- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
modflow #6010 üzenetére
"baud 4800."
9600 többszöröse legyen, nálam 57600.
Rom: beállítások -> rendszer -> verzió -> eszköz
PDA, telefon, CSC mindhármat írd ide.
Egyébként ez a JC1 rom a gps-t tekintve eddig a legjobb. Kb. 20 mp alatt talál jelet. És valamelyik nap kipróbáltam a szobában, nem raktam közvetlen az ablak alá, kb. 1 méterre ültem onnan, és igaz 5-6 perc kellett neki, de talált holdat
Ma Bp-en mentem vagy 80 km-t és tökéletes volt, nem veszített holdat, mondjuk azt eddig se tette. Mindig hamar megtalálta a jelet, pedig, volt hogy kikapcsolva tettem meg 5 km-t és csak utána kapcsoltam be.
-
bulho
tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5968 üzenetére
Ott linkelgettem neked PÜ-ben, az nem jó? Alapcól a 8GB-oson nincs semmi, a 2GB-os európaihoz kapnál iGO-t 2GB-os SD-n.
szerk.: Nekem a w7 magától felismerte, próbáld a mass storage módot. Ahhoz elvileg nem kell driver. Egyébként ha a teles lemerítésre és a 16 órás első töltésre utazol, akkor most cseszerintetted el, ugyanis tölti magát USB-n. -
fairi
őstag
válasz
modflow #5958 üzenetére
csinálhatod a formázást...
vki szerint érdemes litiumionál is megcsinálni..
én nem csináltam,semmi baj nem lett!GPS-en mit keresel???
sajna már nem IK5 rom van benne,2010-es romokban át van rendezve a setting menü..
Talán a használati útmutatót elolvasod hol leled a settingben ezt a beállítrást -
petymeg
addikt
válasz
modflow #5867 üzenetére
shop.brando.com én innen rendeltem. egy hét alatt itt van
vagy kehet van a vaterán is, mintha láttam volna már -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5783 üzenetére
A WM a legszéleskörűbb navigációs szoftverek terén. iGO8 repül rajta, Amigoval kell elvileg egy kicsit játszani(ez a következő célom). Be kell állítani a GPS-t, mert fel kell telepíteni egy programot, hogy menjen jól, de ez 5 perc.
szerk.: A TouchPlayer viszi az AC3-at.Most felrakom a JD1-ből kiszedettet, hátha abban már javították a feliratos bugot is.
-
CHIPman
nagyúr
-
Zsocy155
őstag
válasz
modflow #5721 üzenetére
Helló !
Én is a Partnero GSM -től vettem.
Velem is korrektek voltak. Telefonon beszéltem velük, (kinyomtak és visszahívtak) kérdeztem, hogy kb. 2 óra múlva mehetek a PDA-ért, mondták, hogy persze addigra behozzák a boltba. (gondolom a központból, vagy raktárból) kb. 1 óra múlva megint hívtak, hogy itt a készülék mehetek érte.
A boltban a srác srác előttem bontotta fel, minden oké volt.
A tartozékok azok amiket felsoroltál kivéve az enyémhez nem volt IGO. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5721 üzenetére
8GB-oshoz várhatod az iGO-t, nem lesz.
más:
Van valakinek ötlete?
szerk.: Kikapcsoltam az o2-t, rádugtam a Rabbitot, és kikapcsolva töltötte. Lehúzás nélkül bekapcsoltam, akkor is. Ha lehúzom most, akkor is. Mi folyik itt Gyöngyösön? -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5711 üzenetére
Döntsd el, hogy 8GB-ost vagy 2GB-ost akarsz. Ha 2GB-ost, akkor van esélyed gyári garira, de feleslegesen magas áron. Ha 8GB-ost akarsz, akkor nem lesz gyári gari, csak bolti, mert itthon nem forgalmazzák. MGSM-et megnézheted még, ott múltkor 2k-val olcsóbban láttam a 8GB-ost, csak a gari nem tudom, mennyi. Ja, és a GSMLine-nál a kiírt árban nincsenek benne a tartozékok és a magyar nyelv. Utóbbi megoldható ugye flasheléssel, de tartozékok kellhetnek.
szerk.: Van mód flash lite háttér beállítására? Az i780-ra is kerestem, de feladtam. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5698 üzenetére
A készülék Ázsiából származik, de teljesen magyar szoftver van rajta. Semmi hátránya nincs, a gari amúgy is bolti.
A rose-black pedig a fekete hülye elnevezése, a rózsa pedig nem tudom, hogy jön bele. Egyébként van szürke színű is, csak XXL-nél nincs.
szerk.: Mindjárt feldobom a JB3-at, remélem sikerül. A fenti IK ROM-okat pedig még mindig keresem. -
CHIPman
nagyúr
válasz
modflow #5696 üzenetére
A kezelőfelület csak egy program. És igan új, fóliás mindene, magyar szofttal, ázsiai lokalizációval.
Ázsiai,rose-black,8 GB-os:87900Ft Fél év gart adnak csak, de annyi baj legyen.
sürgős:
PDA: NXXIK5
CSC: XEHIK5
Telefon: XXIK3
Ilyen magyar szoftot hol találok esetleges gariztatás miatt? -
fairi
őstag
válasz
modflow #5681 üzenetére
vettem onnan telót( jó pár évvel ezelőtt),ad egy papírfecnit azt nevezte garanciapapír...
garanciát nézd meg jól,pár éve azzal trükközött hogy fél év hardver és egy év szoftver!!!!ezt hirdette 1 év garinakmost mi van velük azt nem tudom...
azóta nem is vettem..partnerogsm-től vettem,igaz az is bolti garis fecni,de 1 év telejskörű..
omnia2-re szoftvergari nehezen definiálható,mivel rom csere-bere,ebből származó gondokra nem biztos h örvendeznek...
-
fairi
őstag
válasz
modflow #5670 üzenetére
a-GPS csak rásegítés,gyorsítja jeltalálást,stabilabbá teszi...Ki is lehet kapcsolni de akkor lassabb lesz,és bizonytalanabb az ilyen készülékek...
i8000 minden net rásegítés nélkül talál GPS jelet,eGPS van benne amivel előre letölthetjük a műholdpozíciót wifin keresztül(vagy active syncen) és ezt rásegít..
de hogy aGPS jelenlétét nem tudom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest