- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7308 üzenetére
igen, azt az a legújabb..
stabil rom,gyors,de egy-két kis bug van benne..
ám együtt lehet élni,mivel csak kellemetlenség..
XTRA bug,de az könnyen javítható
volume bug, ami azt jelenti ha vibrációs módból normál hangmódba teszed( TW felületen) a csörgés hangja lemegy nullára... vagyis vissza kell állítani,h legyen hangja.. -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7306 üzenetére
azt nem tagadtam, ám a korai romokkal sok egyéb kellemetlenség volt...
elég megnézni a mobilarena tesztet -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7291 üzenetére
már volt erről szó,emlékszek,pont te írtad!
nincs kedvem kikeresni, de a kis nickképedet jól megjegyzem. te poénkodtál a TW 2-vel...rakd fel egy új 6.5.3 romot,pl a JE3-at és próbáld ki,utána szidd...Sokat fejlődött,én tudom JA1-től használom a felületet...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7276 üzenetére
"hát ki használ TW-t az O2-n?
2
ezt a poént hányszor sütőd el,hát persze hogy én...
még képeket is tettem fel a legújabb verzióról,kis sense 2.5 rom kitérés után TW 2-höz visszatértem.
JE3-ban elég jól müxik, nem töltődnek a widgetek, könnyed,meglehetősen gyors lapozás az oldalak közt..ha widgetek nem mozdulnak el ha elhúzod rajtuk az ujjat hanem lapoz.
2010 áprilisára használhatóvá gyúrták,legboldogabb lennék ha 2.0 plust megkapná mondjuk a jF1-es frissítésnek -
quint
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7281 üzenetére
Most ilyen van:
PDA: I8000NXXIJ6
CSC: I8000XEHIJ6
TEL: I8000XXIJ2
Úgy tudom, hogy gyári... Ez okozhatja??? -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7276 üzenetére
HD hardverileg ugyanaz, mint a Dia II, csak nagyobb a kijelzője. Így az O2 itt is nyerőbb.
-
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #7243 üzenetére
Köszi!Már reggelve vagyok régóta olvasom is,de most mindent elölről kezdek.Mert eddig csak olvastam,de nem tudtam nyomogatni a készüléket és a sok info csak átfutott az agyamon.Sok okosságot tudom hogy létezik de az információtengerbe elveszett,és újra elő kell halászni!De az alapok a legfontosabbak!!
Röviden:Tanulok és Ismerkedek!! -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #7241 üzenetére
A nodatat már keresem de nem igazán találom.A Battery azt nem olyan régen linkelted be?Jól emlékszek?
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7222 üzenetére
Csináltam én mindent, de nem ment.
Visszaraktam a JE2-t, az jó. -
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7205 üzenetére
Akkor jó. Amúgy felraktam a JE3 -at, és ebben se rezeg görgetéskor a névjegyzék.
Pedig direkt ezért raktam fel. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7192 üzenetére
Az bizony nem az iGO után volt, hanem közben. Ha az iGO némára van állítva, az a hangot is némára teszi. De sajnos csak az újabbak állítják vissza is és azok sem mindig.
-
mr.saint
tag
válasz
Napfénysüti #7192 üzenetére
Az igo-val szarakodtam De most nincs lenémitva. Viszont ugy néz ki mint ha le lenne még a füles is néma
Felhívtam T Műszakist azt mondja valami rendszer baja van állítólag. -
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7177 üzenetére
Linkeltem neki PÜ-be a pontos Magyar PFC-linket
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7150 üzenetére
Köszi, csak kár, hogy nem magyar.
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7139 üzenetére
Először ott, hogy nem tudom lementeni az említett dolgokat.
Aztán valami pontos leírás kellene nekem, mert nem szeretnék tönkretenni a PDA-t.
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #7136 üzenetére
Hun van ez?
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #7119 üzenetére
próbáld meg, elvileg a KIES-en keresztül megy..
persze afizetés még kérdés... kb 800 alkalmazás és egyéb cucc van fent..
Csak a PDA-n keresztül nem egyáltalán.. -
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #7080 üzenetére
rájöttem mi ez:
telefonos pda készülék farmerzsebből-gyári tokból kivételét megkönnyítő célszerszám.ugyanis ezekről a helyekről kinkeserves kicibálni. emlékszem még a samu d500-hoz volt karpánt azt használtam erre.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7024 üzenetére
Naked JE2-re feltettem anno a telepítőst. Miért?
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #6993 üzenetére
Romcsere után (közvetlenül) egy HR sokat segít
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6891 üzenetére
Akkor próbáld meg XEHJD9-cel, és válassz ott angol nyelvet. Hátha. A JE1 6.5.3 CSC, lehet, hogy az kavar be.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6887 üzenetére
Akkor XEHJE1, csak a nyelv angol? Tehát mit választottál ki a "CSC File Select" résznél?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6883 üzenetére
XEUJD9/XEUJE1 CSC-t tetted fel?
-
erniemagus
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6771 üzenetére
Helló uraim érdeklődnék ha lehetne! Samsung omniát szeretnék venni és érdeklődnék hogy akkumlátorliag hogy szupeerál? Mert nekem volt egy htc diamondom és hát semmi más baja nem volt csak annyi hogy 1 napos aksija volt! És nem szeretnék megint 1 napos telót!
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6769 üzenetére
mondhattam volna: kib..ott lasssúúúú....
de legyünk PC(polkorrekt)-k...lassúság fő oka,hogy nincs normális grafikus gyorsító driver megírva,és ezen aki tudna segíteni,annak nincs ideje...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6760 üzenetére
4.0..
újabbakba kétleném hogy sokminden javult volna,ott inkább finomítások vannak...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6740 üzenetére
Egyideje használom..
Stabil, de nem egy sebességbajnok..
Itt-ott különösen szeret döcögni,beállításokra bárhova kattintasz 2-3 sec lag!!!
Music fül aktiválódása is elég lassú...
Ám vhol meglepő gyors,sms,email...Összefoglalva:stabil,de döcög itt-ott
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #6744 üzenetére
Szabad. Másikat veszek, valami androidost, még nem tudom mi lesz az.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Zsíííír.
A 11-ei nem is lassú, és 2 napig simán mehet memóriafolyás nélkül(65% használat folyamatosan).
-
gyoezoeke
csendes tag
válasz
Én kipróbáltam, de gy nagy bajom van vele, hogy amikor előjön billentyűzet a sensben, akkor összenyomja a felette levő dolgokat és nem lehet látni rendesen. Így például az sms-re nem tudok választ írni... Egyébként megy benne minden, ahogy néztem. De leszedtem, mert engem zavart.
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #6715 üzenetére
nekem is 2 Gb os van én most vettem németbe hozzá 8 GB -os karit 7€ ért
nevetséges ár volt kint a media markt -ban ... le volt akciózva Sandisk de engem nem zavar hogy ilyet kaptam ennyiért sőt pedrivet 16 Gb osat vettem 14 € ért
:
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #6715 üzenetére
én is gondolkodóba estem, 2gb-ost tudnának holnapra samsung garral, de 8 gigásra várnom kell, nem tudom mennyit, nem tudom megéri-e várni a 8gb-ra.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #6710 üzenetére
csak nem te is szfvári vagy ?
ha igen az frankó lenne ha tudnál egy két szakmai fogással kapcsolatban segiteni az O2-vel kapcsolatban. -
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #6710 üzenetére
Kár megvenni a 2GB-ost, ha kapható a 8-as!!
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #6613 üzenetére
Nekem pl. amennyiben maxon hajtom a PDA-t akkor nem hogy töltené USB-n, de még merül is az aksi
Pl.: Webcam-ként használtam a múltkor, mert csak ez volt kéznél és merült közben az amúgy feltöltött aksi, pedig ugye USB-n a géphez csatlakozott a PDA.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6613 üzenetére
Ezt látod nem tudom.
Szerintem gépre dugva is alkalmazásfüggő hogy a proci milyen erővel dolgozik, nem hiszem hogy azért mert rá van dugva csúcson járna. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6610 üzenetére
Lehet, de mégis minden hozzáértő azt mondja nem merítsd le teljesen...Gondolom nem véletlenül. Persze mindenki azt csinál amit akar, és ha bízik ebbe a beépített védő elektronikába, akkor felőlem minden töltés után merítse le. Nem az én aksim.
Egyébként sem ez volt a lényeg, hanem az, ha nem kap elég áramot a működéshez USB-n keresztül, ill. ingadozik a töltés erőssége, akkor simán kinyíródhat a PDA. -
dikmen
tag
válasz
Napfénysüti #6585 üzenetére
JD6, elvileg a legfrisebb.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6553 üzenetére
Nekem sikerült összehozni 64 alatt.
-
danielmcload
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6546 üzenetére
Köszönöm a választ!
Holnap megrendelem a telefont.
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6560 üzenetére
de hiába akarnám cserélni, nincs a rapidhoz...milyet szedjek hozzá? nem akarok bármilyet ami talán nem is lesz jó...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6558 üzenetére
akkor dobjam rá feltétlen ezt a CSC részt is?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6555 üzenetére
ezt szedtem le most: Rapid_JD6_Naked_HUN.7z
ez 162 mb csomagolva.Ehhez van még egy JD9-es CSC, ami 47 mb csomagolva. viszont e.boot vagy bármi más nincs hozzá a dirben...elég ezt a kettőt felrakni?
a pdavietes után 210 mb storage és 43 mb program memóriám maradt. kíváncsi lennék ezután mennyi maradna...neked melyik rapidos van fent?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6553 üzenetére
nálam is hasonló a felállás, csak én az "uram" gépét veszem használatba rom frissítés céljából
enyémen is Win7 64bit ugrál.
nézem rapid romját meg a többit...van ami csomagolva 400 mb
akkor mennyi memória marad telepítés után????
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6551 üzenetére
pedig én még a többi részét nem cseréltem le a pda-nak
nem is merem igazság szerint...persze lehet, hogy pont emiatt kavarodik az o2-mön, mert eddig egyik rom sem volt tökéletes, valamiért mindet letöröltem róla. melyik a legkisebb méretű és legjobban működő? (ram mennyi marad?) láttam pfc-n, hogy secany romját rengetegen letöltötték és rapidét is ...melyik jobb? azt a teljesen üreset mégsem rakom fel, mert arra rakhatok fel majd mindent...bár ki tudja, lehet egyszer azt is kipróbálom
csak az nem szimpi a ram frissítésnél, hogy utána tologathatok mindent újra vissza a helyére ahogy azelőtt elrendeztem
kitalálhatnának valami beállítás mentés dolgot
legalább úgy, hogy ha beállítok szépen egy romot, aztán mégis váltok másikra, de később visszarakom az előtte lévőt akkor azt ne kelljen újra belőni...ilyen lehetőség nincs?
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #6546 üzenetére
A GPS tényleg nem erőssége, bár mostanában eléggé meglepődve figyelgetem, hogy nagyon gyorsan talál jelet. Többnyire napfényben gázos a kijelző láthatósága, de nem annyira érdekel, mert még használható és bent gyönyörű
Egyik kollégám nekem is vett (ill. főnököm
) Miután meglátta nálam. Aztán most már 1 másik ismerős is vásárolt magának és még 1 biztosan tervezi. Tehát másnak is bejön és szeretnének ilyen készüléket. Nagyon sok alternatíva van már ami ROM-ot illeti. Elég sok program van winmo-ra így ezzel sincs gond. Szinte minden feladatra találtam olyan programot amit jól tudok használni. A fejhallgató megfelelő minőségű és filmek lejátszása közben nagyon szép hangokat hallat a kép pedig húúú
Üzemidő lehetne kicsit több, de ekkora kijelzővel ne várjunk csodákat. Kikapcsolt 3G-vel ha nem nagyon használok wi-fi-t akkor elég sokat képes menni egyhuzamban. Én viszont ezzel szemben egész nap wi-fi hálózatokon lógok. Maileket kapok olvasok és telefonálok sokat. Így kicsit kevesebbet bír, de legalább ki van használva rendesen
-
karyy
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6455 üzenetére
neked is köszönöm igy már érthető miért nincs a listámon
köszi -
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6479 üzenetére
hmm...azt is megnézném szívesen, de valószínűleg marad ez. A jd4 nem jött be, felraktam a JC1 NAKED V2 HUN-t, rámegy még az SPB meg pár apróság és talán kész is
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6397 üzenetére
Sajnos nekem is voltak ilyen gondjaim. Nem tudtam megoldani, és eléggé zavart.
Valamiért lekapcsolt kijelzővel nem úgy működött minden ahogy kellett volna.
Pl. sms... az egyik felét lejátszottta a csengőhangnak, a másik felét csak akkor ha felélesztettem a kijelzőt. Email érkezésénél is ez volt. SPB jó kis progi de 20-25 dodóm nem volt erre, hogy megvegyem, ami meg a neten volt elérhető legújabb, az meg teljesen rapszódikusan ébresztett. Hol némán, hol normálisan. Ez nem a kijelző miatt volt, megnéztem, volt hogy bekapcsolt kijelzővel is némán ébresztett. Nagyon zavart. Talán Rapid JC1-es ROM verziójánál lett stabil az SPB Time. Hogy mitől...fogalmam sincs. Mert u.a. a progikat használtam akkor is és előtte is. -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #6397 üzenetére
A "valami hibaüzenetre" általában a "valami megoldás" szokott a gyógyír lenni.
Backup legritkább esetben javít meg dolgokat, max az adataid mented vele.
SPB Time helyett meg ott a gyári Samsungos ébresztő, ami kikapcsolt állapotban is teszi a dolgát, és tegyük hozzá, csúszkás a Samsungos lock screen is és az S2U2 is. -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #6272 üzenetére
jaja az vagyok.
ezt nem tudtam, sry hogy külföldi. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6285 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy neked nem sistereg vonalbemeneten.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6274 üzenetére
Jaja...sorry. Tompa vagyok.
nyikszi-re gondoltam.
Sokat edzek + melózok is...együtt a kettő meg ultra tompaságot okoz. -
szijartg
őstag
válasz
Napfénysüti #6236 üzenetére
ha van rá gari akkor vidd be a távirda úti samsung szervízbe (kaiser kocsba bejárata) nagyon kerrektek.
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6211 üzenetére
Köszi a hsz-t
spb mindenképpen felmegy rá a héten, kíváncsi vagyok mennyire lesz gyorsabb tőle. Most egy olyan gondom támadt, hogy nem cserél hátteret egyik "főképernyőn" sem
nem értem miért...dolgozik, kilép ahogy szokott és nem változik meg a háttér...
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6211 üzenetére
én TW-t használok, igaz a jd1 romban már közel olyan gyors mint a spb........
ik5-ben tetü lassú, ráadásul még a wifi bug is van -
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6205 üzenetére
Semmit nem változtattam a telón még, szóval igen.
De arra még nem kaptam választ, miért halkítja le a filmet a rendszer hangjának lenémítása...nekem ez kissé beteges...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6193 üzenetére
Nincs semmi futó alkalmazás, viszont én hülye hazafelé levettem a procit normálra...kicsit gyorsabb, de azért ettől én többet vártam volna. Kíváncsi vagyok még az SPB Shellre, az ugye felmegy 6.5-re? az hátha megoldja ezt a lassúságot, vagy semmi köze nincs hozzá?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6191 üzenetére
Van a "családban" egy htc p3300 és komolyan mondom, nagyon gyors, meg sem akad pedig abban 200 mhz-es proci van! hogy lehet ez? szépen megy rajta minden, ezen meg akadozva csak
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6157 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is, különben S100 lett volna.
Visszatettem a JC1-et, de rájöttem, hogy hülyeség volt, mert frissíti Rapid. Mikor is? -
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #6157 üzenetére
azért nincs dvix mert nem veszi meg htc a licenset..
a samsungos androidon teljesértékű a dvix,sőt az i9000-en még dvix hd is leszyxplayer megoldás elvileg fizetős a pogi,de az se tökéletes
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6134 üzenetére
Passz. Nem tudom még. Ha esetleg cserélném, csak úgy hogy nekem is kedvező legyen a csere, és persze kedvező tipusra, úgy hogy maradjon pénz is belőle.
Eddig csak olyan ajánlatokat kaptam, ahol a vevő akart baromi jól járni, ezzel hülyének nézve engem.
De pont ezért nehéz a csere, mert nem mindenáron akarom eladni. Sőt..Nem igazán akarja egyik porcikám se az eladást. Így ha marad, nekem az is jó lesz. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6130 üzenetére
Én eddig semmi bug-ot nem tapasztaltam.
Továbbra is gyors, sok a free RAM, és persze szép, igényes. Ha nem jönne frissebb Rapid ROM, simán ezt fogom használni ameddig nálam lesz a PDA. -
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #6096 üzenetére
zack: vizuális élmény akkor rossz ha már karcos a fólia. na most a barndo meddig bírja karc nélkül? mondjuk ha valaki sűrűn rotring cerkával nyomogatja, mint én. rossz szokás, de ez van.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6034 üzenetére
Nem tudom, de kellőképpen bódult lehet.
Mondtam neki, kb. annyiba számítanám be mintha LG Arena lenne. Az egyik legnagyobb baklövése volt az LG-nek az Arena után kiadni a túlárazott BL40-et. Ráadásul az Arena új ára, ami többet tud nála 53k, míg a BL40 83k. Egész egyszerűen a használt piacon irtózatos bukással lehet csak eladni, vagy szintén egy olyan júzernek, aki a gyógyszereit keresgéli... -
Peti N95
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5944 üzenetére
Nálam nem akad, csak ha a procc auton van, akkor viszont nagyon!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5944 üzenetére
nekem még a PFC-s leírás alapján sem sikerült kikapcsolnom...
-
nyikszi
őstag
válasz
Napfénysüti #5887 üzenetére
Így van, ahogy Zack írja. Most flashelem a Rapid féle JC1-et, nem a sense-st. Én is az SPB backup-ot használom.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5887 üzenetére
Attól függ melyik része. A nevek, email beállítások, üzenetek visszatöltése működik és nem okoz bajt. De a beállításokat ne töltsd vissza.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5870 üzenetére
Azt mondják, érdemesebb XP-n csinálni. Nekem is voltak gondjaim a 7-es WMDC-vel flashelés nélkül is.
-
zsoleer
senior tag
válasz
Napfénysüti #5865 üzenetére
és csak Xp-n lehet??
-
zsoleer
senior tag
válasz
Napfénysüti #5865 üzenetére
thx
-
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #5838 üzenetére
könnyű megszokni az alsó startmenüt, viszont pár szoftvert bekavar. pl a totalcommandernél "eltünt" néhány ikon alul mert szétcsúsztak az ikonok, ezeket csak fekvőben látni.
vagy pl. a bubble breaker el se indul. sajnos.bullho
nem egy nagy művészet octans-szal. tegnap 4x frissítettem. 2x két különböző rapid-ot,(ezek sajnos nem mentek jól nálam, nem tudom miért) 1x a jd1-t görögül
aztán sikerült angolul felrakni.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5831 üzenetére
Már írtam pár hsz-el lejjebb, hogy a simát.
Desire nem rossz, de nem ér 130-140k-t. Majd ha lecsúszik 100k körülire akkor jó vétel lehet. Bár multimédiában azért nem egy kategória az Omnia2-vel, se fényképező, se a videórecorder aspektusából. Jelenleg az Android Op rendszer körül a legnagyobb a hype, és ezért az Android OS szerelt készülékeket is csúnyán "megmérik" ami az árukat illeti, holott a tudásuk ezt nem feltétlen indokolja. Én azt mondom, az első igazán jó Andoid OS cucc a Samu I9000 Galaxy S lesz.
Persze jó a Nexus/Desire is...csak nem 130-150k-ért. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5825 üzenetére
ROM kérdés: Okés, majd folyamatosan be fogok számolni róla. nagy gond nem lehet már vele véleményem szerint. Minden lényeges dolog benne maradt, ami kell, mégis telepítés után majd 200Mb volt a szabad hely a fő tárhelyen. Most, hogy minden fent van, maradt így is vagy 110Mb, és piszok gyors. RAM kérdés SPB Mobile Shell-el... 1,5 nap alatt még nem láttam 60Mb alatt.
A külcsíny is sokat javult, jóval izlésesebb lett. Ügyes srác ez a Rapid, van hozzá érzéke.
Talán több is, mint a többi rommer-nek.
Eladás: Egyelőre lenne egy cserém, de nem tudom most mi van.
Egy N86-ot + kp-t ajánlottak amit elfogadtam. Egyelőre áll a dolog, mert vidékre kellene levinnem motorral, és rossz az idő (pesten szakad az eső). Nekem nem fontos annyira, a vevőnek fontosabb lenne. Én elégedett vagyok az Omnia2-vel, tehát ha marad, akkor sincs vesztenivalóm. N86 azért bőven visszalépés lenne, de a pénz most jól jönne.
Az is tény, hogy a Rapid JC1 csak még jobban megerősítette bennem mennyire szuper PDA az Omnia2!Szinte tényleg nincs jobb vétel ár/tudású készülék PDA szegmensben. Ami meg esetleg jobb lehet, vagy hasonló tudású, az jóval drágább (HTC HD2, HTC N1/Desire). Még a telefon szegmensben sincs olyan vétel ebben a kategóriában, ami hasonló ár/érték aránnyal bír. N86 hiába jó telefon, ha az új ára csak 10-12k kevesebb mint az O2 8GB új ára.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5827 üzenetére
A hangerő alattomos dolog...mivel egy idő után a normálhoz is hozzászoksz, és esetleg még feljebb "tekered". Pl. motoron amikor hallgatom, indulásnál hangosnak érzem. Mire odaérek edzésre, ami 20-30p, addigra már nem.
Szóval nem úgy van ahogy gondolod.Azt hiszem annó még láttam a tv-ben, hogy egy orvos is nyilatkozott a mobil hangkeltő eszközök fülre káros hatásáról, és a "fülbedugós" fülest határozottan nem ajánlotta.
De ha belegondolsz logikus is, hiszen sokkal "közelebbről" hallod a zenét, lényegesen koncentráltabban jutnak be a hangok a fülbe, nagyobb "dózisban".
-
modflow
veterán
válasz
Napfénysüti #5763 üzenetére
Ó bakker! Nekem 8 GB-os kell. Akkor maradok a GSMLine -nál inkább.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5644 üzenetére
Én is megszállott motoros vagyok, így nekem általában mindig bikewalls.com-ról, vagy a bikepics.com-ról vannak.
..és szintúgy SPB-t használok, jelenlegi asztalom ilyen;
...és a két oldalsó;
mod.: Az SPB csúszó asztal miatt, ugye szélesebb képre van szükség, mint 480 pixel, így érdemes nagyobbat keresni..
-
nyikszi
őstag
válasz
Itt van egy pár háttérkép:
http://www.mobinations.com/en/cell-phone-wallpapers.php?resolution=480x800
-
lipitsaby
csendes tag
válasz
Napfénysüti #5647 üzenetére
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3Remélem jókat adtam meg
-
petymeg
addikt
válasz
tegyél be pc-hez valót. én úgy csináltam amig volt ms rajta
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5638 üzenetére
Köszönöm a "szurkolást". Remélem összejön, bár az, hogy összejön, egy dolog, csak közel sem mindegy hogy heti hány nap.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5621 üzenetére
Nekem az is gyanús, hogy ki az a hülye, aki 24 hónapos cseregart vállal rá. Szerintem 88-ért ajándék, ne akarjunk ennél lejjebb menni újonnan.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5614 üzenetére
Ma suliban hívtak, hogy megbeszéljük a részleteket, és elhintette, hogy fél év bolti gar. Mondjuk nem érdekel, eddig a 3 telóm közül 1 romlott el, az is az én hibámból és szoftveresen. Ezen meg van állítólag tartalék ROM meg tudom flashelni is.
Egyébként hogy lehet, hogy ennyi ramot zabál? Az i780-on a 128MB-ból szabad volt 80-100MB körül alapjáraton, ahogy néztem, ennél is kb. annyi lesz. Annyit számítana a nagyobb kijelző meg az újabb win? -
petymeg
addikt
válasz
Napfénysüti #5604 üzenetére
secany ja5 de már nem sokáig.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5586 üzenetére
Ott csak ázsiai van. Annak mi hátránya van? Tudom, hogy amúgy is bolti garis.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5578 üzenetére
Ha a beállítások nálad jók, majd kipróbálom én is, hátha.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5566 üzenetére
Semmi extra. Meg lettünk kérve ne linkelgessük a PFC szerver elérhetőségét. Ez már többször is említve lett, de úgy látszik, addig-addig fog ez menni, amíg a PFC-sek megunják, és megszüntetik, megváltoztatják a linket, és akkor senki se fog letölteni normális sebességgel, az sem, aki regisztrált tag, pár nehéz felfogó képességű júzer miatt.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5558 üzenetére
Hihetetlen.
Remélem ez csak PS szinezés.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5558 üzenetére
szerk.: Esetleg a Sense pdafc-s linkjét is meg tudja valaki adni? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5552 üzenetére
Értem, nem gondoltam volna, hogy az két gomb egyben. Meg azt is olvastam, hogy a kameragombot magát nem lehet programozni, és ezt mint hiba rótták fel. Akkor azóta ez változott.
kigyi: Neked is köszi. Néztem a Sense videódat YT-on, de a PDAFanclubon az istennek sem találom a témáját. Ja, és androidos Sense lockscreen nincs winmo-ra?
#5556: omfg.Legalább a linket rakd vissza.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5548 üzenetére
2 dolog lehet...vagy azt mondják skinhead vagyok (bár nem vagyok tar, csak úgy érzéssel 1mm, és bomber dzsekim sincs), vagy azt, hogy maffiózó.
Ezért még nem fogok talpig fehérben, és rózsaszínben "tündökölni" mert ez a divat. -
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5552 üzenetére
Az konkrétan egy "vissza gomb".
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5544 üzenetére
A kockát vágom, az jól fog jönni, de a kamera mellettit mire érted?
Most nem esik le, hogy hol van az. A kameraGOMB melletti?
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5537 üzenetére
Ha melózom éjjel teszem...fekete farmer, fekete S.W.A.T. bakancs, fekete bördzseki, sőtét borostásan.
Ehhez így nagyon megy a fekete O2.
Bulho:
Még jó hogy nem "felvágni" vetted, senki se annak veszi, aki meg is akarja tartani. Drága dolog lenne ha palízerként végezné. Drága felvágott lenne, számold ki mennyi lenne belőle 10dkg.
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #5537 üzenetére
most itt ahol én lakom itt ma voltam bent a t-mobilnál és rajtam kívül egy srác vett még egy O2-őt de ismerem a srácot csak nagyzol és felvágós a srác nekem meg van de én használom amit tudok rajta és nem felvágni vettem
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5512 üzenetére
Már akinek..nekem maga a mennyország a full fekete szín.
Jóformán ruhában is csak fekete cuccom van. -
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #5517 üzenetére
t-mobilnál volt 2200 ft volt de volt tőbb is de azok nem voltak olyan jok
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #5512 üzenetére
én ma vettem egy új tokot hozzá Dreim bortokot ilyen kihúzhatós kábellal a végén nagyon ötletes kis cuccos késztetik fotót és felteszem
-
bulho
tag
válasz
Napfénysüti #5510 üzenetére
hali én is a gyárit használom , mostanra eléggé kinyúlt így kényelmesen tudom használni ,sajnos eddig nem találtam még normális tokot hozzá ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest