- iPhone topik
- Yettel topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4076 üzenetére
Ok. Remélem nem lesz gond. Inkább attól félek hogy felslegesen teszem fel...
Mindegy, mert ha XP alatt leszek, semeddig se fog tartani feltenni a PDAVIET új ROM-ot.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #4065 üzenetére
Nem. Folytatom!
view...van egy mondás. Nem ártana ha ezekben a kritikus pillanatokban, amikor idegeskdsz, elismételnéd magadban.."minden faxa, maradj laza!"
Én jókat mosolygok, te meg idegeskedsz...nem vedd véresen komolyan. Maradj laza. -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #4066 üzenetére
sztem az lesz megvárom a JB5-öt,ha minden menetrend szerinti akkor febr. legvégén megjön..de lehet már JC1-n fogják hívni..
Vki be tudná képekben linkelni az újdonságokat JA5-höz képest...
-
kosturica
őstag
válasz
viewdetails #4006 üzenetére
Természetesen én ezt tiszteletben tartom, ízlések és pofonok. Csak ez úgy jött le, hogy ez a jó választás, a másik meg nem. Ezért írtam hogy nem az a helyett, hanem az a mellett szerencsésebb lett volna. Nem beszélve arról, hogy az Inesoft ezenkívül sokkal többre is használható, mint a hívókép teljes képernyőn. Túl van ez már ragozva, ahogy tudom úgyis az én megoldásom használja.
-
nyikszi
őstag
válasz
viewdetails #3814 üzenetére
Kösz. ActiveSync-kel szinkronizáltam. Ma jó volt reggel. Csak rengeteg átírni való van, mert a simkártyára átmásoltam a telefonszámokat és azt be az O2-be, majd ott átmásoltam. Csak éppen ahol több telefonszám volt, ott akár 3 nevet csinált így: Név, Név1, Név2. Borzasztó, csak egyszer legyen meg normálisan, elmentem vagy 10 helyre
És még egy kérdés: SPB MS-ben a névjegyzéknél nem lehet valahogy az ékezetes betűkre rászoktatni? Meg, hogy a magyar ABC szerint rendezze? Feleségem Éva és elég gáz, hogy a végén van, bár Ő benne van a kedvencekbe, de több é betűs is van, meg pl rákeresek Gábor, bepötyögöm, hogy "ga" és nem adja ki, mert az á-t nem találja
Zack! Köszi az infót a backup-ról.
-
jjc
aktív tag
válasz
viewdetails #3786 üzenetére
a battclock-ban tudtommal nem lehet ezt beállítani. csak azt, h mutassa vagy sem.
másodpercenként csekkolja, h mennyi a free ram.
ezzel könnyen meg lehet találni, ha folyik vhol a memória.
/azt vettem észre, h operában szoktak néha maradgatni 1-2 megák kilépés után/lehet, h veszek egy új aksit. 2-3e ft. annyit megér.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #3743 üzenetére
ejnye, fiúk...
Szerintem tök ratyi az a tok. Én nem is használom, van helyette más. Acerhez sokkal igényesebbet adtak, azt előszeretettel használom is, jó érzés azzal elővenni. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3708 üzenetére
Végtelenül egyszerű. Az előző ROM-okkal 1x sem volt ilyen probléma. Ha pedig 1x előfordult máskor is előfordulhat. Az meg felettébb idegesítő ha rám csörögnének, hogy megérkeztek hozzám a pénzzel, de nem csöng a PDA, így pénzem se lesz. Szóval ilyen szitu 1x sem fordulhat elő mert pénzt bukok és nem mellesleg presztizst is.
Mint írtam lehet a a másik oldalon az N97 szarakodott, mert amikor kivittem a PDA-t megcsörgetett még1x és akkor pl. csörgött. Szóval eddig a ROM-ra gyanakszom, mivel más gond is volt vele az elején, és nem csak nálam vannak gondok... -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3705 üzenetére
Köszi.
Bár ezt más jellegű hibának érzem.
Nekem működik minden, telefonálni is tudok, és hívni is tudnak. Mindösszesen 1x fordult elő ilyesmi, tehát még az se biztos hogy nálam van a hiba. Lehet az N97 anomáliázott amiről hívtak. Passz. A felső taskbar-ból mindent elérek, ki be tudom a funkciókat kapcsolni, tehát semmi okom sincs egyelőre hogy kételkedjek a működésében. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3702 üzenetére
Melyik topikba? Utánanéznék...
Mert ha bárki is találkozott hasonlóval, akkor le fogom kapni. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3699 üzenetére
Van térerő csicsa. De kétlem hogy ez okozná. Miből gondolod hogy ez a hiba?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3697 üzenetére
Persze...nekem is változik folymatosan. Csak tudom hogy RAM Cleaner után mennyire szokott beállni, és most mennyire áll be. SR utáni közvetlen RAM állapot nem mérvadó, mivel több perc mire beáll.
Ezt a JA5-öt egyébként ki fogom hajítani az első adandó alkalommal. Nálam az eddigi leginstabilabb Secany-s ROM. A legújabb gond, amivel akár pénzt is bukhatok, hogy keresnek, és a hívó úgy hallja hogy kicsöng, de nem veszem fel. Nálam meg nem csinál semmit, még csak nem fogadottként se jelzi. Amikor hozzányúlok a PDA-hoz átvált a térerő ikon pirosra egy pillantra, hogy nincs térerő, majd vissza.
Kíváncsi leszek mi okozza, mert még nem biztos hogy a ROM, bár JA5 előtt ilyen gondom nem volt. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3695 üzenetére
Nálam ez a "Capuccino Edition" kurva sok RAM-ot zabál. Nélküle kb. 60-65Mb körül állandósul a szabad RAM, így meg hogy fent van 50-52Mb. Ez a plafon.
Kb. 5 perc múlva ki is vágom a pics@ba. -
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #3614 üzenetére
view: nagyon szep a mobilesense. atomtestreszabhato, en elegedett lennek vele; de hasznalata mellett elfolyik a ram. olyannira, hogy par óra mulva ugy, h semmit nem csinaltam, akar 9 megaig is lemegy. lehet csak a szamlalot zavarja meg, de az is eleg ahhoz, h a progik kiakadjanak es fagyjanak. mondom ezt romtol fuggetlenul, sot s200on is csinalta.meg xdan a topikjaban is panaszkodnak.
sajnalom, mert nekem az eddig legjobban bejovo ui lenne. remelem majd javul a helyzet. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3608 üzenetére
Sajnos ez se jobb mint a Manila portok, animoo-val kipróbáltuk. Zabálja a RAM-ot, és ugyanúgy bugos.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3589 üzenetére
Elnézést, ez lemaradt: http://andromnia.net/
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3588 üzenetére
Kicsit utánaolvasva itt már SD-re telepíthető, bootolható , de pre-relase android/linux van, de csak Omnia I-re. Az meg 240x400. Ami nincs támogatva még: "CDMA/EVDO/3G, Bluetooth, GPS, Motion Sensor, Camera (back or front), Suspend Mode (1-2 hour battery life...) or Optical Mouse."
Hasonlóan működik, mint egy Ubuntu CD, addig megy SD kártyáról, amíg azt nem mondod, gyalulja fel magát a készülékre.
Lehet, hogy hazamegyek, és hirtelen felindulásból elkobzom az Omnia I-et hétvégére, meg egy üres SD kártyát...? -
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #3564 üzenetére
[link]Üdv ! Privi ment ! A Voice Commander nem igazán jó, leginkább csak angolul ért, lásd a Nokiákat ! Ezzel hangutasításokat is adhatsz pl: ha rámondod, hogy kamera, következőleg már erre a szóra bekapcs a kamerát. Egy szabadon konfigurálható gombhoz rendeld hozzá, a fiam a képernyőbekapcs. gomb hosszú nyomását rendelte hozzá .
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3509 üzenetére
Jah..főzött.
Azért én különbséget tennék, a gányolt, herélt ROM-ok között, amik tele vannak buggal, és a Secany ROM-ok között. Már csak azért is, mert ez hivatalos, Samu által kreált, csak a nagyérdemű nem töltheti hivatalosan mivel a Secany elméletileg szervíz ROM.
De tudod mit..főzött! Nehogy feltedd! Várd csak meg a PC Suite verziót...Addig mi élvezzűk a plusz RAM, és gyorsabb rendszert.
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #3509 üzenetére
nem hivatalos gyári ROM
belekutyulva nincs,de nem is pcstudiós!t-mobosoknak elég gáz,h meg kell várni a hivatalos romot(tmobil biztos érzékenyebb arra h nem t-s cucc van fent),ami ki tudja mikor jön ki...
én nem is nézem a pcstudiót,már nem is használom -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #3505 üzenetére
nevem copyright-os
bárhol látod szerte nemvilágban az én vagyok -
fairi
őstag
válasz
viewdetails #3504 üzenetére
nem főz rajta sokmindent(minden benne van,már akkor is volt mikor még nem volt kitchen....
vhonnan beszerzi jó kapcsolataival és közzé teszi! -
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3504 üzenetére
Elnézést, nem egyértelmű, hogy a Titaniumról, vagy a Samsung todayről volt szó. De ha a másik oldalon is fairi vagy, akkor már ez nem téma.
Windows default screen selects first item after unlock vagyis képernyőfeloldás után rögtön elindítja a keze ügyébe eső első alkalmazást, linket.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3307 üzenetére
Igen, emlékszem, és alap helyzetben gyorsabb volt a TW-el mint a gyorsboltos változat. 1-2 widgetet kitettem, mivel ismerkedési fázisban voltam vele, majd pár nap után jött a SPB MS. Most voltam azon a ponton hogy akkor személyre szabom a TW-t és és azt fogom használni. Teleraktam widgetekkel, és így borzasztóan megfogta a gépet. nem tudom mi az oka, mert RAM volt bőven, a proci sem erölködött. Mégis egy egyszerű hívás-fogadás funkció is nehézkessé és lassúvá vált. A Samsung Today túl egyszerű és nem eléggé személyre szabható (ami az Omnia Pro-n van asszem), így maradtam az SPB MS-nél amíg nincs jobb.
ui: Nekem sincs webnwalk. Szerintem egybe kezeli. Úgy tudom bármelyiket állítod be, a végeredmény u.a. lesz, előfizetésedtől függően.
Fcsabi:
Célszerű lenne megnézned egy szűz OP rendszeren, mert nekem hiba nélkül ment minden. Az hogy T-s vagy nem T-s nem hiszem hogy befolyásoló tényező. -
Fcsabi
tag
válasz
viewdetails #3319 üzenetére
A PC pihent az éjjel. A mobil csak flightba volt.
Csak munkanap van, most a mobilt nem tudom újrázni, azt majd este. -
Fcsabi
tag
válasz
viewdetails #3315 üzenetére
Kipróbáltam így is.
Annyi változott, hogy most az "eszközök és nyomtatók" között új kategória nyílt "nincs megadva" címmel, ide betette a "GT-I8000" ikont.
Az eszközillesztő programot egyébként hiba nélkül telepítette.
Viszont a mobilközpont még mindig azt írja, hogy nincs kapcsolat.Az eszközkezelőt is megnéztem, ott most van egy olyan kategória hogy "mobileszközök", ezen belül pedig "Samsung MITs USB Sync".
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3267 üzenetére
"Nem akarom előkeresni, mikor azt mondtad, hazavitted, és pörög mint állat."
Kikeresheted, bár nem tudom hol tettem említést, vagy miből gondoltad, hogy amikor hazavittem minden oldalt egyből telepakoltam widgetekkel.
Mivel ilyen nem történt, valójában mormális sebességű volt alaphelyzetben widgetek nélkül, vagy 1-2 widgettel a főképernyőn, ezt most is fenntartom. Most pedig arról szólt a fáma, hogy telepakolva használhatatlan lesz a sebessége. Nem igazán értem ebből adódóan mit, és miért akarsz előkeresni, és összevetni azzal amit a napokba mondtam.Azt meg végképp nem értem miért akarsz görcsösen ellentmondásokat találni a mondandómban, ráadásul úgy, hogy az említett példálozásodnak köze sincs egy esetleges ellentmondáshoz.
luca13:
Csinálj egy Hard Reset-et...utána formázd meg a My Storage-et és a SD kártyát is (ha van). Ha ez megvan, be fogok tudni állítani hova mentse a képeket.
20-25Mb MINDIG maradjon szabadon a rendszermeghajtón, mert több program is van, amit ha elindítasz ott tárolja az ideiglenes fájlokat, amik szükségesek az indításhoz.
Úgy tudom az iGo is nyavalyog már 20Mb környékén... -
GALARDO
addikt
válasz
viewdetails #3249 üzenetére
Köszönöm sikerült.Nagyon jó kis teló.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3249 üzenetére
Véleményem szerint kihasználva a Samsung TW felületét, irreálisan belasul a PDA. Nem 1-1 widgetről van szó, hanem ha tényleg oldalanként kiteszel 5-6db-ot. Nekem egy egyszerű bejövő hívást is 3mp volt mire gombnyomás után bekapcsolt a vonalba.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3200 üzenetére
Dobd fel a legújabbat...gondja nincs vele senkinek.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #3162 üzenetére
Nem teljesen így van. "Á" betüs nevekből van egy rahedli a telefonkönyvben, de csak 3-4db-ot nem tesz ABC sorrendbe. Az hogy predektív kereshetek, köszi, de tudtam eddig is.
De idegesít hogy az "Á" betüs nevek miért nincsenek az elején...nem az volt a gondom hogy nem tudom hívni őket.
-
phhh
tag
válasz
viewdetails #3097 üzenetére
éreztem, hogy nem kellett volna "megjegyeznem", de csak egy megjegyzés volt, nem kell rögtön felkapni a vizet!
és megszerkesztettem az előző hsz-t...
-
phhh
tag
válasz
viewdetails #3095 üzenetére
van az spb rendszer beállításai között olyan is, hogy 3d gyorsító használata...
-
Lord Soth
tag
válasz
viewdetails #3012 üzenetére
Hát ez az! Munkámból adódóan gép mellett ülök napi 6-8 órát. Tehát lényegében a munkámat nem nagyon kell hazavinnem. Ha mégis, akkor nem ritka 8-10 megás xls file-ok használata, egy munkafüzeten belül 5-6 oldal, tele képletezve. Azt hiszem erre azért kevés lenne. Legalábbis kijelzője folytán. Mire szeretném használni? Hát lássuk: pl zene, videó, esetleg navigálás. Féynképezni/kamerázni nem szoktam túl gyakran úgyhogy abba nem mennék bele. Netezni sztem PC-n vagy laptopon neteznék, úgyhogy ez is kilőve. Bár érdemes megemlíteni, hogy ahol lakom van nem levédetett wi-fi
. Innentől gyakorlatilag nem tudom mire lehet még használni.
Számos helyen olvastam, hogy fel kéne tenni rá HTC sense-et, kaikapcsolni widgeteket, TW-t, stb... mert hogy így növekszik a kezelhetőség és a sebesség. Ezeket, hogy lehet/érdemes megtenni?
-
fairi
őstag
válasz
viewdetails #2962 üzenetére
próbálkozz a omnia pro todayjével,én annál maradtam meg...
skinel módosítottam és tetszik,funkcionális...rom csere nem nagy szám,igaz ik5 és IL5 közt nagy különbség nincs,csak a samu settingjét variálták át...
-
Kovalala
csendes tag
válasz
viewdetails #2971 üzenetére
Mondjuk ettől még van hangja az sms-nek, e-mailnek, ha nem tekered 0-ra, de mindegy.
-
Kovalala
csendes tag
válasz
viewdetails #2967 üzenetére
Miért nem kapcsolod ki a rendszerhangokat?
Az alap windows settings felületen a Sounds and Notifi, Events (warnings, system events), vedd ki a jelölést. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2964 üzenetére
Nem tudok segíteni. Én is bluetooth vevő + fülessel szoktam hallgatni a zenéimet (Jabra BT3030) de nem volt hasonló gondom eddig még. Olyan volt hogy nem reagált a hívás felvevő gombra, de ilyen hangerő gondom sosem volt még.
2 helyen lehet állítani a hangerőt...az egyik lehetőséget, a hangerő gombokkal tudod előcsalogatni. Ott van a rendszer ill. a csengetés hangereje. A másik lehetőséget a MP-be keresd, annak is külön van hangerőszabályzója."Én sem túrkálok sem a zsebedben, sem a munkádban, és nem kérdezem, Neked minek. Nem lett volna jó, hidd el, erről ennyit"
Szerintem kevered a szezont a fazonnal.
Nme turkálok én senkinek a pénztárcájában. Pusztán az eddigi hozzászólásaid alapján az jön le, hogy mártírkordva, fanyalogva és szájhúzogatva, muszájból kell WinMo-t ill. O2-t használnod. Ezért bátorkodtam megjegyezni, ha már mindenképpen muszáj WinMo-t használnod (bár ez még mindig nem derült ki miért
Tudom, ez 7 pecsétes titok valmiért) lett volna olcsóbb alternatíva is.
Persze animoo és én is azért ráncoljuk a homlokunkat, mert ha azt írod, hogy megtetszett az O2, ill. ki akartad próbálni kíváncsiságból a WinMo-t és azért vetted mert...akkor azt mondom ok. De így, hogy általában a mártír szerepbe bújva, már-már "áldozatként" próbálod magad beállítani, ez annyira nem tetszik. Igazából amikor először írtál a topikba, már akkor érezhető volt ez, én szerintem jobban örültem, hogy vettél te is,mint te magad. Mert általában egy új készüléknek örül az ember, és lelkesedve csatlakozik új tulajként az aktuális topikba....Még csak azt se mondhatod Arena használat után, hogy nem az igazi, mert klasszisokkal jobb nála. A jelenleg kapható 4 legjobb PDA/telefonba benne van az O2, te meg úgy csinálsz mintha az Arena után vissza kellett volna térned egy 10k alap telefonhoz.
ui: Ezt a titkolódzást azért is tartom furinak, mert én anno elmondtam neked, talán még telefonon is, hogy nekem kell az időzített sms funkció, mert pénzem van belőle, és ezért akarok váltani nyílt OP rendszerre elsődlegesen. Ez egy érthető és felfogható indok úgy gondolom. Ha én ugyanezt visszakérdezem, támadsz, hogy ne turkáljak a munkádban, és a pénztárcádban.
Pfff....na jó, itt be is fejeztem.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2962 üzenetére
"munkámhoz kell egy olyan telefon, ami alkalmas névjegykezelésre, netezésre, emailezésre és adatszinkronizálásra"
Nem értelek view...ezért adtál ki ennyi pénzt?
Erre egy sima E Series Nokia is jó lett volna fele ennyiért. De igazából azt sem értem az Arena ezek közül melyiket nem tudja. Mert nem fér a fejembe milyen munka lehet az olyan, ahová csak a WinMo jó. WinMo az LG KS20 is, és csak 30k. Erre bőven elegendő lett volna neked, és megspórolsz 70k-t.
Csak azért nem értem a választásodat, mert amióta megvan az O2, egy pozitív hangvételű szó sem hagyta el a billentyűzetedet, ami a WinMo-t és az O2-t illeti. -
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #2959 üzenetére
hat ez erosen keszulekfuggo, nem wm gond. nekem meg nem is o2m van. nalam a bt hangero prima, de alapvetoen halk az acer hangereje. van olyan rom mondjuk, amiben javitottak.
ajanlom mellesleg figyelmedbe az acer liquid topikot,ahol tok jol kiveseztek, miert jo egy nyilt es miert jo egy zart oprendszer.
egyebkent ha ennyire nem jon be, akkor miert hasznalod meg mindig? -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2959 üzenetére
Gyári IK5-ös ROM-ot használok, amivel adták, magyarul.
Nekem ilyen jelzőhang problémám még nem volt... -
rumos14
nagyúr
válasz
viewdetails #2864 üzenetére
köszi. nálam spec port 7 és adatátv. 57600 az iGo-ban, de lényeg a lényeg, friss Xtra adattal és némi várakozással feléled a gps adatforgalom letiltása mellett is. csak nem voltam elég türelmes. mondjuk külföldön Xtra-t is max wifi-vel frissítenék.
-
erdoke
titán
válasz
viewdetails #2863 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2831 üzenetére
Lépj be egy új üzenetebe. A "küldés" és a "menü" között lesz egy kerek xt9 gomb...azt nyomd meg. Ott lesz olyan hogy InterWrite keyboard,windows bill, samsung bill...azt válaszd amelyik neked szimpatikus. Ez a menü mindenhol előhívható, amikor a szöveg és számbevitel lehetséges.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2825 üzenetére
Én a gyárit használom, nekem megfelelt eddig.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2823 üzenetére
Lényegét tekintve semmi. A Samus az tapibarátabb, a másik az meg inkább cerkával kényelmesebb. Egyiket se használom, én a G-Alarm 1.5 progival helyettesítem.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #2821 üzenetére
szia View! udv a winmosok klubjaban!
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2819 üzenetére
Ok! 2GB vagy a 8GB verziót vettél? Ahogy nézem az aláírásodat megtartottad az Arena-t is?
Szücsi4:
Csinálj egy HR-t és nézd meg közvetlen utána. Nem normális, hogy megáll. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2816 üzenetére
Amit tudok, segítek.
Progik, beállítások...vannak még "homályos foltok" nálam is, de már egyre kevesebb.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2814 üzenetére
View! Ezt nem hiszem el hogy vettél te is!
Mindenesetre grat. hozzá, isten hozott a csapatban!
A kérdésedre a válasz az, hogy tök normális.Meg fogod szokni. Azt nehéz megszokni, hogy az utsó rezgés alatt már vonalban vagy, de ebből a rezgésből a túlodalon nem fogják észlelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest