Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Nekem is megvoltak ezek a félelmek, nyugi. Ez az Exynos 2400 azért elég jó lett. Persze az amerikai snapival lenne a legjobb, de mióta megvan tökéletes az s24+. Minden játékot gyönyörűen visz, meg is látszik, hogy tavalyi s23-hoz képest kapott egy brutál GPU-t, exynos is erősebb lett nála, és mivel a soc miatt kicsit többet eszik, kellett idén a minimálisan nagyobb akksi és a jobb kijelző, hogy tudja hozni ugyanazt az akksi időt, mint a tavalyi modell. Snapi verzió ugye még jobban odaver, de felesleges hasonlítgatni, itt úgy sincs az. Sokat telefonálok, Yettel, VoWifi ahol van wifi, ha meg nincs VoLTE-val megy, soha egyetlen hivasmegszakadas nem volt, térerővel sincs semmi gond. Másfél hónapja nyúzom, 6-7 óra SOT és este ilyen 15-20% körül van. Sajna benne van a korabbi exynosok miatti félsz az emberekben (én is jól utána jártam előtte), de higgyétek el, tényleg jól sikerült! Igen, a snapi verzió még mindig jobb, viszont idén már az exynosnak sem kell szégyenkeznie... Rendszerről felesleges beszélni, vaj simán fut, a kijelző nagyon brutál, fényerőben is. Melegedés teljesen átlagos, Android Auto+navigacio+töltés mint az előző telefonjaim. Játékoknál is semmi extra. Persze melegszik, ha nagy terhelést adsz neki, de nem égeti meg a kezed, mint akár a korábbi S22-m, szóval van viszonyítási alapom, na, attól fényévekre van.
Ja és mondom ezt úgy, hogy volt S23 Ultram és az S24+ra Pixel 8 Pro-ról jöttem át. Mindkét telefonnál jobb, egyedül kamerában erősebb minimálisan az ultra, a Pixel 8 Pro pedig a csúcs volt, de mint telefon és amikkel én használom, ott lenyomja mindkettőt. Ennél a telefonnál érzem, hogy semmi bajom vele és hosszú idő után az első, aminél újra érzem, hogy jó pár evig velem lesz... -
sutiand
tag
Én s10 plus-ról szeretnék váltani, de a térerő gondok és melegedés problémák miatt (youtube, S24 Fórum infók) kicsit hezitálok.
Volt S10+ tulajok véleményét várnám.
KösziEléggé halott ez a topik. Kevés S24+ tulaj van, vagy nincs baj a készülékkel?
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki almáról váltott?Én nagyon gondolkozom rajta, iPhone 14 Pro Max van most nekem.
-
winbox
senior tag
válasz
TODI1111
üzenetére
Igen. Sajnos nekem a port sem volt jó, még S23 ultrán próbáltam a Pixel 8 Pro előtt, de ott is bugolt mindig valami, itt az S24+on már meg sem próbáltam. Kinti képek már szinte ugyanolyan jók, de beltéren sok a lemaradás sajnos, főleg ha mozognak a gyerekek. Mindegy, összességében sokkal jobb telefon napi használatra, a képeket túlélem, inkább lövök 10 képet és utána kitörlöm a gyengéket
-
winbox
senior tag
válasz
balu1977
üzenetére
Úgy-úgy. Én két hete cseréltem egy Pixel 8 Pro-t a 24+ra, imádom a OneUI testreszabhatóságát és a rutinokat a tiszta Android után. Egyedül a képek voltak jobbak a Pixellel, főleg beltéren fotózni a gyerekeket, de erre számítottam, minden másban oda-vissza veri, ez az Exynos is nagyon király lett.
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Beköszönök egy fekete 256 gb. telefonnal, bár úgy látom nem nagyon pörög a topik. -
Oldman2
nagyúr
Azt rendszeresen elfelejti szinte mindenki ilyen esetben, hogy nem csak a futtatott app-ok és a használati szokások, hanem a Mobilhálózati környezet sokkal nagyobb mértékben befolyásolja a fogyasztást, mint azt gondolnánk.
Ha van térerő, semmi gond. Ha viszont nincs, a szerencsétlen teló állandóan keresgél elérhető erősebb tornyok iránt és ez biza keményen belehasíthat az akkuba...
-
Ott szerintem valami fut a háttérben.
Nálam is két SIM van, általában kibír 48 órát 4-5 óra kijelző idővel. De önmagában az SOT nem jelent semmit, mivel nem mindegy hogy játszol vagy ebookot olvasol közben.Tedd fel a DevCheck appot, az írja mennyi az üzemidő és ebből mennyi az alvó módban töltött idő.
-
JoHnni
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem merül brutál gyorsan a telefon? Én nem húzok ki vele 24órát, pedig nem nyomkodom agyon, semmi játék. Képernyőidő 2-3óra max.
Két sim okozhat ilyen merülést? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szemezgetek egy készülékkel. Vannak ismert hibák? Kijelző, kamera, melegedés problémákat említett egy ismerős, de nem tudja már, hogy hol olvasott ezekről.
-
balu1977
senior tag
Xiaomi oldalsó gombban lévő olvasótól sajnos nagyon elmarad ez a kijelző alatti.
-
janeszgol
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
Hello Kitty-s. Khm.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Van olyan üvegfolia, amivel működik az ujlenyomatolvasó?
Segítséget előre is köszönöm:
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Most vettem az 512 GB-os kiszerelést, ami 100 euroval került többe a 256os verziónál.
Volt korábban több Samsungom, a gyűjteményemben is akad Note és S széria, újra vissza kell szoknom erre a kezelőfelületre 5 év Motorola után.
Engem nem zavar, hogy nem Snapdragon van benne, pár appon kívűl videózásra, és fotózásra használom csak. Remélem jópár évet ez is kibír nekem, mint a korábbi telefonom.
Alant a gyűjteményem samus polca. -
Vikooo
addikt
-
balu1977
senior tag
Megrendeltem. Remélem jó lesz.
-
IamTheDog
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Eddigi legjobb telefonom, S22+-ról váltottam erre. Semmi hibát nem tapasztaltam január óta.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nincs baj a közelségérzékelővel, és nincs baj az exynos-szal sem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Még egy kérdés: ugye ebben van proximity szenzor? Úgy olvastam, hogy a sima 24ből kihagyták.
Csak mert itt a tesztben azt írják, hogy nincs, de a gsmarena - s specifikáció szerint viszont van.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Egyre inkább úhy néz ki, hogy az s24 + mellett vetek horgonyt. De mielőtt elmegyek érte: van bármi, amitől tartani kell az exynos kapcsán?
-
nyesix
senior tag
az hogy van, hogy 25W-os töltővel és 45W os (gyári Samsung) töltővel is szupergyors töltést ír a telefon?
-
Végre újra van normális akku statisztika:
Azt nem tudom egyébként, hogy mitől függ, mert a legutóbbi frissítéssel még nem jelent meg. Lehet, hogy valamely rendszer app frissítése kell hozzá.
-
rookie8906
csendes tag
Hi,
Kint vagyok amcsiba es vettem egy s24+t.
Az letezik,hogy nincs rajta normal magyar nyelv?
[kép]
Ha vegigmegyek a beallitasokon akkor utana be tudok allitani magyart,de akkor is ilyen hibrid lesz.
Angol meg magyar vegyesen.
Lehet letolteni nyelvi fajlt vagy akarmi?
Vagy hogy lehet ezt megoldani?
SM-S926U a telo.
Koszi.
Udv -
Kapásból ugye az S23-ban Snapdragon van, az S24-ben Exynos. Az Exynos gyorsabb mint az előző évi SD, de a Samsung chipre panaszkodnak általában, hogy rosszabb mint a SD. (Nekem speciel nincs bajom vele.)
A két telefon közötti összehasonlításhoz legegyszerűbb, ha itt megnézed: [link]
Szerintem nagyban függ az ártól, ha jó áron tudsz hozzájutni az S23-hoz, nem nagyon fogod hátránynak venni.
Az S24-nek pedig nagyobb a felbontása, több a RAM, nagyobb egy kicsivel az akku. -
zoli669
tag
Sziasztok!
S21Fe-met váltanám, melyik jobb szerintettek a S24+ vagy az S23+?
Köszi:
-
Roland-87
aktív tag
Én ma rendeltem meg de csak azért ezt mert a Telekomnál 150 ezer feletti kedvezményt kaptam az amúgy is régóta tervezett előfizetés megújítás miatt, így pedig 320 ezer alatti áron sikerült hozzájutnom, ennyiért pedig nem nagyon van más teló ami így kompakt mindenben elég jó, viszont a rendes árát nem adnám ki érte, az Ultrára pedig csak 70 ezer lett volna a kedvezményem így az nem fért a keretbe. Kíváncsi leszek, de remélem nem lesz gondom vele, más külföldi fórumokon tényleg sokan panaszkodnak a térerő problémákra, volt akinek kétszer is cserélték mire kapott egy jót, azzal viszont semmi gondja nincs, lagokról alapvetően nem írnak olyan sokat, de aztán majd kiderül, lesz 14 napom átgondolni. Én amúgy S9plus-ról váltok, amiben tudomásom szerint szintén Exynos van, de sosem volt vele gondom, így 5 év után amiből 3+ éve vezeték nélkül gyorstöltöm, hát az akku már hamarabb merül mint egykor, de még bőven a használható kategóriában van, viszont a kijelzőn több beégés is van, szóval megérett a csere.
-
Hallosz
senior tag
GSM térerő, nekem ez volt a legnagyobb bajom az 21 - 22-vel, a 23 ebből a tekintetből is remekel, egy éve használom.
Ma bementem az Örsvezér térnél az Árkádban lévő SES boltba, és leteszteltem. Telekom előfizetésem van duál fizikai kártyával. Az egyik kártyát belerakták a 24+ba, (Exy) a saját S23-asomat (SD) pedig mellé tettem. Ugyan az a szám, mindkettő fizikai kártya. Percekig figyeltük, a decibel és asu értékeket.
A Snapi meghajtású S23 és az Exynos procis S24+ bitre pontosan egyforma térerő értéket mutatott, azonos ütemben moccant az érték -95 és -101 decibel értékek között.Azt mondta az eladó, hogy 230.000-ért beszámítja az S23-at, tegyek mellé még 228.000 Ft és ad egy Buds SE fülest is. Ennyiért a Hardveaprón sem megy el az egy éves S23 8/256
Elhoztam. Egész délután, 3-4 órán át nyüstöltem, belaktam, telepítettem, töltöttem, frissítettem. Lóf@szt se laggol, még annyira sem melegedett mint a 23-as.
Estére már túl is léptem az elődjén. A rendszer sokkal szofisztikáltabb, a hangzása teltebb és néhány fotót lőttem is. Vagy azért mert bitang jó kijelző, vagy azért mert jól fotóz, vagy mindkettő, de élmény ránézni a képekre.
Bátortalanul mondom, hogy banán a 23-ason sem volt, ezen sincs.
-
havenday
tag
Van rá mód, hogy a Huawei okosmérlegemet használjam a telóval?
-
havenday
tag
Van másik topik vagy miért nem ír senki?
-
TTom65
tag
Melegedés és térerő tekintetében milyen a telefon?
-
dutesz
friss újonc
A valós idejű fordításos nyelvek közé be fog kerülni a magyar? Nem tudja valaki?
-
-Valinas-
senior tag
válasz
IamTheDog
üzenetére
Én is S4+-t vettem, de inkább csak a másik két fórumban olvasom a fröcsögést, mert egy szavam nem lehet a telefonra, nagyon meg vagyok vele elégedve az S10 után.
- A SOT mesébe illő, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz (csak 80%-ig töltöm, de egy 10 óra SOT kényelmesen kihozható lenne belőle)
- Térerő problémákkal egyáltalán nem találkoztam
- Nem melegedik, pedig a belakásnál adtam neki rendesen, de nem hatotta meg
- Az ujjlenyomat olvasó lényegesen gyorsabb és pontosabb (üvegfólián keresztül is), mint az S10 volt, de mondjuk ez a generációváltás nem most történt
Más pozitívumot nem tudok írni, de nem is kell azt hiszem. Ha bele kéne kötnöm, akkor a következőket tudnám összeszedni:
- A Google feed néha beröccen (gondolom szoftveres gond)
- A Youtube 4K-ban, prémium előfizetéssel, 1.75x sebességgel néha úgy dönt, hogy kiakad és bezáródik (ez is biztosan szoftveres)
- A vivid csúszkát én szvsz feljebb fogom húzni, ha kijön a frissítés (jövő héten)
- Valószínűleg valami új technológia miatt a panel a szürke színeket alacsony fényerőn tényleg zajosa(bba)n jeleníti meg (mint az S10), ugyanakkor a panel maga sokkal homogénebb, mint régebben voltak (S6, S7, S8, S10 fordult meg nálam)
- A "Szuper HDR" nem kikapcsolható a Google Photosban (szerintem nagyon zavaró, ahogy feldobja a fényerőt és a kontrasztot), de én eleve ezt az egész HDR mizériát nem szeretem
Bónusz: sosem hittem volna, hogy ezt leírom, de hiányzik a Bixby gomb az S10-ről
A zseblámpára volt programozva, amit most már csak a kijelzőről tudok bekapcsolni... -
IamTheDog
tag
Jó nagy a csend itt. Senki nem vett ilyet? Vagy ilyen jó?
A sima topikjában szinte csak fröcsögés van, az Ultra pörög normálisan.
Amúgy én S22+ után vettem ilyet, legjobb telefonom eddig. -
TTom65
tag
Helló.
Van köztetek olyan aki s22 ultra-ról váltott? Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Neurotoxin
őstag
Pont tegnap mentünk el melletted kocsival Dani, amikor a Gábor Áronban készítetted a tesztvideókat
Köszönjük a tesztet. Sajnos a telefon kinézetre tényleg nagyon unalmas lett, ha csak a hátlapot látnám, anélkül, hogy tudnám, hogy mivel állok szembe, meg nem mondanám, hogy ez az aktuális csúcsmodell (de ez elmondható az S22/S23-ról is). Az Ultrák (mármint nem a vér komoly focidrukkerek
) a plusz két kamera(?) miatt komolyabbnak hatnak. -
Papp G
újonc
köszönöm az olvasmányt !
-
LackoZzZ
csendes tag
üdv.
érdeklődnek.. megéri megvenni a pluszt felárért?? vagy elég a sima is??
varom a véleményekét tapasztalatokat. köszönöm -
István971
tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem tudom, meg kell kérdezni mindenkit egyenként ha érdekel a véleménye, hogy miért vette meg az a amúgy neki nem tetsző telefont.
-
István971
tag
Akárhogy is nézem, az emberek 70 százaléknak nem tetszik a vásárolt telefon.
-
gippazoid
őstag
Banán effekt van a fotóknál?
-
autotaxmo
őstag
Hát szerintem egy csucs android vagy ios ne akadozzon, roccengessen a hetkoznapokban, meg ne kelljen mar homokorazni mint a korai 2000-es evekben. Persze ha jol megkuldod a hardvert valami brutal alkalmazassal es tobb is fut a hatterben, kozben ezer mas dolgot is akarsz csinalni a telon, akkor persze lehet roccenes, de a mindennapokban egy kepernyo feloldasnal, atlag hasznalatnal, ne legyen akadas. Gondolom Te is elvarnad egy 10-20 millios autotol hogy legyen benne futes, klima, ne alljon le alattad az auto hetente 1x vagy rangatozzon.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Mindent meg lehet akasztani. Kollégám M3 max-át is volt hogy gondolkodásra tudtam bírni, néha megakad az én i15pro-m is és igen naponta egyszer megröccen az S24 is. Ha ezt nem tudod elvisleni akkor ajánlom a vonalas telefont. Ultimate refresh rate és csak a szemed fog határt szabni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Meg is köszönöm mindig másoknak, mikor mindent megvesznek, aztán már a felmilliós telefon is igénytelen. Lásd felskálázós telefotó pl. Meg nekem ne akadjon a szoftver, az oprendszer meg végképp ne. Ennyire ne legyünk már igénytelenek, csak mert menők vagyunk egy drága telefonnal.
Szerintem ezt a generációt is kihagyom, egyszerűen nen képesek többet adni még egy 3-4 éves felsőkategóriáshoz képest se. -
-
392mhz
csendes tag
Egyetèrtek !
Az alap s24 lassan egy A szeria szintjére butul (kevesebb ram, uwb hianya évek óta, és most mar virtualis proximity sensor is, ami anyam a52s -ében sem az igazi...), az iphoneok meg egyre jobbak és s24 pro nincs... (kis meretben)
Sok tesztből hianyzik, de a hangszórók legalabb jobbak/ hangosabbak lettek..
S10e- rol kellene valtamom, de iden sem győztek meg.
Inkabb legyen 50 eur-ral tobb, de ne sproroljanak ki semmit.En is s2-s5-s7-s10e utan az s23 es a i15pro kozott gondolkozom, ugy hogy korabban ra sem neztem almára..
Koreaban 10 eve nem erzik, hogy aki kis meretet vesz nem feltetlenul csóró, hanem azt szereti, Cupertinoban meg igen...
-
Hobbbyt
őstag
Ez azért elég csalóka, mert nem tudjuk, hogy az eladások hogyan oszlanak meg. Gyanítom a nagyja az Ultra.
Én rettentően csalódott vagyok a sima S24 miatt, ami régen csúcs volt, ma már messze nem az.
Sok-sok év után, engem a samsung elveszített. S2-S4-S6-S10 után nem samsung lesz. -
janeszgol
félisten
Jó kis telefon. Egy tetszett mehetett volna rá.
-
Használ valaki Ringke tokot az S24-en?
Ezt a mágneses tokot néztem ki: [link]Milyen ezen üvegfóliák tükröződése? Illetve jól gondolom, hogy a privacy üveg polárszűrős napszemüvegben nehezen olvasható?
-
sohajda90
aktív tag
A telefotó kamera esetében a felskálázás irtó ciki egy majd 500e Ft-os készülék esetében. Ha az 50 MP-es főkamera meg az ultraszéles is 12 MP-en rögzít, akkor fájt volna már legalább egy 12 MP-es érzékelőt tenni telefotónak? "Csúcsgyártó" "csúcskategóriás" készülékében ilyennek, mint "felskálázás" már említés szinten sem lenne szabadna előfordulnia...
-
-Valinas-
senior tag
Persze. Nem mondtam, hogy nem lehetne pörgetni annyira, hogy meleg ne legyen. De nem igaz, hogy mivel Exynos, normális használat mellett túlmelegszik. az S24U topikban épp mostanában olvastam, hogy valakinek navigáció mellett a kocsiban már kiírta, hogy meleg a telefon. Pedig az Snapdragon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sziasztok!
mit vegyek hozzá, ami tudja a 2.0 töltést?

) a plusz két kamera(?) miatt komolyabbnak hatnak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)