- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Yettel topik
- Az Apple üvegtelefon halott
- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Mert neked külön van oldalanként. Én meg egybe szeretem. Persze ezt lehet állítani, csak olyan lehetőség nincs, hogy mindent egyszerre mutasson az egész kijelzőn. Az értesítési ikonokra meg semmilyen megoldás nincs. 3 ikon max és kész... Röhej.
-
gusthy
veterán
Hát a Fold 8-on nem így néz ki (Android 17), hanem úgy, ahogy mutattam. A vezérlők külön nyílnak le jobboldalt. Az üzenetek meg pont olyan szélesek, mint ahogy mutattam, kinyitva is. Valószínűleg az Android verzió miatt.
Illetve még azért lehet, mert a Fold 8 szélesebb eleve. -
icemad
nagyúr
-
gusthy
veterán
What?
Én már annak is örülnék, ha fejlesztenének valamit, nem csak butítanának. Használtál te fold 3-at vagy 5-öt? Még azokhoz képest is jelentős a visszafejlődés.
Belső kijelzőn kameralyuk! Az igen!
Értesítési sávban 3! azaz három!!! Mondom 3 értesítés látszik. Kb 15-nek lenne hely.
Értesítési sávot lehúzod, bejön a kijelző egyharmadán. Értesítésenként 4/5 szó látszik.
Flex mód mínusz...
S pen mínusz...
Dex még van, de jövőre fejlesztenek, szóval az is megy a levesbe...
Samsung meg a fejlesztés...
[kép]
Ezt az értesítési sáv problémát nem értem. Nekem egy csomó szöveg látszik és nem csak három sor van. -
icemad
nagyúr
What?
Én már annak is örülnék, ha fejlesztenének valamit, nem csak butítanának. Használtál te fold 3-at vagy 5-öt? Még azokhoz képest is jelentős a visszafejlődés.
Belső kijelzőn kameralyuk! Az igen!
Értesítési sávban 3! azaz három!!! Mondom 3 értesítés látszik. Kb 15-nek lenne hely.
Értesítési sávot lehúzod, bejön a kijelző egyharmadán. Értesítésenként 4/5 szó látszik.
Flex mód mínusz...
S pen mínusz...
Dex még van, de jövőre fejlesztenek, szóval az is megy a levesbe...
Samsung meg a fejlesztés...
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
-
adamklark
senior tag
-
gretzky77
veterán
-
gusthy
veterán
-
gretzky77
veterán
-
blueye
veterán
A gyári tükröződésmentes fólia van az enyémen is, én is ajánlom. Piros pont a SESnek hogy feltették.
-
erzol
őstag
-
Magicmaan
junior tag
Igen 🙃
Tetszik nagyon ez az egész koncepció.
Ha kezembe veszem a fiam S26U-ját, az olyan mint egy "UFÓ", mintha sodrófával kinyújtották volna.

Szerk: a gyári tükröződésmentes fóliával még élvezetesebb a külső kijelző. (A gyári karbon tokkal jött ugye az is.)
-
blueye
veterán
Nekem olvasásnál már gyengül a szemem, ezért nyitottam sokszor a 7est, itt jobban látom a külsőt. Nincs ebben semmi rossz
-
Magicmaan
junior tag
Igen, majdhogynem elég lenne csak a külső és teljesen egyetértek azzal, amit írsz 😬
Meg is fordult a fejemben ma, hogy így felesleges, és visszaküldöm, de annyira zseniális, hogy 1 másodperc múlva el is hessegettem ezt a gondolatot.
-
gyuri81
veterán
Szerintem pont ebben van a hátulütője ha lehet így fogalmazni, mert egyre kevesebbet fogod kinyitni, mert a külsőn mint meg fogsz tudni oldani.
( olvastam olyat hogy valaki kb hetente nyitotta ki a Fold7-et)
-
blueye
veterán
Én is sokkal többet használom a külsőt mint Fold7en. Erre találták ki a formátumot 👍
-
Magicmaan
junior tag
Az a durva, hogy a belső kijelzőt 20%ban használom, a külsőn mindent meg lehet csinálni, még sokszor a videókat is ezen nézem 🫣
Az akksi így napi 10 óra kijelzőidőt tud és így is kitart egész nap a töltöttség 😃 -
adamklark
senior tag
két kérdésem lenne azokhoz, akiknek már van ilyen:
- oké, hogy szar a kamerája, de egy vanilla S2x-hez képest milyen?
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje1.Teljesen vállalható képeket lehet csinálni vele, nem értem a sok fanyalgást. Akinek munkához kell telefon (fotózni) az meg nem Samsungot vesz.
2. Semmi baja nem lesz ha kicsit nyomod a belső kijelzőt összecsukásnál, nyilván nem teli erőből kell nyomni.
-
SX Wave
aktív tag
-
gusthy
veterán
Dehogynem. Jövőre büszkén beleteszik a flex módot. Amúgy az nagyon hiányzik belőle, emiatt majdnem nem vettem meg.
-
SX Wave
aktív tag
Ha most egy jó kamerát beletesznek akkor jövőre a procin kívül más fejlesztést nem nagyon fognak tudni felmutantni. Ez mini tabletnek jelenleg tökéletes, az S24U meg megmarad főtelefonnak.
-
klaya86
őstag
szóval konkrétan ugyanaz, mínusz a telekamera? nem vagyok egy kamerabuzi, de na, ha már egyszer 5 év után telefont cserélek és ráadásul ENNYI pénzért, akkor azért legyen már benne legalább egy kicsit jobb kamera...
amúgy maga a forma nekem nagyon bejön, remélem, a Xiaomi meg a többiek is ráállnak erre, és egy év múlva ilyenkor már lesz valamiféle verseny az útleveles telefonok között
Pontosan emiatt nem vettem... Szarrá kuponozva is 500e . Nekem meg azért fontos a kamera. Szerintem a Samsung 200mp 3 éves kamerája is kicsit ratyi, az ultrák között meg sehol nincs. De ha legalább egy olyan fő kamera lenne benne, talán szájhúzva próbára egyet rendeltem volna. De az itteni képek, GSMarena, sok youtube videó után nálam ez off.
-
K0vasz
aktív tag
szóval konkrétan ugyanaz, mínusz a telekamera? nem vagyok egy kamerabuzi, de na, ha már egyszer 5 év után telefont cserélek és ráadásul ENNYI pénzért, akkor azért legyen már benne legalább egy kicsit jobb kamera...
amúgy maga a forma nekem nagyon bejön, remélem, a Xiaomi meg a többiek is ráállnak erre, és egy év múlva ilyenkor már lesz valamiféle verseny az útleveles telefonok között
-
klaya86
őstag
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje
Bár nekem nincs de mivel venni akartam , eléggé körbe nyálaztam. Szerintem konkrétan ugyanaz a kamera van benne,mint közel 5 éves s22be. Nyilván jobb a proci miatt már a képfeldolgozás, jobb az algoritmus. De na... Elég ha megnézed a teszteket. Maximum jó középkategóriás teljesítmény. -
K0vasz
aktív tag
- ha úgy csukod össze, hogy közben a belső kijelzőt nyomod (nekem alapból így állt kézre, amikor kipróbáltam), akkor attól nem nyekken meg? valahogy elég nagy erővel kell összecsukni, és annyira nem tűnik masszívnak a belseje -
spect80
őstag
-
gusthy
veterán
Na, megjött a telefon. Elképesztő.
-
gusthy
veterán
-
spect80
őstag
-
adamklark
senior tag
Nekem remek Congstar van, nos nem egy sima qr kód beolvasás volt. Bár németek kicsit visszamaradottak digitálisan. Egy címet se lehet könnyen változtatni appon keresztül.. Örülök neki hogy van a telefonban legalább 1 fizikális sim kártya mert magyar kártyám gatya lett volna.
-
gusthy
veterán
Hátööö, egy QR kódot kell beolvasni. Elég sokat csináltam, soha nem volt gond. A Telekom admin felületen is tudtam eddig mindig kérni.
-
spect80
őstag
A telekomos esimnél semmi sem körülményesebb.
Minden mozgatás előtt qr kódot kell kérni a mozgatandó sim mobilnetjéről vagy személyesen az üfsztől. Persze ez nálam csak akkor derült ki amikor már töröltem az egyik telóról és nem ment a másikon az eredeti qrrel
-
blueye
veterán
-
klaya86
őstag
Hát nem tudom. Nemrég adtam el egy telefont. Az új tulaj előttem vitte át a régi telóról az újra a két esimet. Egyik megvolt neki hamar 1-2 perc. A másikkal szopott vagy 10 percet,mire sikerült. Én fogom a gagyi fizikai simet, nettó 10mp alatt viszem, beteszem.
-
gusthy
veterán
-
The.Biker
veterán
-
Zotya 80
csendes tag
-
blueye
veterán
-
Edge
veterán
-
blueye
veterán
Most hogy végleg atkoltoztem realizálódott hogy csak 1 fizikai SIM slot van, ezt miért kell kispórolni?
-
erzol
őstag
Ugye a hátlapot ragasztani kell, namost ha leveszed mert szeretnéd a letörölni, (tökmindegy vizes lesz, apró por, kosz, szöszök a zsebből..) ez hogyan funkcionál utána? A 3. képen is látszik , hogy a bal felső sarka a telefonnak "kilóg" , mintha nem lenne passzentos.
MEg ahogy zsebre rakod, nem lafog a zsanérnak a védője? Mert amint látom azt sem fogja semmi, csak a hátlappal van együtt.
Szépnek szép, cswak vannak aggályaim, hogy benevezzek-e ilyenre, hasonlóra.A ragasztócsík csak egy plusz opció a tartósságra és adnak tartalékot a csomagba, ha többször szeretnéd levenni.
A teló zsanérja semmit nem lóg ki.
A zsanértakaró "kerete" van fémből és a kamera keret.
Egy mágnes van benne és nem lifeg magától még véletlenül sem.
Ki van ez találva na.
Ez a kevlár meg qva kemény.
Két évig használtam honor magic v3 - at gyáei tokkal, ami ugyanilyen.
A mai napig nem nyílik ki magától. -
sittes79
addikt
-
gyuri81
veterán
Nekem nem csúszik! Fold7-en is tökéletes volt!
A zsanér védő csak akkor karcol ha csak hátlapot veszel hozzá. Tehát a full kombót meg kell vásárolni

-
Sanraith
aktív tag
Én egy "Spigen Slim Armor Pro Magfit"-et vettem a 8 Ultrára, és az a tervem vele hogy naponta fel-leveszem róla (otthon szeretem tok nélkül tartani). A zsanérja ennek is kihajtós, viszont az elő és hátlap össze van fogva a zsanérnál, így az előlap része a toknak ragasztó nélkül sem tud nagyon odébb csúszni. Pár nap után persze nem tudok sokat mondani a tartósságáról.
-
jilian
addikt
Be is futott a Benks tok.
Világ életemben nillkin, spigen, ringke és mindenféle alis tokokat használtam.
Ez a kevlár cucc teljesen más liga.
Szinte észrevehetetlenül simul a telóra.
Egyedül a zsanér takaró, ami talán egy fél millimétert vastagítja.
A színe meg nekem bomba.
Abszolút nem gagyi, mintha egy finoman szőtt textil lenne.
A mintázat csak erős fényben látszik határozottan, egyébként elég észrevétlenül simul bele a telefon formavilágába.
Nem csak a telóba, de a tokba is beleszerlmesedtem....

A hozzá adott üvegfólia is kiváló és remekül passzol az előlapi kerethez.
Ugye a hátlapot ragasztani kell, namost ha leveszed mert szeretnéd a letörölni, (tökmindegy vizes lesz, apró por, kosz, szöszök a zsebből..) ez hogyan funkcionál utána? A 3. képen is látszik , hogy a bal felső sarka a telefonnak "kilóg" , mintha nem lenne passzentos.
MEg ahogy zsebre rakod, nem lafog a zsanérnak a védője? Mert amint látom azt sem fogja semmi, csak a hátlappal van együtt.
Szépnek szép, cswak vannak aggályaim, hogy benevezzek-e ilyenre, hasonlóra. -
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Na akkor ez lesz.
-
rockee121
újonc
A szerzőket itt kérdezem - bocsykah - hogy a Motorola Razr Foldról teszt lesz valamikor?
-
erzol
őstag
-
sittes79
addikt
A színe meg nekem bomba.
A mintázat csak erős fényben látszik határozottan, egyébként elég észrevétlenül simul bele a telefon formavilágába.

Na ez fullos, mondjuk nem is olcsó...
-
szabessz
tag
-
gyuri81
veterán
A színe meg nekem bomba.

Az Ultra-ra én is ezt vettem, full minőségi cucc.

Ilyen volt a Fold7-en is, már ott is nagyon meggyőzött
-
erzol
őstag
-
lacko6
senior tag
-
lacko6
senior tag
A színe meg nekem bomba.

Szia.
Linket tudnal adni?
-
erzol
őstag
A színe meg nekem bomba.

-
sittes79
addikt
Tudtok ajanlani nem csuszos tokot, sajnos samsung atlatszo tok, elegge sikamlos.
-
The.Biker
veterán
Én hét éve várok arra, hogy végre kidobjanak egy normális méretü foldot, és pont leszarom a kamerákat amikre tuti jön majd frissìtés, és ha nem is sokkal, de jobb lesz.
Én a magam boldogságát nézem, mert az élet rövid, és a többit tényleg leszarom.
Ìgy előrendeltem életem első samsung foldját.
+1
Így kell ezt! -
Zotya 80
csendes tag
Én hét éve várok arra, hogy végre kidobjanak egy normális méretü foldot, és pont leszarom a kamerákat amikre tuti jön majd frissìtés, és ha nem is sokkal, de jobb lesz.
Én a magam boldogságát nézem, mert az élet rövid, és a többit tényleg leszarom.
Ìgy előrendeltem életem első samsung foldját.
Képtelen voltam dönteni, hogy kell-e vagy nem. Végül a te filozófiád alapján döntöttem.
+1 a carpe diem életérzésnek.
-
gusthy
veterán
-
sfefe
addikt
pedig a fizikai olvasók sokkal jobbak es gyorsabbak is.. Én nem szeretem ezeket a kijelzőbe épített sz..okat...
-
erzol
őstag
-
gusthy
veterán
-
blueye
veterán
-
gusthy
veterán
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
gusthy
veterán
Tudni kell használni egy telefont. Ha túlságosan merül, de nem mindenkinél, az inkább user error.
Ez az egyik. A másik, hogy az egész telefontémát leszűkíteni az üzemidőre nevetséges. Volt egy TCL telefonom 8000 mah akksival, 28000 Ft volt 10 éve. Bármilyen telefont agyonvert üzemidőben. Amúgy minden másban hulladék volt, de akkor az a legjobb telefon?
Mit ad a Samsung még, amit a többiek nem? Nem tudsz mellé egyetlen érvet sem?Az undorító pénzéhes cég az, amelyik bevallottan a legnagyobb nyereséggel dolgozik telefononként. Ha nem tudod melyik cég az, nem tudsz a témáról semmit, csak fröcsögsz. Mindezt félistenként, hááát...
Azt nem egészen értem, hogy miért kell tudni használni egy telefont. Szerintem ezek konzumer termékek, amiknek működniük kell szakértelem nélkül.
Már nem a Cyanogen időket éljük. -
erzol
őstag
-
Sanraith
aktív tag
Miért szeretnél kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót? A Fold 3 előtti Note10+ telómban az volt, de a Foldok gombba épített változatát sokkal kényelmesebbnek és magabiztosabbnak tartom.
-
ffrdgc
tag
Én elbírnék plusz 3 mm-ert (csukva), ha cserébe lenne beépitett toll, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, nagyobb aksi és hőkamra
-
opr
nagyúr
Azért a mai napig "csodálok" 1-2 felhasználót...itt írogattok olyanokat hogy 6-7-8 óra képernyő idő....basszus úgyis ugyan azon a bolygón élünk? 🤔
Mennyi nektek az alvás, család, barátok, hobbi, munka...
Hihetetlen komolyan, és akkor ilyen telefon képernyő lesés mellett fél millás+ kütyükkel rohangálnak....
...valamit rosszul csinálok komolyan.
Az, hogy annyit bír az akku, nem jelenti azt, hogy annyit van használva minden nap.

-
jilian
addikt
Azért a mai napig "csodálok" 1-2 felhasználót...itt írogattok olyanokat hogy 6-7-8 óra képernyő idő....basszus úgyis ugyan azon a bolygón élünk? 🤔
Mennyi nektek az alvás, család, barátok, hobbi, munka...
Hihetetlen komolyan, és akkor ilyen telefon képernyő lesés mellett fél millás+ kütyükkel rohangálnak....
...valamit rosszul csinálok komolyan.
-
mentor_4
tag
hol lehet most ilyet tapizni Budapesten?
kipróbálnám előzetesben az őszi iphonehoz
-
Magicmaan
junior tag
Nálam a Fold 8 most már 10 óra kijelzőidőket hoz naponta
Annyira rákattantam és most nincs más dolgom (annyi hogy elérhető kell legyek), egész nap nyüstölöm 🫣Fontos, hogy 90%ban most Wifin lóg, mobilneten nem lesz ennyi, illetve annyira jó a külső kijelző, hogy ezt többet használom, mint a belsőt.
-
klaya86
őstag
Annyiban meg kell védenem a Samsungot, hogy általában nálam mindig stabilan megvolt a 7-8 óra kijelző idő,ami szerintem nem rossz és azért elég egy napra. Nyilván volt egy két frissítés ami odavágott az üzemidőnek az tény de mindig javították, legalább az ultrák esetében. Volt pár hónapig Xiaomi 17 ultrám, 6000es aksi és egy koppra ugyanannyit bírt mint az S25u nálam, hibába a nagyobb aksi. A Samsung azért elég jól optimalizál. Viszont a másik oldalnak is azért igaza van,mert intenzív használattal , nyári napon csutka fényerőn, sok fenykep, video simán le tud feküdni az aksi. Olyankor azért jól jönne a nagyobb. Szerintem a 4800as akku a fold8ban nem tragikus egyáltalán, nagy százalékban elég lehet simán reggelről estig.
-
opr
nagyúr
Nagyjából bármelyik samsung topikba beírom hogy merül (S széria főleg), mindegyikben van jó pár elégedetlen komment
4800 meg 5000 mah sehol nincs a 6500 és a felettiekhez képest. Persze ha valaki alig használja a telefont annak talán jó, de ha szeretnél fotózni, videózni stb.... és nem akarsz egy powerbankot is magaddal cipelni akkor már elég gáz, főleg 2026-ban, közel 1 millióért
Már az sem mondható hogy félnek a SI/c-től, mivel jó pár éve ezt használják a kínaiak, és sehol nem hallani hogy kigyulladnának a telefonok.
Szimplán pénzéhesség a samsung részéről
undorító egy cég, bár a telefonjaik gyönyörűekVan egy olyan érzésem, hogy főleg exynos SoC-s telefonok topikjába írtál. Azok borzalmasak, még az üresjárati fogyasztásuk is sokszor katasztrófa, ha meg használod, pláne. A snapdragonosokkal nem szokott semmi baj lenni.
Az másik kérdés, hogy a mAh háborúnak pont annyi értelme van, mint a megapixel háborúnak. Persze, valid, jó mérőszám, csak önmagában szart se ér. Üresjárati fogyasztás, antenna fogyasztás, kijelző fogyasztás, szoftver PLUSZ mAh az egyetlen, aminek van értelme. Mindenféle akkutesztekkel is az a bajom, hogy lószart nem mondanak el arról, hogy fog teljesíteni egy telefon a valóságban, összevissza ugráló térerő, ezer háttérben futó, értesítéseket kapó app meg stb mellett. A samsung foldok hagyományosan baromi jól bírják ezt, a valóságban jóval tovább, mint amit simán a mAh sugallna.
-
bigrock
addikt
Persze, aztán várj meg pár frissítést, és majd merül mint a titanic
A changelog-ban valahogy így lesz benne: "ez a frissítésünk letisztultabb, biztonságosabb és intelligensebb akkumerülést tesz lehetővé az Ön Samsung telefonján" ??
-
adamklark
senior tag
Nagyjából bármelyik samsung topikba beírom hogy merül (S széria főleg), mindegyikben van jó pár elégedetlen komment
4800 meg 5000 mah sehol nincs a 6500 és a felettiekhez képest. Persze ha valaki alig használja a telefont annak talán jó, de ha szeretnél fotózni, videózni stb.... és nem akarsz egy powerbankot is magaddal cipelni akkor már elég gáz, főleg 2026-ban, közel 1 millióért
Már az sem mondható hogy félnek a SI/c-től, mivel jó pár éve ezt használják a kínaiak, és sehol nem hallani hogy kigyulladnának a telefonok.
undorító egy cég, bár a telefonjaik gyönyörűekNézd a másik oldalról. "csak 4800/5000es Akku" van bennük mégse olyan rossz az üzemidő. Mintha nem csak az számítana. Persze pszichológiailag jobb ha több van benne de csak azért mert 6000-t tesznek bele nem lesz automatikusan nagyszerű. Én mobil nettel használom a telefont (note 20 ez 6 éves , fold 5 ez 3 éves kb most fold 8)és nem borzalmas. Fórumokon meg nyilván azok írnak inkább akik elégedetlenek. Szeretném kihangsúlyozni hogy nem a Samsung telefonokban van a legjobb üzemidő de ne túlozzunk.
-
Zotya 80
csendes tag
undorító egy cég, bár a telefonjaik gyönyörűekTudni kell használni egy telefont. Ha túlságosan merül, de nem mindenkinél, az inkább user error.
Ez az egyik. A másik, hogy az egész telefontémát leszűkíteni az üzemidőre nevetséges. Volt egy TCL telefonom 8000 mah akksival, 28000 Ft volt 10 éve. Bármilyen telefont agyonvert üzemidőben. Amúgy minden másban hulladék volt, de akkor az a legjobb telefon?
Mit ad a Samsung még, amit a többiek nem? Nem tudsz mellé egyetlen érvet sem?Az undorító pénzéhes cég az, amelyik bevallottan a legnagyobb nyereséggel dolgozik telefononként. Ha nem tudod melyik cég az, nem tudsz a témáról semmit, csak fröcsögsz. Mindezt félistenként, hááát...
-
enginev3.0
félisten
undorító egy cég, bár a telefonjaik gyönyörűek -
adamklark
senior tag
-
opr
nagyúr
Persze, aztán várj meg pár frissítést, és majd merül mint a titanic
Nope. Fold5, 3 éves, gyári akku, ~7-8 óra SoT a mai napig, úgy, hogy a belső nagy kijelző van (sokkal) többet használva.

-
enginev3.0
félisten
-
Lajmund
őstag
Az van a fold7-en nekem. Szeretem. Azért vettem én is mert körbe véd. Szerintem gagyi és béna és logikátlan ami csak egy oldalt véd. Egyszerűen szar megoldás. Benks király!
-
blueye
veterán
-
erzol
őstag
-
syIex
nagyúr
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Ha nem gyári, akkor milyen tokot és tükröződésmentes fóliát érdemes venni? -
Zotya 80
csendes tag
Csak egy apró kiegészítés, elírtad, mert nem "fullos gari", hanem fullos BIZTOSÍTÁS. Nagy különbség, mert amíg a garit ingyenesen a vásárlás mellé kapod a magyar törvényeknek megfelelően, addig a fullos biztosítás durván +6k havonta. És lehet 800k feletti értékű készülékre is biztit kötni.
Nem is értettem, amit MrCsiT írt.
Tehát azért vegyem szolgáltatótól 100-150ezerrel többért, hogy köthessek rá biztosítást havi 6ezerért. Ha csak 4 évig megtartom és nem töröm össze, az +288000 Ft az eredetileg is magasabb áron felül.
-
CarryPotter
tag
Azért, mert a Telekomnál 5 évig mehet rá a fullos gari, és ha kiverik a kezedből vagy elejted, be is hozta az árát. Talán más szolgáltatónál is ennyi ez, de független garinál szerintem nincs ilyen időtávra köthető garancia kiterjesztés. (Aki másként tudja, kérem, ossza meg, hol van még max. 5 éves kiterjesztett garancia és milyen feltételekkel?)
A Simple-nél ahogy láttam, pl.Fold 7-re a fullos gari havi 8400 Ft , 15% önrész mellett (700e esetén akkor az 105e Ft önrész) , míg a Telekomtól havi 4790 Ft, 42.000 Ft önrész mellett.
Érdekes megkötés, hogy 800.000 Ft fölötti árú mobilokra nem köthető a Telekomnál biztosítás az ASZF szerint.(illetve: amikor legutóbb néztem, még így volt)
Csak egy apró kiegészítés, elírtad, mert nem "fullos gari", hanem fullos BIZTOSÍTÁS. Nagy különbség, mert amíg a garit ingyenesen a vásárlás mellé kapod a magyar törvényeknek megfelelően, addig a fullos biztosítás durván +6k havonta. És lehet 800k feletti értékű készülékre is biztit kötni.
-
domos
senior tag
-
syIex
nagyúr
-
watchmkr
újonc
-
gilfoyle
őstag
-
syIex
nagyúr
-
kozma1986
tag
-
MrCsiT
addikt
-
kozma1986
tag
Sziasztok!
Az ultrában nem lehet felbontást állítani?
-
MrCsiT
addikt
Tudnál ezzel segíteni? Én soha nem értettem ezt a szolgáltatótól mobilt dolgot, szóval vegyük át ezt.
Közben Telekomos lettem. Megnéztem, készülékkedvezménnyel, beszámítással, mindennel 720ezer lenne a telefon. Nyilván van kamatmentes részlet, de a vége akkor is 720.
Itt a Hardveraprón egy csávón keresztül a Samsungtól 608ezer bárkinek.
Akkor miért éri meg a Telekomos?Azért, mert a Telekomnál 5 évig mehet rá a fullos gari, és ha kiverik a kezedből vagy elejted, be is hozta az árát. Talán más szolgáltatónál is ennyi ez, de független garinál szerintem nincs ilyen időtávra köthető garancia kiterjesztés. (Aki másként tudja, kérem, ossza meg, hol van még max. 5 éves kiterjesztett garancia és milyen feltételekkel?)
A Simple-nél ahogy láttam, pl.Fold 7-re a fullos gari havi 8400 Ft , 15% önrész mellett (700e esetén akkor az 105e Ft önrész) , míg a Telekomtól havi 4790 Ft, 42.000 Ft önrész mellett.
Érdekes megkötés, hogy 800.000 Ft fölötti árú mobilokra nem köthető a Telekomnál biztosítás az ASZF szerint.(illetve: amikor legutóbb néztem, még így volt)
-
gusthy
veterán
Valóban nem volt róla szó, ezért írtam le, hogy így tud olcsóbb lenni.
Magánszemélyként mindenképp jó kuponokkal játszani, ha vannak. -
Zotya 80
csendes tag
Az, hogy itt egy csávón keresztül, az nem egy beszerzési forrás, legalábbis cégként semmiképp. Nem is hallottam amúgy erről. Azt se tudom, hogy az illetőtől milyen számlát kapok, nem mindegy, mert visszaigénylem az áfát. Egyébként pedig a készülékkedvezmény a Telekomnál nem telefononként, hanem számlánként van, nekünk most épp 137eFt volt, amikor ezt vettem. Ugye én 512GB-osat vettem, ami talán 840 bruttó, abból jön le a 137 és abból az ÁFA. Az nettó 553.
Erős sejtesem van, hogy ez a bizonyos beszerzési csatorna is úgy működhet, hogy valaki áfa nélkül tud készüléket rendelni.
Nem volt szó róla, hogy cégként veszed. Így nyilván nem ugyanabban a kávéházban ülünk.
Vettem már rajta keresztül a Samsungtól cuccot saját névre 3 év garanciával és áfás számlát kaptam tőle.
Annyi a lényeg, hogy ő hozzáfér a kuponokhoz, míg én nem.
-
-)Verso(-
veterán
Na még egy utolsó, mert tudom, hogy valakit foglalkoztat és hasznos infó lehet (persze ezek az én szokásaim).
Mivel új a kütyü, extrém sokat nyomkodtam és használtam tegnap.92% akkuhasználattal hozott 8óra 26perc kijelzőidőt. (Ez nagyon komoly, szóval az, hogy csak 4800as az akksi, egyáltalán nem hátrány.) Telefonálás kicsit több, mint 2 óra, videónézés, böngészés, folyamatos Wifi és mobilnet (csak mobilneten kb. 1 órát lógott, tehát nagyrészt wifi volt), galaxy óra folyamatosan csatlakoztatva, 1 fizika SIM.
Most sem bírtam:
100%ról most 86%on van és 2óra 40perc kijelzőidő. (Ebből 50 perc egy YouTube videó volt a belső kijelzőn.)Persze csak mobilneten, rosszabb téreőnél, majd biztosan gyengébb lesz vagy 1-2 órával, de 1 erősebb napot az eddigiek alapján nézve simán kibír.
Az parádés üzemidő, és ha "beáll" az aksi, ez csak több lesz idővel...
-
Elit3Zotya
addikt
-
icemad
nagyúr
Köszi (és adamklark nak is). Használok s pent, de igazából sosem néztem utána, hogy működik pontosan. Hagyományos stylus pedig 10+ éve nem volt a kezemben. Megtévesztett, hogy az S23U ceruzáját néhány mm-rel a képernyő felett tartva is megjelenik a kurzor, ami miatt azt hittem, a bluetooth csinálja a csodát. De igen, ha belegondolok, a nyomásérzékenységhez kell, hogy a képernyőjlben is legyen hardveres elem. Köszi a felvilágosítást!
Amúgy szerintem pont ennél a terméknél lenne nagyon sok értelme ha támogatná az S pent, kisfüzet / nagyfüzet egyben a zsebben.
Fold 5-nél is így működik, a kijelző felett tartva megjelenik a kurzor. Pedig nem Bluetooth ceruzám van. Pontos működését én sem tudom, gyanítom valamilyen mágneses elven működik, mivel a ceruzában semmilyen elektromos alkatrész nincs.
-
spect80
őstag
-
Magicmaan
junior tag
Na még egy utolsó, mert tudom, hogy valakit foglalkoztat és hasznos infó lehet (persze ezek az én szokásaim).
Mivel új a kütyü, extrém sokat nyomkodtam és használtam tegnap.92% akkuhasználattal hozott 8óra 26perc kijelzőidőt. (Ez nagyon komoly, szóval az, hogy csak 4800as az akksi, egyáltalán nem hátrány.) Telefonálás kicsit több, mint 2 óra, videónézés, böngészés, folyamatos Wifi és mobilnet (csak mobilneten kb. 1 órát lógott, tehát nagyrészt wifi volt), galaxy óra folyamatosan csatlakoztatva, 1 fizika SIM.
Most sem bírtam:
100%ról most 86%on van és 2óra 40perc kijelzőidő. (Ebből 50 perc egy YouTube videó volt a belső kijelzőn.)Persze csak mobilneten, rosszabb téreőnél, majd biztosan gyengébb lesz vagy 1-2 órával, de 1 erősebb napot az eddigiek alapján nézve simán kibír.
-
gusthy
veterán
Tudnál ezzel segíteni? Én soha nem értettem ezt a szolgáltatótól mobilt dolgot, szóval vegyük át ezt.
Közben Telekomos lettem. Megnéztem, készülékkedvezménnyel, beszámítással, mindennel 720ezer lenne a telefon. Nyilván van kamatmentes részlet, de a vége akkor is 720.
Itt a Hardveraprón egy csávón keresztül a Samsungtól 608ezer bárkinek.
Akkor miért éri meg a Telekomos?Az, hogy itt egy csávón keresztül, az nem egy beszerzési forrás, legalábbis cégként semmiképp. Nem is hallottam amúgy erről. Azt se tudom, hogy az illetőtől milyen számlát kapok, nem mindegy, mert visszaigénylem az áfát. Egyébként pedig a készülékkedvezmény a Telekomnál nem telefononként, hanem számlánként van, nekünk most épp 137eFt volt, amikor ezt vettem. Ugye én 512GB-osat vettem, ami talán 840 bruttó, abból jön le a 137 és abból az ÁFA. Az nettó 553.
Erős sejtesem van, hogy ez a bizonyos beszerzési csatorna is úgy működhet, hogy valaki áfa nélkül tud készüléket rendelni.
-
scdlsc
senior tag
Egyre több ilyet olvasok, hogy milyen jó ez az új forma. Ott volt az Oppo Find N 1-2-3, hiába istenítettük néhányan (velem az élen) senkit nem érdekelt. A Samsung is tojt rá magasról.
Most meg a hülye alma miatt gyorsan kiadta beelőzéssel, aztán erősen promotálja, hogy sikeres legyen. Lásd Youtuberek fancy attitűdjei. Már aki megvehető.Pedig szerintem egyszerű a válasz. Az Oppo Find N 1-2-3 kinyitva nem 4:3-as. A Samsung Galaxy Z Fold8 meg igen.
-
Magicmaan
junior tag
Beköltöztem, utána raktam töltőre, majd 100%ra töltöttem.
(Ugye az adott napon elhasznált akkuszázalékokat számolja, így már számolta a beköltözés közbeni fogyasztást is.)
Nagyon jó, ~7 óra kijelzőidő úgy néz ki, hogy hozható.
Most 84% akksi ment el és 7óra 31perc.
-
szabessz
tag
-
Ateszpapa
addikt
Ma egy X9 Ultra ellen kell helytállnia kamerában a 8-asnak.
Elsőre a forma brutál jó!
Féltem, hogy túl széles lesz, de simán tudom egy kézzel kezelni, és az írás jobb rajta, mint bármin, ami eddig nálam volt.
Az alkalmazások is rendkívül jól jelennek meg rajta — eddig ez a forma nagyon betalált.
Nekem is nagyon tetszik.
Én is várom a képeket, véleményedet róla. -
Magicmaan
junior tag
Frissítés: 80% akksihasználat 6óra 56perc kijelzőidő.
Nekem tökéletes (használtam mindkét kijelzőt, telefonáltam kb. 120 percet, viber, samsung böngésző, kevés youtube) -
MLA
aktív tag
-
Magicmaan
junior tag
72% akksihasználat mellett 5 óra 41 perc kijelzőidő ma. Egész jó első töltés után.
Nagyon bejön a teló, simán el lehet lenni a külső kijelzőn is. A belsőn a gépelést szokni kell, a külsőn zseniális.
Nekem nagyobb kezem van, tökéletes a fogása. -
janeszgol
félisten
Köszi (és adamklark nak is). Használok s pent, de igazából sosem néztem utána, hogy működik pontosan. Hagyományos stylus pedig 10+ éve nem volt a kezemben. Megtévesztett, hogy az S23U ceruzáját néhány mm-rel a képernyő felett tartva is megjelenik a kurzor, ami miatt azt hittem, a bluetooth csinálja a csodát. De igen, ha belegondolok, a nyomásérzékenységhez kell, hogy a képernyőjlben is legyen hardveres elem. Köszi a felvilágosítást!
Amúgy szerintem pont ennél a terméknél lenne nagyon sok értelme ha támogatná az S pent, kisfüzet / nagyfüzet egyben a zsebben.
A Samsung a Wacomtól veszi a digitalizert a ceruzához, az Apple pedig saját technológiával használja.
Semmi másban nincs ilyen réteg. -
joccmocc
csendes tag
-
adamklark
senior tag
Sajna azok se működnek. Pontosabban az ilyen lim lom ceruzák működnek (kb van egy műanyag korong a végén vagy valami gumis szar) de "rendes" ceruza Bluetooth vagy nélküle már nem megy.
-
klaya86
őstag
Féltem, hogy túl széles lesz, de simán tudom egy kézzel kezelni, és az írás jobb rajta, mint bármin, ami eddig nálam volt.
Az alkalmazások is rendkívül jól jelennek meg rajta — eddig ez a forma nagyon betalált.
Kíváncsi leszek egy szakmaibb szemmel, mint a tiéd, hogyan értékeled a kamerát 😀
-
syIex
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogyan értékeled a kamerákat.

Jó használatot hozzá.
Nekem ma megjott a "nagy tesó", lassan ideje ki bontani.
-
icemad
nagyúr
Nem. A kijelzőnek is támogatnia kell. Ez nem csak annyi, hogy bökdösöd a kijelzőt vele. Ezzel rajzolni, írni lehet. Ha jól emlékszem 1024 különböző nyomásérzékenység van pl egy fold 5-ben. És pixelenként. Ha nem láttál még ilyet, akkor nehéz elmagyarázni.
-
joccmocc
csendes tag
-
blueye
veterán
-
sohajda90
aktív tag
Egyre több ilyet olvasok, hogy milyen jó ez az új forma. Ott volt az Oppo Find N 1-2-3, hiába istenítettük néhányan (velem az élen) senkit nem érdekelt. A Samsung is tojt rá magasról.
Most meg a hülye alma miatt gyorsan kiadta beelőzéssel, aztán erősen promotálja, hogy sikeres legyen. Lásd Youtuberek fancy attitűdjei. Már aki megvehető.Az Opp Find N 2-t ugyanúgy Istenítették a tech reviewerek, mint most a Fold 8-at, abból azért nem lett trendsetter, mert China only phone volt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- A TSMC után a Samsung sem erőltetné a High-NA EUV berendezéseket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Gitáros topic
- Honda topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a 128 GB garanciális
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Ultimate előfizetés akár 3471 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple MacBook Air 15,3" - M3 , 8GB/256GB- Éjfekete - 158 Ciklus - 94% akku - HUN - 1+ év garancia
- Samsung Galaxy S24+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Javított PROSAL XPRO8000 Autós erősítő
- iPhone 12 Pro Max 128GB 99% (3 Hónap Garancia)

Ezt az értesítési sáv problémát nem értem. Nekem egy csomó szöveg látszik és nem csak három sor van.