Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
Android 16 on vagyok már én is, valaki megtudná mondani hogy hol lehet személyre szabni az AOD-t? Sehol sem találom. Előre is köszi.
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Neked válaszolok, mert releváns amit írtál.
Feltettem a One UI8-at két napja és azóta 2x olyan gyorsan merül a telefon és melegszik is rendesen. Töltés alatt, és sima YT lejátszás közben is zárolt képernyő mellett, akár BT hangszóróra csatlakozva.
Tapasztalt más is ilyet?
A telepítésig nem voltak ilyen gondok.
Kb. 1 éves készülék, az USB-C ki van tisztítva. -
Thea
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy ilyen telót használtan, Iphonet használtam eddig.
Ami feltűnt a teló jó tulajdonságai mellett, hogy amikor nem nyúlok hozzá, csak a zsebemben van, akkor is zabálja az akksit.
Tehát így kb 2x olyan keveset bír, mint az Iphone 14PM amit használtam. Hiába verte el videós tesztekben a Samsung, sajnos ennek nyomát sem látom.
Van valamilyen beállítás, amivel lehet kicsit hosszabítani az üzemidőd?
Az alkalmazásoknál pl. -
Criminal017
őstag
-
Rocker1
tag
Megérkezett az Android 16. One UI 8.0-val. Még nem néztem az újdonságokat, csak gondoltam szólok.
-
Snoop27
őstag
Ha látott vagy használ itt valaki lila 24+t meg tudná mondani megelel-e fiúnak? Vagy túl lilás s inkább lányos szin? A képek alapján inkább kékes. Köszi.
-
Roland-87
aktív tag
Sziasztok! Pár napja a Facebook app görgetése közben random eltűnnek a képek, van amikor csak 1-2 de van amikor egyet sem jelenít meg, illetve olyan is amikor pár másodperc után történik, más is tapasztalja esetleg? Wipe cache törlés és az app újratelepítése, valamint az adatok törlése nem segít. Ami biztos hogy nem az internettel van a baj, mert egy pár másodpercig minden kép látható, majd amikor görgetek egy kicsit hirtelen csak üres fehér keret marad a helyén, majd ha visszagörgetek újra megjelenik, nagyon idegesítő és nem találtam sehol megoldást erre.
-
Szia!
Szerintem jó készülék. Én csak a snapi becsípődésem, illetve egy kihagyhatatlan ajánlat miatt váltottam S25+-ra, így a fiamnál fog kikötni az S24+.
1 évig használtam az S24+-t nem emlékszem, hogy lett volna vele bármi gondom. Amikor sok feladatot kapott, akkor tudott melegedni, de ez igaz az S25+-ra is.
Sok feladat alatt azt értem, hogy BT fülesen hallgattam zenét mobilnet + VPN segítségével az otthoni NAS-omról, közben pedig neten böngésztem, illetve olykor hotspot is ment közben. -
Én az S24-et venném, de csak a saját igényeim miatt, amit nem lehet iphone-al végrehajtani. Viszont ha a baráti társaságomba több iphone-os lenne, akkor az airdrop és imessage miatt inkább iphone-t vennék. Hány éves és mi van a haveroknak? Lehet ez többet számít és nem a hardevereket kell nézni feltétlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Assetto Corsa Competizione
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő