- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
babosmiki #5976 üzenetére
Nem volt csúnya, hogy az eleje más, mint a háta? Amúgy nekem Brando kemény tok van rajta, kicsit el van tervezve... Ha hátlap nélkül rakom bele a cuccot, akkor tökéletesen mennek a gombok, kattannak is, ha hátlappal, akkor az autófókuszhoz éppen csak meg kell nyomni, és nincs az a konkrét nyomáspontjuk a gomboknak. Kénytelen leszek hozzászokni, ha nem akarom összekarcolni.
szerk: Viszont állat, mert ha a ceruzát neki tudom támasztani valaminek, akkor a pda megtapad a felületen, és tudom dönteni a ceruzával kitámasztva. -
kalgan
csendes tag
válasz
babosmiki #2982 üzenetére
"2010-01-07 12:02:17
babosmiki
(fanatikus tag)Igen tudod!
Most is így használom!
Nagyon egyszerű a csatlakozás is, csak meg kell keresned a menüben az internetmegosztás menüpontot és már mehet is!" i8000 Omnia II 8GB" "Acer Aspire 5536G"
Szia!
Nekem sajnos valamiért nem jött össze, miután elindítom ezt a dolgot, a laptopon az értesítési területen animálgat egy kis ikon, hogy hálózati cím lekérdezése, aztán nem jön össze és nincs internet kapcsolat...
Nincs valami ötleted?
előre is köszi -
dorka16
aktív tag
válasz
babosmiki #2775 üzenetére
Ne is mond. Sikeresen eltüntettem őket a bal oldali sávval együtt!
Na azt, hogy hozom vissza? Sajnos nem vagyok nagy WM szakértő. Pl. folyamatos gondot okoz a programok lezárása. Leginkább csak kilépek belőlük aztán a Start program váltás menüjében állítom le őket. Nincs egyszerűbb módja? Amúgy akartam HTC HD 2-őt de aztán a Te tapasztalataid alapján e mellett dönöttem. Nem bántam meg. Már ez is alig fér el a kezemben.
Még egy kérdés. T-Mobile-os a gépezet és az Operát szeretném buherálni. Konkrétan nem tudom, hogy most mobil nézetben van vagy simában.Azt szeretném ha úgy mutatná az oldalakat mint a pc-m.
Jaj még egy dolog. Elvileg 8Gb-os a készülék de alig 1000párszáz MB szabad helyem van. Olvastam valami olyasmit, hogy a többi is meg van csak nincs leformázva. Valami ötlet lehetőség? -
petymeg
addikt
válasz
babosmiki #2580 üzenetére
átsétáltam a t mobilba ott a srác megmutatta bekapcsolta, így össze tudtam nézni a régi omniával.
5 perc nyomkodás után -ami nem sok- a benyomásaim:
-a kijelző tényleg nagyon szép, tűéles, a régivel össze sem mérhető!
-a billentyűzet íráshoz (sms, mail, stb) fektetve elég nagynak tűnik -omnia 1 nél eztnem bírom megszokni gyakran mellé ütök... (ezért is lehet jobb lenne nekem egy qwery-s pda)
-a tárcsázó képernyő sokkal szebb, még a spb ms 3 -amit használok -tól is szebb! viszont azt nem tudtam megnézni mit mutat, ha engem hívnak, mert nem volt benne simkártya... ( mekkora a hívó fél számának/nevének/fényképének a mérete, mi az animáció ez is érdekelne)ami viszont nem tetszik így elsőre: szerintem az o1 minősége jobb volt, meg formára és anyaghasználatra is jobban tetszett. szerintem az o2 középső "kocka" gombja egyszerűen csúnya... a másik két gomb is elég gagyi... ami nagyon elkeserített hogy itt is a különálló fityegős stylus van pedig szinte biztos voltam benne hogy itt már a készülékbe tolhatót alkalmazzák. bár átrajzolták a winmo-t meg újjal is könnyű kezelni de néhány sub menünél biztos elkelne. (arra meg modjuk mindig van kézközelbe rotring cerka vagy vmi...)
még jó lenne ha meg tudnám nézni vhol a b7610 omnia pro-t mert az lenne az igazi,qwerty gombokal, betolható stylussal...
biztos h összességében jobb az o2 de én még alszom rá egyet...
-
lasvegas
tag
válasz
babosmiki #2580 üzenetére
Szia Miki, meg mindenki.Na ha minden igaz mindjárt meghozza a DHL az omniámat megnézem mi a helyzet kell e rá SPB ms 3.5 vagy nem .az Aceren volt nekem először és ott nagyon megtetszett,ezen is olyan gyorsan működik? valahol elkavartam a számod majd írok ha nemtudom feltenni itt vagy a ph-n ok köszi.
-
zack
nagyúr
válasz
babosmiki #2495 üzenetére
Megmondom őszintén nekem jobban tetszik a króm nélküli változat. Elviseltem, és nem volt ronda az I8910 krómszegélye, de felesleges csicsa...külsőre jóval szebbnek tartom pont ezért az O2-öt. Letisztult design. A mostani érintős mezőnyben az egyik legszebb PDA szvsz.
szijartg: Nevetséges hány bőrt lenyúznak a magyar népről a szolgáltatók.
Nem mindegy hogy 2GB vagy 8GB a storage. Az ára meg kicsit sem baráti.
-
zack
nagyúr
válasz
babosmiki #2405 üzenetére
Omnia HD-n én is tegnap próbáltam először DivX-et, és tökéletesen játszotta riccenésmentesen. Eddig Mp4-et néztem rajta, amit még az LG Arena-ra konvertáltam, de rendesen meglepődtem, mert jobban vitte mint az mp4-et, persze azért akadásról szó sincs. Beletekerés utáni lejátszásnál vettem észre kicsi késlekedést, de ez lehet csak azért volt mert Arena-ra vannak optimalizálva. Nekem is tökéletesen megfelelő a gyári player.
-
Xever
csendes tag
válasz
babosmiki #2310 üzenetére
Nekem speciel SPB Mobile Shell nem igazán jött be. Pár napig nyomkodtam, de nem fogott meg, ráadásul mivel elég keveset vagyok újabban wifi közelben, 3g meg nincs így a netes (weather meg hasonló) appok inkább idegesítenek mint vonzanak.
Én mezei Today-t használok Resco, PocketMusic Pluginnel és Panoramic Launchpaddal. Ugyan nem olyan csili-vili így, hogy nem lehet húzogatni az asztalt, de gyors és praktikus.Amúgy én win 6.5-ben csalódtam. Mivel a fenti progikat használom lépten-nyomon a windowsos felületek bukkannak elő, amik nem igazán tapibarátok. Reméltem, hogy 6.5 ezen majd javít valamit de azon kívül, hogy lesimítottak egy-két élt semmi sem változott. A MainMenu lassabban jön be mint korábban és nem igazán érzem azt az általános gyorsulást sem amiről másik beszélnek. Egyetlen tényleges pozitívumként azt tudnám kiemelni, hogy a ROM frissítés után lett 2új játékom
-
kbencee
aktív tag
válasz
babosmiki #2310 üzenetére
Igen, kikapcsolt TW-zel teljesen más lesz a telefon karaktere, gyorsabb, minden simábban fut, és szerintem az alap 6.5 is egész jóra sikerült. Samsung dialer, naptár, stb nagyon jó, ha az alap 6.5 menüvel kombinálod. TW pedig kuka, rettenetesen lassú és nagyon megfogja a rendszert. Szerintem a TW a legrosszabb rendszer, ami a mai telefonokon fut.
A Jet-et is teljesen kiherélte ez a szoft, pedig milyen bika kis gép lehetne -
erdoke
titán
válasz
babosmiki #2290 üzenetére
Itt első és a harmadik témában le van írva lépésről lépésre XP és Vista/Win7 alatt is a frissítés menete.
Elég az első néhány hozzászólást elolvasni. -
válasz
babosmiki #2284 üzenetére
Fasza neked is 1 hónapig tartott a szervízjárat?Kijelző ugye? Azt hittem csak én szívtam be 1 hónapig akkor ez bevett dolog.
ROM: A másik fórumon a K5-ös6.5-ös ROM-ot nagyon dícsérik(És ennek már van 60MB szabad helye). Karácsony előtt amikor nyugisabb az életem én is nagy szervízt csinálok. ROM csere, MS 3.5.1 , stb .Lehet addig lesz Romovics féle főzött ROM is, azok nekem nagyon bejöttek az i900-on. -
joey04
titán
válasz
babosmiki #2175 üzenetére
az emberi szem számára élvezhetőbb, csak mint látod kevés köze van a valósághoz. (azt mutatja amit látni akarsz, nem pedig ami a valóság. - jobb mint a Matrix lol)
de mindegy, amoled (és ezzel általában samu) fanokat sosem lehet meggyőzni, csak ez a s*ggnyalás nagyon erős volt a tesztben. -
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #2063 üzenetére
Köszönöm babosmiki több napos használattal igazolod amit már ragozok itt többször, de sajnos 1-2 okostojás aki még a poént sem értve okoskodik, és mind azt mondják hogy elfogult vagyok, pedig NEM, tényleg sok és különböző gépet kipróbáltam ki egy "civilhez" képest és ez a gép nagyon kevés és gyenge hiányóságokkal rendelkezik, amit ha nagyon kritikus akarok lenni megjegyzem, de a napi használatban, hangsúlyozom a NORMÁLIS civil használatban mondhatom azt hogy tökéletes!
-
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #2027 üzenetére
OOOOOOMMMMMMNNNNNNNIIIIIIIAAAAAA II
passzoljuk maaa ezt a TEPSI telefont, én láttam és tapiztam ezt a telot egy kézben nem tudod megfogni max ha PÉK vagy és brutál tenyered van,
a másik a képernyő szerintem messze van az Omniától, max nagyobb de minőségben egymás mellett sokkal jobb az OMnia II, ha meg valaki még annál is nagyobbat akar az vegyen egy hordozható TV-t és egy alap mobilt akkor mindene meg lesz és még olcsóbb is
-
Guinness
tag
válasz
babosmiki #2014 üzenetére
Én is nagyon szívesen olvasnék részletesebb összehasonlító elemzést a 2 telefonról, persze csak ha nem fáradtság és szívesen csinálod
Én is nagyon meginogtam most, hogy melyiket szeretném végül. Csak egy kicsit nagynak találom már a HD2-t meg a készenléti idő aggaszt.
-
-
válasz
babosmiki #1999 üzenetére
Annyival, ha kijön m.o.-n is akkor már van itthon alkatrész támogatás.Ha nem akkor kintről kell rendelni na ez a 2-3 hét.Nálam elb...ták az első rendelésben nem volt benne csak a másodikban ezért volt egy hónap.Ja és amikor kézbe vettem nem reagált a tapira (ha visszakapod ezt mindenképpen chekkold).Na akkor vissza adtam és 2 nap múlva megcsinálták, de ekkor már úgy voltam ha most sem lsz jó földhöz vágom.
-
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #1974 üzenetére
Kqrva életbe neked is
Mit csináltál vele mielőtt behalt így, milyen progi vagy mi történt?????
Egyébként MAXIMUSS merre vagy, neked már megjött van vmi??????????
Ja és köszi Erdőke a pontosítást igen vmi ilyesmire gondoltam..
Köszönöm a válaszokat de még a TF3-ra nem kaptam választ hogy ott mennyi RAM szabadul fel??? -
-
Dyingsoul
veterán
válasz
babosmiki #1038 üzenetére
Na ez remek kérdés, már régóta meg akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem, én is epedve várom a választ!
Amúgy ki honnan fogja megvenni a telót (már aki úgy döntött, hogy meg akarja)? Aki pesti, Pesten, aki meg nem, az felmegy Pestre? Nem tud vki Debrecenben vagy nyíregyházán gsm boltot, ahol van/várható?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
babosmiki #743 üzenetére
Bár amolednél nem számít annyira a döntési szög, valószínűleg másabban a látószög a napsütésben is, de szerintem nem csak ez, hanem a felvételt készítő kamera minősége sem mindegy - a pocketnow-os csóka kamerája szerintem egyszerűen jobb minőségű.
AS: Már nem tudom, hogy te honnan vetted a megjelenést, de van vmi hivatalos forrás már? esetleg pontosabb dátum, hogy októberben mikor érkezik a tella?
-
oalex
senior tag
válasz
babosmiki #673 üzenetére
Igen a Windows már kevésbé látszik a menüben, azonban az nagyon látszik, hogy szinte mindenki ész nélkül linkelget, viszont egymás link-jeire meg fittyet hánynak. Mert ha másokét is megnéznénk, akkor tudnánk, hogy van és nem lennékben 20 hozzászóláson belül újra 10x.
A pocketnow review most lett hatodszorra linkelve, legutóbb általad. Nézd csak meg mi van 5-el előtted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest