- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #8572 üzenetére
A i780/i900 iGO-ját lehetett frissíteni még az M6-os térképekre(másfél évvel a vásárlás után). Most nem tudom, hogy van, mert eladtam.
-
CHIPman
nagyúr
Megváltam az Omnia2-től, szép nagy buktával. Utódnak egy Galaxy S-t választottam ki.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
goodboy007 #8045 üzenetére
Az összes problémád figyelmetlenségből, vagy felesleges dolgokból ered, de lássuk.
1: Beállítások, képernyő, képernyő lezárása. Itt kikapcsolod.
2: Nem, annak mi értelme lenne?
3: Opera van, keresőről nem tudok, hogy kellene legyen. És a gyártónak esze ágában sincs a Program Filesba telepíteni, tehát a Windowsban van az opera, keresni meg Total commanderrel tudsz, ha leszeded.
4: Próbáld meg kivenni a memóriakártyát, és megtudod, hogy hol van az valójában. -
CHIPman
nagyúr
1: Nem igaz, a 600MHz kivitelezhetetlen külső program nélkül. Viszont a beállítások/rendszer/teljesítményben tudod állítgatni 533-677 és 800MHz lépcsőkön.
2: Az 512MB-os memória a ROM(csak olvasható memória), amire megy a ROM(ezesetben mint a gép rendszere) és amiből gyári szoft esetén ~100MB szabad felhasználású. -
CHIPman
nagyúr
Daskalos csinálja a legjobb ROM-okat(és a legtöbb variációt) B7610-re. Egyet csinált O2-re is, és véletlenül teljesen magyarosítható. Erről pedig ő nem tudott. Hol a probléma?
szerk.: Mellesleg Rapid szerint is a CSC-ben van a nyelv, csak a RomTool 2.8 óta lehet használni is megfelelően. -
CHIPman
nagyúr
válasz
elias71 #7946 üzenetére
NINCS, de ezt kb ezerszer leírtuk.
7953: 1: Érdemes, és ugrik, de ha visszateszed a T-st, akkor senki nem fogja megmondani.
2: Porosodás= a gombok rossz ragasztása miatt akármi(értsd por, izzadtság, vagy ami épp befér) bemehet a kijelző és a digitizer közé. Világos színnél látszik csak, de ott eléggé feltűnő. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7904 üzenetére
Én viszont nem fogom fordítgatni a PDA-t, hogy beírjak egy webcímet. Egyébként a samsungosnál nincs jobb, maximum csak skinnel.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
elias71 #7900 üzenetére
Meg lehet, de bármelyik androidossal is. Nekem is az egyik legjobb döntésem volt, de most már lehetne jobb is. Engem a gépelés lassúsága zavar nagyon. Ma kipróbáltam egy iTouch-ot, és állítva úgy tudtam gépelni rajta, mint ahogy ezen még fekve sem, pedig azért itt van hely.
ketya007: Igen, garancia. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7898 üzenetére
Eddig Galaxy S-re/X10-re/Desire-re/DroidX-re gondoltam, de most netbookra vagy tabletre nagyobb szükségem lenne. Az XXL adna érte ~65k-t, csak utaznom kell érte 300km-t, és vennem kell valami mást. Így viszont nyakamon maradna egy csomó tartozék. Mondjuk ebből a fóliát el lehet adni könnyen, a többit meg máshoz is lehet használni, a tokot kivéve. Csak a távolság...
-
CHIPman
nagyúr
1: Igen, de a Samsung apps nincs magyarországon,c sak KIES-szel tudsz leszedni vele. Ingyenes programok gyűjtőhelyéül pedig a freewareppc.net oldalt ajánlanám.
2: Fizetősen kellett volna, de letöltési linket kértél...
szerk.: Törölni a modkerben(Moderátort keresek) tudják, de ok nélkül nem hiszem, hogy fogják. -
CHIPman
nagyúr
Dehogynem jellemző. Eddig akivel beszéltem, mindenkinek volt, a topikban voltak csak hárman, akinek nem. Mellesleg sokat érek a garival, ha Pesttől 300km-re lakom, és nincs gyári garim. És azt sem mondhatod, hogy elhanyagolható mennyiségű a bolti garis o2 tulajok száma. A porosodást igenis figyelembe kell venni vásárlásnál.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
0Balazs #7825 üzenetére
Próbálj másik verziót, nálam kettő is működött. Haverok nagyon bírják.
(#7833) petymeg: Víz.
(#7830) Napfénysüti: Naja. Egyébként van egy kis turpisság az egészben, mert normálra kell állítani a beállításokban a teljesítményt. A sebesség láthatóan növekszik, de a Sense szeret hamar lelassulni, és ezen az órajel nem segít. Továbbá ha magasabb órajelen van, mint amit "Magas" teljesítmény-beállításon bír(esetemben ~940MHz), akkor a kamera bekapcsolásánál, töltésnél(akár USB-ről), és kikapcsolásnál összeomlik. -
CHIPman
nagyúr
1,1GHz stabilan.
Kéne nézni egy véget, de most nincs erőm hozzá.
1150 már nem megy.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7762 üzenetére
Dehogynem, tudom az összeset. Akkor nem is volt jobb, mert nem volt egyikben sem DivX-lejátszás, az pedig nekem fontos volt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7753 üzenetére
1: Nem tudok valahogy jól gépeni rajta állítva a rezisztív mivolta miatt. Ugyan az S100 kijelzője kisebb, de kapacitív.
2: WM. Erre már nem sokan fejlesztenek, csak a nagyobb cégek.
3: Platform. Gyengécske proci gyengécske grafikus vezérlővel, mondjuk ez nem akkora gond, amíg a feladatát ellátja. Az S100 meg az egyik legnépszerűbb és eddig legerősebb platformra épül, a proci downclockolva van, de roppant egyszerű visszarakni 1GHz-re.
4: Hulladék OGL driver. Tudom, hogy saját fejlesztés, nem hivatalos, meg ilyenek, de ez sokra akkor sem használható.
5: Nem tudom, hogy ez a port hibája, vagy a driveré, de a Sense 16bites. Még hátteret se lehet úgy beállítani, hogy éles legyen. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7747 üzenetére
Omnián biztos nem lesz Android. Az a Galaxy sorozat.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7742 üzenetére
Te. Én is benne vagyok a TeamAndroidban. Mi a neved?
Csak nem rondzsy?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
NoMagix #7722 üzenetére
Telefonálni és filmezni tökéletes, a netezés sosem lesz egy élmény mobilon, a navigáción pedig van mit javítani. Teljesen változó a jelfogás ideje, és elég pontatlan is. A T-s romban ne keresd a hibát, rakj rá akkor egy gyárit, és használd úgy. A T-s több, mint fél éves.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7666 üzenetére
Szerintem csak a Samsung proci nem szenved ilyesmiben. 940MHz-en sem sikerül felmelegíteni, de az i780(Intel@Marvell) simán sült alapon is.
-
CHIPman
nagyúr
A Samsung valamit nagyon eltalált az S3C6410-ben, mert lehetetlen megsütni. Még a képernyő sem melegszik. i780-on elölről fűtött a képernyő, hátulról meg a proci.
Egyébként o2-nél a jelfogási idő és a jelerősség miatt szoktak panaszkodni, de ha jól be van állítva, akkor a jelfogás másfél percen belül megvan SR után, a jelerősség meg tényleg nem az igazi, sajnos. -
CHIPman
nagyúr
Hát típushiba az van, csak megoldás nincs rá. A digitizer alatt, de még a kijelző fölött(tehát a kettő között) porosodik. A képernyő nagyon karcolódik, és körömmel nyomd meg a digitizert, és nézd meg ott, ahol nyomva tartod, hogy nincs-e alatta víz. Nekem egyszer a gombokra cseppent egy apró csepp, és belül látszik, ha körömmel nyomom meg. A használhatóságon nem ront, de eladásnál gond lehet.
-
CHIPman
nagyúr
Na, akkor ömlesztve:
blt.62: Még mindig nem tudom, milyen home-ot használsz, abban a romban kapásból van három, amiről első indításnál megkérdez. Segíteni enm biztos, hogy tudok, de ez egy támpont.
tisvol: Kérték a garpapírt?
Trémobil: 1: Ha nincs mobilneted, akkor tiltsd le az internetprofilokat NoData-val.
2: A mobilalapú böngészésnél is elérhető a teljes net, csak pár oldalnak van mobilra optimalizált változata. Ezt másik böngészővel tudod kiküszöbölni, pontosan nem tudom, hogyan.
Opera: Windows-ban megkeresed TCMD-vel(PDA-n), parancsikon létrehozása. Ezt kipakolod a Windows/Start menu-be, és ott lesz. Ezután már tudod választani widgetnek is. -
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7543 üzenetére
Kicsit meg kell rántani a procit, és eltűnik az akadás.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kazan23 #7541 üzenetére
"Hadd kérdezzem meg, mi a jó recept?"
Rapid-féle Sense JD6 v4.2. Először szidni fogod, de előbb-utóbb megszokod, és mérföldekkel használhatóbb, mint az SPB MS3.5.
A TouchWiz régi romokban atomlassú, az újabbakban már szépen megy, de a főzött romokból a kockához hasonló kacatokkal együtt ki van takarítva.
Ja, és SPL itt nincs, Eboot FW-rész van, de szerintem még a rommerek sem tudják konkrétan, hogy mit csinál. Én egyszer frissítettem, azóta megy. De van aki a gyárit használja még most is. Viszont ez a romolásban nem befolyásol semmit, tehát azt raksz rá, amit akarsz.
A képernyő-tisztításról számolj majd be légyszi, nekem is van benne por, de nem gyári garos, így fel kéne küldenem Pestre... -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7481 üzenetére
És a legújabbra tudtad frissíteni? Tehát amin már a teljes M6-os rajta van?
-
CHIPman
nagyúr
A PDF-olvasónak az az előnye, hogy nem szövegeket jelenít meg, hanem képeket, sorba rendezve. Így szinte lehetetlen keresni benne. Tudtommal.
@aki kapott az o2-höz iGO-t: Bektek milyen térképek vannak rajta? Nekem van egy régebbi cucc, amit még anno az i780-hoz kaptam, azon Közép-EU térkép van, de nincs benne a legújabb magyar... -
CHIPman
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7464 üzenetére
Nem tudsz róla, hogy megcsinálják-e gyári garipapír nélkül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest