Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
úúútálatos #6083 üzenetére
Erre keress rá: WMWifiRouter
-
nyikszi
őstag
válasz
modflow #6010 üzenetére
"baud 4800."
9600 többszöröse legyen, nálam 57600.
Rom: beállítások -> rendszer -> verzió -> eszköz
PDA, telefon, CSC mindhármat írd ide.
Egyébként ez a JC1 rom a gps-t tekintve eddig a legjobb. Kb. 20 mp alatt talál jelet. És valamelyik nap kipróbáltam a szobában, nem raktam közvetlen az ablak alá, kb. 1 méterre ültem onnan, és igaz 5-6 perc kellett neki, de talált holdat
Ma Bp-en mentem vagy 80 km-t és tökéletes volt, nem veszített holdat, mondjuk azt eddig se tette. Mindig hamar megtalálta a jelet, pedig, volt hogy kikapcsolva tettem meg 5 km-t és csak utána kapcsoltam be.
-
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #5989 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5981 üzenetére
Attól függ milyen romot teszel fel. Van lite rom, amiben semmi sincs szinte. A rapid féle romokból hiányoznak a játékok (nekem nem
). Valaki felvetette, hogy milyen jó már a dobókocka, mert társasozik az ember és csak megrázza az O2-t és kész. Ja, meg valamelyik társad jól elhajítja olyan 5 méterre, aztán nézhetünk
Valamelyik nap a rendelőben várakoztam és unalmamban elkezdtem törölni az sms-ket. Most romcserénél ezt meg is oldottam simán, mert nem volt mentés rólukTényleg hol tárolja az sms-ket a PDA?
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5961 üzenetére
Nem tudom, feltehetnél screenshotot és akkor megnézhetnénk mi az ami biztos igen, meg mi az ami jó annyira
És miért adta el?
Egyébként a programoknak is ott kell lenniük ahol most, a képeknek is stb..., de inkább tényleg csinálj mindenről felvételt és utána tiszta romról telepítsd a programokat ismét. Egyébként megértelek, hogy egy kicsit huzigálod a bajszát
-
nyikszi
őstag
Franc se tudja, én se magamtól jöttem rá, hanem a PFC-n olvastam, de a srác is valahol olvasta.
Na hypergps is fenn van, megint én voltam a hunyó, mert a my storage nem lett törölve és ott már fenn volt, nem engedte feltelepülni magát újra. Sajnos továbbra is lefagy be- és kilépéskor. Egyébként a TMC-hez kell.
-
nyikszi
őstag
-
nyikszi
őstag
Miért, most a PDA-n torrentezel?
Másik, a Rapid JC1. Jó, tényleg gyors, bár a kilépés a programokból elég lassúnak tűnik néha. Viszont a wifi nem akar menni akár mit csinálok
Már szenvedek vele egy órája. Emlékszem elsőnél is szenvedtem és már nem emlékszem mi volt a kínja akkor.
-
nyikszi
őstag
Meg is van, na majd meglátom hogy szuperál ez a JC1.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5887 üzenetére
Így van, ahogy Zack írja. Most flashelem a Rapid féle JC1-et, nem a sense-st. Én is az SPB backup-ot használom.
-
nyikszi
őstag
Köszi A_ScHuLcZ Neked is, olvasgattam a topicot egy kicsit. De azért még mindig fennáll a kérdés, hogy ezek mennyire kényelmesek és nem-e esnek ki a fülemből?
Zack! Köszi, jöhet akitől vetted. A 400-ast 5,6k-ért adja egy srác, az gondolom hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a 300-as, tehát, nem lesz kényelmetlenebb?
A rommal kapcsolatban, a simát tetted fel, vagy sense-est? Rapid könyvtárából szedted az egészet?
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5798 üzenetére
Ha már szóba jöttek a fülesek, valaki tudna valami normálisat ajánlani? Nem akarnék 5k-nál többet rákölteni. Nem kell hogy nagyon szépen szóljon, elég ha jól szól, de a fülemből ne essen ki, lásd O2 fülese, vagy sima füles (ehhez hasonló: fülhallgató) (aiwa, walkmanhez adták, nem mai darab de elég szépen szól az is) ami viszont nyomja a fülem.
-
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #5787 üzenetére
Én nekem nem ez a verzió van fenn, hanem a Phj oldaláról letöltött:
Amikor aktiválom, hibát ír ki:
Ekkor a mégse gombra klikkelek és szépen el is indul, megy utána tökéletesen:
Kilépésnél ugyanezt csinálja. Tudom ki lehet kapcsolni, de nem akarom, hátha egyszer jó lesz még valamire
-
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5644 üzenetére
Itt van egy pár háttérkép:
http://www.mobinations.com/en/cell-phone-wallpapers.php?resolution=480x800
-
nyikszi
őstag
válasz
runner 125 #5595 üzenetére
Bezzeg ezt nem büntetik meg
Utálom a közterületeseket
Amúgy a fotók jók lettek.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5480 üzenetére
Nincs mit. Nálam sajnos nem gyorsult sokat, 1-2 perc még mindig kell. Ha lesz időm, még a portokkal próbálkozok, mert írtak 7-es port és 6-os port variációt is. Mások viszont azt írják, hogy 10-20 mp elég és fogja a jelet. Nekem meg nem újdonság, az Asus PDA-m is nehezen talált mindig jelet, lehet az autó árnyékolja le?
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5477 üzenetére
-
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #5466 üzenetére
Persze, tudsz utólag, akár koreait is
Én a JB1-st használom magyarul egy jó ideje, semmi gondom nincs vele. Most a magyar JC1-et nyúzzák páran, úgy néz ki azzal sincs semmi probléma. Én csak arra várok, hogy Rapid és Nooboody a 2.5-ös sense-t használható állapotba hozzák rajta, akkor én is váltok a JC1-re.
-
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #5457 üzenetére
Az nem ROM
A ROM-ok ilyenek szoktak lenni:
NXXJC1|XEHJC1|XXJB2
Egyébként a sok és rosszul beállított programok is okoznak problémát, nem is keveset. Nálam is volt ilyen, de ez ugye a PC-n is így van. Sajnos ilyenekbe bele botolhat az ember és néha csak a HR vagy új ROM segít. Gyári magyar ROM pedig egy...khmmm...egy hulladék, nekem se volt sokáig fenn. Gondolom ráadásul akkor a Samus widget megy rajta, na azt is el lehet felejteni, vannak tőle sokkal jobbak.
-
nyikszi
őstag
válasz
runner 125 #5186 üzenetére
Például itt is lehet olvasni róla:
A hsz-ekben meg is cáfolják. Én tényleg nem tudom miért terjesztenek ilyet. Még a star craft is megvan rá
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5145 üzenetére
Én már "rengeteget" használtam mindkettőt. 100 képnél tartok és a GPS is jó. Jelet nekem eddig csak felüljáró alatt veszített el. Én meg vagyok elégedve vele. Az új ROM-ot is csak a fényképező frissítése miatt próbálnám ki, de egyelőre várok még.
-
nyikszi
őstag
válasz
hülyegyerek #5137 üzenetére
Talán a JB1. Most jött ki a JC3, de az akku talán hamar merül annál, de még nincsenek igazán tapasztalatok azzal.
-
nyikszi
őstag
válasz
hülyegyerek #5102 üzenetére
Nem kell különösen semmi hozzá.
1. Beállítasz egy munkacsoportot magadnak a PC-n.
2. Megosztasz egy mappát, amit szeretnél hogy láss a PDA-n.
3. A PDA-n a resco file explorert elindítod (na ez az egy ami kell) és ott amíg ezeket nem látod:My Device
Virtual Folders
My Network
stb...A my networkre kattintva megjelenik egy mappa alatta, ami ilyen: mappa on munkacsoport
A mappa amit megosztottál, a munkacsoport pedig a hálózati munkacsoport.
Elsőre lassan olvassa be, de aztán már rendes sebessége lesz. Másolhatsz ide is és másolhatsz innen is fájlokat.
Sajna arra nem jöttem rá, hogy a PC-ről hogyan érem el a PDA-t
Van egy Share map a rescoban, de nem mentem vele semmire.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5046 üzenetére
Én ezt használom:
Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen.
Én többszörösnek az 57600-at használom és tökéletes.
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5043 üzenetére
Igen, jó a cikk és az alatta lévő további véleményeket is olvassa el aki kíváncsi a két op. rendszer közötti különbségre.
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5031 üzenetére
Elolvastam. Nem tudom mi a baj az oprendszerrel, sima windows, de aki akar ne használjon windowst, hanem linuxot a gépén, a pda-n meg symbiant. Mert mindenki szidja a win-t, de mégis mindenki használja. A samsung megoldását pedig le lehet cserélni. Én az MS-t tettem fel és azt használom, egy picit szokni kell, de például HR után egyből azt tettem fel, mert hiányzott.
Program van dögivel, aki nem talál valamit, akkor az nem is kereste igazán. Egyik barátomnak symbianos nokiája van és állandóan szidja. Hmmm... én nem szidom az O2-t, hanem használom. Olvasgatom a fórumokat és az ötlet ha tetszik megvalósítom, felteszem, megbütykölöm stb... így lett egy nagyon jó, használható pda-m -
nyikszi
őstag
válasz
nikola tesla #5001 üzenetére
Épp tegnap néztem, egy class4-es kingston 8GB-os memória lassabb volt mint a belső, de ha kell letesztelem rendesen. Csak az átviteli sebességet néztem, hogy olyan 1450kB volt a belsőnél és 1100 kB a memória kártyánál. Ez olyan 100 megás fájl volt.
-
nyikszi
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #4775 üzenetére
Néztem a photohall újságot amiben 114990, de 10 havi részletre adják 11499Ft/hó, semmi THM vagyis 0%. És ami a lényeg 8GB belső memóriát írnak!!! Igen ám, de a honlapot is megnéztem, ott viszont csak 2GB-ot írnak! Szóval meggondolandó és talán fel is hívhatnád őket mi az igazság. És I-go-t is írnak az újságban.
-
nyikszi
őstag
Feltettem a JB1 romot. Elsősorban azért, mert valamelyik nap úgy fagyott le az O2, hogy a hívás kiakadt, csak a soft reset segített. A romfrissítés rendben lezajlott, nem izgultam csak attól, hogy áramszünet lesz. Aki tett már fel oprendzsert az nem fog sokat kínlódni vele. Én XP alatt tettem fel.
A JB-1-ről: egy picit gyorsabb (SPB MS-t használok), a vodafone beállításaiba botlok folyton. Ez nem tetszik, inkább semmit ne tettek volna bele vagy szedték volna ki alapból. A másik, hogy nekem a samsung billentyűbről eltüntek az ékezetes betűk
Feltettem a PFC-n található Dezmo féle keyboardot. A memória jóval több, de ez is le tud menni 20 mega alá, bár jóval később.
Ma meg érdekes dolgot "tapasztaltam", mert a lock nem zárta le magát és hiába nyomkodtam bármit nem jött be a program, csak az SPB MS működött és ott láttam a taskban, hogy megvannak nyitva a programok, de egyik se indul el. Kénytelen voltam az akksit kivenni, így helyreállt a rend.
-
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #3814 üzenetére
Kösz. ActiveSync-kel szinkronizáltam. Ma jó volt reggel. Csak rengeteg átírni való van, mert a simkártyára átmásoltam a telefonszámokat és azt be az O2-be, majd ott átmásoltam. Csak éppen ahol több telefonszám volt, ott akár 3 nevet csinált így: Név, Név1, Név2. Borzasztó, csak egyszer legyen meg normálisan, elmentem vagy 10 helyre
És még egy kérdés: SPB MS-ben a névjegyzéknél nem lehet valahogy az ékezetes betűkre rászoktatni? Meg, hogy a magyar ABC szerint rendezze? Feleségem Éva és elég gáz, hogy a végén van, bár Ő benne van a kedvencekbe, de több é betűs is van, meg pl rákeresek Gábor, bepötyögöm, hogy "ga" és nem adja ki, mert az á-t nem találja
Zack! Köszi az infót a backup-ról.
-
nyikszi
őstag
Az elmúlt napokban próbálgattam mindenfélét és megvagyok elégedve
Tegnap egy kicsit felment bennem a pumpa, mert a nokiámról az adatokat csak egyesével tudtam áttenni bluetooth-on és tegnap a szinkronizáláskor elszállt, valamiért letörölte a pda-ról a neveket
Kérdés amit nem találtam sehol, hogy a hardresetnél az igo eltűnik a memóriakártyáról? És mivel érdemes backupolni programokat?
-
nyikszi
őstag
Ma kipróbáltam élesben a GPS-t, tökéletesen működik az új beállítással. Már csak egy autós tartó kellene, de senki nem ír milyet
A rádiót hogy lehet kihangosítani? Még anno az o1 fórumán kérdeztem és ott annyi volt a válasz, hogy menu/speaker on. Na ilyen nálam nincs
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #3484 üzenetére
Igaz, csak Édesapámra gondolok, aki nagy ezermester, szinte mindent maga csinált. Festett (szebben mint a legtöbb "szaki", mosógépet szerelt, barkácsolt stb...). De csak volt. Olyan 5-6 éve (most 75 éves) elkezdett inni és egyszerűen nem vesz be semmit az agya. Lehet az öregedés is belejátszik, de például képtelen voltam neki a mobilon megtanítani, hogy előbb a billentyűzárat oldja ki és utána tárcsázzon. Fogtam kikapcsoltam a bill.zárt. Meg folyton lemerült neki, most már állandóan a töltőn van, így elérem bármikor.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Megjött az O2 PDA
Tényleg remek, a nokia és a pda-m után a képernyője.... pfffhuu nagyon szép, majd napos időben is kíváncsi leszek rá. A GPS-t beállítottam ahogy írtátok (meg ahogy a PFC-n), de a lakásban nem talált jelet
Majd holnap a kocsiban kipróbálom
Olvasgattam egy kicsit a használatiját és az egyik nagyon tetszett, röhögtem vagy egy percig: "A telefon töltéséhez csatlakoztassa a kisebb végét a telefonba és nagyobbat az elektromos hálózati aljzatba" vagy ilyesmi
Elképzeltem, hogy valaki a 2 konnektorba menő dugót próbálgatja dugdosni a telefonba....
Gyors kérdés: milyen autóstartót lehet venni hozzá Bp-en ami megfelelő is.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Ha minden igaz, akkor hamarosan a kezemben tarthatok egy ilyen kis kütyüt én is. Nekem viszont van egy kis tapasztalatom, mert a PDA-m windows mobile-os, így nem fog sok meglepetéssel szolgálni ezen a téren, de persze lesz néhány dolog amit majd megszeretnék én is kérdezni. Én az 1000. hsz-től olvastam végig, ill. most el vagyok maradva kb 100 hsz-szel, de ezt mindjárt pótolom
És amiért írok.Zack! Igen, jó lenne valami összefoglaló a PFC is elég jó, de a gyikot elolvasva ott is vannak még számomra megválaszolatlan kérdések. De most ezeket nem is tenném fel, majd ha kezemben lesz a masina. Inkább én is arra lennék kíváncsi, hogy kezdetnek mit tegyek fel?
Itt írtad:
Szóval így 8-10 óra pöcsölés után azt mondom a Secany ROM-ok eddig a legjobbak.Ebből melyik? És magyar marad? Vagy azt felejtsem el? SPB shell-t érdemes feltenni? Funkcióban ad valami pluszt? Vagy csak csicsa? Erről se olvastam.
Egyébként én nem nyomtattam ki, csak elmentettem azokat a hsz-ket, amelyek valószínűleg később a segítségemre lesznek (hard reset, widget kikapcsolása, wifi beállítása, gps stb...). És remélem lesz időm aktívan hozzászólni a fórumhoz, nem pedig eltűnni, mint Vitko (ha jól emlékszem), akinek a problémája az volt, hogy a netre mászkált az O2 és fizethetett a Pannonnál egy valag pénzt. Azt viszont nem tudtam meg, mert lelépett innen (a PFC-ről is), hogy mi lett a vége
Az ilyeneket úgy, de úgy nem szeretem. Legalább vennék a fáradtságot, hogy leírják más ne járjon úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest