Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Pedig ez elég egyértelmű. Erre a user errorra azt mondani, hogy "szoftverfejlesztési hiba"...
Még egyszer leírom, persze teljesen feleslegesen, de aztán elengedem, főjjetek csak a saját levetekben. Semmi baj ezzel az Exynos-szal. Persze, biztos lehet találni alkalmazást, ami nincs még optimalizálva (hivatalosan tegnap jelent meg a telefon), és beröccen alatta. Nekem amúgy lassan egy hete nem sikerült ilyet találnom. Minden iszonyat fluid, hibátlan a térerő, 8+ óra a SOT, még egyszer sem éreztem, hogy langyos a hátlap.
Aki megveszi, használja egészséggel, aki meg csak fujjog, hogy nem SD, az lehetőleg tegye csendben, leírtátok már elégszer. -
-
cs.zs.
veterán
Idő híján csak gyorsan futottam át a teszten,
hol a plecsni? -
drzsoo1
aktív tag
Igen , ahogy mondod , semmi nem utal rá hogy almenü indítható csak ha próbálkozok véletlenszerűen, néhol van almenü néhol nincs, maga a szöveg ugyanolyan, a csuszkánál vagy van elválasztó vonal és akkor almenü indít vagy nincs és akkor csak a csuszkát kezeli, ezt sajnos igy nem vettem észre .
-
manokaki
addikt
válasz
autotaxmo
üzenetére
Nem tudom ,de biztos igazad van !

Én S23 után Pixel 8 majd S24 és nem ugrottam még a Dunába
Ami talán zavar egy kicsit az a kijelző , picit hiányzik a tulszaturáltság ,de ezt talán megoldják pár napon belül.. Egyéblént semmi de semmi problémám se a térerővel ( Érd -BP között ) se a gyorsasággal és az üzemidővel.... -
autotaxmo
őstag
Mert igy is megveszi a jo nep, en csak azokon a usereken ámulok es bamulok akik S23 szeriarol valtottak S24 exynosra, az ultrat nem mondom mert az tenyleg jol osszerakott telefon a snapinak hála, de ezt a Samu mernokok is tudtak, ezert is raktak bele ezt a procit. Amit meg a legjobban szeretek, amikor az S24 exyfoss tulaj agyon dicseri hogy milyen jo neki, o nem erti a problemat 😂😂😂 mondjuk nagymamamnak is ha odaadnam a kezebe, az S22-re is azt mondana, ez a vilag legjobb es leghosszabb uzemidovel rendelkezo teloja
-
csubííí
senior tag
Beállításokban ahol kapcsoló és olyan szöveg is van ami alatt más színnel írt szó, ott mindenhol így van. Van olyan is ahol nincs más színnel szó, mégis a kapcsolóval ki/be kapcsolás, a szöveg érintésével pedig egy beállítás nyílik meg. Figyelni kell, mert lehet ilyen helyen bújik meg egy beállítás. 🙂
-
nozs23
addikt
válasz
hegedus001
üzenetére
A teljesen valtozatlan kamera hardver 3 even at, mar az almaek haza tajan is szokatlan lenne.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Vagy rögtön neked adom.
-
Páromnak vettünk sima 24-et. Eddig minden parádés ő nagyon boldog vele.
Átlag felhasználásra és aki nem arra hegyezi otthon, hogy van-e esetleg röcc remek telefon. A 7 támogatás meg nálunk eldöntötte, hogy ez lesz és nem a 23. Bátran ajánlom. -
drzsoo1
aktív tag
S24 8/256 első teljes töltés után nulla használat mellett az óránkénti 2 % tétlen merülés megvan, nem túl jó kilátások. Az elindíthatatlan AOD sem meríti.
-
autotaxmo
őstag
Vicces olvasni ezeket a kommenteket, ugy latszik egyre tobben mondjak azt amit en is mar a legelejetol kezdve hogy az exynos foss lett az volt es az is lesz. Lehet varni majd a bugok kijavitasara, de milyen meglepo hogy az Snapikat kiveszed a dobozbol es nem kell baszakodni vele es varni hogy majd egyszer a Samu reszelget rajta. Emberek, ennyi penzert ne kelljen mar hinapokat heteket varni hogy jajjj majd elobb utobb csak jobb lesz az exynos 2400.
-
TeeJay
félisten
-
Bleccs
tag
"az Xclipse 940-es GPU az, ami bizonyos feladatokban, például a sugárkövetésben azért lemaradásban van"
Várjunk csak, nem éppen ez lenne az egyik erőssége az AMD GPU-nak?
Vagy egyszerűen a Qualcomm zárkózott fel annyira, hogy ezen a téren is odapirított a konkurenciának? -
doooo
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azt jelenti. És ez gáz, igen. Értelmetlen spórolás.
-
Richie86
senior tag
Ha vennem kellene, akkor inkább az S24 Ultra. Egyébként üzletben megfogdostam ezt is, szép telefon.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Basszus lebuktam
-
Dilikutya
félisten
Ez idén sem lett meggyőző telefon. Egy S20FE után sem adna annyit, ami megérje az árát, és szerintem a többség ugyanígy van hasonló korú felsőkategóriás telefonokkal.
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
kbyte1024
üzenetére
Mondjuk a tesztben is ki van emelve, hogy nincsenek térerő problémák.
A térerő egy többtényezős dolog és sok mindentől függ. Még egy tok is befolyásolhatja. Ja és "lehet rosszul fogod" SJ. Hol laksz, az adott szolgáltatónak milyen a területi lefedettsége, melyik hálózaton vagy stb. Látod másnál tökéletes a térerő akkor lehet nálad van a hiba.Egy teljesen szélsőséges teszt után, ami messze áll a normál használattól és thermal throtling alatt laggol a telefon, viszont normál használat mellett ez nem jelentkezik.
Senki nem azért veszi a telefont, hogy folyamatosan benchmark teszteket futtasson meg renderelgessen 7/24 szóval ez marhára nem releváns egy user számára.
A másik pedig a játék teszteknél több FPS-t tud az Exynos én azt látom a videóból. -
-
drzsoo1
aktív tag
Van valakinek arra vonatkozó tippje hogy az Always-on-Display miért nem működik az uj S24-en? A vonatkozó helyen be van kapcsolva, notification bar szerint működik, energiatakarékos üzemmód nem kapcsolhatja ki, mégis tökfekete a képernyő.
-
Hallosz
senior tag
#TeeJay
Kolléga összehasonlító mérése korrekt. A "nálam jó (vagy nem) a térerő" beírásnál az a kérdés, hogy mihez képest jó?
Lassan egy éves az S23-mam, nagyon jól megvagyok vele, az S25 talán érdekes lehet.
-
Shyciii
veterán
Ez így nem igaz. Én azért (is) adtam el az S22-őt mert a legegyszerűbb helyeken is be tudott döcceni. Fél év múlva mikor már jól be volt lakva, akkor meg gyakorlatilag nem volt képes sehol igazén vajsimán futni. És nem voltam ezzel így egyedül. Teljesen milyen nyelvű Samsung fórumot néztem, sokan éltek ezzel a problémával.
-
Oké tök jó és örülök hogy neked ilyen király. Nos én is levideoztam és a topikban ki is beszéltük. Digi és Tkom karikkal konkrétan szar volt mindkettőn a térerő. És hidd el nem érdekelnek a meresek, ha egyszer azt mondja be hogy ( a hívott fel pillanatnyilag........) úgy hogy ahogy előttem kB csilliardan Irtak már az exy-rol, köszönöm soha többet.
-
manokaki
addikt
Használtam 1 honapig az S23-at, este 10- reggel 5-ig repülőmod , 2-3% fogyasztás , most S24 ugya ez este 10-től reggel 5-ig 2-3% fogyasztás , mindekettőnél ez a első nap éjszakája , másnap este ugye már tőlteni kellett mindegyiket 30%-nál..
Semmi különbség a kettő között fogyasztásban .. -
fogselyem
senior tag
Ebben is banános a kamera?
Le lehetett volna ellenőrizni a tesztben. -
TeeJay
félisten
válasz
kbyte1024
üzenetére

Bal oldalon Samsung A54 a lesajnált Exynos 1380-al, jobb oldalon Xiaomi Redmi Note 9S Snapdragon 720G-vel.
Yetteles mindkét telefonban a SIM, és a tőlem 120méterre lévő Yettel toronynál megnéztem melyik mit mutat 2G meg 4G-re (5G nincs mivel a 720G nem tudja)
Cellmapper jól mutatja hogy konkrétan a két telefon között kb. mérési hibahatáron belül van dBm eltérés, szóval ennyit erről hogy nincs térerő.
Egész országban használtam a telefont mindenfelé és sosem volt még térerő gondom igaz én Yetteles vagyok nem Voda meg Telekom és Yettelnél baromi jól fel lett fejlesztve a 4G hálózat meg ugye BP-en meg pár helyen van rendes 5G nem kamu 4G++++ -
Gerybut
tag
Miután megjelent a 24-es széria megrendeltem a 23 Ultrát, egy fenomém a telefon, 1,5 év iphone 13 Pro után, ami miatt már a hajamat letettem kínomban.
400 körül hozzá lehet jutni és már egy kiforrott cucc, valamint jön majd rá a One UI 6.1 sok AI funkcióval. Lehet, hogy nem annyira erős a proci, de mindenhol elmondják, hogy az új GEN 3 jóval jobban melegszik, meg azért a GEN 2 sem egy gyenge cucc
És a Plusnak szerintem sincs túl sok értelme, de mivel az Apple-nél is már van, biztos megtartják, viszont mélyen a legkevesebbet adják el belőle a 3 közül.
Szóval én mindenképp a 23-as szériát ajánlanám annak aki Samsungot szeretne, az Ultrák között 200 ezer Ft van, annyival meg bőven nem lett jobb! Inkább a tavalyi Snapdragon olcsóbban, mint a mostani Exynos drágábban
-
Tupontos. Majd akkor lehet arrol beszelni, hogy talan jo az exynos, ha egysegesen azt kapja mindenhol mindenki. Mert igy csak az van, hogy europat megint le akarak huzni, ide jo a fos is, jo dragan. Erdekes modon minden mas piacon SD van.
Es mindezt ugy, hogy amugy iden a snapi is eleg szarul sikerult, de az exynek meg a Samsung szerint is sikerult meg ezt a fos szeriat is alulmulnia. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Első új okostelefonom 2002 ben vettem. Az mondjuk tudott merülni. A látványos melegedés amit most tapasztaltam, számomra ismeretlen.
-
válasz
-Valinas-
üzenetére
Örülj neki
Az 54-be full kuka volt a térerő. Jöttek nekem itt mindenféle meresekkel. Aztán levideoztam a samsungba a térerő (illetve annak hiányát), majd attettem egy neve sincs Blackview Shark8 teloba, és olyan térerő volt, hogy lukat ütött a tetőn
Ennyit a híres Samsung procirol. -
Hobbbyt
őstag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Az Exynos majd akkor lesz ténylegesen jó, mikor az USA és Kína is azt fog kapni.
A legfontosabb piacain nem véletlenül nem meri bevállalni.
Nagyon nem tetszik ez a gyártói magatartás, miszerint mi itt Európában ugyan azért a pénzért egy gyengébb hardvert kapunk mint mások. -
-Valinas-
senior tag
Jól értem, hogy most a telefon belakása közbeni power drainból vontok le következtetéseket? Alapszabály, hogy egy hét normál használat után kezdünk el nézelődni az akkuhasználattal kapcsolatban.
Egyébként nekem egyáltalán nem melegszik, kitűnő a térerő és kifogástalan az üzemidő is, ami persze még finomodik. Egyetlen bug a már oda-vissza kitárgyalt fakó kijelző (lásd. Instagram gyorspanel vs. gyorspanel bárhol máshol).
Értem én, hogy mindenki fél az Exynostól, de azért adhatnátok neki egy esélyt. Még az sem kizárt, hogy ezt most nem rontotta el a Samsung. -
Janaboy
veterán
Exynos akku kérdés: a készenléti fogyasztás is olyan jó mint amit a gen2es snapi produkál az s23 szériában?
-
-
Ezt olvasom a tesztben:
Nem mondjuk, hogy elvárásunk a több száz megapixeles szenzor az alapmodellbe és a Plusba is, de például a fix fókusszal rendelkező ultraszélesbe el tudtunk volna fogadni autofókuszt és akkor lenne egyből egy makrófotózásra használható egység is a hátoldalon a teleobjektív mellett.
Ez eléggé virág(dani)nyelven van fogalmazva, de ez azt jelenti, hogy az ultraszéles kamera fixfókuszos egység
-
Tipikus exynos power drain, nincs itt semmi latnivalo.

Soha, de soha tobbe nem lesz exynos-os telefonom, az biztos. Egy volt, az eleg is volt. Remeltem, hogy vegre ezen sikerul tuljutniuk, de ezek szerint tovabbra se sikerult megugraniuk egy legalabb elfogadhato szintet.
-
joey04
titán
Ez így kuka. Borzalom.
-
Fecó 11
tag
Összehasonlításban miért van megint zűrzavar? Elöször a sima Iphone 15, utánna meg a 15 Pro van a táblázatban!!! Miért nem kehetett a 15 Plust összehasonlítani vele??
-
*RLaci*
addikt
Ezeket a "beakadásokat", röccenéseket, gondolkodásokat, láttam már anno S10,S21-es szériánál is. Ezekből volt több olyan modell, ami mindkét verzióban(SD,Exy) megfordult nálam, az Sd mindig stabilabbnak bizonyult ilyen téren, is. Érdekes módon a 21Fe sem akadozott nálam, ahogy a 20Fe 5g sem.
-
drzsoo1
aktív tag
WTF, 14 perc alatt ujabb 5 százalék eltűnt úgy hogy a kijelző nem működik csak az adatokat rendszerezi a háttérben, a készülék rendesen meleg, különösen a kamerák környékén (mondjuk tokban van, talán azért). 13 óra készenlét ez alapján. Nem találkoztam még hasonlóval új telefonnál.
-
doooo
veterán
Konkrétan ugyanazt elmondja benne, amit én is leírtam. Az meg nem röcögés volt, hanem konrétan beakadt rajta valami az egyik optimalizálatlan benchmark után, olyan volt, mintha alacsony Hz-en ment volna a képernyő. Totál nem reális forgatókönyv, és egyértelmű, hogy mi volt az oka, hisz amint egy restarttal teljesen kiiktatta a hibás appot, minden ment normálisan, akadás nélkül.
-
drzsoo1
aktív tag
Nem tudom hogy miért de már az adatátvitel+programok frissítésébe is rendesen belemelgedett a sima S24, ehhez mérten az akku is 10 % ot veszett fél óra alatt. Jó kilátások... A 310 E Ft os ár viszont baráti.
-
Doki42
őstag
Szép teló lett, kár a hardverért.
-
Jack Hunter
tag
A kamerát használó keresőről nekem Isten Szeme ugrott be. Tényleg csak én akadtam fel ezen, hogy bármikor ,bárhol rákereshet bármire/ bárkire akár egy fülhöz tartott telefon is?! Nesze neked személyességi jog.
-
Hallosz
senior tag
Köszönet a tesztért! Különösen ez a rész érdekelt
". . .megy a VoLTE és a VoWi-Fi is, tapasztalataink szerint pedig az új Exynos chipben található 5153-as modemnek már nincsenek olyan térerőproblémái, mint az S22-ben található elődnek voltak. Budapest területén belül remek beszélgetési hangminőséget és stabil internetkapcsolatot biztosított a készülék az egyhetes használat során."
Kíváncsi vagyok, hogy milyen decibel értéket mutat az S23-hoz viszonyítva.
Az AI hype hidegenhagy.
-
cultfeca
tag
Köszi a tesztet.Ugyanitt regalaxy kupont keresek S10+ feltámasztásához.
-
392mhz
csendes tag
Mennyire gáz S szériában a virtulis kozelsegerzekelon, a Ramon es az UWB-n (S24) spórolni? Ilyen korabban nem volt...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
-
Ahogy Bog irta"csoffadt"exonos
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Dettó. Megnéztem az MM-ben mindet, ez a legszebb.
-
Jó jó, de van-e annyival jobb, mint a S23+, amennyivel drágább (jobb-e egyáltalán)?
-
S@c@
őstag
válasz
viragdani01
üzenetére
A plecsnit akkor ez nem kap?
Ez nagyon meglepő, de elfogadom. -
enginev3.0
félisten
Én ma nyomkodtam meg ezt és az ultrat
Hát ez valami eszméletlen szép telefon az ultrahoz képestMindenképp ezt venném, kár hogy túl drágán nyit számomra
-
S@c@
őstag
Nincs plecsni?
S24 külön teszt lesz vagy ez ilyen 2in1? -
Szerintem az Ultra mellett már semmi értelme a + verziónak. Exynos lapkával meg pláne nem, el is kezdődött a sírás a térerőgondok miatt. Csak a szokásos.
-
doooo
veterán
"Félreértés ne essék, nem laggolt játszhatatlan szinten a program, de egy csúcskategóriásként pozícionált telefon esetén kínos, amikor a menüben megjelenő animációk darabosan futnak le."
Kínos, amikor nem optimalizálják időben az adott játékot a játékfejlesztők, egy teljes mértékben "overkill" hardverre. De majd megteszik hamarosan (kb. pár hét múlva), minden évben így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látod, valaki 400-ért még kifejezetten szereti is.

Ez nagyon meglepő, de elfogadom.