- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32138 üzenetére
Én ugyanezt vallom a gyári rom vs miui kérdésnél. Egyébként, látszik. hogy nem láttál még miui-s SGS-t...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32144 üzenetére
Én meg gondolkodok, mielőtt új telót vennék. A haladáshoz nem muszáj új teló. Persze, aki megteheti...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Van itt valaki, aki cib-es?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz korpicschess #32660 üzenetére
És itt is a szakértő!
Van már fél ics-miui, zárt bétában már van olyan, ami "úgy is néz ki", mint az ics, persze az is miui dizájnnal (szerintem ez lesz a legjobb), és van már port is - nexus s-ből asszem, de mivel még az sincs kész, így még az is csak zárt béta, és talán nem is annyira miui a képek alapján...
Most, a legelső változat van fenn (mivel még csak ez van), elvileg van hardveres gyorsítás, laggal nem sűrűn találkozom. Bár azzal eddig se. Talán a ramkezelés még jobb lett (ezt a onecosmic féle gyári ics-nél is tapasztaltam), de a miui eddig is jó volt ebben.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na, eddig 3 zhból 2 pipa, félek a 3. már nem jön össze, az túl szép lenne...
FRG, én jövök tankba gunnernek. Engineerként. Kedvenc kasztom.
Csak nem biztos, hogy ma...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
FRG: Grat, ez király volt!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32871 üzenetére
Te nem is vágtad, hogy velem toltad? Lol
Hát ja, tudom, kicsit ötletszegény... Mindegy, meg lehet még változtatni.Am, máskor figyeld, merre nézek a tankban, ha spotolom az ellent. Távolabbra sofőrként azért könnyebb...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Ez az adw mekkora egy sz@r.. Mindegy, egyszer talán jó lesz.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #32878 üzenetére
Olvasom... Most inkább nem szállok be a vitába. Egyébként leginkább a minket lövő rpg-seket spotoltam. A chatet meg nem nézem.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
4 (5) mag az van, de optimalizáció... 0:52-nél: [link]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Az miért van, hogy csak gépen tudom megvenni az appokat? Telóról azt írja, nem érvényes a kártyám...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Kihóttunk?
Valaki pro linuxos jelentkezhetne...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Boldogat a szülinaposoknak és reggelt a későnkelőknek!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
A diginek is a jó k#%{! @Đ\đ$ł, hogy megvette a premierleague-t. Vagy nem tudom, miért került le eurosportról, a lényeg, hogy ez is k*rvára nem jó, hogy neten kell nézzem... 23"-ra jut a 10*20 pixeles felbontás. És akkor még a meccs is egy nagy kamu. Utsó fél órára "kapcsolok oda", erre nem adnak meg egy szögletet, nem vesznek érszre egy kezezést (gólvonalon), ami nem is lett volna baj, mert utána belőtték... Les... Ja nem, ezt is benézte a kedves bíró. Áhh, hogy rohadjon meg az ilyen.
Kuss.
Amúgy, ti hol néztek premierleague-t? (Nyilván csak ahhoz szól a kérdés, aki nézi.) Szifonosok is válaszolhatnak, ha már itt figyelnek (már aki)... Ezt most nem trollkodásból írtam, komolyan. De ha itt van valaki és tudja a megoldást, jöhet nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Bekaphassátok'!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #33139 üzenetére
Nem úgy volt, hogy jadro váltott s2-re, az sgs meg ment öccséhez? Akkor jött a kutyus...
ranki: Tulajdonképpen miért is sírsz, hogy melózni kell, amikor csak filmeket nézel?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Új akciós appok a marketen. Amúgy, van olyan, ami már volt... Ilyen kevés app lenne a marketen? Van doodle jump meg blow up, ezek jók. Viszont, azt írja, a flight control nem kompatibilis az sgs-emmel. WTF?!
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs