- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
horseface77
tag
válasz
W.a.T.T.O. #47675 üzenetére
Egy kis ajándék! [link]
-
duli
tag
válasz
W.a.T.T.O. #46713 üzenetére
Látod nem kell itt megijedni :-) sammobile oldalrol [innen] tudsz szemezgetni regisztrácio után de mint előttem szolo is mondta ahány felhasználó annyi vélemény. Én is ajánlom R2 romját de illusion is tetszik.
-
agabe
addikt
válasz
nem nagyon talalsz (pontosabban egyaltalan nem talalsz) olyan romot a gyari 2.3.3-asok kozott sem aminel barmilyen jatek ne futna tokeletesen, vagy barmilyen filmet ne jatszana le 1080p -ben.
ha benchmark pontokra vagysz akkor van csak nemi ertelme a fozotteknek, vagy ha a kinezetet, akkuidot szeretned jobbitani kicsit.
ha olyan fozott rom kell ami gyors, stabil, es jo az akkufogyasztasa, akkor R2-tol kerd priviben az ovet.
ha csak a sebesseg a fontos akkor probalgasd az elobb beirtakat...pl az illusiont.
s2-re nincs olyan ami agyonveri nagyon a masik romot.ja,es ahogy irtak is nem csak az xx-ben van magyar nyelv.
-
horseface77
tag
válasz
Hát az a helyzet,hogy ahány embert kérdezel,annyi félét fog ajánlani.Én személy szerint ezeket találtam jónak-checkrom Revohdv4,Illusion,Illetve keresd meg priviben R2D20208 fórumtársat tud neked ajánlani egy általa összeállított kombót ami elég ütősnek tűnik.Magyar nyelv lesz bennük.üdv.
-
horseface77
tag
válasz
W.a.T.T.O. #46711 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz
W.a.T.T.O. #46687 üzenetére
az a biosos cucc egy custom boot animáció, csak poénos effekt az egész.
a sárga felkiáltójel azt jelenti, hogy custom rom van a telón - nem a gyári.
na az, hogy nem reagál semmire, az az egyetlen ami gond lehet... -
plejik
addikt
válasz
W.a.T.T.O. #46689 üzenetére
Szerintem nézd meg elősször a Recovery menüben csináld meg az alábbiakat:
Recovery előhozása:
Teló kikapcs- bekapcs +hangerőfel+menü gomb egyszerre nyomva tartása.
Ha bejön a recovery ezeket tedd:
wipe cash
wipe data ,factory resetet -et
. HA esetleg ez sem jó akkor néha egyszerűen az is segít ha kiveszed az aksit aztán vissza.De látom már beelőztek.
Ez a Wanamlite soha nem jön le ...
-
duli
tag
válasz
Semmi ok az aggodalomra. CWM alatt nyomj egy wipe casht meg egy wipe data / factory resetet. Ha tovabbra sem indul akkor probalunk mast
-
Laraxior
titán
válasz
Azért várd meg a többieket, ők értenek is hozzá, nekem csak annyit mond a dolog, hogy rootolva van a telod. Romcserénél nekem is volt amikor nem indult el, újratettem, utána jó volt...de sosem lehet tudni. Majd megmondják a srácok mi a teendő. Segítőkészek, ha éppen itt vannak, gondolom megy az ivászat... péntek este van
-
Laraxior
titán
válasz
W.a.T.T.O. #46687 üzenetére
egy sima romcsere lesz. 1. hszben megtalálsz mindent. Sárga 3szöget is. Nem kell megijedni, nincs ott gond. Nálunk mindennapos, hogy nem indul el
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest