-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolezsal
tag
Ezt is megéltük!!! Végre kiadta a T-mobile a JB-t!!!
-
dolezsal
tag
Jelentem megjelent Sammobileon az XEH-s szoftver! T-mobile még nem...
-
dolezsal
tag
Tegnap a T-mobile szervizben nehezen kinyögték, hogy már megkapták a 4.1.2.-t de még ellenőrzi a tesztelő csoport. A válasz arra, hogy miért nem adták még ki, (míg a Telenor és a Vodafone igen) az volt a válasz, hogy "Lehet hogy mi stabilabb verziót adunk ki?"
Majd meglátjuk... Mindenesetre még várni kell...
-
dolezsal
tag
Tegnap beszéltem a T-Mobile-al és a Samsunggal és egyik se hallotta a Jelly Bean felől, habár a Samsung legalább bevallotta, hogy a Telenor és a Vodafone már tényleg kiadta...(csodálkozik) XD
-
dolezsal
tag
Aki unja a csilivili "szétadalékozott" ROM-okat és megfelelő számára az alap Nexus felhasználói élmény, itt a legújabb AOSP Supernexus 2.0 M1. Bátran ajánlom. Kiváló!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076650 -
dolezsal
tag
Sziasztok!
Aki már feltette a Vodás vagy Telenoros telójára a hivatalos JB-t mondana róla pár szót? Milyen PDA,Modem,CSC,Changelistes. Érdemes e rá cserélni, vagy olyan mint a legutóbbi Baltic XWLSS? Mondjuk már annyira megszoktam a Supernexust Build 4 JB4.2.2.- t, hogy erősen hezitálok, cseréljek e arra a memóriazabáló szétfícsörölt ROM-ra.... -
dolezsal
tag
Van valaki, akinél néha melegszik a teló LSN rom alatt?
-
dolezsal
tag
Sziasztok!
Feltettem a Baltic XWLSN-es JB-t és azt vettem észre, hogy eléggé melegszik a telefon hátulja. Más is észrevett hasonlót? Amúgy elég korrekt a szoftver. Semmi fagyás, zökkenőmentes, aksi is bírja tisztességesen. Csak ez a melegedés aggaszt kicsit...
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest