- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
T0MEEE #37517 üzenetére
Hát én elég sokat optam azzal a fóliával... Nem vagyok tőle elájulva, megvettem drágán (magától a Brando-tól rendeltem a webshopjukon keresztül), h Brando, minőség, meg minden és szerintem feleségem telóján a noname kenterbeveri...
Nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, nem olyan jól siklik az ujjam a képernyőn, mint a sima üvegen (más fóliánál nem éreztem ilyet korábban), a felhelyezés alatt kapásból a levegőből összeszedett szöszöket (pedig igyekeztem a legsterilebb környezetet megteremteni), a légbubikat néhéz alóla kikergetni, a feltétel után, a rajta lévő védőfólia lehúzása közben ez is feljött, így újra kezdhettem a bubikergetést...
+ Bankkártyával helyeztem fel, aminek sikerült jól megkaristolni magát a fóliát úgy, hogy még le sem húztam róla azt a védőréteget...
Szóval max vmi finom rongyókával próbálkozz a bubik kiűzésével...Szóval én nem vennék még egyszer ilyet, max akkor, ha vmi profi helyen veszem, ahol szépen fel is rakják.
Az kimaradt, hogy szerintem nem megfelelően mérték le a kijelzőt a fólia gyártása előtt, mert nem mm-re pontosan passzol rá, ha a hangszórónál lévő kivágshoz viszonyítok akkor a képernyő bal oldalánál a kávánál megy a fóli, de a jobb oldalon mg olyan 0,5-1 mm-rel bentebb van, mint a káva.
Ja, azért hozzáfűzném, h nem először rakok fel fóliát telefonra...
-
Buckalakó76
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest