- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
dancsuri #7479 üzenetére
Oké. Nincs kizárva, hogy vannak területek ahol megy. Én pesten próbáltam, és nem hiszem, hogy iGo gond az, ha eldobja a jelet. Lehet a tiedben erősebb a vevő, vagy más országrészen használod, és ezért nincs gondod, de akkor se normális. Annó ddt500 linkelt 2db képet, miszerint mennyire pontatlan a jel az O2 vevőjével a Hungaroringen. Majd megvette a Bluetooth-os vevőt, és azt a képet is betette. Ég és föld volt a kettő, a BT vevővel megjavult a probléma.
-
zack
nagyúr
Sajnos nem. Ezek a telefonba éptett GPS vevők nem a legjobb minőségről híresek.
Nálam pl. motoron szinte mindig volt gond. Tévesztés itt-ott, hibák tömkelege, hasonlóak mint a te esetedben. A megoldás linkelve lett 1-2 hónapja. Külső Bluetooth GPS vevő a kulcsa a pontos és precíz navigálásnak, ami kb. 13-14k. Sajnos a jelenlegi telefonba beépített vevők nem igazán alkalmasak a precíz navigálásra, ami egy külön LCD-s GPS vevővel, ill. az említett BT vevővel simán megy. Előnye a BT vevőnek, hogy nem a PDA-t meríti a beépített vevő, a PDA-t csak a BT kapcsolat fogja enyhén meríteni. Nekem ezért sem kell GPS a telóba, majd ha olyan szinten lesz, mint a különálló rendszerek, talán majd akkor. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #7377 üzenetére
Ez csak szoftveres beavatkozás, visznt ha megfőzöd, vagy károsodik a proci, akkor azon a HR se fog segíteni. Amit én tapasztaltam, hogy felesleges kockázat, mert ki tudja mennyit menne el 960Mhz-en...lehet 2 hónap után összefosná magát. A másik az, hogy én nem vettem észre jelentős gyorsulát Win alatt, tehát én pár óra után visszaraktam autómatikusra.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6613 üzenetére
Ezt látod nem tudom.
Szerintem gépre dugva is alkalmazásfüggő hogy a proci milyen erővel dolgozik, nem hiszem hogy azért mert rá van dugva csúcson járna. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6610 üzenetére
Lehet, de mégis minden hozzáértő azt mondja nem merítsd le teljesen...Gondolom nem véletlenül. Persze mindenki azt csinál amit akar, és ha bízik ebbe a beépített védő elektronikába, akkor felőlem minden töltés után merítse le. Nem az én aksim.
Egyébként sem ez volt a lényeg, hanem az, ha nem kap elég áramot a működéshez USB-n keresztül, ill. ingadozik a töltés erőssége, akkor simán kinyíródhat a PDA. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6604 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond, pedig én is volt hogy lemerülve dugtam az USB-re.
Azt azért hozzátenném, hogy az USB-s töltés nem túl egészséges, főleg lemerült állapotban nem, pont az ilyen problémák végett, ami a PDA-nak nem igazán tesz jót. Valószínű nincs meg a megfelelő áramfelvétel mennyisége nálad, és többet fogyaszt mint amennyit felvesz. Ez lehet a gond. Gondolom ez gépenként változó, ezért is célszerűbb hálozaton feltölteni, majd utána USB-re dugni. Én egyébként pont e miatt sosem töltöttem USB-n, csak akkor, ha nagyon kellett valami a gépről és pont le volt merülve. Bár én csutkára sosem merítettem.Egy dologgal lehet kinyírni egy Li-Ion aksit...ha teljesen lemeríted. De ez már nagyon sokszor volt téma. Ha nem tudsz rá odafigyelni, tedd fel a Batti nevü aksi figyelő progit (PFC-n fent van), és be tudod állítani hány százaléknál figyelmeztessen. Alapból 5% a kritikus és 10% a gyenge telep jelzése. Én ezt 10 és 20%-ra módosítottam. Sosem merült le.
De ha lehet többször ne tedd ki ilyen tortúrának, ha sokáig meg akarod tartani, mert simán kinyírhatja alaplapot, procit vagy bármelyik hardvert. -
zack
nagyúr
Elkezdtem a driver moddingot a W995-ön is.
Nem tudok kigyógyulni ebből. Ez egy betegség.
[link]
-
zack
nagyúr
válasz
kigyi_23 #6401 üzenetére
Nekem az SPB Time tetszett. Azért tettem fel, mert az ébresztés mellett a holdállás widget baromira tetszett. Ha meg már fent volt, akkor nem a gyárit akartam használni.
Ez csak egy kis apróság. A telepítős progikkal több apró gondom is volt, általánosságban, ezért ez is szerepet játszott a döntésemben, hogy elég nekem az OP rendszer nélküli W995. Sok progi jó lett volna, de kicsit zavart, hogy a legtöbbet nem fejlesztik. Sok a progi WinMo-ra de nagy részük "fapados" WinMo 6.1 felületű, ami bár tökéletesen fut 6.5-ön is, nem tapi barát, vagy csak úgy ahogy van csúnya. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6397 üzenetére
Sajnos nekem is voltak ilyen gondjaim. Nem tudtam megoldani, és eléggé zavart.
Valamiért lekapcsolt kijelzővel nem úgy működött minden ahogy kellett volna.
Pl. sms... az egyik felét lejátszottta a csengőhangnak, a másik felét csak akkor ha felélesztettem a kijelzőt. Email érkezésénél is ez volt. SPB jó kis progi de 20-25 dodóm nem volt erre, hogy megvegyem, ami meg a neten volt elérhető legújabb, az meg teljesen rapszódikusan ébresztett. Hol némán, hol normálisan. Ez nem a kijelző miatt volt, megnéztem, volt hogy bekapcsolt kijelzővel is némán ébresztett. Nagyon zavart. Talán Rapid JC1-es ROM verziójánál lett stabil az SPB Time. Hogy mitől...fogalmam sincs. Mert u.a. a progikat használtam akkor is és előtte is. -
zack
nagyúr
Nyikszi ma eljött, és megvette a bontatlan fóliámat.
Túl sok időm nem volt (ma futó edzést csináltam a szigeten), de azért tudtunk beszélgetni. Nagyon rokonszenves fórumtag, örülök hogy megismerhettem!
Jah...és a kisfia tündéri volt, beszélgetés közben falat bontott, és a faldarabokat átadta nekem.
-
zack
nagyúr
Erről beszéltem. [link]
Az eszem megáll. Hazudik mint a vízfolyás.
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #6325 üzenetére
Nem vonom kétségbe, mert az innov8 hangzását nem hallottam még.
De nem értem, mert ugye nekem is CX500 van és WOW HD-ben nem éreztem túlzott basszust holott motoron mindig max. ahngerőn bömböltettem. Ezért fura amit írsz. Az előre beállított sémák tényleg a közép és magas hangok elvételével varriálnak, azok nekem se jöttek be. Viszont a WOW HD és a "zene tisztasága" szinte minden általam említett zene tipushoz megfelelőnek bizonyult. -
zack
nagyúr
"Nagyapám a sokol rádió hangzását is fikázta aztán kiderült hogy az elem merült le a nagyothallókészülékben"
Ez jó volt!
Egyébként nagyon jó minőségű a hangzása. Nagyon sok multimédiás telónál jobban szól...pl. LG Arena, I8910 HD. Volt mind a kettő, tehát viszonyítási alap az van.
W995-öt jobbnak érzem, de ez kifejezetten zenére van kihegyezve.
Pü-ben is kértek segítséget tegnap, hogy ő is W995-öt akar, és az érdekelte volna, hogy milyen a kamera része, és a word, excel-t hogy kezeli.
Mondtam neki, én a zenei része miatt vettem meg, ha Office-t akar futattni vegyen PDA-t, mert a W995 más felhasználói réteget fed le. A képek nem rosszak, bár még nem volt időm tüzetesebben tesztelni. Azért a 8MP csak jelent valamit, még ha sokszor nem is a MP száma a domináns tényező."ezért jó hogy ott van a választás lehetősége .......
ha tudom előre mire akarom majd használni a mobilt akkor annak a célnak a legmegfelelőbbet választom ...persze a kipróbálás után.... "Ez szóról-szóra így van.
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6322 üzenetére
"Látom a fától nem látszik egyeseknek az erdő"
Az biztos. Főleg hogy pár napja eladtam, főleg azért, mert zenei téren találtam egy számomra megfelelőbb tipust. Szóval tényleg..fanboy vagyok.
Fikázhatnám, mert nincs már meg, de nem teszem, nincs rá alapom, mert zenei hangzásban az EGYIK LEGJOBB ma kapható PDA/telefon.
A stílusod azon túl, hogy tenyérbemászó, legközelebb legalább annyi eszed lehetne, ha el akarod adni, valószínűleg hibásan, ezzel a következő tulaját esetleg átverve, a Prohardver alapelveit megsértve, ne óbégasd tele a topikot, mert így magad alatt vágod a fát.Személy szerint ha meglátom a hirdetésedet, és lesz gyanútlan vevő jelölted, ha mást nem is, de ide fogom irányítani a topikba, hogy olvassa el az ámokfutásodat...
Egyébként jó is hogy eladod, mert nem hinném hogy az Omnia2 topiknak szüksége van hozzád hasonló júzerre.
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6317 üzenetére
Értelek én, csak nem értem a problémádat még mindig, és tegnap óta fikázod azt a PDA-t non-stop, amit itt mindenki nagy megelégedettséggel használ sok-sok hónapja. Kicsit kezd unalmas lenni. Többen is írták, többek között én is, vidd vissza, és nézesd meg, mert egyedi hiba lesz. Erre te kitalálod hogy szerinted nem egyedi hiba. Ezt mégis miből ill. melyik infóból szűrted le??
Abból hogy mindenki azt mondta nála ilyen gond nincs?
Hibás pédányok minden tipusból vannak, te pedig lehet pont ki is fogtál egyet. Előfordul, de ezért a PDA még nem szar. Ha pedig netán a rádió rész minősége nem felel meg, az is az Omnia2 hibája mert te igényesebb vagy a júzerek 99%-nál? Szerintem nem.
Egyszerű lett volna a döntésed, megspóroltál volna egy Omnia2 vételt, ha tanácsot kérsz, és közlöd mire is akarod használni. Mert bár nagyon erős a multimédiás része az Omnia2-nek, de csak egy "mindenes" PDA, és lehet a rádióhallgtás aspektusából lett volna más alkalmasabb tipus is.
Ettől függetlenül azt mondom gyári hibás.kosturica is írta már neked...add el, az lesz a legjobb. Mindenkinek.
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6284 üzenetére
Valami nagyon nem oké ott.
A számok közötti minimális zúgás szerintem abszolút nem zavaró. Számok alatt meg nincs semmi gond. Tisztán szól.Aztán lehet nincs semmi baja, csak elfelejted hogy ez nem egy Marantz hi-fi hanem egy PDA, de továbbra is fenntartom, hogy PDA és telefonok között is nagyon jól szól.
Elképzelhető hogy túl magas az elvárás...
Nokia Xpress? Csak nem az 5800? -
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6280 üzenetére
Számok közben hallasz sistergést?
Az nagyon nem normális. Bár én is kicsit nagyobb alapzajt hallottam Sennheiser CX500-al mint a gyári fülesével, de számok közbe nem. Az azért durva lenne. Valószínű ez azért van amit már mondtam. A Sennheiser csúcs minőségű hi-fi füleseket gyárt, ami nem feltétlen egy telefonhoz/PDA-hoz való, mivel a "hibák" is jobban érezhetők érzékenységük miatt. A gyári fülese kissebb Hz tartományban dolgozik és dB-ben is gyengébb. Nem véletlenül.
Ezért is lepődtem meg, hogy lényegesen jobban szól a DS980 BT cucc, mint a Jabra + Sennheiser. Valószínű jobban van optimalizálva telefonokhoz. Lehet el is fogom adni a CX500-at annyira profin szól a DS980.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6274 üzenetére
Jaja...sorry. Tompa vagyok.
nyikszi-re gondoltam.
Sokat edzek + melózok is...együtt a kettő meg ultra tompaságot okoz. -
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Nah..csepegtetek egy kis infót. Zenében eddig a W995 az über, tehát azt kaptam, amit vártam. A Jabra BT3030 nem kompatibilis vele, mert bár össze lehetett párosítani, de a hangerő állításra azt írta: "nem támogatott", holott a Jabra kompatibilitási listájába benne van a W995. Ma elmentem a speedshopba és vettem egy ilyet: DS980 Bár majd 20k, a minőségén meglepődtem. OLED kijelzős, nyakbaakasztós, és bár nem cserélhető a vége, de hangzásban ha összehasonlítom a Jabra + Sennheiser kombóval, bizony jobban szól, nem is kicsivel. Lehet a Sennheiser nem BT használathoz való, mert más minőséget ad, ha nem BT kapcsolattal van összekötve, így szinte verhetetlen. Ami miatt jobban szólhat a DS980, az a kifejezetten telefonokhoz kifejlesztett BT technológia, ami ha még SE telóval is van párosítva nagyon profi hangzásra képes. Nem gondoltam volna hogy ennyire jó kütyü.
A telóval eddig elégedett vagyok, azt kaptam eddig szinte mindenben, amit vártam.
A telefonok között szinte az egyik legjobb választásnak tartom. A fém ház + stereo hangszóró parádés kihangosított zenei teljesítményt eredményez, és ha sok a bejövő hívás, nem mindegy, hogy a csengőhang milyen minőségben szólal meg.
Eddig 1 negatívum van, ami Omnia2-nél is baromira zavart, hogy az optika szabadon van, és könnyű összefogdosni. Talán W995-nél kicsit mélyebben van, de nem sokkal jobb a helyzet. Tehát úgy érzem, amire én fogom használni, abban még az O2-höz képest is előrelépés lett, ráadásul jóval olcsóbban.
De persze ettől még az Omnia2 nagyon jó PDA marad. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6227 üzenetére
Mindenképpen!
Most megyek érte!
Előre is köszi a segítséget!
Persze azért ide is fogok írni, mert nem rossz a brigád.De így eladóvá vált egy teljesen új, bontatlan Brando Ultra Clear fólia. Ára 2k.
Akinek kell jelezze: 06-30-522-75-85 számon. Ennyi belefér a topikba azt hiszem. -
zack
nagyúr
Srácok!
Ma elvitték kp-ra az O2-öt.
Nagyon szerettem, és hosszú idő után az első olyan készülék amiről rosszat nem nagyon tudok írni, így eladás után sem (talán csak a kameravédő hiánya idegesített. Végülis nem csak anyagi oka volt az eladásnak, mert benne volt az is, hogy más készüléket is kipróbálnék. Elvileg SE W995-öt veszek helyette, mert rájöttem, a csúszka mobilok nekem nagyon bejönnek. Nagyon jó árban kapom, fekete majdnem új, gyárilag független, és marad még +33k a zsebemben, ami nem mellékes. Igazából arra jöttem rá, most, hogy így hétvégétől portázok, túlságosan félteném az O2-öt ha elvinném. Ha meg nem viszem, mert annyira féltem, akkor meg minek. A másik ami tudatosult bennem, hogy mire használom...amire használtam abban nagyon jó volt, amit a mindennapokban is rendszerességgel használtam, az a kommunikáció, néha 1-2 kép ellövöldözése, és persze a zenei vonal. Erre viszont majd hogy nem felesleges egy 80k PDA, mert ezt megkapom egy 44k W995-től is, amit nem fogok annyira félteni. Remélem zenei fronton, ha már W Series, ütni fog, de azért majd jövök és beszámolok hogy milyen. N86 is jó lenne, kicsit univerzálisabb, de zenei fronton nem annyira profi mint a W995, a menüje elég komótos, és baromi drága. Újonnan, 2 éves magyar garival 85k. Használtan ki lehetne fogni lényegesen olcsóbban 60k körül, de jelenleg nem találtam megfelelőt... -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6203 üzenetére
Én ezt a kérdést egyszerűen orvosoltam. Csak szinkronos filmeket teszek fel.
Eddig nálam a Touch Player minden DivX kódolást lejátszott. Volt olyan, talán 1x, ami enyhén akadt, de le is töröltem, mert valószínűleg hibás konvertálás volt.
Nekem amit tud a Touch Player az elég.
A feliratokban tényleg rosszul jelenik meg az ékezet, és némelyik magánhangzó, de ettől még olvasható a felirat. Én legalább is tudtam olvasni. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #6144 üzenetére
Azért az Omniánk még állja a sarat!
Hova tovább még mindig a legjobb vételek közé tartozik. Desire video recorder 800x480@15fps. Multimédiát tekintve az összes HTC egy vicc.[link]
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #6144 üzenetére
Nekem se jön be eddig egyik Androidos kütyü se. Olyan idegen mindegyik. A Legend-nek meg az a baja hogy 3.2" a kijelzője. Nekm ez már kicsike, főleg egy érintős telóhoz.
Oké, Arena se volt nagy a maga 3.0" méretével, de azért árban van egy kis különbség a kettő között. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6134 üzenetére
Passz. Nem tudom még. Ha esetleg cserélném, csak úgy hogy nekem is kedvező legyen a csere, és persze kedvező tipusra, úgy hogy maradjon pénz is belőle.
Eddig csak olyan ajánlatokat kaptam, ahol a vevő akart baromi jól járni, ezzel hülyének nézve engem.
De pont ezért nehéz a csere, mert nem mindenáron akarom eladni. Sőt..Nem igazán akarja egyik porcikám se az eladást. Így ha marad, nekem az is jó lesz. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6130 üzenetére
Én eddig semmi bug-ot nem tapasztaltam.
Továbbra is gyors, sok a free RAM, és persze szép, igényes. Ha nem jönne frissebb Rapid ROM, simán ezt fogom használni ameddig nálam lesz a PDA. -
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #6127 üzenetére
Ennek tudatában, ki is hagyom a JD3 ROM-ot.
Én is maradok a Rapid féle JC1 light ROM-nál. Egész egyszerűen nincs okom cserélni. Lehet a következő, vagy az azt követőt ki fogom próbálni kíváncsiságból, de inkább azt tartom valószínűbbnek, ha Rapid "könnyíteni", és optimalizálni fogja a 6.5.3. verziót, csak akkor fogok cserélni JC1-ről. -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6099 üzenetére
"vizuális élmény akkor rossz ha már karcos a fólia"
Még 1x leírom. Más a szinek reprodukálása egy gagyi fóliával mint a Brando-val. A vizuális élmény pedig ez által máris "csorbul", mint ahogy a torzítástól is csorbulhat a fólia anyaga miatt. A fólia sérülése megint egy más kérdés. December óta még nem sikerült megkarcolnom a Brando-t. Persze nem is nyomkodom Rotring cerkával. Mondjuk ilyet még nem is hallottam. De ezt az igénybevételt egyik fólia se fogja bírni, szóval felkészülhetsz a 2 hetes intervallumokban történő fóliacserére.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #6097 üzenetére
Ez így van ahogy írod.
Én is pont így gondolom.
A jó minőségű fólia simán kibír 6-12 hónapot is akár. Ráadásul a Brando-k általában moshatóak, és többször fel lehet tenni. Nekem most volt fólia tisztításom, mert a fólia peremén 2 hónap alatt elég sok kosz fel tud halmozódni, amit csak úgy lehet takarítani ha leszeded, teló letakarít, fólia letakarít, és utána vissza.
Azt én sem értem, miért drága egy 2,6k fólia, amikor a PDA a 90k nyaldossa még mindig.Ráadásul a Brando tud valamit...mert nekem volt nem Brando, hanem gagyi 700ft-os fóliám ami pocsék szineket produkált feltéve, és kicsit torzított is. Nem véletlen hogy a Brando az Ultra Clear-t úgy hirdeti, hogy "reproduce original colours" , amit tapasztalni is lehet egy olcsó fóliához képest. Nem értem hogy aki megveszi az O2-öt, az egy fóliával képes elqúrni a kijelző vizuális élményét, csak azért hogy spóroljon 2k-t a fólián.
A problémádra nem tudok tanácsot adni, gőzöm nincs mi okozhat ilyen galibát. Nekem sosem volt még ilyen. Lehet valami program okozza. Melyik ROM-ot tetted fel?
-
zack
nagyúr
Mivel a GPS meríti legjobban az O2-öt, ezért aki sokat navigál, célszerű egy Bluetooth-os GPS vevőt beszereznie.[link] Így akár 42 órát is navigáltathat a júzer az Omnia2 közreműködésével úgy, hogy igazából csak a BT kapcsolat az ami meríteni fogja, de így azért nagyon sokáig bírja. Arról nem beszélve, hogy stabilabb és erősebb a vétel 10-12 "műholdnyi" folyamatos kapcsolattal.
Persze aki inkább vesz mamut aksit, az is egy megoldás a problémára, meg egyébként is...mindenki azt csinál amit akar. -
zack
nagyúr
válasz
modflow #6069 üzenetére
Kevesled?
Nézz meg egy BÁRMILYEN másik PDA-t, mennyi a készenléti idejük. Az O2 még a telefonok között is brillírozik üzemidőben (és sok minden másban is).
Mire nem elég erőteljes használatban a 2 nap üzemidő? Tényleg ne mértem... Nem tudod tölteni 2 naponta 2 órát? Egy HTC HD2 tulaj reggel leveszi a toltőről, este visszarakja...
Jóformán mindegyik PDA-t naponta kell tölteni. Az O2 is az AMOLED miatt bírja ilyen jól. -
zack
nagyúr
Az fasza...nekem meg azt mondogatják a belső hangok, hogy ne adjam el.
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #6056 üzenetére
Ahogy érzed.
Animoo pl. zenész, és neki is nagyon tetszett hangzásban az O2, és azért egy zenésznek elég jó fülének kell hogy legyen ugyebár.
Bár innov8 neki se, és nekem se volt.
A kijelentésed erősen szubjektív, és még az is lehet hogy csak egyszerű beállítási probléma. -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6049 üzenetére
Szuper. Köszi! Utána fogok nézni.
A Crash Bandicoot egyébként is az egyik kedvenc játékom...az összes kiadott részét végigtoltuk a csajommal, nagy feeling volt.
De tényleg jól néz ki! A pár száz mega nem gond...van 16Gb helyem. 4-5 játék csak el fog férni valahogy. Bár most az SD-n nekem is van vagy 4 film... -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6045 üzenetére
Ez az emulátoros dolog engem is érdekelne...
Honnan töltötted le?
Mekkorák a játékok?
Nem kell nekem sok játék...elég 1 is egyszerre. Úgyse játszom annyit, főleg nem O2-ön.
De a WinMo-s játékok igényességben tényleg elég gyengére sikeredtek. A G szenzoros játékokból meg nincs nagy felhozatal. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6034 üzenetére
Nem tudom, de kellőképpen bódult lehet.
Mondtam neki, kb. annyiba számítanám be mintha LG Arena lenne. Az egyik legnagyobb baklövése volt az LG-nek az Arena után kiadni a túlárazott BL40-et. Ráadásul az Arena új ára, ami többet tud nála 53k, míg a BL40 83k. Egész egyszerűen a használt piacon irtózatos bukással lehet csak eladni, vagy szintén egy olyan júzernek, aki a gyógyszereit keresgéli... -
zack
nagyúr
Most kínáltak fel egy LG BL40-et 1 az 1-ben az Omnia2-ért.
A hónap vicce.Írtam is az ipsének, hogy az elgurult gyógyszereit keresse meg, és ha megtalálta, gyorsan kapkodja is be őket. De az is lehet hogy nem gurultak el, csak pusztán gyógyszerre ivott.
-
zack
nagyúr
válasz
modflow #6026 üzenetére
Osztom A_ScHuLcZ véleményét.
Kicsit próbálj meg önállóbb lenni, és ne akard az egész PDA és WinMo rendszert 1 nap alatt megismerni. Többeknél le lett ez már írva, nem te vagy az első aki már a ROM cserénél tart 1-2 nap után. Kicsit lassíts a tempón, és sokat olvasgass. Nem akarlak elkeseríteni, de az első pár hét erről fog szólni. A sok olvasgatásról, és amit majd olvasol, azt megpróbálod megvalósítani. Ne a Secany ROM kérdéssel foglalkozz, és ne a ROM csere izgasson, hanem a "Gyik", és "Faq" menüpont. Majd ha úgy érzed spíler lettél, utána majd esetleg jöhet a ROM csere.
Nem mondom, hogy ne kérdezd meg amit nagyon nem tudsz, de a kérdéseid 90%-ra te magad is megtaláltad volna a választ, mert vagy itt, vagy a PFC-n le vannak írva "szájbarágósan". Elhiszem hogy ez a kényelmesebb, hogy mindent megkérdezel, csak egyre több olyan kérdés lesz, amire nem fogsz választ kapni, egyrészt mert összetett, másrészt meg nem fogják a "szádba rágni".
Nem egyszerű a WinMo-t megismerni, főleg első PDA tulajnak, és sok idő kell amíg napi rutinná válik a kezelése.
Ezen a "szamárlétrán" mindenki átesett rajtad kívül.Van aki az Omnia2-vel mert az első PDA telefonjuk (pl. én), és van aki már előzőekben egy korábbi tipusnál.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5945 üzenetére
launcher - settings - Spb Mobile Shell - system
Starcraft rajongóknak találtam valamit: Starcraft Omnia2
Nem tudom müxik e...ki kell próbálni.
-
zack
nagyúr
"Falbontós" játékot nem tud valaki Omnia2-re?
-
zack
nagyúr
válasz
ketya007 #5936 üzenetére
Bele kellene mélyülnöd a Windows Mobile tanulmányozásába, mert így nem fogod tudni kezelni az O2-öt.
www.pdafanclub.com-ra beregisztrálsz, és áttanumányozod a "Gyik,Faq" részt. Mindenki így kezdte.Mindenki:
Valaki kérdezte milyen felbontásúak az SPB MS háttérképei. 960x748, 906x706...pontos felbontás nincs, mert több méret is jó lehet.
-
zack
nagyúr
Automata.
High-ra nem teszem, mert amit nyernék üzemidőben az AMOLED-del, azt elbukom a high beállítással. Így is a fényerőt nem autómatán használom, hanem 50%-on, mert nem jön be annyira, hogy sokszor látszólag ok nélkül is állítgatja a fényerőt. Procira visszatérve, annak meg semmi értelme, hogy amíg alszom, lekapcsolt kijelzőnél 800Mhz ketyegjen a proci. Figyelni, meg észben tartani nem fogom, hogy most átállítom minimumra, felkelés után meg max.-ra.
A sima főzött JC1 baromi gyors automata beállításon is.
Tisztán látszik, hogy ezzel a ROM-mal a leggyorsabb, és itt jön képbe az, hogy mekkora jelentősége lehet a fő tárhelynek. A Rapid JC1 190Mb szabad hellyel indít. Mindent felpakoltam amit használok, persze a fő tárhelyre, és így is 100Mb maradt szabadon, ami tuti jótékony hatással van a sebességre. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5915 üzenetére
Feltettem a Rapid féle TouchFlow-t...70Mb RAM-mal indul. Nekem ez így meg fog felelni. Az időjárás lap...az beszarás milyen látványos. Gondolom ez a Sense-ben is ilyen. Csöpögnek az esőcseppek a kijelzőre, meg ablaktörlő is van, ami néha letörli őket. Baromi látványos.
Kellően gyorsnak is érzem. Simán lehet a mindennapokban használni. Eddig ez a legszebb UI. AMOLED-en nagyot üt.
De mivel nálad a Sense van fent, az is legalább ennyire szép lehet. Ezt inkább azoknak mondom akiknek sima ROM van fent."Resco Screen Capture miben különbözik az SPB Screenshottól?"
Semmiben. Azt hiszem a Resco több formátumban tud menteni. Valami ilyen jellegű apróság a különbség. Én a Resco-nál maradtam, de tök mindegy melyiket használod.
-
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5910 üzenetére
Hyper gps? Az mi?
Egyszerű...2 fajta programbezárási mód van amit be lehet állítani. Az egyik, ha rákattintasz az "X"-re és bezárja. A másik, ha rákattintasz, akkor csak háttérbe teszi, de ha nyomva tartod az "X"-et bezárja. Ez utóbbi valóban lassabb, de én ezt használom.
Windows Mobile 6.5 - Touch flo HTC on SAMSUNG OMNIA
Sztem jónak tünik!
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5905 üzenetére
Mondtam én...nem hallgattál rám.
Szerintem sosem lesz tökéletesen jó a Sense. Ha minden működni is fog, és nem lesz bug, a rendszert akkor is "fogni" fogja, és lassú lesz. Az Omnia2-öt másképp optimalizálták mint a bikább HTC Sense felületű HTC-ket. Nem véletlen hogy a gyengébb HTC modelleken csak TouchFlow van (Diamond,Diamond2 stb) az erősebbeken meg Sense.
Nagy a Sense gépigénye. Egy minimum HD2 hardverű PDA kell hozzá hogy gyors is maradjon a rendszer. Nem is biztos hogy a proci a probléma...sokkal inkább a RAM-ot érzem szűk keresztmetszetnek.Esetleg a TouchFlow verziót nem nézed meg?
Lehet kipróbálom, mert annak több az esélye hogy jól fusson, és az is éppen eléggé szép. -
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5904 üzenetére
Nem torrentezek a PDA-n...csak egy ötlet volt.
Fasz tudja mi értelme lenne, csak egy hirtelen felindulású ötlet volt.
Sajnos a WiFi kérdésben nem tudok segíteni...nem használok WiFi-t.
Ami meg nincs, vagy nem használom, arra nem tudom letesztelni.
Remélem azért működni fog. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5899 üzenetére
Gondoltam hogy távolról lehetne vezérelni a torrentjeimet. Elsősorban ezért lenne jó.
Gondolom erre nincs más megoldás, csak a távoli asztal. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5894 üzenetére
Lehet felteszem én is kipróbálni!
A rendszerem összeállt, csinálok egy teljes rendszer mentést my storage-el együtt...utána meg azt csinálok amit akarok. Ha jó a Sense, azt is belövöm, és azt is elmentem. Így ha cserélni akarok, csak vissza flash és mentések visszaállítása.Távoli asztal beállításban majd talán view segít...ő szerintem tudni fogja hogy kell.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5892 üzenetére
Rapid topikjában ott van az 1-es hsz-ben a JC1-es magyar CSC.
Én nem a Sense JC1-et raktam fel csak előre szólok. Jóval kevesebb RAM-od lesz, készülj fel erre, és arra is hogy nem tökéletes, és lesz benne bug.
Persze egy próbát megér...majd beszámolsz hogy milyen.Egyébként a szabad RAM mennyisége befigyelt 60Mb alá, de jól bírta 60Mb felett. Ma 52-56mb között volt, de úgy hogy nem volt SR, de volt filmnézés, netezés, szinte minden funkción végigmentem.
A távoli asztal dolgot hogy kell beállítani? Használja ezt a funkciót valaki?
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5886 üzenetére
Egyébként az Opera 10 final youtube gond megoldódott. Müxik.
Alapértelmezettként nincsenek bekapcsolva a beépülő modulok, bekapcsolás után, megy a flash, csak valahogy olyan fura az egész. Explorer-ben jobb a megjelenítése az egész youtube-nak. Nagy hátrány nem fog érni, mert szinte sosem nézek youtube-ot. Csak most mentés előtt vagyok, és mindent be akarok állítani, mielőtt ráeresztem az spb backup-ot. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5887 üzenetére
Attól függ melyik része. A nevek, email beállítások, üzenetek visszatöltése működik és nem okoz bajt. De a beállításokat ne töltsd vissza.
-
zack
nagyúr
Nem tudjátok a youtube videókat Opera 10 final verzióval miért nem tudom megnyitni? Internet explorer-rel is kipróbáltam, és működik a videók lejátszása.
Valakinek valami ötlet?A Rapid JC1 még mindig hasít, egyre jobban szeretem.
Folyamatosan 65-68Mb között van a szabad RAM.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5859 üzenetére
Na jó...de azt senki nem mondta hogy ne zárogasd be a futó progikat.
persze hogy elfogy a RAM, főleg navi közben, ami a legjobban zabálja. Ez nem ROM kérdés, hanem felhasználási szokás.
A JC1 se lesz jobb ebben, erre neked kell odafigyelned.
zsoleer:
Win7-en nem nagyon szoktak frissíteni, mert jóval macerásabb, és rizikósabb is. Nekem az egyik Raptor vinyómon van egy XP 32bit telepítve, így amikor ROM-ot frissítek, csak a boot-ot kell átállítani bios-ból vagy boot menüből. Talán ez a legegyszerűbb.tzsolesz
Nem próbáltam zenét visszahallgatni. Valószínű azért van ez amit tapasztalsz, mert érzékeny a mikrofon. Végülis nem a zene minősége a mély, közép és magas a lényeg hanem ha mi, vagy éppen körülöttünk bárki beszélget, azt rögzítse jó minőségben. Erre viszont tökéletes, az én példányom mindenképpen. Sőt...még a háttérzajok (pl. tv) is sokszor túlságosan hallhatóak.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5852 üzenetére
Hát...azt kipróbáltam én is, de nem lesz stabil a PDA külső today sem szereti ha tiltva van.
Szerintem ne tiltsd le, tök felesleges, inkább ne használd a Sense felületet, mert csak megeszi a RAM-ot. Az a 33Mb szabad borzasztó karcsú!
Érdemes a JC1-et kipróbálni. Én is JB3 után tettem fel. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5835 üzenetére
Az a vicc, hogy eddig nem folydogál a RAM SPB-vel sem. Meg is lepődtem. Már a Radek65 féle JB3-nál is észrevettem, de most a Rapid JC1-nél még jobban érezhető.
Lehet valamire rájöttek, ami állítva lett, viszont nem publikus? -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #5833 üzenetére
Azt írtad a PFC-n hogy JC1-el elégedetlen vagy.
Én meg azt hittem, hogy a Rapid féle ROM-ot próbáltad.
Akkor ezek szerint "mellélőttem".
Írj majd a 6.5.3-ról ha feltetted, bár nekem ez az alsó start menüs dolog borzalmasan idegen...ettől függetlenül, előbb-utóbb át fogok állni, főleg ha lesz XEH CSC, és megszünnek a bug-ok.
De ezzel a Rapid féle JC1-el annyira elégedett vagyok, hogy nem tudom mi kellene hozzá jelenleg, hogy lecseréljem. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5831 üzenetére
Már írtam pár hsz-el lejjebb, hogy a simát.
Desire nem rossz, de nem ér 130-140k-t. Majd ha lecsúszik 100k körülire akkor jó vétel lehet. Bár multimédiában azért nem egy kategória az Omnia2-vel, se fényképező, se a videórecorder aspektusából. Jelenleg az Android Op rendszer körül a legnagyobb a hype, és ezért az Android OS szerelt készülékeket is csúnyán "megmérik" ami az árukat illeti, holott a tudásuk ezt nem feltétlen indokolja. Én azt mondom, az első igazán jó Andoid OS cucc a Samu I9000 Galaxy S lesz.
Persze jó a Nexus/Desire is...csak nem 130-150k-ért. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5825 üzenetére
ROM kérdés: Okés, majd folyamatosan be fogok számolni róla. nagy gond nem lehet már vele véleményem szerint. Minden lényeges dolog benne maradt, ami kell, mégis telepítés után majd 200Mb volt a szabad hely a fő tárhelyen. Most, hogy minden fent van, maradt így is vagy 110Mb, és piszok gyors. RAM kérdés SPB Mobile Shell-el... 1,5 nap alatt még nem láttam 60Mb alatt.
A külcsíny is sokat javult, jóval izlésesebb lett. Ügyes srác ez a Rapid, van hozzá érzéke.
Talán több is, mint a többi rommer-nek.
Eladás: Egyelőre lenne egy cserém, de nem tudom most mi van.
Egy N86-ot + kp-t ajánlottak amit elfogadtam. Egyelőre áll a dolog, mert vidékre kellene levinnem motorral, és rossz az idő (pesten szakad az eső). Nekem nem fontos annyira, a vevőnek fontosabb lenne. Én elégedett vagyok az Omnia2-vel, tehát ha marad, akkor sincs vesztenivalóm. N86 azért bőven visszalépés lenne, de a pénz most jól jönne.
Az is tény, hogy a Rapid JC1 csak még jobban megerősítette bennem mennyire szuper PDA az Omnia2!Szinte tényleg nincs jobb vétel ár/tudású készülék PDA szegmensben. Ami meg esetleg jobb lehet, vagy hasonló tudású, az jóval drágább (HTC HD2, HTC N1/Desire). Még a telefon szegmensben sincs olyan vétel ebben a kategóriában, ami hasonló ár/érték aránnyal bír. N86 hiába jó telefon, ha az új ára csak 10-12k kevesebb mint az O2 8GB új ára.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5827 üzenetére
A hangerő alattomos dolog...mivel egy idő után a normálhoz is hozzászoksz, és esetleg még feljebb "tekered". Pl. motoron amikor hallgatom, indulásnál hangosnak érzem. Mire odaérek edzésre, ami 20-30p, addigra már nem.
Szóval nem úgy van ahogy gondolod.Azt hiszem annó még láttam a tv-ben, hogy egy orvos is nyilatkozott a mobil hangkeltő eszközök fülre káros hatásáról, és a "fülbedugós" fülest határozottan nem ajánlotta.
De ha belegondolsz logikus is, hiszen sokkal "közelebbről" hallod a zenét, lényegesen koncentráltabban jutnak be a hangok a fülbe, nagyobb "dózisban".
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5816 üzenetére
Persze. Jó a CX 400 II is.
Dobom a srác számát.
Adnak hozzá vagy 4-5 pár szilikonos betétet, amit tudsz rajta cserélgetni kicsi hallójárattól egészen a nagyobbig, bármire ki fogod tudni cserélni. Én már régóta agybadugósat használok, és nincs vele gond, nem esik ki, pedig nagy részben bukósisak alatt, motoron használom. 1 biztos. Mivel koncentráltabban jut a hang a fülbe, így jobban is károsítja azt, de gondolom ezt tudod. Egy nem "fülbedugós" kevésbé károsítja, viszont sosem fog úgy szólni.ROM kérdés:
A simát tettem fel. Nekem nem kell "TF és barátai", mert csak lelassítják a ROM-ot, nem tökéletes még mindig mindennapi használat során, és esélytelen a normális szabad RAM helyzet, mert megzabálja a Sense is, és a TF is a memóriát. Nem O2-re találták ki. Majd ha Sense-et akarok, veszek egy HTC-t, mert O2-re sosem lesz tökéletes, vagy ha mégis, még sok idő kell neki.
-
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5812 üzenetére
Mivel hallgattad O2-ön? Samu touch player vagy Media Player? Mert nem mindegy... Samus-ba bekapcsolható a Digital Natural Sound engine (DNSe), ill. az SRS WOW HD is.
Azt nem tudom hogy hogy szól ezek nélkül, mert vagy a DNSe (zene tisztasága) van bekapcsolva, vagy a WOW HD.
Ettől függetlenül még az innov8 persze szólhat jól..
A fülesünk tudását nézve majdnem egyformák, tehhát nem itt kell keresni az eltérés okát. -
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #5802 üzenetére
Sennheiser CX300 II
Azt hiszem 5k körül van az emberemnél akitől én is vettem az enyémet...Tuti eredetit fogsz kapni 3-4 hó garival azt hiszem. Ha kell megadom a számát pü-ben. Ennél jobbat nem fogsz találni, de még ehhez hasonló minőséget se nagyon.Nos...eddig 1 nap teszt után kijelenthetem hogy az eddigi legjobb ROM amit feltettem a Rapid féle JC1. Aki még nem próbálta, mindenképpen tegyen egy próbát, mert tényleg szép és jó gyors is! Nekem egyelőre nem merül gyorsabban a többi ROM-hoz képest, mert view pl. ezt tapasztalta. 1 szó mint 100...nagyon jó kis ROM, pedig én aztán válogatós vagyok.
Persze jöhet még bármi probléma, ez az 1 nap kevéske a teszthez, de eddig jó minden.
Egy kis segíség, ahogy én összeállítottam:
PDA: Rapid JC1
CSC: Rapid JC1 (magyar nyelvű)
Phone: JB2
Eboot: JC1 -
zack
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #5793 üzenetére
Én nem PH-s árakat néztem. Linkelnél az apróból olyan hirdetőt aki ennyiért adja? Mert nekem ez nagyon "bűzlik".
Nem mondok láttatlanban semmit, de az a gyanúm hogy ezek hamisítványok lehetnek. Én eleve ha tehetem, és van, Kingston-t veszek amire 5-10 év gari van. Nem azért fontos a gari mennyisége, mert eddig meg fogom tartani, hanem mert ebből egyenes arányban következikm hogy az egyik legmegbízhatóbb Micro SDHC a piacon, amire rá merem bízni a mentéseimet, fotóimat, zenéimet, és filmjeim tárolását.
Egy ilyen PH-s 6k-ért hirdetett ki tudja milyen 16Gb kártyára nem merném rábízni magam.
De ha valaki bevállalja, egészségére.5-6k a bolti hivatalos 8Gb Kingston Class4. Szinte több, mint elég ez is, főleg akinek 8Gb O2-je van...16Gb mire nem elég? Még a 2+8Gb is bőven elég. Megint olyan tartozékon akartok spórolni amin nem szabad, mert nem látsz bele, és lehet gagyi is, ráadásul 16gb MicroSD tök felesleges, a rizikó meg nagy.
Egy példa:
PH-n sokan hirdettek, és hirdetnek is, SE telefonokhoz fülhallgatókat, füleseket. Barátnőmnek akartam venni, és gyanúsnak éreztem a bolti, eredeti, garis 4k-hoz képest az itteni 1500.-, 1890.- meg 2200.- árképzést. Pár eladót felhívtam, bizonygatták, hogy elégedett leszek, és hogy igen, ez eredeti, hiszen így is hirdetik ...Egészen addig, amíg mondtam nekik, akkor nekem kellene 1db, de úgy, hogy vállal rá eredetiségi garanciát, hiszen azt mondta eredeti. Érdekes módon, ezt egyik se merte vállalni. Furcsa nem?
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #5767 üzenetére
Ez egy hülyeség.
8Gb kb. 5-7k környéke bolttól és hozzá adott kártyaolvasótól függően, a 16Gb bőven 10k felett van, kb. 12-13k környékén.
Szóval ezért a mizéria. Bár igazából én meg azt nem értem, hogy aki nem a T-nél veszi, és O2-öt akar, a 82k vs. 89k közötti választásban miért bizonytalankodik.Igaz, hogy kb. 7k az a + 6Gb belső tár, de nem hasonlítsuk össze a MicroSD-vel, mert az a PDA-hoz tartozik, és így jóval kompaktabb, hiszen beépített memóriáról beszélünk. Nagy hibát követ el aki a pár ezer forinttal olcsóbb 2Gb változatot veszi, a későbbieket tekintve, használat és eladhatóság aspektusából.
Azt sem értem második körben, hogy akinek van 82k annak hogy hogy nincs egy 8Gb verzióra 89k?Ez nem egy 20k telefon, és nem is az a réteg veszi, ezért nem értem mi ez a görcsölés pár ezer ft miatt.
-
zack
nagyúr
Telefonkönyvből elérhető.
Minden szám elutasítása, kijelölt számok elutasítása. Ez a gyári.Ezen túl pedig van kismillió telepíthető progi, ami profi hívásszűrő.
Pl. Call Firewall.mod: divX / Xvid meg se kottyan neki, konvertálás nélkül csak rámásolod, de ha kell teszek rá neked, és meggyőződhetsz róla mennyire jó minőségben játssza le.
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #5688 üzenetére
Hagyd a pöcsbe a JC1, és JD1-et. Ha stabil, gyors ROM-ot akarsz akkor JB3 ill. előtte a JA1 volt amit még érdmes megpróbálni.
JC1-et View próbálta már, én meg feltettem ma JD1-et. Mit is mondhatnék...már visszatettem a JB3-mat, mert egy kalap kaki egyelőre az új D1.A forgatást meg tudod oldani. A régi Win settings-ben kell hozzárendelni egy hardveres gombot. Így amikor megnyomod, mindig el fog fordulni, nem csak akkor, ahol engedve van neki szoftveresen.
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5661 üzenetére
Ez oké. Aláírom. De mennyi pénzért? Na látod!
Off vége. -
zack
nagyúr
válasz
runner 125 #5659 üzenetére
Zsigerből rühellem a BMW-t motorba.
Igazából kevesen veszik azért, mert igazi motorosok. A többség azért veszi meg mert sznob.
Jóval drágább mint a többi, és nincs arányban azzal amit nyújtani tud egy igazi motorosnak.
-
zack
nagyúr
válasz
lipitsaby #5646 üzenetére
Valószínű a ROM verzió is ludas. Fel kellene tenned egy JB3 verziót, valószínű az kissebb helyet fog foglalni.
Az "out of memory"-t a fennmaradó 26Mb miatt írja ki. Az iGo-nak ez már kevés. Kellene csinálnod egy teljes Hard Reset-et és mindent újból beállítani, feltelepíteni, mert vagy túl sok a progi, vagy sok minden van ami rossz helyre lett mentve. Ebben az esetben csak át kell helyezned máshová.
ill. még az is lehet hogy tele lett "szemetelve", ez esetben is a HR lesz a megoldás.
Célszerű lesz a jövőben úgy telepítgetned hogy a Fő Tárhely szabad területe 50Mb alá ne nagyon menjen.
Nálam is sok progi van fent, de 1x sem sikerült még 50Mb alá mennem. -
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5638 üzenetére
Köszönöm a "szurkolást". Remélem összejön, bár az, hogy összejön, egy dolog, csak közel sem mindegy hogy heti hány nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest