- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Mobil flották
- Teljes specifikációval bukott le a Fairphone 6+
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Sztem ott rég be lehet akadva valami...amit a koltoztetéssel folyamat hurcibalsz..vagy a koltoztetesnél akad be valami...sosem költöztetek sem beállításokat sem appokat sem háttérkép stb stb...csak fájlokat!!.többet nem szabad
-
sanyijedi
őstag
-
szkutyi
addikt
-
gretzky77
veterán
-
sanyijedi
őstag
-
szkutyi
addikt
Hogy koltoztél az az új telefonra?régit másolták át vagy ujként laktad be?
-
gyuri81
Topikgazda
Nálad valami pörgeti a rendszert.
Nálam nagyon nem így alakul, mint fentebb mutattam. -
gretzky77
veterán
-
dnelb
veterán
-
klaya86
őstag
-
sanyijedi
őstag
pár akku screenshot, ha esetleg valakit érdekelne.
2 sim (1 sim + 1 esim)
nekem kb ugyan azt hozza mint S26u:
(itt ment az AOD, de csak éjszaka)
(itt nem ment az AOD éjszaka, de a YT music elkezdett letölteni)

-
syIex
nagyúr
Nem tudom, lehetséges. Általában Tidal használok, de rá nézek majd a Spotfyra is. Wazet pl ki tudom tenni teljes képernyőre, de a Tidal csak osztottan..
#gretzky77: Sosem...
-
gretzky77
veterán
-
xedamen
senior tag
Nekem nincs ilyen telóm, de MM-ben megnyomkodtam és a gyűrődés érzetre rengeteget javult, tényleg nem érezhető, jelentősen javult az elődökhöz képest, ez nagyon tetszett. A kamera az ami visszatart, számomra fontos, ráadásul a sima Fold 8 ami érdekes lehetne és ott zoom kamera sincs! Amúgy pöpec telók. Majd üzemidőkre kíváncsi leszek.
sylex: csak nem bírsz a fenekeden maradni egyik platformon sem
Jó látni, hogy összejön itt is a Pixeles kemény mag
-
helixP
nagyúr
-
gyuri81
Topikgazda
-
zee36th
tag
-
zee36th
tag
Ez nem verdától függ vajon? Nem használok ugyan Tidalt, de nekem kirak bármit teljes képernyőre. Mondjuk általában osztott képernyővel megy a Waze + Spoty. Csak Home Assistant fut magában, de az nem is támogatja a split screen-t AA-on.
-
gretzky77
veterán
-
gyuri81
Topikgazda
-
gretzky77
veterán
Szerintem teljesen rendben van. Egy spigen vékony tokkal használja. Tökéletesen illeszkedik rá. Nem lesz bumszli tőle. Kellemes marad a fogása.
Működésben a Spotify kivételével semmi hibát nem tapasztaltunk. Egy fizikai és egy e-sim-el használja. Tökéletesen működik. Roaming is.Akkurol 2 nap használat után meg nem tudok nyilatkozni. Majd a nyaralás végére kiderul mit bír.
A hinge része furcsább a hatos után, de szerintem jobb, erosebbnek hat. A belső kijelzon a gyűrödés nem érezhető ha vegighuzod rajta az ujjad, de a fényben kicsit látható a . De eddig ez soha nem zavarta használat közben. Ez szerintem sokat fejlődött.
A kijelzo világos, erős napfényben is olvasható marad. Ez it tesztelhető volt.

Gyors, multi task is rendben van. Semmi akadás nem volt tapasztalható..
Nekem nincs ilyen telóm, de MM-ben megnyomkodtam és a gyűrődés érzetre rengeteget javult, tényleg nem érezhető, jelentősen javult az elődökhöz képest, ez nagyon tetszett. A kamera az ami visszatart, számomra fontos, ráadásul a sima Fold 8 ami érdekes lehetne és ott zoom kamera sincs! Amúgy pöpec telók. Majd üzemidőkre kíváncsi leszek.
sylex: csak nem bírsz a fenekeden maradni egyik platformon sem
-
syIex
nagyúr
-
zee36th
tag
Párom beszerzett egy ilyen telefont. Fold 6-rol váltott. A telefon 2 napja érkezett meg, ma meg jöttünk nyaralni. Kamera nem rossz. Nappal persze.
Este majd letesztejuk itt, hogy mit tud. Ami eddig furcsa hogy a Spotify rengetegszer crashel rajta. Ujratelepites után is. Minden más működik rendesen.
2 gyors kép mai érkezés után.
Nálam ok a Spotify, Android Autoval sincs gond vele.
-
Beaumont
aktív tag
Szerintem teljesen rendben van. Egy spigen vékony tokkal használja. Tökéletesen illeszkedik rá. Nem lesz bumszli tőle. Kellemes marad a fogása.
Működésben a Spotify kivételével semmi hibát nem tapasztaltunk. Egy fizikai és egy e-sim-el használja. Tökéletesen működik. Roaming is.Akkurol 2 nap használat után meg nem tudok nyilatkozni. Majd a nyaralás végére kiderul mit bír.
A hinge része furcsább a hatos után, de szerintem jobb, erosebbnek hat. A belső kijelzon a gyűrödés nem érezhető ha vegighuzod rajta az ujjad, de a fényben kicsit látható a . De eddig ez soha nem zavarta használat közben. Ez szerintem sokat fejlődött.
A kijelzo világos, erős napfényben is olvasható marad. Ez it tesztelhető volt.

Gyors, multi task is rendben van. Semmi akadás nem volt tapasztalható..
-
szkutyi
addikt
Párom beszerzett egy ilyen telefont. Fold 6-rol váltott. A telefon 2 napja érkezett meg, ma meg jöttünk nyaralni. Kamera nem rossz. Nappal persze.
Este majd letesztejuk itt, hogy mit tud. Ami eddig furcsa hogy a Spotify rengetegszer crashel rajta. Ujratelepites után is. Minden más működik rendesen.
Egyébként milyen a telefon?vélemény?
-
Beaumont
aktív tag
-
Lajmund
őstag
-
domos
senior tag
-
Thom!
veterán
UW kamera szélei durván mosnak ennyi pénzért, de a főkamera négy sarka is kritikán aluli
-
hegedus001
senior tag
Azért egy Nokia 7 Plus-ra nem alapoznám az androidos élményeimet
Azóta eltelt 8 év, rendesen felnőtt az Android. Én folyamatosan váltok a két rendszer között, körülbelül évente, és őszintén megmondom az Android stabilabb lett és sokkal több lehetőséget nyújt ma már, mint az iOS. iPhone 17 Pro+watch kombóról váltottam most én is, és tökéletesen egyetértek veled, semmilyen érzelmi szál nem kötött a 17 Pro-hoz. Egyszer sem fogott el jó érzés, boldogság amikor felemeltem azt a telefont, olyan "darab-darab" szitu lett az egész. Ezzel szemben például a Pixel 10 Pronál minden egyes nap éreztem, hogy mennyire szeretem, és most itt a Foldnál is hasonló a helyzet. Szerintem be is fejeztem egy időre az iOS-t, talán az M5 iPad Pro marad, de az sem biztos
Én május közepe óta nyúzom a 17 pro-t és amennyire nem tetszett már annyira szeretem. Még a hátlapi plató is megszépült ennyi idő alatt
13 miniről éles váltás volt, de nagyon bejön. Brutál cucc.
A Foldable telefonjaikra is nagyon kíváncsi leszek, nem érzem, magam célközönségnek, de érdekel. Anno volt egy Fold3-am, de csak mert nyertem. (Végül bontatlanul eladtam, így utólag nem bántam meg, akkor nagyon vonzott a dolog.) Persze azóta sikerült elveszni az Apple ökoszisztémában teljesen. Már csak óra nincs kb, de abban maradok a Garmin oldalon. Ott nem vagyok hajlandó váltani. -
stellaz
veterán
A gyorstöltés szinte minden telefon esetén a folyamat elején releváns. Itt pl 20%-nál kezdted, gyakran 0-ról vagy 10%-ról szokták kezdeni, pont ezért. És általában 50%-ig, max 60%-ig értelmes nézni, utána lassít a folyamaton a készülék. A gyorstöltés célja többnyire az, hogy hamar töltse fel arra a szintre, amivel útnak lehet indulni.
Motorola Edge 50 pro 0 - 100 18 perc.... Vajon melyik része lehet a lassú?
-
gusthy
veterán
A gyorstöltés szinte minden telefon esetén a folyamat elején releváns. Itt pl 20%-nál kezdted, gyakran 0-ról vagy 10%-ról szokták kezdeni, pont ezért. És általában 50%-ig, max 60%-ig értelmes nézni, utána lassít a folyamaton a készülék. A gyorstöltés célja többnyire az, hogy hamar töltse fel arra a szintre, amivel útnak lehet indulni.
-
gyuri81
Topikgazda
25W vs 45W-os töltés:
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Fold 3-am volt a Z szériából , nagyon kedveltem,de 2x volt szervízben. S25U-m van, vacilálok újra egy kinyithatoson. Meg várom mit villant az Apple aztán meg látjuk. Nagyon tetszik a kisebbik is,kompakt ,de inkább az Ultrát venném.
-
xedamen
senior tag
Úgy működik, hogy a 40 ezer kedvezményt megkapod, ha beírod az IMEI-t, a telefont utána nem keresi rajtad senki... Ha nem küldöd el, mert meggondolod magad vagy éppen ellopják vagy bármi, akkor is megkaptad a 40 ezer kedvezményt. Ha küldesz nekik telefont, akkor a 40 ezren felül fizetnek a telefonodért egy előre kalkulált összeget. Ezt utólag kapod meg majd utalás formájában, pl egy 512-es S23 Ultráért 140 ezret adtak volna most, ha elküldöm.
-
gusthy
veterán
Ott volt az előrendeséses 40 ezres kupon kedvezmény, 40 ezer készülék beszámításra, 10% AYCM10 kupon, 10% kosár kedvezmény. Így nekem például a 899.990-es 512-es Fold Ultra 645 ezerre jött ki, ami 30% kedvezmény. Ez még lehetett volna még több is, ha lett volna még extra kuponom. A Watch 9 44mm LTE pedig 190 helyett 130 volt, ami 32%. De alapból a LIVEGAZAXYZ kupon 25% kedvezményt adott, csak az kiütött minden mást...
Ez amúgy akkor valóban ennyi, ha a régi telefonod nem ért legalább 40eFt-ot. Ha az mondjuk 100-at ért, akkor a 60e-t le kéne vonni.
-
sanyijedi
őstag
-
xedamen
senior tag
Nem rontotta le nagyon a kijelző minőségét a Privacy Display? Én mikor próbáltam nagyon látszott a minőségbeli különbség.
-
xedamen
senior tag
Igen, értelmesebb lett volna a Fold Wide, Flip és sima Fold elnevezés. Nyilván kellett egy Ultra, hiszen valószínűleg iPhone Ultra néven jön a hajlítható iPhone, így ha az átlag user összehasonlítja a két Ultrát, akkor azt látja, hogy a Samsungban 200mp a főszenzor, van plusz telefotó (azt hagyjuk milyen...) stb. 🤷🏻♂️
-
sanyijedi
őstag
s26u-ról váltottam, amennyire nem érdekelt az elején a privacy display, nem hittem hogy hiányozni fog, aztán most mégis..
másik: ujjlenyomat olvasó szokatlan, elég fura..
na és a kamera, zoom elég gyenge pont.. de ezen kívül minden más csúcs. imádom. -
prolad
addikt
Na, a név már Ultra, csak a funkciókat kell belerakni. Legalább ne a Fold 4 zoomkameráját kapná.
-
xedamen
senior tag
Ott volt az előrendeséses 40 ezres kupon kedvezmény, 40 ezer készülék beszámításra, 10% AYCM10 kupon, 10% kosár kedvezmény. Így nekem például a 899.990-es 512-es Fold Ultra 645 ezerre jött ki, ami 30% kedvezmény. Ez még lehetett volna még több is, ha lett volna még extra kuponom. A Watch 9 44mm LTE pedig 190 helyett 130 volt, ami 32%. De alapból a LIVEGAZAXYZ kupon 25% kedvezményt adott, csak az kiütött minden mást...
-
szkutyi
addikt
Igen, azért a Samsung telefonokat minimum 25%, de inkább 30% feletti kedvezménnyel meg tudja venni az ember kuponokkal. Az Apple nem fog kuponozni, az fixen 900 ezer lesz vagy még drágább, ennyi pénzért az ember nehezebben fogadja el a hiányosságokat (pl. telefotó hiánya), főleg, hogy első szériás eszközről beszélünk. Nehezen hiszem el, hogy nem lesznek vele gondok ismerve a többi gyártó foldable múltját
Kíváncsi vagyok, hogy szoftveres oldalon mit virítanak, például hogy a multitaskingot hogyan oldják meg, mert az az iPad-en is gyerekcipőben jár egy Samsung Foldhoz képest... Ha lesznek jó szoftveres megoldások, azok úgyis jönnek jövőre Samsungra is
Hogyan?én max 10% kupont tudtam össze szedni.:/
-
Balu117
lelkes újonc
Azért egy Nokia 7 Plus-ra nem alapoznám az androidos élményeimet
Azóta eltelt 8 év, rendesen felnőtt az Android. Én folyamatosan váltok a két rendszer között, körülbelül évente, és őszintén megmondom az Android stabilabb lett és sokkal több lehetőséget nyújt ma már, mint az iOS. iPhone 17 Pro+watch kombóról váltottam most én is, és tökéletesen egyetértek veled, semmilyen érzelmi szál nem kötött a 17 Pro-hoz. Egyszer sem fogott el jó érzés, boldogság amikor felemeltem azt a telefont, olyan "darab-darab" szitu lett az egész. Ezzel szemben például a Pixel 10 Pronál minden egyes nap éreztem, hogy mennyire szeretem, és most itt a Foldnál is hasonló a helyzet. Szerintem be is fejeztem egy időre az iOS-t, talán az M5 iPad Pro marad, de az sem biztos
Ebben igazad van, nem sok androidos tapasztalatom van.
De szerintem nem volt rossz az a Nokia a maga korában, csupán akkor az ios beton stabil volt.
Szerettem azt a telefont, de csinált érdekességeket. Pedig egy csomó dolgot tudott amit meg az utánna lévő iPhone sem!
Nagyon fontos volt a Nokia választásánál a stock droid.De ha esetleg újra kipróbálnám nem tudom hogy mivel tenném
már rögzült a harapott alma az agyamban. Pedig egyre jobban berágatnak 
-
xedamen
senior tag
Hát igen ez már a lélektani határon fölött van sajna, de megvan a késztetés 😂😂 (úgyhogy lesz és kész)
Rendszer oldalon elég kötött vagyok. A Mac Watch páros miatt. Illetve egyszer volt androidos telefonom a Nokia 7 plus személyében de nem jött be pedig stock droid!
Illetve előtte pár évig Windows volt. Lumia 800,930 na ezeket vissza sírom! Imádtam!!!
Előtte utánna iPhone. Bár jelenleg ez sem tetszik. Sokkal jobban szerintem a régi letisztult dolgokat! Szerintem ezért jött be a Windows is. Első iPhone amit nem szeretek a 17Pro, és erről főleg az ios tehet.Azért egy Nokia 7 Plus-ra nem alapoznám az androidos élményeimet
-
Balu117
lelkes újonc
Igen, azért a Samsung telefonokat minimum 25%, de inkább 30% feletti kedvezménnyel meg tudja venni az ember kuponokkal. Az Apple nem fog kuponozni, az fixen 900 ezer lesz vagy még drágább, ennyi pénzért az ember nehezebben fogadja el a hiányosságokat (pl. telefotó hiánya), főleg, hogy első szériás eszközről beszélünk. Nehezen hiszem el, hogy nem lesznek vele gondok ismerve a többi gyártó foldable múltját
Kíváncsi vagyok, hogy szoftveres oldalon mit virítanak, például hogy a multitaskingot hogyan oldják meg, mert az az iPad-en is gyerekcipőben jár egy Samsung Foldhoz képest... Ha lesznek jó szoftveres megoldások, azok úgyis jönnek jövőre Samsungra is
Hát igen ez már a lélektani határon fölött van sajna, de megvan a késztetés 😂😂 (úgyhogy lesz és kész)
Rendszer oldalon elég kötött vagyok. A Mac Watch páros miatt. Illetve egyszer volt androidos telefonom a Nokia 7 plus személyében de nem jött be pedig stock droid!
Illetve előtte pár évig Windows volt. Lumia 800,930 na ezeket vissza sírom! Imádtam!!!
Előtte utánna iPhone. Bár jelenleg ez sem tetszik. Sokkal jobban szerintem a régi letisztult dolgokat! Szerintem ezért jött be a Windows is. Első iPhone amit nem szeretek a 17Pro, és erről főleg az ios tehet. -
xedamen
senior tag
Nagyon tetszenek ezek az új Foldok! Pedig eddig kirázott a hideg a gondolattól is. De egyre jobban megvan az érzés

Remélem az Apple is reagál valamivel, mostmár kiforrottabb a dolog. Kipróbálnám! De az árazástól tartok…
+ az árazás mellett hogy miben vágják meg a telefont (magsafe,kamera,üzemidő,stb)Igen, azért a Samsung telefonokat minimum 25%, de inkább 30% feletti kedvezménnyel meg tudja venni az ember kuponokkal. Az Apple nem fog kuponozni, az fixen 900 ezer lesz vagy még drágább, ennyi pénzért az ember nehezebben fogadja el a hiányosságokat (pl. telefotó hiánya), főleg, hogy első szériás eszközről beszélünk. Nehezen hiszem el, hogy nem lesznek vele gondok ismerve a többi gyártó foldable múltját
-
Balu117
lelkes újonc
Nagyon tetszenek ezek az új Foldok! Pedig eddig kirázott a hideg a gondolattól is. De egyre jobban megvan az érzés

Remélem az Apple is reagál valamivel, mostmár kiforrottabb a dolog. Kipróbálnám! De az árazástól tartok…
+ az árazás mellett hogy miben vágják meg a telefont (magsafe,kamera,üzemidő,stb) -
total90
veterán
-
blueye
veterán
Én sem gondoltam volna, érdemes kézbe venni. Eredetileg Ultra-t terveztem.
-
total90
veterán
Én még most sem tudom magamat elképzelni egy ilyen telefonnal. A sima fold új képaránya jobban bejön, de nem érzem, hogy én lennék a célközönség. Telefonból szívesebben használnék kisebbet, ha meg nagyobb kell, akkor tablet.
-
TODI1111
veterán
Mondjuk én nem tudom hogy ők hogyan tudtak 2 napos üzemidőt kihozni belőle az S26 ultrához képest.

S26 ultra itteni teszt:
"Az üzemidő kicsit jobban alakul, mint az S25 Ultránál, de elmarad a Xiaomi 17 Ultra, vagy a Honor Magic8 Pro teljesítményétől, továbbra is azt lehet mondani, hogy egy dolgos munkanap kijön belőle, de estére érdemes töltőre rakni."
fold8 ultra:
"Az eredmény impozáns, 3D-s játékkal, fotózással és videózással terhelve, a nyári időben szinte folyamatosan maximum fényerőn használva is kétnapos üzemidőt biztosított a telefon a teszt ideje alatt, nem kérte a napi töltögetést. "GSMArena:

-
blueye
veterán
-
Szucsiii
csendes tag
Nekem kb mint egy zsiráf. Szép, szép, de otthonra nem kell. Nekem az ideális telo féltégla.
-
gyuri81
Topikgazda
-
xedamen
senior tag
Stand-by mód sokat finomodott, nekem egy éjszaka alatt 4%-ot merül, úgy, hogy sleep mód be van kapcsolva, de nincs se airplane se semmi más korlátozás. Ha nem nyomkodnám napi 7 órát, akkor 2 nap kihozható
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki na. A kétnapos üzemidő zene füleimnek. Hezitálok a Fold 8 és az S26 ultra között.
-
syIex
nagyúr
Én hétfőn kaptam meg a Fold 8 Ultrát, iPhone 17 Pro-t fog váltani, korábban volt Fold 7-em és Fold 6-om is összehasonlítási alapnak.
Pozitív változások:
- Belső kijelző érintésre sokkal inkább üveghatású, mint korábban és a tükröződésgátló bevonat miatt végre használható dark módban is a rendszer. Korábbi Fold modelleknél csak világos módban tudtam használni, nagyon zavart a tükröződés.
- Belső kijelző nagyobb felbontása nekem egyből feltűnt, sokkal szebb a kép
- Akkumulátor érzésre jobb, gyorsabb töltés korábbi modellekhez képest
- Hajtáscsík/árok/crease egyáltalán nem érezhető, Fold 6-on az ujjam is és az S-Pen is megakadt benne
- Kamera is rendben van, bár továbbra sem értem a 6 éves 3x telefotó lencsét
Pár random kép beltérben készítve elég gyenge fényviszonyok között (földszinti lakás
)Negatívumok:
- Hangszórók elég gyengék, Fold 6 sokkal erősebb volt, de a vékonyságnak ára van
- MagSafe mágnes túl közel van a kamerákhoz, így nem lehet ringen és köralakú töltőn kívül semmilyen tartozékot felpattintani (kártya tartó, asztali állvány, külső akkumulátor), maximum ferdén, de úgy nem tartja elég erősen...Ez a legutóbbi fogyasztási adat:

Ugyan erről váltottam én is és eddig eléggé bejön, egy darabig marad...
-
blueye
veterán
-
Kasya
nagyúr
Nekem a színek nagyon elternek az S25U-hoz kepest. Nem tudom, hogy milyen szinkalibraciot hasznalnak, de szokatlan.
A Now Nudge nekem sem mukodik es sehogy sem aktivalhato.
Maskulonben a telefon nagyon rendben van. A vekonysaga nekem egy mernoki remekmu.
Kiss4ever
Listaár. Aki akar venni egyet, min. 25%-kal olcsobban fogja tudni megvenni. -
zee36th
tag
Ma kaptam meg a 8 Ultrát, Fold 6-ról költözködöm (jött volna hétfőn, de nyaraltunk).
Első, gyors benyomások:
- Eddig sem volt bajom a külső kijelzővel (még Fold 4-en sem), de a 8U kijelzője a 6-hoz képest nagyon jó upgrade (kb mint anno a Fold 6 vs Fold 4).
- Belső kijelző is WoW a 6-hoz képest, gyűrődés a két telefon között ég és föld, kíváncsi vagyo, hogy idővel mennyire mélyül majd. Amit szoknom kell, hogy már fix a kamerakivágás és nincs UDC.
- A telefon vastagsága (vékonysága) is nagyon nagy ugrás nekem (főleg ha Fold 4-es emlékeket is felelevenítem
)Szóval eddig nagy thumbs up
-
Kiss4ever
tag
"829 990 forintos induló árával "
"A belső kijelző 8-bites színmélységű LTPO AMOLED 2X panel maximálisan 120 Hz-es képfrissítéssel."Na idáig olvastam
-
laci1892
őstag
-
domos
senior tag
-
laci1892
őstag
-
Sanraith
aktív tag
Ami érdekes lehet az új tulajdonosoknak, hogy jár hozzá fél év Google AI Pro előfizetés (5TB tárhely, jobb Gemini használat, stb). A Google One alkalmazás telepítésével és elindításával lehet átvenni.
-
Sn00k
veterán
Nem lenne ez a csöves PWM érték én is szívesen vennék egyet. Mondjuk az Ai mqgyar csomag is eleg gáz meg a kamera is de ezekkel még együtt tudnék élni. Reménykedem jövőre talán lesz ezekben előre lépés...
-
xedamen
senior tag
Én hétfőn kaptam meg a Fold 8 Ultrát, iPhone 17 Pro-t fog váltani, korábban volt Fold 7-em és Fold 6-om is összehasonlítási alapnak.
Pozitív változások:
- Belső kijelző érintésre sokkal inkább üveghatású, mint korábban és a tükröződésgátló bevonat miatt végre használható dark módban is a rendszer. Korábbi Fold modelleknél csak világos módban tudtam használni, nagyon zavart a tükröződés.
- Belső kijelző nagyobb felbontása nekem egyből feltűnt, sokkal szebb a kép
- Akkumulátor érzésre jobb, gyorsabb töltés korábbi modellekhez képest
- Hajtáscsík/árok/crease egyáltalán nem érezhető, Fold 6-on az ujjam is és az S-Pen is megakadt benne
- Kamera is rendben van, bár továbbra sem értem a 6 éves 3x telefotó lencsét
Pár random kép beltérben készítve elég gyenge fényviszonyok között (földszinti lakás
)Negatívumok:
- Hangszórók elég gyengék, Fold 6 sokkal erősebb volt, de a vékonyságnak ára van
- MagSafe mágnes túl közel van a kamerákhoz, így nem lehet ringen és köralakú töltőn kívül semmilyen tartozékot felpattintani (kártya tartó, asztali állvány, külső akkumulátor), maximum ferdén, de úgy nem tartja elég erősen...Ez a legutóbbi fogyasztási adat:

-
janeszgol
félisten

Kicsit fájó szívvel adom vissza a Samsungnak, de mivel volt egy csomó jelzés a használt iPhone-os cikk alatt, ráfordulok most egy már használt S22-vel egy használt Samsung cikkre.
Azt megírhatom én is. Van S22-m, nemrég még cégesnek használtam. Az egyik nőismerősöm most cserélte le az S22-t, mert felpúposodott az akkuja.
Nos az S22 ha minden vacakot rátelepítenek, akkor félnapos teló. Én cégesnek használtam. Dual sim, napi 1-3 óra beszéd, állandó levél-, teams-, messenger-, viber-, whatsapp szinkron. Minimális kamera, bérletmutatás. Így nekem a nap végére mindig maradt kb 25-40%.
Én szeretem az S22-t. Jó a kijelzője, jó a kamerája, a hangja, a mérete pedig majdnem tökéletes. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Sanraith
aktív tag
Fold 3-ról váltottam rá. Hihetetlen hogy ilyen vékonyra meg tudják csinálni, egyszerűen élmény kézbe venni.
-
blueye
veterán
"829 990 forintos induló árával a 12/256 GB-os modell esetén még olcsóbb is lett közvetlen elődjénél, ár-érték arányban pedig ez tűnik jobban megérősnek a sima Fold8-hoz képest" - ezzel nem értek egyet, szerintem pont fordítva van
-
domos
senior tag
07.30. óta használom, egyik kedvenc telefon lett az tuti.
-
gyuri81
Topikgazda

Kicsit fájó szívvel adom vissza a Samsungnak, de mivel volt egy csomó jelzés a használt iPhone-os cikk alatt, ráfordulok most egy már használt S22-vel egy használt Samsung cikkre.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
gyuri81
Topikgazda
Köszi Dani a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- VR topik
- One mobilszolgáltatások
- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a 128 GB garanciális
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450F R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N7 Plus V2 EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z690 i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H510 Fractal Design 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB 3 év gar!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!