, ahogy akarok. Ha nem tetszik, az a magánügyed. Érdekes, hogy akkor nem volt nagy a szátok, mert senki se tudta mi van, és mindenki találgatott, majd miután kiderült hogy (elvileg) semmi gond sincs a rommal utána érdekes módon kinyílt a szátok, mert addig ti se tudtátok mi van. Billenhetett volna a dolog az én irányomba is, mivel alig volt még gyakorlati tapasztalat, ami meg volt azok is kétkedőek voltak. Aki nem ért velem egyet, az nem veszi figyelembe a véleményemet, vagy átugorja. És ennyi. De nehogymár ti ketten döntsétek el, mit és hogy kell értelmezni amit leírok, és eljátszátok a "gyevi bírót", ha valakit meg kell védeni, és mellé kell állni. Szóval köszi az intő (mindenképpen eredeti) szavakat, de tőled semmiképpen se kérek belőle.View-t direkt nem írtam bele a hsz-be.
-
zack
nagyúr
válasz
rankesz #4945 üzenetére
Teljesen igazad van, de ez elsősorban kosturicának köszönhető. A következő pár mondattal be is fejezem az off lavinát.
kosturica:
Először is. Azt hogy milyen a JB3 nem neked írtam, hanem annak aki még nem tette fel, tehát leginkább általánosságban. Miért éreztél késztetést, hogy a válaszoddal egy borzalmas nagy off lavinát indíts, mint ahogy ezt már megszokhattuk tőled? Ha meg ez a célod, nem is értem miért írsz ide, bár ahogy olvastam PFC-t, oda is csak chat-elni és off-olni nézel be, akkor itt miért is várhatnánk tőled többet...
Off vége részemről. -
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4941 üzenetére
Persze. Ezeket én írtam, de nehogy már úgy állítsd be, hogy én találtam ki őket úgy, hogy nem is láttam a ROM-ot. Modaco-n, és több más fórumon is ezt írták, többen, amit én is betettem ide mint véleményt, amit olyan júzerek írtak akik próbálták. Én ebből alakítottam ki a véleményemet, és mivel te 1 személyben írtad hogy semmi gond vele, a júzerek nagy része meg azt, hogy fake, és átnevezett ROM-ról van szó, ezért tény és való, a többség szava döntött nálam, nem pedig a tied.
"Túl drága, és kockázatos játék ez nekem, hogy egy koca "szakács" főzőtudományára hagyatkozzam, és ha ő kifog egy rossz napot, akkor az O2-öm távozik az örök vadászmezőkre."
Ebben hol is van említve Rodrigo? Ferdítesz, és hozzáfűzöl olyan dolgokat amiket nem is mondtam, max. a te gondolataid szüleménye. Pont erről beszéltem az előző hsz-ben, mint ferdítés.
Én általánosságban írtam, és nem Rodrigo-ról, bár tény hogy az első O2 elhalálozás Rodrigo ROM felrakásakor történt, és ahhoz szóltam hozzá. Kiragadsz részleteket 1-1 hsz-ből, hogy bizonyítsd az igazadat, ami csöppet se tesz korrekt emberré.
De ha már ilyen jól tudod manipulálni a hsz-eket, akkor ezeket miért nem ragadtad ki:
"Nem mondtam hogy veszélyesebb lenne a Rodrigo féle ROM.
Találgatni meg lehet, főleg úgy, hogy senki se tudja mitől nyíródhatott ki. Ugyanúgy köze lehetett hozzá, mint ahogy nem. Ha lesz bizonyság, majd akkor nem fogok találgatni. De mint írtam már az előzőekben, én is inkább EEPROM hibára gyankszom.""Semmi se biztos. Az se biztos, hogy nem a ROM volt rossz hatással a PDA-ra, de az sincs kizárva hogy véletlen egybeesés. Lehet elfáradt az EEPROM, és mivel ezeket nem több száz újraírásra tervezték, lehet, hogy egész egyszerűen EEPROM hiba okozta. Ezért is kell csínnyán bánni a ROM frissítéssel, mert ezeeket a PDA-kat nem arra tervezték, hogy havonta 4 ROM legyen "ráflesselve". Mivel a srác már sokat frissített, könnyen elképzelhető, hogy ebbe futott bele, és egy Secany-s ROM-nál is elszállt volna. De én akkor is azt mondom, nem dobom az "első követ" én senkire, a rommerek nagy munkát végeznek amiért elsősorban a felhasználók részéről köszönet jár, de Rodrigo tudta nélkül is lehet olyan hiba, ami gondot okozhat bizonyos példányoknál, és én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a Rodrigo ROM-mal csínnyán bánjon mindenki, amíg ki nem derül hogy mi lehetett a hiba. Ez nem Rodrigo bírálata, hanem az itteni tagoknak egyfajta segítség, ill. figyelmeztetés. Ettől még bárki felteheti aki jónak látja, és aki szereti az "orosz rulettet".
Gondolom azért nem idézted ezeket, mert ezekből világosan látszik, hogy semmifajta rossz szándék nem vezérelt, találgattam én is, és Rodrigo-ról 1 rossz szót sem írtam. Nah. Ezért ferdítesz.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4929 üzenetére
Nem teljesen erről van szó. Azért voltam szkeptikus, mert akkor még más volt a "leányzó fekvése". Eleve amikor te jelezted, hogy van, még senki se tudott róla semmit, te feltetted, de nem igazán tudtad megmondani jobb lett e bármiben is. Sacany topikjába lett linkelve azt hiszem, és ott is sokan szkeptikusan álltak hozzá. Nem én találtam ki, hogy "átnevezett B1", a kártékony dolgok pedig bármelyik olyan rommer munkájába benne lehet, aki nem "ismert arc", és mivel ez egy lengyel tag, nem csak én voltam bizalmatlan.
Az meg a másik, hogy mindenki Secany féle JB3-mat várta, ahogy én is, tehát ha jön Secany féle verzió azt tettem volna fel, nem ezt. PFC-n elolvastam a hsz-eket, láttam hogy sok negatív kritika nincs róla, és mivel egyelőre úgy fest, hogy több Secany ROM nem valószínű hogy lesz, így adtam egy esélyt neki.Láttam, hogy felkerült az FTP-re is, ami félig-meddig megnyugtatott. Ez még nem jelenti azt hogy elégedett leszek, pár órája van fent, csak annyit írtam működik a parancsikonos dolog, mert ott is ugye én voltam a hülye, hogy biztos elkúrok valamit, mert mindenki másnál megy. Így 3-4 óra használat után nincs vele gondom. Szóval örülök, hogy örülsz, hogy örülök, de ne ferdíts, mert az egész hsz-ed lényegében egy nagy ferdítés, még csak közelében sincs az igazságnak, és a véleményemhez.
A Rodrigo-s részt ebből adódóan igazából nem is értem.
Mivel sok a rommer, és igazából mi júzerek teszteljük, így engedtessék már meg, ha nyilvánosan közzé van téve, és kipróbálom, akkor elmondjam róla a véleményemet. Jól működjön, ez a fő szempont, ha pedig valamelyik nem tetszik nem fogok hozzá jópofizni, leírom, hogy kaki. Amelyik meg ténylegesen jó, azt nem fogom szarozni, hanem dícsérem, és elismerem, mint pl. a Secany JA1-et. Azóta igazából nem találkoztam minden szempontból megfelelő rommal, bár a Sonblack ROM majdnem elérte ezt a szintet. Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudjam kipróbálás nélkül is, a Rodrigo féle portolt beta2 Sense ROM-ról, hogy lassú, és nem O2-re való, bár dekoratívabb mint a többi. -
zack
nagyúr
Feltettem a JB3 ROM-ot.
Elsőre ami mindenképpen előrelépés (nekem), hogy végre müxik nálam is az Omnia Pro Today-ben a parancsikon csere-bere. Nincs hibaüzenet, működik rendesen, és gyorsabbnak is érzem az előző ROM-okhoz képest.
Tesztelem majd a RAM szivárgást, mindenestre Omnia Pro felülettel 75Mb indul a szabad RAM, és 104Mb-ról a Fő tárhely...
Nah mindegy. Egy daraig ez tuti maradni fog, hacsak nem derül ki valami eget rengető blama. Megmondom őszintén, így hogy angol nyelvű Sonblack SB07 ROM-ot használtam jó ideje, rájöttem, hogy nem túl kényelmes angolul használni, és nem is nyomkodtam annyit, mint az eddigi magyar nyelvű változatokat. Persze teljesen jól tudtam kezelni angolul is, de valahogy magyarul az igazi.
Az über fasza az lenne, ha főzne valaki egy olyan ROM-ot, mint pl. a Sonblack féle, amiből ki lennének hajigálva a felesleges dolgok, lenne 230Mb Fő tárhely kapacitás, és mind ez magyarul. Mert a Sonblack ROM angol ide vagy oda, nagyon gyors volt, szinte mindenhol. Gondolom a Samu-s pucolás eredményeként. Remélem itthon is kotyvaszt valaki 1-2 hónapon belül hasonlót, mert nagy sikere lenne. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4837 üzenetére
Bizony view..Gratula!
Akkor megvan az esély hogy lesz magyar nyelvű kotyvasztott ROM.
A nehezén már túl vagy.Fel merted tenni a sajátot!
-
zack
nagyúr
válasz
user137 #4819 üzenetére
Azért mert világi nagy lámák vagytok a WinMo-hoz azért ez még egy nagyon jó cucc.
Persze sikítva menekülni lehet, de alap dolog, hogy amit nem tartalmaz a WinMo gyárilag, és ez a júzernek hiányosság, az szinte 100%-ban beszerezhető, megvehető, és telepíthető (én is az SPB Time-ot használom, és jól müxik az emelkedő csengetés).Milyen tesztelők vagytok ti hogy ezt se tudjátok?
Isten mentsen a kókler tesztelő brigádotok által kiadott tesztektől!
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4796 üzenetére
Nincs annyi időm mint neked, mivel szeretem a pénzt, és azért tenni is kell hogy legyen. Ha téged ez köt le, akkor kotyvassz. Azt csinálsz a szabadidődben amit akarsz. Nekem egy ROM project már nem férne bele. Vagy azért mert te most nagy dirrel-durral belevágsz a ROM frissítésbe, most mindenkinek meg fogod parancsolni hogy kövessenek?
Ne gyerekeskedj view...
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4793 üzenetére
Jó lenne ha 1 héten belül kotyvasztanál valami magyar nyelvű ROM-ot...
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4790 üzenetére
A végén még rommer leszel.
De mivel a puding próbája az evés, így nehéz lesz csekkolni mit főztél. Ha meg csekkolod az igen nagy kockázat. Tartalékolj be 3-4db O2-öt, ha esetleg gondok adódnának. -
-
zack
nagyúr
Gondoltam hogy a kamera drivert nem főzték.
Többen csak átnevezést sejtenek a dolog mögött, a Phone rész pl. maradt JB1...
Nem hinném hogy Secany megkért valakit, hogy "tedd már fel a ROM-ot amit csináltam". Szóval várjuk akkor kosturica mikor jelenti be a totális csődöt.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4770 üzenetére
Igen? Ez elég érdekes...
Mert Secany topikjában sincs még JB3.
Ha arra gondolsz amit a polish website-ról lehet letölteni, az full fake, és max. csak egy átnevezett JB1. Állítólag csak a kamera driver verziója változott újabbra. Ez egy átfőzött JB1, amit ki tudja ki csinált. Secany biztos nem.
Szóval újat valószínűleg nem fogsz benne észrevenni, max. ha bele lett téve a ROM-ba egyéb kártékony dolog is.Én megvárom amíg Secany felteszi, és fent lesz a PFC-on. Az a tuti.
-
zack
nagyúr
Nem értem...létezik hogy megjött a 6.5.3. hivatalosan is?
Jött a PDA-ra értesítés, hogy konnektálódjak sync. módban mert van frissítés. Konnektálódtam, de nem történt semmi.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4729 üzenetére
Ha a neten lóg akkor "3G" helyett "3G+" fogsz látni.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4727 üzenetére
Amikor feltetted a ROM-ot...Első bekapcsolásnál mem kérdezte meg a PDA hogy akarod e a SIM kártyád beállításait használni?
Mert tőlem eddig minden esetben megkérdezte.
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #4720 üzenetére
Nincs ezzel gond.
Ha az INNOV8-nál lennének ilyen-olyan ROM-ok ill. más egyéb firmware, ott is lenne zűrzavar.Amit soknak látsz, az azért van, mert rengeteg ROM van, amiből mindig van újabb és újabb, és így nehéz objektív képet kapni a megbízhatóságról.
Ha mindenki fent hagyta volna a Secany féle JA1-es ROM-ot akkor most azt olvasnád, milyen jó, és stabil az O2, és senkinek semmi gondja vele.
De mivel a júzerek nagy része mindig felteszi a legújabbat, így jobban benne van az elégedetlenség a levegőben. -
zack
nagyúr
Nekem csak egy UI van fent.
Mi több, alig vannak fent progik, de ezek is olyanok amiket a többi ROM-nál is használtam. Még nagyon tweakelve sincs...
Ha a többi ROM-nál nem volt ilyen hiba, másra nem tudok gyanakodni csak a ROM-ra.
Nekem mindig minden ROM "katonás rendben" és "tisztaságban" várja a következő napot. Ezért használom az SPB backup progit. Indokolatlan volt a zavar. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4714 üzenetére
Nekem a JA1 jött be eddig a legjobban. Nálam ez volt a legproblémamentesebb eddig.
Bízom abban, hogy a köv. Secany ROM jó lesz. -
zack
nagyúr
Nah..el is kiabáltam hogy milyen jó ez a Sonblack ROM. Kaptam ma egy fel nem ébredő képernyőt, mindezt menet közben amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.
Újraindítás az működött, de dühített a dolog nagyon.
A GPS is szarakodott. Azt volt esze mondani, hogy túl gyorsan megyek, de hogy menjek lassan egy 175LE motorral?Többször teljesen kiakadt, nem karattyolt semmit, sztem eldobta a jelet menet közben többször is. Zsebbe tettem, mivel motoron máshová nem tudtam tenni, de nagyon rapszódikusan működött. Többet ártott mint használt. Annyira elegem lett a nap végére, hogy ezt a Sonblack ROM-ot is kivágom a picsába, az tuti.
Marad a Secany....olyan amilyen, de ilyen gondjaim nem voltak. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #4649 üzenetére
Ha magyar nyelvű ROM-ot akarsz, várj még egy kicsit. Rövidesen itt lesz az új Secany JB3.
Ha nem fontos a magyar nyelv, akkor Sonblack.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #4645 üzenetére
Jaja..üdv a klubban!
-
zack
nagyúr
Nem mondtam hogy veszélyesebb lenne a Rodrigo féle ROM.
Találgatni meg lehet, főleg úgy, hogy senki se tudja mitől nyíródhatott ki. Ugyanúgy köze lehetett hozzá, mint ahogy nem. Ha lesz bizonyság, majd akkor nem fogok találgatni. De mint írtam már az előzőekben, én is inkább EEPROM hibára gyankszom.
Ettől függetlenül ÉN csak Secany, és Sonblack ROM-ot fogok használni, de nem emlékszem arra hogy az előzőekben mást írtam volna, mint most.
Nem a kinyíródás miatt döntöttem így, hanem mert ezeket érzem a lejobb minőségűnek. Teljesen felesleges más ROM-mal kísérleteznem, mert egyelőre a fent említett rommerek munkája SZÁMOMRA megfelelő. JB3 Secany-t várom én is, bár feltenni csak akkor fogom ha a vélemények alapján lesz értelme.
De az azért mindenképpen furi, hogy eddig a rengeteg O2 felhasználóból senkinek se nyírodott még ki a mostanit esetet leszámítva, pedig sokan vannak, akkik rendszeresen cserélgetik a ROM-okat. -
zack
nagyúr
Ha nem zárja be a progit, akkor sincs semmi. Sőt. Én így használom. Mivel ha hosszan nyomod az "X"-et az minden esetben bezárja az adott progit.
Rodrigo féle ROM (animoo) :
Az hogy nem próbáltam ki...jobb is. Persze a próba az igazi, de nekem így a próba túl nagy kockázat. Nem azért mert nem jó, de egyrészt nem vagyok oda a Manila-ért annyira, hogy feltegyem, másrészt meg ki kell várni mi lesz a kinyírodott PDA ügyében. Hátha valaki "életet tud lehellni" bele.
Semmi se biztos. Az se biztos, hogy nem a ROM volt rossz hatással a PDA-ra, de az sincs kizárva hogy véletlen egybeesés. Lehet elfáradt az EEPROM, és mivel ezeket nem több száz újraírásra tervezték, lehet, hogy egész egyszerűen EEPROM hiba okozta. Ezért is kell csínnyán bánni a ROM frissítéssel, mert ezeeket a PDA-kat nem arra tervezték, hogy havonta 4 ROM legyen "ráflesselve".Mivel a srác már sokat frissített, könnyen elképzelhető, hogy ebbe futott bele, és egy Secany-s ROM-nál is elszállt volna. De én akkor is azt mondom, nem dobom az "első követ" én senkire, a rommerek nagy munkát végeznek amiért elsősorban a felhasználók részéről köszönet jár, de Rodrigo tudta nélkül is lehet olyan hiba, ami gondot okozhat bizonyos példányoknál, és én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a Rodrigo ROM-mal csínnyán bánjon mindenki, amíg ki nem derül hogy mi lehetett a hiba.
Ez nem Rodrigo bírálata, hanem az itteni tagoknak egyfajta segítség, ill. figyelmeztetés. Ettől még bárki felteheti aki jónak látja, és aki szereti az "orosz rulettet".
-
zack
nagyúr
Modaco-n olvastam, hogy többeknél volt ilyen-olyan bug. Ráadásul felrakás után a 39Mb szabad RAM elég siralmasnak tünik, hiába csili-vili.
Én kihagyom.
Főleg annak tükrében hogy úgy néz ki kimyíródott az első O2 PFC-n egy Rodrigo féle ROM frissítése közben.
Én eddig se voltam nagy "úttörő" az új ROM-ok tesztelésében, de mivel féltéglát nem szeretnék csinálni az O2-ből ilyen-olyan főzött ROM miatt, így csak a Secany és a Sonblack féle ROM-ot fogom használni ill. kipróbálni.
Túl drága, és kockázatos játék ez nekem, hogy egy koca "szakács" főzőtudományára hagyatkozzam, és ha ő kifog egy rossz napot, akkor az O2-öm távozik az örök vadászmezőkre. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4546 üzenetére
Jaj de romantikus vagy view...Teljesen meghatódtam. Le a kalappal. Igazi gentleman veszett el benned. Laptop mellé egy szál rózsát ne felejts el vinni.
Off-ot befejeztem. Se eleje se vége.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4542 üzenetére
Nézd..ha ennyire fényezed magad a segítőkészségeddel, nyugodtan vedd fel bulho-t msn-re, és segíts neki te. Nem fogok megsértődni.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4540 üzenetére
Én nem mondtam hogy nagy hozzáértő lennék bármiben is. Ezt miből szűrted le?
Sztem elbóbiskoltál, és ez csak egy álom, amit valóságnak gondolsz, mert ilyet bulho barátodon kívül senki sem állított rólam.Vagy én mondtam magamról? Hehehe. Ezt hogy is gondoltad view?
Nincs miről elgondolkodnom. Ha valaki a "messiásnak" tart...tegye. Engem ezek a dolgok nem érdekelnek, át is nézek ezeken a hsz-eken.
animoo ügyes és okos is...sokkal többet nyomkodja a PDA-t mint bármelyikünk, és más dolgokra használja mint pl. én. view..ha ez megnyugtat nálad is hozzáértőbb, csak másképp adja elő magát mint te, ha már itt tartunk.Ő is keveset ír ide mostanában és én is. Ez nem hozzáértés kérdése, hanem idő kérdése. 1-2 "limonádé" hsz. erejéig jó vagyok mostanában, de alapvetően a tv vásárlás, és a tv-s topikok látogatása köti le az időmet, mert jövő héten megveszem az LCD tv-t amit monitornak fogok használni. Most e körül forog nálam szinte minden, mert nem szeretnék 150k-t kidobni az ablakon.
De view...Ha úgy gondolod hogy kifizeted az időmet hogy non-stop itt lebzseljek az O2 topikban a kérdésekre várva, akkor semmi gond. Megbeszélhetjük, bár olcsón nem fogod megúszni.
Egyszerűbb lenne kérvényezned a modiknál, hogy egyből "PH Addikt" legyél, és akkor nem kellene a "chat" bulho-val.mod:
"Kapd össze magad, ott a kihívás, a kihangosító"
Mit oldjak meg ezen? Sosem használtam kihangosítót. Azért hogy gyűjtsem a hsz-t nem fogok baromságokat írni.
Amit tudtam leírtam a témával kapcsolatban. Ha nem tévedek te se remekeltél a megoldásokat illetően.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4538 üzenetére
view...több "off", és fél szavas felesleges hsz. kellene, mert így sosem leszel őstag.
-
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #4522 üzenetére
Ilyet még nem is hallottam. Főleg nem O2-vel kapcsolatban.
Nem hinném hogy megoldhatatlan, én még mindig azt mondom, hogy valami bállítási gond lesz.
Az autó lehet nem szereti a vevőjét, bár a BT egy egységesített szabvány, és már régóta minimális az inkompatibilitás, de a headset-nek mindenképpen mennie kellene. Milyen márkájú a füles?Az O2-ök látják egymást? Tudsz egyikről a másikra küldeni bármit?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4489 üzenetére
Segítettem egy darabig. A ROM letöltésig talán eljutott, bár az is túl nagy kihívás volt a számára. Mondtam neki szóljon ha fent van az Xp, mert kelleni fog a frissítéshez...ennek már legalább 1 hete, de még nem szólt.
Viszont a napokban olyan hangot ütött meg hogy én be is fejeztem vele. Majd megy ahova akar, én nem segítek neki. Ha gondolod, segíts neki te.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4485 üzenetére
"ami az enyémet illeti, elég egyértelmű a ti hsz-eitek fényében: lehet főzött ROM-al játszani, csereberélni, csak megváltást nem kell tőle várni, vagyis fullos - magyarított - hibátlan szoftvert"
Értettem mit akartál mondani, de ezt sztem fairi és én is tudtam. Sőt. Messzebb megyek...aki ROM cserélgetős, ezzel sztem mindenképpen tisztában van.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4483 üzenetére
Hangyaember? view...te belémkötsz?
A Scooter még csak csak...de ez a hangyaember honnan jött?Ha tudni akarod ő a thaiföldi pókember, az az Mercury Man.
Egyébként meg igazi politikushoz méltóan beszéltél. Megmutattad hogyan kell a nagy semmiről megmondani a frankót.
-
zack
nagyúr
Felső start menüs. Nincs annyira kiherélve, de van egy rahedli main storage hely szabadon. 230Mb körül, de nem tudom pontosan, mert már fent van 1-2 dolog.
Az előző verzióját teszteltem...az is jó volt. Ami meg hiányzik, mint pl. nekem a midomi, azt utólag is fel tudod tenni. Samu-s felületek megmaradtak, de nagyon kultúrált ROM, nincs agyon herélve. Billentyűzetet még nem néztem, de gondolom gond nélkül használható. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4445 üzenetére
Most kúszik fel az új Sonblack SB07 ROM (felső start menüs)...kíváncsi leszek milyen. Az előző is jó volt, gondolom ez még jobb...
Megy pü... -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4442 üzenetére
De fent van. De megkértek minket hogy ne linkeljük, mert az a PFC fórumozóinak van fenntartva. Be kell regisztrálni oda, ahogy mindenki, aktívan részt venni fórumtagként, és utána lehet az FTP után érdeklődni a PFC-n.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4431 üzenetére
Én is magyar nyelvvel (Sunnysoft) kaptam ami gyárilag benne volt...de Secany-s ROM volt. Nem hinném hogy hivatalosan Secany-s ROM-mal adta volna ki a Samu.
A gyári 6.5 nem tartalmaz magyar nyelvet. Fent van a PDA Fan FTP-n is a hivatalosan Omnia 2-re kiadott 6.5, de ez még nem frissült (hivatalosan) amióta kapható az O2. Szerintem az új hivatalos 6.5.3. sem fogja tartalmazni a magyar nyelvet. -
zack
nagyúr
válasz
rumos14 #4427 üzenetére
Persze. Van hivatalos 6.5, de ugye ez nem tartalmaz magyar nyelvet. Rövidesen itt a frissítése is hivatalosan, a 6.5.3.
Ha magyar nyelvet akarsz, van olyan 6.5 amiben integrálva van. Secany féle ROM-okat keresd. Szerintem működnie kell, mert pl. animoo úgy szokott netezni, hogy O2 adja a netet, viszont az Acer-en böngészik. Saját tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, mert ezt a részét nem használom ki. -
zack
nagyúr
Miért nem veszel egy PSP-t játékra? 40k...
Ez egy elsősorban üzletembereknek szánt PDA. Ez a szegmens nem a játékos kedvéről híres, főleg nem útközben. Ha mégis játék, akkor elég nekik ez a szint amit az O2 tud. Egyik PDA sem való játékra.
A szifont használók értelmi szintje (tisztelet a kivételnek) meg a jó játékoknál meg is áll.
A szifon árából lehet venni egy faxa PSP-t vagy XBox360-at meg egy O2-öt vagy bármilyen más telót, PDA-t.kosturica:
Egyetértek! Tényleg sok a hülye.
Nagy szerepe van ebben a "média geciknek" is... -
zack
nagyúr
Hehehe..ezen én is meglepődtem. 3GS-re legalább 50-60k-t rá fognak kérni. Ráadásul egyelőre a jailbreak se megy, így meg tényleg egy kalap meleg fingot se ér.
Nem tudták még feltörni a rendszert, mert lépett az Apple az ügyben, és kicsit macerásabb, időigényesebb lesz a megoldás, mert kezdenek elfogyni a kiskapuk.Egyébként van új today, amit animoo talált: Infinity_0.2.4
Kezdetleges szinten van még, de szvsz. SPB szintre fogja kinőni magát. Kipróbálni mindenképpen érdemes, de fent hagyni még nem. De az irány az jó... -
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4299 üzenetére
Nincsen semmi sértődősdi.
Ha nem értesz a szép szóból, marad az arogancia. Sajnálom hogy te csak ebből értesz, ez nem engem minősít hanem téged.
Biztos ha működne, adnék neki egy esélyt, de így hogy a parancsikon része "halott" nem fogom használni. Ráadásul pont annyit zabál a memóból, és ugyanúgy elcsorog, mint a Mobile Shell esetében. De igazából te már azt se tudod ezeket mire írtad, fogadni merrnék.
Az alapvető kijelentés az volt, hogy fairi azt mondta egy érdeklődőnek, hogy az Omnia Pro Today felülete is jól működik benne. Én erre válaszoltam, hogy van akinél működik van akinél nem. Nálam annak se működött a parancsikon része amit még én telepítettem, és a ROM-ba integráltnál se. Mint írtam ROM csere + HR után sem. De tőled is kíváncsian várom, mint fő szaki mester, hogy ROM + HR után mit csináljak, hogy működjön. Mert ugye én vagyok a béna, mi több még neked áll feljebb hogy már pedig te olvasol más fórumokat is. Már pedig nem olvasol, mert ha olvasnál, láthatnád, hogy többeknek is gondja van az Omnia Pro Today felületével.
Persze ha úgy gondolod, hogy mindenki más béna, rajtad kívül, akinek nem megy, akkor ok. Milyen furcsa, hogy az SPB Mobile Shell érdekes módon mindenkinek megy. Vagy bármelyik másik today is gond nélkül...
Ráadásul kicsit furcsállom hogy "lebénázol", főleg annak tudatában amit már többször is írtam, hogy jó pár évig a bevételem nagy részét telefon szoftverezésből, szoftver-hack-ből, és további ezzel kapcsolatos nem feltétlen legális tevékenységgel szereztem.
De ha ez megnyugtat, akkor igen. Béna vagyok, és nem tudok parancsikonokat kitenni egy today felületre, mert ez már erőmön, és az eszemen felüli müvelet.
Akkor is én voltam, illetve animoo, és az összes többi felhasználó a béna amikor nem csengett a telefonunk, és nem tudtak elérni minket...nálad jó volt. Nálad semmi gond nem volt. Mindenki más meg hülye.
Azon kívül elég figyelmetlen is vagy, mert már többször próbáltam tudtodra adni hogy nem igazán szeretnék veled komunikálni, miután a hozzám intézett irományaidra nem igazán szoktam válaszolni, és írni sem szoktam neked. Sajnálom hogy ez eddig nem tünt fel. Ezért is szólok inkább, hogy ne eröltessük az egymással való komunikációt, remélhetőleg így már fogod tudni értelmezni.Köszönöm előre is.
-
zack
nagyúr
válasz
kosturica #4291 üzenetére
fairi tudjuk, hogy 6.5.3 használ...ami ugye nem Secany-s magyar nyelvű ROM. Te nem tudom milyet használsz, de igazából tök mindegy. A fórumokat olvasgatva, van akinél müxik, és van akinél nem. Most azért mert te, és fairi beírtátok hogy nálatok megy, szted változik bármi is?
Ettől fog nálam is menni? Nem.
Ha más fórumokat is olvasnál, kiderülne hogy van akinél működik és van akinél nem. Ezt most írom le harmadszorra.
Azt is leírtam már, nálam is működik, csak a parancsikon widget része nem.
De felőlem aztán mindenki beírhatja egyesével hogy megy vagy nem megy. Ettől még azok száma akiknél nem müxik, nem lesz kevesebb.
Nem pörgök rajta hogy nem müxik, mert ha működne, akkor se hiszem, hogy használnám. Gondolom a hivatalos 6.5.3.-ban már mindenkinél jó lesz.bulho:
A te véleményed csak felet számít, mert az írásaid nagy részében tényleg tolmácsra lenne szüksége az értelmezéshez a magyarul fogalmazó többi júzernek.
-
zack
nagyúr
Jah...biztos én rontottam el valamit.
Azt azért elmagyarázhatnád hogy szoft. csere, és HR után, mit rontottam el, amikor egyből rábökök a cserére valamelyik parancsikonnál, és nem történik semmi.
Hülye nem vagyok, tudom hogy kellene beilleszteni oda a parancsikonokat, de nem történik semmi, tehát ki se tudom választani mit szeretnék odatenni.Ezt írtam:
"Tudom hogy volt akinek ment, de amíg nem megy mindenkinek addig ne beszéljünk úgy róla mintha hivatalos O2 today felület lenne."
Ezek után nem tudom miért példálozol magaddal...Azért mert neked megy, még bug-os. Ezért írtam úgy, és azt, amit. Vagy ha nálad jó az olyan mintha mindenkinél jó lenne?
-
zack
nagyúr
Az egy dolog hogy benne van. Attól még átportolt bug-os változat marad. Azért mert Secany beleintegrálta attól még nem lesz jó. Parancsikonok pl. abszolút használhatatlanok. Totál halott az a része. Tudom hogy volt akinek ment, de amíg nem megy mindenkinek addig ne beszéljünk úgy róla mintha hivatalos O2 today felület lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest