- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Willie #46820 üzenetére
Nem vagyok megelégedve, mert akkor lennék, ha kibírna 1 hetet.
Viccet félretéve sajnos ezek a telefonok 1 napig bírják rendes használattal. De egyébként, ha alig használom (csak egy kis mobilnet; pár perc hívás/nap; kis wifi; éjszakára kikapcs) akkor nekem elmegy simán 2 napig.
Vettem egy 2000mAh-s akksit (Angliából rendeltem) és azt tervezem használni (még a dobozában fekszik). -
kungzi
veterán
válasz
Willie #46814 üzenetére
Egyedül a Samsungnak van ilyen jó szervize. Gyári garanciajegy kell hozzá és számla. Beregelsz a Samsung oldalán és két lehetőség közül választhatsz.
1: garancia futárt kérsz. Futár elviszi a telod, megjavitjak, majd következő nap a futár visszahozza. INGYEN!
2: helyszíni javítás kérsz, időpontot egyeztetnek veled és a szerelő elmegy a lakasodra vagy a munkahelyedre, neked egy asztalt és egy konnektort kell biztosítani neki. Megjavitja előtted, ha nem tudja akkor elviszi és kovi nap futár hozza is vissza. INGYEN! -
nfsu17
veterán
válasz
Willie #46809 üzenetére
Sajnos most már kicsit eltántorítottatok a telefon megvásárlásától.
Nekem mindegy hogy megveszed vagy nem, profitom nem lesz belőle, de azért azt hozzá kell tenni, hogy ez egy műszaki fórum, ahova sokszor az ember csak azért jön, mert baja van, mindenki minden nap nem írja le, hogy nekem tökéletes a teló. Szóval érted, ha bemész egy autószervízbe, akkor ott lesznek autók, amik hibásak. Mert azoknak ott a helyük. De ha kimész az utcára, akkor ott meg látsz 8765x annyi ugyanolyan típusú autót, ami meg működik. Nem tudom mennyire jött át mit akarok mondani. Ezek a típushibák is olyanok mint a szerencse és még pluszban használat függő is. Az előző telefonom típushibája az volt, hogy a kikapcsoló gomb szétesik, mert ilyen gagyi. Én nem kapcsoltam ki sosem a telót, így ez a gomb 4 év után is új. A hangszóró selyem is elzsírosodott sokszor sokaknak és elhalkult a másik fél. Na nálam ez sem volt.
Nincsen hibátlan teló a piacon.
-
nfsu17
veterán
válasz
Willie #46806 üzenetére
erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy keresőbe "kijelző" meg "beégés" és pár perc alatt át lehet olvasni, mert bár van azért találat, kb mind ugyan az.
usb? ezt a samsung tudná megmondani, nem mindenki jön ide leírni, hogy ha baja van, sokan nem fórumoznak, csak hívják a szervízt. jópáran már jelezték az usb-t is. amúgy ez az usb hiba sokszor csak azért van, mert el van piszkolódva belül és ha ki van tisztítva, akkor megint jó egy ideig.
-
nfsu17
veterán
válasz
Willie #46800 üzenetére
igaza van kano-nak, minden héten megkérdezi ezt valaki, de leírom így most egybe és később be lehet idézni:
-kijelző beégés használattól függően. többet használod, előbb beég, gariban cserélik
-usb port rosszalkodik, azt hiszi töltőn van de mégse, nem ismeri fel a szgép, gariban cserélik
-a sok használat miatt az akku teljesítménye csökkenhet már akár 1 év után is
-masszív használattal nem hinném hogy elmegy 2 napot
-a cucc eléggé össze van rakva nem nyikorog, a hátlap elég gagyi anyagú
-legfrissebb hivatalos magyat 4.0.3
-most várjuk a hivatalos JB-t (talán 4.1.2) -
Szafi77
tag
válasz
Willie #46800 üzenetére
Vannak-e a telefonnak típushibái?
Képernyőbeégés - főleg ha erőlteted a kék témákat. Az USB is el tud romlani - nem tölt a teló.Az akkumulátora mennyit bír? Minden nap töltőre kell dugni vagy simán elmegy masszív használattal 2 napot is?
Minden nap tölteni kell, főleg ha masszívan használod - akkor talán nem árt ha a kocsiban és melóban is van töltőd nem csak otthon.Maga a telefon mennyire strapabíró?
Annyira mint egy átlagod okostelefon. De nézz drop teszteket a Youtube-on.Melyik a legfrissebb hivatalos szoftver most a telefonra? Fog még gyártói frissítés érkezni?
4.0.3. Ebben a hónapban kéne jönnie a 4.1-nek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest